Jump to content

gargar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gargar

  1. Δεν αποκλείεται να το έχει. Πιθανότατα το πήραν απο το εξωτερικό που κυκλοφορεί ήδη (βλ. handtec) και έβαλαν και ενα περιθώριο κέρδους επάνω (υπερβολικό κέρδος κατά τη γνώμη μου). Είναι συνήθης πρακτική σε αρκετά Ελληνικά e-shops.
  2. Σε σημερινή μου επίσκεψη στη Vodafone μου είπαν ότι το αναμένουν στις κεντρικές αποθήκες την Παρασκευή και στα καταστήματα θα είναι την Τρίτη με Τετάρτη. Σε αντίστοιχη επίσκεψη στο πλαίσιο μου είπαν και εμένα για τέλος του μήνα το οποίο βέβαια είναι αντίθετο με αυτό που μου είπαν χτές τηλεφωνικά για διαθεσιμότητα μέσα στην εβδομάδα. Πιθανόν να παίζει κάτι σε σχέση με την Vodafone. Ίσως να είναι συμφωνημένο να το βγάλει αυτή πρώτη και μετά οι άλλοι. Το να έχει λογότυπο της Vodafone επάνω δεν παίζει. Η Vodafone έχει τα δικά της branded κινητά και δεν κάνει πιά αυτές τις μ@@@@ς που έκανε παλιότερα. Όσο για τα προβλήματα που αναφέρονται για μπαταρίες, καπάκια, ηχεία κλπ θα πω κι εγώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε να το πάρουμε στα χέρια μας για να δούμε τι παίζει. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι τα smartphone απο μπαταρία μπάζουν οπότε δεν προβλέπεται αυτό να είναι διαφορετικό. Όσο για τα υπόλοιπα "προβλήματα" θα πω ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονική συσκευή οποιασδήποτε μάρκας ή ποιότητας που να μην εμφανίζει προβληματάκια σε κάποια κομμάτια ή σε κάποιες παρτίδες. Μιλάμε για μηχανήματα που φτιάχνονται απο μηχανήματα οπότε αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
  3. Άλλο πάλι κι αυτό!!! Εμένα μου είπαν μέχρι τέλος της εβδομάδας. Ότι θέλει λέει ο καθένας μου φαίνεται.
  4. Καλημέρα σε όλους. Σε επικοινωνία που είχα πριν 2 λεπτά με το Πλαίσιο μου είπαν πως το έχουν προγραμματίσει να μπεί στην αποθήκη 1/11. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν το βλέπει να έχει μπεί αλλά θεωρεί σίγουρο ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ειναι στα καταστήματα. Στη Vodafone μου είπαν ότι θα είναι στα καταστήματα στις 5/11. Επομένως μέχρι τέλος της εβδομάδας κάπου θα μπορούμε να το βρούμε.
  5. Μιλάω για Ελληνικές πόλεις. Συγκεκριμένα: 1) Η θέση μου (όποια είναι κάθε φορά) 2) Αθήνα 3) Βόλος 4) Λαμία 5) Πάτρα 6) Θεσσαλονίκη Απο αυτές, οι πρώτες τρείς παίζουν πάντα σωστά, οι τελευταίες δύο πότε είναι σωστά και πότε είναι με διαφορά 10 ωρών και η Λαμία είναι στανταρ με διαφορά 10 ωρών Παρεπιπτόντως, αν φτιάξω τη Λαμία, μου χαλάει η Αθήνα και ο Βόλος...
  6. Εμένα μου δείχνει 3 πόλεις στην Ελλάδα με την κανονική και 3 με διαφορά 10 ωρών απο τις άλλες. Αυτό πως το εξηγείτε?
  7. Πρέπει να ξεκίνησε να πουλιέται τις τελευταίες 2-3 μέρες στο Πλαίσιο. Η Vodafone ακόμα δεν το έχει. Εγώ πάντως που ήθελα να το πάρω με επιδότηση, βαρέθηκα να περιμένω και πήρα το HTC Touch Pro 2 πρίν καμιά εικοσαριά μέρες.
  8. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. :):):) θα ήθελα τη βοήθεια σας (ξανά...) σε δύο θεματάκια: 1) υπάρχει τρόπος να έχουμε spam filtering στο outlook mobile? 2) υπάρχει άλλο software για συγχρονισμό με pc εκτός του activesync? κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως γιατί δεν έχω καταφέρει να βρώ άκρη στο google.
  9. Αν και μάλλον είμαστε off topic, θα ήθελα να μου πείς γιατί δεν χρησιμοποιείται εφόσον σε πολλά navigation software (sygic, nokia maps, google maps και φαντάζομαι οτι υπάρχουν κι άλλα) γίνεται χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
  10. Δεν ξέρω τι να πώ. Κάτι που το IGO δεν έβρισκε gps,κάτι που το geo-tagging δεν μου δούλευε, κάτι που ενώ στην συσκευασία είχε διαφημιστικό του copilot με οδηγίες, δεν υπήρχε ούτε προεγκατεστημένο ούτε cd εγκατάστασης, θεώρησα ότι το gps είναι κλειδωμένο. Το A-GPS γιατί δεν χρειάζεται στην Ελλάδα? Ρωτάω γιατί αν και έχω χρόνια συσκευές gps, αυτό δεν το ήξερα, Σήμερα κατάφερα να κατεβάσω το skin του panosha. Τις προηγούμενες μέρες ήταν κατειλημμένα όλα τα slots. Άν όχι, κάνε μια προσπάθεια. Το Garmin δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Στο τηλέφωνό μου τουλάχιστον. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  11. Ο λόγος που λέω ότι είναι κλειδωμένο είναι γιατί με το advanced configuration είδα ότι το gps ήταν disabled και στο Ελληνικό site της HTC δεν αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αν και γνώριχα ότι έχει. Σχετικά με τα προγράμματα που αναφέρεις το IGO δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει (δεν έβρισκε gpa hardware στη συσκευή) και στο destinator δεν έχω δεί να υποστηρίζει την συγκεκριμένη ανάλυση. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει.
  12. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. 'Εχω εδώ και λίγες μέρες τη συγκεκριμένη συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα παρακάτω 2 ερωτήματα? 1) γιατί μια συσκευή που έχει GPS , το έχει κλειδωμένο ώστε να μη φαίνεται κάν ότι υπάρχει (άσε που δεν το αναφέρει ούτε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά)? 2) ποιό navigation software είναι καλό για το touch pro 2? Αν και έψαχα όλα τα post η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι αν έχει απαντηθεί η δεύτερη ερώτηση. Η πρώτη είναι ρητοτική μια και την απάντηση την έχει μόνο η HTC.
  13. Ούτε συνεννοημένοι να μασταν. Κι εγώ μίλησα με Πλαίσιο σήμερα και μου είπαν ότι θα το έχουν μέσα στον Ιανουάριο. Η vodafone (κατάστημα Ν. Σμύρνης) μου είπε ότι θα το έχουν μέσα στον μήνα. Ας ελπίσουμε ότι η vodafone θα το φέρει σύντομα. Την Παρασκευή η Vodafone μου είπε για αυτή την εβδομάδα και σήμερα η Samsung μου είπε για μέσα Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου με βλέπω πρός HTC μεριά αύριο!!!
  14. Απο μια μικρή έρευνα που έκανα, το Acer έχεο μικρή ram αν και είναι αρκετά φτηνό. Μάλλον θα περιμένω για το Omnia Pro. Στην τελική αν αργήσει εδώ θα το πάρω απο expansys μολις δώ τι γίνεται με την εγγύηση που δίνουν.
  15. Δεν είναι κακό αλλά δεν το βλέπω σε vodafone και πλαίσιο και δεν ξέρω τι γίνεται και με support. Επίσης δεν είδα, αν και δεν το πολυέψαξα ακόμα, αν είναι upgreatable σε windows 6.5. Θα το ψάξω κι άλλο και σε ευχαριστώ για την πρόταση.
  16. Προφανώς είναι να έρθει σύντομα. Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι παρόλο που το έχουν στα sites σου, δεν υπάρχει καταγεγραμμένο ούτε στις αποθήκες τους ούτε στα αναμενόμενα. Πάντως πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο. Το εύχομαι δηλαδή γιατί δεν θα αντέξω άλλο με την παλιατζούρα που αναγκάζομαι να χρησιμοποιπω και θα πάω να πάρω κανένα htc touch pro 2 που έχει τιμή 200+ ευρώπουλα επιπλέον.
  17. Ελπίζω να μη σου λένε μ...κίες γιατί έχω μείνει χωρίς κινητό και κουβαλάω μιαμ παλιά μπακατέλα.Είμαι κι εγώ εταιρικός πελάτης και πήρα τηλέφωνο σε Vodafone, Samsung και Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει. Μάλιστα η Vodafone με παρέπεμψε στο Πλαίσιο γιατί δεν βλέπουν να υπάρχει ούτε καν συμφωνία με τη Samsung για αυτό το μοντέλο. Βέβαια έχει ανακοινωθεί αλλά...
  18. Να επαναλάβω το ερώτημα μου? Η Vodafone, η Samsung και το Πλαίσιο δεν έχουν ιδέα για το πότε θα έρθει η συσκευή. Εσύ plakamekaneis (εδώ το nickname σου κάνει άλλους συνειρμούς) που το παράγγειλες?
  19. Η Vodafone δεν έχει ιδέα για το πότε θα έρθει η συσκευή. Μάλιστα στο τηλέφωνο που μίλησα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάν ότι πρόκειται να έρθει. Εσύ plakamekaneis που το παράγγειλες?
×
×
  • Create New...