junglist Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Έχω ένα πρόβλημα με το αρχικό κλείδωμα δορυφόρων στο τελευταίο SYGIC. Στο προηγούμενο 5800 μου δούλευε μια χαρά και αποφάσισα και στο νέο να περάσω την κάρτα μνήμης όπως είναι. Το garmin παίζει μια χαρά, αλλά το sygic κάνει 1 ώρα να κλειδώσει!!:( Αν όμως βγω, πάω να ανοίξω το garmin ή το ovi maps θα πιάσω σήμα αμέσως!!Άρα δεν φταίει το κινητό, αλλά το πρόγραμμα. Τι μπορεί να φταίει?Το sis το έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση, απλά τους φακέλους άφησα όπως ήταν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Στο Νokia E55 με πολυ κοπο το εγκατεστησα εναν χαρτη οπου τον ξεκλειδωσα κανονικα αλλα ενω ανοιγει η εφαρμογη φορτωνει τον χαρτη δεν εχει ποιασει σημα το gps..λετε να αργει? αν καποιος φιλος απο εδω ξερει κατι ας μου απαντησει ...ευχαριστω!!! Edited July 14, 2010 by filiatrinos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Ο προηγούμενος χάρτης ήταν 58mb και ο καινούριος 44. Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Θα με τρελάνει αυτό το Sygic. Είχα τόσο καιρό περασμένη στο 5800 μια παλαιότερη έκδοση του Sygic. Επειδή τις προάλλες πρόσεξα πως είχε κάποια λαθάκια στην χαρτογράφηση είπα να περάσω κάποιον πιο νέο χάρτη και συγκεκριμένα τον CI 2010.02. Έκανα απλά αντιγραφή το αρχείο .pak στη θέση του παλιού και φυσικά δε δούλεψε γιατί δεν φόρτωνε τον χάρτη γιατί δεν είχα αλλάξει το mlm. Έκανα και τις αλλαγές στο mlm σύμφωνα με όσα έχουν υποθεί στο forum, αλλά πλέον μου γράφει πως έληξε η δοκιμαστική περίοδος του Sygic και πως πρέπει να το ενεργοποιήσω. Μου βγάζει κάποιον κωδικό συσκευής αλλά από εκεί και πέρα έχω κολλήσει. Τι έχω κάνει λάθος; Δε το άφηνα όπως ήτανε; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Θα με τρελάνει αυτό το Sygic. Είχα τόσο καιρό περασμένη στο 5800 μια παλαιότερη έκδοση του Sygic. Επειδή τις προάλλες πρόσεξα πως είχε κάποια λαθάκια στην χαρτογράφηση είπα να περάσω κάποιον πιο νέο χάρτη και συγκεκριμένα τον CI 2010.02. Έκανα απλά αντιγραφή το αρχείο .pak στη θέση του παλιού και φυσικά δε δούλεψε γιατί δεν φόρτωνε τον χάρτη γιατί δεν είχα αλλάξει το mlm. Έκανα και τις αλλαγές στο mlm σύμφωνα με όσα έχουν υποθεί στο forum, αλλά πλέον μου γράφει πως έληξε η δοκιμαστική περίοδος του Sygic και πως πρέπει να το ενεργοποιήσω. Μου βγάζει κάποιον κωδικό συσκευής αλλά από εκεί και πέρα έχω κολλήσει. Τι έχω κάνει λάθος; Δε το άφηνα όπως ήτανε; :mad: Φτι'αξε τότε νέο licence. Δεν έχει το Sygic g-e-n-e-r-a-t-o-r? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) Έχω μόνο ένα προγραμματάκι που βάζεις ID (προφανώς αυτό που βγάζει το Sygic), δηλώνεις χάρτη (έγω βάζω GRC), πατάς ένα κουμπί και σου βγάζει δύο κωδικούς (ο πάνω λέει κάτι για το mlm αρχείο και ο άλλος για All European Maps νομίζω. Όποιον κωδικό και να βάλω μου λέει πως είναι λάθος. :mad: ΥΓ. Τελικά όλα ΟΚ. Το πέρασα από την αρχή μαζί με τους νέους χάρτες και ησύχασα! Edited July 29, 2010 by axel12p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ποια είναι η τελευταία έκδοση χαρτών για Ελλάδα και Ευρώπη; Υπάρχει και χάρτης για τις θάλασσες; Όπως το Bluechart για Garmin; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Ποια είναι η τελευταία έκδοση χαρτών για Ελλάδα και Ευρώπη; Υπάρχει και χάρτης για τις θάλασσες; Όπως το Bluechart για Garmin; 2010.03 για Ελλάδα και Ευρώπη Για θάλασσα δεν έχω δει κάτι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Παιζει σε κανενα TMC απο GPRS (internet) σε χαρτη CIT. Σε μενα βγικε 2-3 φορεσ πριν ενα μηνα και τωρα τηποτα Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Υπάρχουν άλλα Pois εκτός από αυτά που βρίσκονται "πακέτο" με το πρόγραμμα"; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) Υπάρχουν άλλα Pois εκτός από αυτά που βρίσκονται "πακέτο" με το πρόγραμμα"; Παίζει πχ αυτό: http://www.poiplaza.com/index.php?p=dc&c=19 και αυτό που είναι στην 1η σελίδα http://index.pois.gr/index.asp Edited August 23, 2010 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 o καλυτερος συνδιασμος sygic 10 με ποιον χαρτη ειναι? Σε μεγεθος ΜΒ αυτος που εχω τωρα στην καρτα μνημης ειναι 46ΜΒ (grc.pak) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 o καλυτερος συνδιασμος sygic 10 με ποιον χαρτη ειναι? Σε μεγεθος ΜΒ αυτος που εχω τωρα στην καρτα μνημης ειναι 46ΜΒ (grc.pak) Λογικά έχεις της ΤΑ τον 2010.03. Αυτός παίζει πιο πολύ στα φόρουμ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 και ο CIT NAVIGREECE είναι 46mb Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Στις πληροφορίες για το πρόγραμμα, στα πνευματικά δικαιώματα βλέπεις τον χάρτη που έχεις φορτώσει και ποια έκδοση είναι ακριβώς.. Τώρα το διαπίστωσα.. Edited August 24, 2010 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Κατέβασα απ το poiplazza μερικά ωραία αρχειάκια, τα έβαλα στους κατάλληλους φακέλους. Όταν ξεκίνησα την εφαρμογή, το Sygic κόλλησε εντελώς. Μετά από 4-5 αποτυχείς προσπάθειες, όπου όλο πάγωνε, διέγραψα αυτά τα pois και το Sygic δούλεψε όπως πριν. Μου φαίνεται περίεργο που στην ουσία αυτά τα αρχεία δεν θα πρεπε να επηρεάζουν και τόσο το σύστημα, τελικά να καταφέρνουν να το παγώνουν. Τώρα πρέπει να δοκιμάσω ένα ένα αυτά τα Pois για να δω πιο απ αυτά φταίει (αν και δεν έχω τη διάθεση να το κάνω). Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 βγήκε ο navteq 2010.07 Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epsilon_75 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Επειδή είμαι καινούργιος στο forum,χρειάζομαι λίγη βοήθεια.Αν ξέρει κανείς να μου πει και να βοηθήσει.Θα ήθελα να μου πείτε πως και από που μπορώ να κατεβάσω το SYGIC 7.71 ή νεότερο για nokia 5800.Αν υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης αναλυτικές,φυσικά με Ελληνικούς χάρτες και αν είναι συμβατό και με το nokia c6.Συγνώμη αν σας κούρασα με τα τόσα που ζητάω και ευχαριστώ για την βοήθεια. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Αυτή τη φορά έγινε διόρθωση από την ομάδα διαχείρισης. Τα επόμενα μηνύματα σε greeklish θα διαγραφούν άμεσα Edited August 29, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το F.A.Q. της πρώτης σελίδας,θα σε βοηθήσει πολύ καθώς πολλές απορίες σου θα λυθούν. Αυτό που ψάχνεις μπορείς να το βρεις στην επίσημη σελίδα:http://www.sygic.com/ ή με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο.Να σημειώσω ότι μέσα από τις σελίδες του forum απαγορεύεται η αναφορά και η διακίνηση σε ότι έχει να κάνει με παράνομο περιεχόμενο. Ότι δουλεύει στο 5800 δουλεύει και στο C6.Μια ανάγνωση του θέματος θα σε βοηθήσει σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης. Ότι άλλο χρειαστείς εδώ ήμαστε. Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 http://www.pois.gr πολύ καλή συλλογή Pois για τη χώρα μας Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Οι τελευταίοι χάρτες για ελλάδα είναι: Νavteq 2010.07 = 47,8mb CIT NaviGreece 2010.02 = 45,6mb TeleAtlas 2010.03 = 43,7mb CI2010.02 (?) = 76,6mb (πλασάρεται ως CIT Navigreece 2010.06 και πιθανόν να είναι ο CIT Navigreece 2010.02 με ενσωματωμένα 170.000 pois). Edited September 7, 2010 by mikelangelo Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diasaleftis Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 η δικιά μου εφαρμογή έχει μόνο αγγλική πλοήγηση μπορεί κάποιος να μου στείλει το αρχείο με την ελληνική φωνή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Καλημέρα. Εγκατέστησα επιτυχώς το πρόγραμμα στο Χ6. Ηθελα να ρωτήσω πως αφαιρώ ενα σημείο απο τα "αγαπημένα" μου σημεία. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Καλημέρα. Εγκατέστησα επιτυχώς το πρόγραμμα στο Χ6. Ηθελα να ρωτήσω πως αφαιρώ ενα σημείο απο τα "αγαπημένα" μου σημεία. Ευχαριστώ Θα πας πανω απ'την εξοδο στα σημεια ενδοιαφεροντος και εκει θα επιλεξεις διαγραφη κατηγοριας POI(θα σου διαγραψει ολα τα αγαπημενα).Δυστυχως η διαγραφη ενος μονο POI δεν λειτουργει απ'οτι δοκιμασα,αν λειτουργει σε σενα καλως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Θα πας πανω απ'την εξοδο στα σημεια ενδοιαφεροντος και εκει θα επιλεξεις διαγραφη κατηγοριας POI(θα σου διαγραψει ολα τα αγαπημενα).Δυστυχως η διαγραφη ενος μονο POI δεν λειτουργει απ'οτι δοκιμασα,αν λειτουργει σε σενα καλως! Πια έκδοση του προγράμματος έχεις και δεν σου λειτουργεί η διαγραφή ενός μόνο POI, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την 8.14 με πιο παλιά έκδοση έχω την εντύπωση ότι λειτουργούσε κανονικά η διαγραφή ενός μόνου σημείου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts