Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολύ για τις χρησιμες πληροφοριες και για την αμεση απαντηση σου δεν ειχα ιδεα εγω! , αρα μονο εάν στειλεις σε εμβασμα στο pay pall που τωρα δεν γινεται , εγω παντα το δουλευα με καρτα ποτε με balance , και δεν ειχα πουλησει κατι μεσω ebay , αρα αμα βαλεις κατι να πουλήσεις πως ο άλλος σου στειλνει χρηματα στο pay pall ; τι ακριβως χρειαζεται; αφου δεν χρειαζεται λογαριασμος; οσο για το email που λες ότι είναι << Όσο για την φύση του λογαριασμού δεν έιναι τίποτα άλλο από το e-mail σου >> τι εννοεις; ότι είναι αυλος λογαριασμος; δεν καταλαβα.. Το γνωριζω ότι το pay pall μπορεις να κανεις ασφαλεις αγορες από ολο το κοσμο. Μετα από ποσες συνναλαγες το pay pall δεν σε θεωρει νέο χρηστη;.

Εγω χρησιμοποιω το pay pall για ανανεωση χρονου ομιλιας και πριν καποια χρονια το ειχα χρησιμοποιησει για αγορα κατι από το ebay. Αλλα επειδή στην ελλαδα το site που μπορέσεις να πουλήσεις το ricardo σταματησε δεν μου εκοψε να τα βαλω στο ebay , ναι το ηξερα αλλα δεν ειχα ιδεα τι προμηθεια και επειδή ητανε στα αγγλικα λεω θα πλεκτω.. πολύ χαζο αυτο πρεπει να το μαθω. Ενταξει η προμηθεια δεν είναι και πολύ μεγαλη από ότι μου λες.

Εννοώ ότι ο άλλος δεν σου στέλνει χρήματα σε κάποιον αριθμό λογαριασμού αλλά στο E-mail σου . Ο αριθμός λογαριασμού σου είναι το e-mail σου. Μόνο αυτό χρειάζομαι για να σε πληρώσω.

Όσο αφορά τις προμήθειες αυτές είναι οι προμήθειες του Paypal . Οι προμήθειες του EBAY μπορούν να συζητηθούν στο αντίστοιχο χώρο.

Νομίζω ότι μόνο εκτιμήσεις και εικασίες μπορεί να κάνει κανεις. Όταν ομαλοποιηθει η κατάσταση, που όλοι το ευχόμαστε, το ότι θα υπάρχουν capital controls για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν σημαίνει ότι θα είσαι αποκλεισμένος από αγορές του εξωτερικού, απλώς θα υπάρχει περιορισμός αλλά όχι αποκλεισμός στα ποσα και στις συναλλαγές με εξωτερικό. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε από την εμπειρία της Κύπρου.

Αυτο περιμενα, ρεαλιστικα.

Περιορισμο ναι, αλλα αρση του σημερινου πληρους αποκλεισμου.

Για να το καταλάβεις

Πούλησα το κινητό μου στο ΕΒΑΥ Και πληρώθηκα με paypal

Τώρα πια έχω 200 ευρώ Balance στο paypal και τα κάνω ότι θέλω.

ε αυτο πως το κανετε ρε παιδια?

εμενα δεν μου τα κραταει στο balance!

μου τα πηγαινει κατευθειαν στην καρτα της τραπεζας!

και οσο και αν προσπαθησα δεν μπορω να το αλλαξω!

μπορω???

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Αποκλείεται να πούλησες κάτι και να σου τε έβαλε στην κάρτα

Απλά δεν γίνεται .

Άλλο πράγμα η πώληση και άλλο η επιστροφή

στην επιλογη να πληρωσεις με paypal εχει και επιλογη να πληρωσεις με πιστωτικη

Pay with my credit or debit card

προφανως ουτε με αυτο το τροπο μπορεις?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

ελα ολοι μαζι ενα μεγαααααααλο ευχαριστω στο ουζο 12 !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

στην επιλογη να πληρωσεις με paypal εχει και επιλογη να πληρωσεις με πιστωτικη

Pay with my credit or debit card

προφανως ουτε με αυτο το τροπο μπορεις?

με κανεναν από τους 2 τροπους δεν γινεται δυστυχως το pay pall είναι υπηρεσια του εξωτερικου , παρα μονο εάν εχεις χρηματα στο pay pall balance όπως ειπε ο Βασιλειος παραπανω.

Η Ιρλανδία έκανε 6 χρόνια και η Κύπρος 2 χρόνια για να ξανά λειτουργήσει το PayPal στην χώρα τους
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το PayPal δεν έχει καμία ευθύνη. Την απαγόρευση εμβασματων προς το εξωτερικό την επέβαλε η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα μαζί με τους δικούς μας.

Μόλις γίνει άρση της απαγόρευσης θα μπορούμε κανονικά να κάνουμε συναλλαγές μέσω paypal. Το θέμα είναι το πότε θα επιτραπεί να φεύγουν λεφτά προς τα έξω.

No root->No problem

Βλέπω πλέον σαν μόνη λύση, όσοι έχουν γνωστούς στο εξωτερικό να τους αγγαρευουν για προπληρωμενη πιστωτική κάρτα και στη συνέχεια σύνδεση αυτής με PayPal.

Με τους λογαριασμούς που έχουν υπόλοιπο ξέρουμε τι γίνεται τώρα;

Σαν τι να γίνεται; Το πρόβλημα είναι μόνο αν το χρήμα θέλεις να περάσει από την κάρτα σου, δεν ακυρώνεται γενικά η λειτουργία του λογαριασμού μας στο pp. Oπότε όποιος έχει υπόλοιπο στο balance συνεχίζει να το χρησιμοποιεί όπως πάντα, όπως θέλει (είτε για εξωτερικό είτε για εσωτερικό...αρκεί βέβαια τα καταστήματα στο εσωτερικό να μην αρνούνται -κατανοητό ίσως για κάποιους, αλλά παραμένει παράνομο- πληρωμή με ππ).

Τα χρήματα μπαίνουν κανονικά στην κάρτα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το PayPal δεν έχει καμία ευθύνη. Την απαγόρευση εμβασματων προς το εξωτερικό την επέβαλε η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα μαζί με τους δικούς μας.

Μόλις γίνει άρση της απαγόρευσης θα μπορούμε κανονικά να κάνουμε συναλλαγές μέσω paypal. Το θέμα είναι το πότε θα επιτραπεί να φεύγουν λεφτά προς τα έξω.

Χαλια κατασταση...

Ελπιζω συντομα να αρουν την πληρη απαγορευση.

Να το απελευθερωσουν ως δυνατοτητα, εστω και με περιορισμο.

Nα ρωτησω αν ξερει καποιος/α...... αν παρουμε την καρτα που γραφει ο GΚOOL απο κατω θα μπορουμε να την βαλουμε στον λογαριασμο μας στο pp και να κανουμε αγορες απο το εξωτερικο ή οχι ?

Επίσης, ας απαντήσει όποιος γνωρίζει. Υπάρχει μια έρπουσα φήμη στο διαδίκτυο ότι η moneysafe card (είναι μια προπληρωμένη mastercard) και φορτίζεται και χρησιμοποιείται κανονικά για αγορές από εξωτερικό. Οι αναφορές είναι από χρήστες του ηλεκτρονικού στοιχήματος.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν βρουμε καρτα ξενης χωρας μπορουμε να την βαλουμε στο λογαριασμο μας στο pp ή θα πρεπει να ανοιξουμε καινουριο λογαριασμο στο pp και να βαλουμε σαν χωρα τη χωρα εκδοσης της καρτας ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν βρουμε καρτα ξενης χωρας μπορουμε να την βαλουμε στο λογαριασμο μας στο pp ή θα πρεπει να ανοιξουμε καινουριο λογαριασμο στο pp και να βαλουμε σαν χωρα τη χωρα εκδοσης της καρτας ?

μπορείς να την προσθέσεις κανονικά :)

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Ενα ταξιδι Κυπρο ή Βουλγαρια, θα ηταν ισως μια καλη σκεψη, ανοιγμα λογαριασμου, και να μου δωσουν και χρεωστικη.

Δεν πιστευω να θελουν να ειμαι μονιμος κατοικος...

Ενα ταξιδι Κυπρο ή Βουλγαρια, θα ηταν ισως μια καλη σκεψη, ανοιγμα λογαριασμου, και να μου δωσουν και χρεωστικη.

Δεν πιστευω να θελουν να ειμαι μονιμος κατοικος...

δεν ζητάνε λογαριασμό κατοικίας? όπως στην Ελλάδα? πολύ πιθανόν να το θέλουν ή κάποιο φορολογικό στοιχείο!