Vasileios Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 τίποτα απολύτως . Αφού έχεις στείλει τα δικαιολογητικά .... μην νοιάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 καλησπέρα ,αν κάποιος έχει στείλει χρήματα στο paypal balance από web banking alpha bank , μία βοήθεια τι βάζουμε στα πεδία; 1-διευθυνση δικαιούχου 2- η μεταφορά αφορά 3-αιτιολογία προς δικαιούχο απο τράπεζα πειραιώς που έστελνα μέχρι τώρα δέν ζήταγε τίποτα απο αυτά. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Πηρα refund απο ebay η συναλαγη φαίνεται αλλα τα λεφτα δεν μπηκαν στο balance. Πρεπει να κανω κατι εγω ή θα μπουνε? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Πηρα refund απο ebay η συναλαγη φαίνεται αλλα τα λεφτα δεν μπηκαν στο balance. Πρεπει να κανω κατι εγω ή θα μπουνε? Sent from my m2 note using Tapatalk Απο εκεί που πήρε τα χρήματα πηγαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Περιμενω να μπουν στη revolut δηλαδή θενκσ Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 εγω κοντευω κανα μηνα.ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 εγω κοντευω κανα μηνα.ειναι λογικο? Αφου δεν σε μπηκαν μονα τους,στελνεις screenshot απο τo refund οτι σταθληκαν πισω στην καρτα στο chat της revolut και σε 5-10 λεπτα θα στα πιστώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Δεν έχω revolut χρεωστική Πειραιώς έχω. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Δεν έχω revolut χρεωστική Πειραιώς έχω. Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μισό, ένα μήνα από τη στιγμή που φάνηκε η επιστροφή ή ένα μήνα από τη στιγμή που εκανες dispute στο paypal. Γιατί αν το πρωτο έχει γίνει σίγουρα λάθος σε 2-3 μερες μπαίνουν τα λεφτά το δεύτερο θέλει κανά μήνα περιπου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Το δεύτερο από όταν έκανα dispute. Δηλαδή ακόμη είμαι νορμάλ έτσι; Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εγώ πήρα refund στο paypal στις 13/7/16 σήμερα το πρωί είδα και στην κάρτα το refund με ημερομηνία 13/7/16. Συνήθως πέρνει 2 με 5 μέρες όπως είπαν και οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 καλημερα, θελω να στειλω με ebanking (απο δικο μου λογαριασμο) λεφτα σε λογαριασμο μου στο paypal (να ειναι στο balance), ισχυει ο οδηγος της αρχικης σελιδας? υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 καλημερα, θελω να στειλω με ebanking (απο δικο μου λογαριασμο) λεφτα σε λογαριασμο μου στο paypal (να ειναι στο balance), ισχυει ο οδηγος της αρχικης σελιδας? υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα? ευχαριστω Μπορεις να κανεις TOP-UP μεσω εμβασματος,και οχι μεσω send money.Πρωτα στελνεις e-mail η περνεις τηλεφωνο στο paypal ωστε να σε περασουν το IBAN στον λογαριασμο σου για να σε ανοιξει η σελιδα οπου εχει τα στοιχεια οπου θα στειλεις το εμβασμα.Τα στελνεις εκει τα χρηματα με χρεωση μονο 1 ευρω, και σε 1-2 μερες τα εχεις στο paypal balance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Τα στέλνεις μέσω iban που σου δίνουν ,ο λογαριασμός της Τράπεζας Πρέπει να είναι στο όνομα σου η μπορεί και όποιος θέλει να σου κάνει εμβάσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 εαν δεν θελω να συνδεσω λογαριασμο (ειναι της μισθοδοσιας μου) με το paypal? ισχυει ο οδηγος? ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Αν δεν θέλεις να συνδέσεις τον λογαριασμό σου δεν χρειάζεσαι κανέναν οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 (edited) τι εννοεις? εγω παντως "μιλαω" για τον οδηγο της πρωτης σελιδας, αν ισχυει......εσυ δεν ξερω για τι μιλας.... Edited July 16, 2016 by sakkouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AUQ Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 την έχω πάθει δυο φορές με ιδιο τροπο χωρις αυτο να σημαίνει οτι και το δικό σου θεμα θα εχει την ιδια κατάληξη , δυο φορες που το δεμα έδειχνε ότι έφυγε αλλα δεν φαινόταν πουθενα μετα μου ειπανε (tinydeal) οτι το δεμα επεστρεψε τελικα σε αυτους γιατι ειχα ελλειπή στοιχεία και καλα και δεν μπορεσε να με βρει το ταχυδρομείο κατι που φυσικα δεν ισχυε γιατι το δεμα δεν ειχε φτασει ποτε ελλαδα, και για να το ξανα στείλουν αξιωναν 80 ευρω μεταφορικα :P ενας καλος τροπος να βγαλουνε λεφτα βαζουν κατι που θελουν σε τρομακτικα χαμηλη τιμη και κοιτανε να τα βγαλουν απο μεταφορικα οι πλαγιους τροπους Ακομα τιποτα δεν εχει γινει παιδια. Το Paypal μου λεει οτι ο πωλητης να μου δωσει 20$ για να σταματησω την καταγγελια , και φυσικα το απορριψα :O:lol: , το κινητο που παραγγειλα εχε 180 ευρω και σε προσφορα τους οταν το παραγγειλα το ειχαν 100ευρω LENOVO-στις 13/5/16 . Εστειλα e-mail στον πωλητη και μου γραφει οτι περιμενη απαντηση απο το post offise ακομα...:ninja: Θα συνεχισω με LEGAL απο Paypal γιατι δεν βλεπω κανενα φως , και δεν θελω να χασω και τα λεφτα μου. Εστειλα και e-mail και στο Signapore Post να δουμε τι θα μου πουν και αυτοι για το δεμα ΦΑΝΤΑΣΜΑ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εχω βάλει δύο κάρτες συνδεδεμένες στο PayPal, η μία της Πειραιώς που είναι χρόνια, και μία από λογαριασμό revolut λόγω capital. Σαν προεπιλογή μου έβαλε της revolut, αλλά άμα θέλω να χρησιμοποιήσω της Πειραιώς για εντός Ελλάδας συναλλαγές πως το κάνω να επιλέγει πριν την συναλλαγή; από την εφαρμογή στο κινητό δεν βλέπω κάτι, όταν πάω να ανανεώσω κάρτα στην wind για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Δεν γνωρίζω για την εφαρμογή στο κινητό αλλά στο desktop βγάζει μια κάρτα και Change για να αλλάξεις, αν θέλεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ειχα στειλει χρηματα μεσο send money to friends and family απο τον δικο μου pp λογαριασμο στου πατερα μου. Εκανε καποιες αγορες και τωρα εχει μεσα ο πατερας μου υπολοιπο balance 13,17 USD. Στον pp λογαριασμο του ο πατερας μου συνδεσε και τη revolut καρτα που εχει και επελεξε να κανει την ισοτιμια συναλλαγματος η revolut και οχι το pp. Οτι αγορες εχει κανει με τον pp λογαριασμο του (ολες σε δολαρια - μεγαλυτερης αξιας απο 13,17usd) το υπολοιπο balance 13,17 USD που εχει μεσα παραμενει, γιατι δεν ''τραβαει'' πρωτα αυτα τα 13,17usd και μετα να παρει απο τη revolut οταν κανει αγορες ? Οταν παει στο PayPal balance βλεπει USD available 0,00 USD EUR available 12,24 EUR Total in USD 13,17 USD Αν κανει αγορα κατω ή ισης αξιας με τα 13,17usd θα τραβηξει απο το balance ? Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπερα. Χθες Κυριακη φορτωσα μεσω web banking (eurobank) ενα ποσο σε προπληρωμενη καρτα της ιδιας τραπεζας. Σημερα Δευτερα φαινεται να ειναι μεσα το ποσο (με κοκκινα γραμματα γραφει - 50. Ειναι σωστο αυτο; Πρωτη φορα το κανω με ebanking) ωστοσο στο balance του paypal που εχω συνδεδεμενη την καρτα δεν εμφανιζεται το ποσο. Αργει να εμφανιστει; Εχει παψει να υποστηριζει το paypal προπληρωμενες καρτες; Τι ακριβως να υποθεσω; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπερα. Χθες Κυριακη φορτωσα μεσω web banking (eurobank) ενα ποσο σε προπληρωμενη καρτα της ιδιας τραπεζας. Σημερα Δευτερα φαινεται να ειναι μεσα το ποσο (με κοκκινα γραμματα γραφει - 50. Ειναι σωστο αυτο; Πρωτη φορα το κανω με ebanking) ωστοσο στο balance του paypal που εχω συνδεδεμενη την καρτα δεν εμφανιζεται το ποσο. Αργει να εμφανιστει; Εχει παψει να υποστηριζει το paypal προπληρωμενες καρτες; Τι ακριβως να υποθεσω; Ευχαριστω. Αλλο πράγμα το balance του paypal και αλλο το υπόλοιπο της καρτας.Δεν συνδέονται αυτα τα δυο. Το -50 στο διχνει στο υπολοιπο της καρτας στο web banking η στο paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ειχα στειλει χρηματα μεσο send money to friends and family απο τον δικο μου pp λογαριασμο στου πατερα μου. Εκανε καποιες αγορες και τωρα εχει μεσα ο πατερας μου υπολοιπο balance 13,17 USD. Στον pp λογαριασμο του ο πατερας μου συνδεσε και τη revolut καρτα που εχει και επελεξε να κανει την ισοτιμια συναλλαγματος η revolut και οχι το pp. Οτι αγορες εχει κανει με τον pp λογαριασμο του (ολες σε δολαρια - μεγαλυτερης αξιας απο 13,17usd) το υπολοιπο balance 13,17 USD που εχει μεσα παραμενει, γιατι δεν ''τραβαει'' πρωτα αυτα τα 13,17usd και μετα να παρει απο τη revolut οταν κανει αγορες ? Οταν παει στο PayPal balance βλεπει USD available 0,00 USD EUR available 12,24 EUR Total in USD 13,17 USD Αν κανει αγορα κατω ή ισης αξιας με τα 13,17usd θα τραβηξει απο το balance ? Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση Θα πρέπει να αλλάξει ρυθμίσεις και να επιλέξει το paypal να κάνει την αλλαγή ισοτιμίας και όχι η κάρτα, στο paypal είχες μεταφέρει ευρώ και τα μετατρέπει σε δολάρια. Έτσι θα τραβήξει από το balance. Μετά το αλλάζει πάλι να κάνει τη μετατροπή η revolut. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αλλο πράγμα το balance του paypal και αλλο το υπόλοιπο της καρτας.Δεν συνδέονται αυτα τα δυο. Το -50 στο διχνει στο υπολοιπο της καρτας στο web banking η στο paypal? Στο web banking. Στο paypal δεν φαινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts