kountoura Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Στην περιγραφή γράφει αυτό : ''ManualImportant notice: this product has two variations: one is originally Xiaomi factory made, and another is made by Xiaomi licensed factory.This listing represents Xiaomi Licensed product.It may look slightly different from the original factory made, and no Series bar but it is 100% legal and authorized by Xiaomi. Please review the license certificate attached." Δηλαδή σου λέει να διαβάσεις το επισυναπτόμενο που είναι στα κινέζικα. Κάνε ένα dispute στο paypal και ότι βγει... Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, αυτό με την διαμάχη πως λειτουργεί? Θα γράψω τι συνέβη όπως παράδειγμα έγραψα και εδώ στο φόρουμ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση και συγνώμη αν έχει είδη απαντηθεί. Έκανα μια αγορά από ebay, 2 power bank xiaomi 16000 απο αυτόν http://m.ebay.com/itm/MI-16000mAh-Xiaomi-License-USB-Power-Bank-Battery-Charger-For-Mobile-Phone-/311428012509?varId=610488506051&txnId=643907568021 Είμαι 99% σίγουρος ότι στην θέση brand όταν έκανα την παραγγελία έγραφε xiaomi. Ενώ τώρα γράφει UNBRANDED. Παρέλαβα χθες, οι συσκευασίες εκτός από το ότι δεν ήταν και σε τέλεια κατάσταση, δεν υπήρχαν ζελατινες πάνω ούτε οδηγίες χρήσης. Μετά από ψάξιμο κατάλαβα ότι είναι fake και όχι Original. Το καλώδιο ας πούμε έχει λογότυπο xiaomi ενώ το γνήσιο δεν έχει. Όσο το power bank φορτίζει, αν συνδέσω το κινητό δεν φορτίζει. Ενώ στο γνήσιο γίνεται ταυτόχρονα να φορτίζει και το κινητό και το power bank. Έχω στείλει 2 μηνύματα στον πωλητή και στο ένα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω. Μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω? Και αν ναι πως? Γιατί το s6 μου με fake προϊόν δεν πρόκειται να το φορτίσω. Ευχαριστώ Θα ανοιξεις case στο ebay, όπου θα αναφέρεις αυτά που γράφεις εδω, τα τεστ γνησιότητας που έκανες κλπ. Θα σου ζητηθεί να ανεβάσεις και φωτογραφίες σε κάποιο σημείο. Με το που ανοίξεις case, δίνει κάποιες μέρες περιθώριο στον πωλητή να σου απαντήσει και να βρείτε λύση. Αν δεν απαντήσει ή δεν σε ικανοποιει η λυση, θα κάνεις escalate, αναλαμβάνει το eBay να βρει λύση μέσα σε 3 εργάσιμες. Λογικά θα βγει υπέρ σου αν δώσεις τα απαραιτητα αποδεικτικά στοιχεία που θα ζητήσει και θα σου ζητηθεί να επιστρέψεις το προϊόν πισω όπου θα πάρεις τα έξοδα αποστολής από eBay. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Θα ανοιξεις case στο ebay, όπου θα αναφέρεις αυτά που γράφεις εδω, τα τεστ γνησιότητας που έκανες κλπ. Θα σου ζητηθεί να ανεβάσεις και φωτογραφίες σε κάποιο σημείο. Με το που ανοίξεις case, δίνει κάποιες μέρες περιθώριο στον πωλητή να σου απαντήσει και να βρείτε λύση. Αν δεν απαντήσει ή δεν σε ικανοποιει η λυση, θα κάνεις escalate, αναλαμβάνει το eBay να βρει λύση μέσα σε 3 εργάσιμες. Λογικά θα βγει υπέρ σου αν δώσεις τα απαραιτητα αποδεικτικά στοιχεία που θα ζητήσει και θα σου ζητηθεί να επιστρέψεις το προϊόν πισω όπου θα πάρεις τα έξοδα αποστολής από eBay. Πριν προλάβει να κάνω οτιδήποτε, ήρθε απάντηση από τον πωλητή. Λυπάμαι λέει κτλ. Επειδή τα μεταφορικά είναι πολλά λέει να τα κρατήσω και να μου δώσει μια αποζημίωση. Του απάντησα ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσω και αν η αποζημίωση με ικανοποιεί μόνο και μόνο να μην μπούμε σε διαδικασία χρόνου για μένα θα τα κρατήσω και θα την δεχτώ. Περιμένω να μου πει πόσα χρήματα επιστρέφει αν δεχτώ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδια καλησπερα. Το Paypal με ειδοποιησε εχθες οτι πηγαν δυο refunds στην καρτα (Revolut) αλλα εκει δεν εχουν εμφανιστει ακομη. Χρειαζεται χρονος μεχρι να εμφανιστουν? Και γιατι αλλα refunds πηγαινουν στο balance του PayPal και αλλα στην καρτα εφ οσον ολα με την Revolut πληρωθηκαν? Την αποψη σας παρακαλω. Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Όλα τα refund του PayPal επιστρέφουν εκεί από όπου ήρθαν. Αν σου πήγαν στο Balance ενώ πλήρωσες με άλλο τρόπο , σημαίνει ότι απλά ο πωλητής σου έστειλε χρήματα χωρίς την διαδικασία του Refund. Συνήθως αυτό συμβαίνει μετά τις 45 ημέρες όταν το refund του PAyPal δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Όλα τα refund του PayPal επιστρέφουν εκεί από όπου ήρθαν. Αν σου πήγαν στο Balance ενώ πλήρωσες με άλλο τρόπο , σημαίνει ότι απλά ο πωλητής σου έστειλε χρήματα χωρίς την διαδικασία του Refund. Συνήθως αυτό συμβαίνει μετά τις 45 ημέρες όταν το refund του PAyPal δεν είναι πλέον διαθέσιμο. 180 δεν είναι οι μέρες τού PayPal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Όσον αφορά την revolut. Υπάρχει τρόπος να την χρησιμοποιήσω χωρίς android ή iphone?? Εχω Wp (τα πήρα..).. Επίσης, για ποιο λόγο δεν περνάει η συναλλαγή με την κάρτα. Δεν είχε λυθεί το θέμα αυτό; Μήπως επειδή είναι τέλος του μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Όσον αφορά την revolut. Υπάρχει τρόπος να την χρησιμοποιήσω χωρίς android ή iphone?? Εχω Wp (τα πήρα..).. Επίσης, για ποιο λόγο δεν περνάει η συναλλαγή με την κάρτα. Δεν είχε λυθεί το θέμα αυτό; Μήπως επειδή είναι τέλος του μήνα; Μπορείς να εγκαταστησεις κάποιον Android emulator στο pc όπως είναι το bluestacks και να την βάλεις εκεί. Άλλη λύση δεν υπάρχει από την στιγμή που στο site τους είναι απλά για ενημέρωση. Τα πάντα γίνονται από την εφαρμογή. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια περαιτέρω χαλάρωση των capital controls οπότε το αν περάσει η συναλλαγή η δεν περάσει οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα. Έλαβα κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου PayPal. Μπορώ να κάνω withdraw σε τραπεζικό μου λογαριασμό; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Βάζω το Iban ? Υπάρχει κίνδυνος να τραβήξει χρήματα κάποιος; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα. Εχω ενα προβλημα ενω παω να ολκληρωσω μια αγορά απο gearbest. Στο σημειο που παταω place your order, ενω εχω επιλεξει να πληρωσω με PP, με πεταει στο παραθυρο του ΡΡ, επιβεβαιωνω το ποσο, παταω continue και μετα μου λεει να βαλω καρτα στον λογαριασμο του PP. Ποσο ακυρο ειναι αυτο;Εχω κανονικα μεσα καρτα και εχω αγορασει προσφατα. Γιατι να το κανει αυτο τωρα; Στην ουσια αγορα δεν μπορω να κανω αν δεν βαλω καρτα. Καμια ιδέα υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα. Έλαβα κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου PayPal. Μπορώ να κάνω withdraw σε τραπεζικό μου λογαριασμό; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Βάζω το Iban ? Υπάρχει κίνδυνος να τραβήξει χρήματα κάποιος; τον λογαριασμό τον βάζουμε για να κατεβάζουμε χρήματα. Με το να δώσεις τον αριθμό λογαριασμού σου σε κάποιον ( ακόμα και στο PayPal) δεν είναι δυνατόν τίποτα άλλο εκτός από το να σου κάνει κατάθεση, ούτε το υπόλοιπο σου δεν μπορεί να δει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλησπέρα. Έλαβα κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου PayPal. Μπορώ να κάνω withdraw σε τραπεζικό μου λογαριασμό; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Βάζω το Iban ? Υπάρχει κίνδυνος να τραβήξει χρήματα κάποιος; Μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα που έχεις στο balance (εννοείται ότι μιλάμε για €) μόνον εάν έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό στο paypal (δεν θεωρούμε συνδεδεμένο το λογαριασμό που συνδέεται μια κάρτα). Επειδή από τον ΙΟΥΛ έχει κλειδώσει το paypal αυτή τη δυνατότητα (Add a Bank Account), μπορείς είτε να τους τηλεφωνήσεις είτε να τους στείλεις μήνυμα με τον ΙΒΑΝ για να τον προσθέσουν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Εχω ενα προβλημα ενω παω να ολκληρωσω μια αγορά απο gearbest. Στο σημειο που παταω place your order, ενω εχω επιλεξει να πληρωσω με PP, με πεταει στο παραθυρο του ΡΡ, επιβεβαιωνω το ποσο, παταω continue και μετα μου λεει να βαλω καρτα στον λογαριασμο του PP. Ποσο ακυρο ειναι αυτο;Εχω κανονικα μεσα καρτα και εχω αγορασει προσφατα. Γιατι να το κανει αυτο τωρα; Στην ουσια αγορα δεν μπορω να κανω αν δεν βαλω καρτα. Καμια ιδέα υπαρχει; Η αγορά με κάρτα είναι λαχείο και οφείλεται σε πολλούς λόγους (πχ να έχει πιάσει η τράπεζα το όριό της πριν από το τέλος του μήνα). Το ότι έκανες αγορά κάποτε με την ίδια κάρτα από κάποιο μαγαζί δεν σημαίνει ότι η ίδια κάρτα θα περνάει πάντα και σε όλα τα μαγαζιά. Αν έχεις άλλη κάρτα, δοκίμασε. Αλλιώς, υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Σε ευχαριστώ. Θα ξαναπροσπθησω. Ειδάλλως από άλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Γιατι ομως εχουν σταματησει η επιστροιφες χρηματων σε Ελληνικου Τραπεζικους λογαριασμους ?? θα το κανουν στην PAYPAL εαν τους στειλω μηνυμα με το IBAN? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Γιατι ομως εχουν σταματησει η επιστροιφες χρηματων σε Ελληνικου Τραπεζικους λογαριασμους ?? θα το κανουν στην PAYPAL εαν τους στειλω μηνυμα με το IBAN? Δεν σταματησαν οι επιστροφες χρηματων, αυτο που σταμάτησε ειναι η συνδεση ιβαν με ππ Αν τους στείλεις μνμ θα σου επιστραφει ενα αυτοματοποιημένο εμαιλ, σε αυτο πρεπει να κανεις απάντηση γράφοντας ξανα το προβλημα, ειναι χρονοβόρα διαδικασία, με το τλφ το λυνεις άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τωρα έχω μια άλλη εξέλιξη για την αγορά που θέλω. Επικοινώνησα με τον πωλητή μέσω του μαγαζιού που εχει εκτός eBay. Χαμηλότερη τιμή, αλλά χωρίς το καπέλο της Paypal μου βγαίνει 40€ φθηνότερο. Ομως εδώ έρχεται ενα αλλο θέμα. Ο πωλητής μου προτείνει πληρωμή μέσω Tranfer Wise. Κάτι παρόμοιο με Revolut μου μοιάζει, αλλά αν είχατε καμια εμπειρία απο αυτή θα βοηθούσε. Επίσης, ξέρετε να μου πειτε πως θα διασφαλισω την συναλλαγή. Δηλαδή αν μετά αυτός δεν μου στείλει το προϊόν, τότε τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τωρα έχω μια άλλη εξέλιξη για την αγορά που θέλω. Επικοινώνησα με τον πωλητή μέσω του μαγαζιού που εχει εκτός eBay. Χαμηλότερη τιμή, αλλά χωρίς το καπέλο της Paypal μου βγαίνει 40€ φθηνότερο. Ομως εδώ έρχεται ενα αλλο θέμα. Ο πωλητής μου προτείνει πληρωμή μέσω Tranfer Wise. Κάτι παρόμοιο με Revolut μου μοιάζει, αλλά αν είχατε καμια εμπειρία απο αυτή θα βοηθούσε. Επίσης, ξέρετε να μου πειτε πως θα διασφαλισω την συναλλαγή. Δηλαδή αν μετά αυτός δεν μου στείλει το προϊόν, τότε τι κάνω; Ειναι απλο το θεμα, γλυτώνεις μεν καπέλο της Paypal και τα 40ευρω αλλα χανεις ολο το ποσον, διάλεξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Αυτό μου έρχεται και μένα στο μυαλό. Όμως δεν μπορεί όλος ο κόσμος να συναλλάσσεται μόνο με Paypal. Περισσότερο γράφω εδώ για να δω μήπως έτυχε σε κάποιον κάτι πολύ στραβό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Οι παραπανισιες χρεωσεις πανε συννεφο.. Αγορα απο everbuying, με στελνει υποχρεωτικά στο balance του paypal, ηθελα καρτα, αλλα ok ας πληρωσω απο το balance. Ελα ομως που παει εις βαρος μου τουλαχιστον 5% η ισοτιμια.. Δοκιμαζω αλλο νομισμα, ότι και να διαλεξω στο site, τα ιδια.. ευρω δλδ. Δευτερο ζητημα, εστειλα 350€ εμβασμα στη revolut, εχασα 11€. Ενταξει το 1€, αλλα τα 10? Μου τα εβαλε σε £, ενω εγω € εστειλα. Το μονο στοιχείο ειναι οτι την τελευταία μου αγορα μεσω revolut την εκανα σε £... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Δευτερο ζητημα, εστειλα 350€ εμβασμα στη revolut, εχασα 11€. Ενταξει το 1€, αλλα τα 10? Μου τα εβαλε σε £, ενω εγω € εστειλα. Το μονο στοιχείο ειναι οτι την τελευταία μου αγορα μεσω revolut την εκανα σε £... Αν και υπάρχει άλλο θέμα για τη Revolut και εδώ είμαστε offtopic, θα το γράψω για ακόμα μια φορά: Έκανες λάθος το ΙΒΑΝ και έστειλες σε αυτό που έχει η Revolut για αποστολή σε GBP. Είναι δικό σου φταίξιμο όμως έτσι την έχουμε πατήσει σχεδόν όλοι από μια φορά τουλάχιστον, μετά το τελευταίο update της εφαρμογής που βγάζει σαν default νόμισμα για αποστολή τη Στερλίνα. Έπρεπε να κάνεις μια φορά scroll προς τα αριστερά για να σου βγάλει το ΙΒΑΝ για Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Ευχαριστώ, πριν λίγο το είδα και γω, που είδα να έχει και δεύτερη οθόνη δεξιά.. Από ένα χαζό update χάσαμε τόσα λεφτά. Για την αγορά από balance τι λες; ξέρω ότι αν είναι σε άλλο νόμισμα, σε πάει στην κάρτα, αλλά δεν πάει σε άλλο νόμισμα ο,τι και να διαλέξεις.. Edited January 30, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Γεια σας θέλω να κάνω κ εγώ αγορά απο εξωτερικό πιο τρόπο προτείνετε για να φορτώσουμε το balance?https://www.youtube.com/watch?v=K8x3MOvjeK4 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luna1 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Γεια σας και πάλι. Πριν από κάποιες μέρες ζήτησα τη βοήθεια σας σχετικά με τη διαδικασία του request money στο paypal. Αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα καθώς προφανώς προσπαθούν να δυσκολέψουν τις αγορά μας όλο και περισσότερο. Έτσι λοιπόν έκανα το request αλλά επειδή με έβλεπε το paypal ως νέο πελάτη(έκανα paypal λόγο cc τον τελευταίο καιρό) μου δέσμευσε τα χρήματα για 21 μέρες νομιζω και δεν είναι και σίγουρο εάν θα τα παρω πίσω. Για να σε εμπιστευθούν και να θεωρίθεις αξιόπιστος πελάτης πρέπει να κανείς ορισμένες συναλλαγές χωρίς να σου κάνουν despute ή κάτι τέτοιο. Μα πως να κάνω συναλλαγές εφόσον μου κρατάν τα χρηματα!? Επίσης γράφει στο acc μου κάτι ασυναρτησίες για κάτι δεματα και shipping λες και παρήγγειλα κάτι ή σα να είμαι εγώ πωλητής. Έτσι λοιπόν μετά από προτροπή ενός συμφορουμητη έπρεπε να κάνω send money to family/friends ως πιο αποτελεσματική μέθοδο! Για να το κάνω αυτό έπρεπε να αναίρεσω τη προηγούμενη ενέργεια μου με to requst αλλά εμφανιστηκε ως refound στον λογαριασμό μου και παραμένουν επίσης δεσμευμένα τα χρήματα για τον ίδιο λόγο! Με λίγα λόγια τη πατησα!!! Δεν έχω ακούσει πάντως από κάποιον άλλον με παρόμοιο πρόβλημα και μου φαίνεται περίεργο!!! :mad: Επιπλεον, για τις αγορές που δεν δέχονται paypal η revolut είναι μονόδρομος? Ζήτω συγνώμη για το κατεβατο, ήθελα μόνο να σας ενημέρωση για την εξέλιξη της περίπτωσης μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Γεια σας και πάλι. Πριν από κάποιες μέρες ζήτησα τη βοήθεια σας σχετικά με τη διαδικασία του request money στο paypal. Αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα καθώς προφανώς προσπαθούν να δυσκολέψουν τις αγορά μας όλο και περισσότερο. Έτσι λοιπόν έκανα το request αλλά επειδή με έβλεπε το paypal ως νέο πελάτη(έκανα paypal λόγο cc τον τελευταίο καιρό) μου δέσμευσε τα χρήματα για 21 μέρες νομιζω και δεν είναι και σίγουρο εάν θα τα παρω πίσω. Για να σε εμπιστευθούν και να θεωρίθεις αξιόπιστος πελάτης πρέπει να κανείς ορισμένες συναλλαγές χωρίς να σου κάνουν despute ή κάτι τέτοιο. Μα πως να κάνω συναλλαγές εφόσον μου κρατάν τα χρηματα!? Επίσης γράφει στο acc μου κάτι ασυναρτησίες για κάτι δεματα και shipping λες και παρήγγειλα κάτι ή σα να είμαι εγώ πωλητής. Έτσι λοιπόν μετά από προτροπή ενός συμφορουμητη έπρεπε να κάνω send money to family/friends ως πιο αποτελεσματική μέθοδο! Για να το κάνω αυτό έπρεπε να αναίρεσω τη προηγούμενη ενέργεια μου με to requst αλλά εμφανιστηκε ως refound στον λογαριασμό μου και παραμένουν επίσης δεσμευμένα τα χρήματα για τον ίδιο λόγο! Με λίγα λόγια τη πατησα!!! Δεν έχω ακούσει πάντως από κάποιον άλλον με παρόμοιο πρόβλημα και μου φαίνεται περίεργο!!! :mad: Επιπλεον, για τις αγορές που δεν δέχονται paypal η revolut είναι μονόδρομος? Ζήτω συγνώμη για το κατεβατο, ήθελα μόνο να σας ενημέρωση για την εξέλιξη της περίπτωσης μου! Πολλοί εχετε πλήρη άγνοια του ππ, τα χρηματα σου ειναι δεσμευμένα για αυτον ακριβώς τον λογο που σου λεει, σε θεωρεί πωλητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luna1 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Πολλοί εχετε πλήρη άγνοια του ππ, τα χρηματα σου ειναι δεσμευμένα για αυτον ακριβώς τον λογο που σου λεει, σε θεωρεί πωλητή Και είναι παράλογο που έχω άγνοια εφόσον τώρα άρχισα να ασχολούμαι με paypal? Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ζήτησα και την βοήθεια του forum πρωτού κάνω κάθε ενέργεια! Εσύ που είσαι τόσο ενημερωμένος μήπως μπορείς να μου πεις που έκανα το λάθος και με θεωρεί πωλητή? Γιατί με αυτή σου την απάντηση δε με βοηθάς καθόλου!!! Edited January 30, 2016 by luna1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts