liras Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κατατοπιστικότατοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 παιδια οταν κανετε το κολπο τι πατατε ως τιτλο στο subject και τι στο message? επισης οσον αφορα την revolut τι προσφερει?κανουμε λογαριασμο εκει και μετα συνδουμε την καρτα της στο παυπαλ και κανουμε απο εκει αγορες κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 επισης οσον αφορα την revolut τι προσφερει?κανουμε λογαριασμο εκει και μετα συνδουμε την καρτα της στο παυπαλ και κανουμε απο εκει αγορες κανονικα? Στέλνεις έμβασμα (έξοδα 1 ευρώ ebanking) από τον λογαριασμό σου στην revolut. Την συνδέεις με paypal και ψωνίζεις κανονικά. Εμένα μου ήρθε και η φυσική καρτα σήμερα, που την χρησιμοποιείς κανονικά στα ATM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πλέον έμβασμα στέλνεις και με την Εθνική μια χαρά (και με άλλες υποθέτω, παραπλήσια), πάλι με 1€ έξοδα, και μόνο 1 εργάσιμη χρόνο μεταφοράς...γιατί να μπλέξεις με revolut κλπ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Στέλνεις έμβασμα (έξοδα 1 ευρώ ebanking) από τον λογαριασμό σου στην revolut. Την συνδέεις με paypal και ψωνίζεις κανονικά. Εμένα μου ήρθε και η φυσική καρτα σήμερα, που την χρησιμοποιείς κανονικά στα ATM. Ti μέρα την περίμενες την κάρτα? Αργησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πλέον έμβασμα στέλνεις και με την Εθνική μια χαρά (και με άλλες υποθέτω, παραπλήσια), πάλι με 1€ έξοδα, και μόνο 1 εργάσιμη χρόνο μεταφοράς...γιατί να μπλέξεις με revolut κλπ;; Που στελνεις εμβασμα με την Εθνικη και δεν χρειαζεσαι Revolut? Δεν σε πιανω.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Που στελνεις εμβασμα με την Εθνικη και δεν χρειαζεσαι Revolut? Δεν σε πιανω.. Προφανώς, εννοεί στο Paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ti μέρα την περίμενες την κάρτα? Αργησε? Άργησε κατα μια μέρα από τον προβλεπόμενο χρόνο που έλεγε στην εφαρμογή. Η κάρτα φοβερή (όπως και η συσκευασία της). Απλά θέλει λίγο προσοχή γιατί δεν έρχεται σαν συστημένο και ο ταχυδρόμος εμένα την πέταξε χύμα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Πλέον έμβασμα στέλνεις και με την Εθνική μια χαρά (και με άλλες υποθέτω, παραπλήσια), πάλι με 1€ έξοδα, και μόνο 1 εργάσιμη χρόνο μεταφοράς...γιατί να μπλέξεις με revolut κλπ;; Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει πολύ η revolut κάρτα. Μου κάνει και τις ισοτιμίες σούπερ και γλυτώνεις και από εκεί. Άσε που την έχω και για τα ATM κανονικά. Αλλά περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Προφανώς, εννοεί στο Paypal. Και πως στελνεις εμβασμα απο τραπεζα στο Paypal? Αυτο πιθανως να εχει ξαναναπαντηθει, forgive me.. Εχω κι ενα προβλημα. Προσφατα εβγαλα μια revolut και θελησα να την κανω add στο PayPal. Ομως παιρνω το μηνυμα "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions", παρ ολο που στο balance εχει 14$. Επιλογη κανω mastercard. Με τον ιδιο τροπο εχω προθεσει στο παρελθον αλλες δυο καρτες. Καμμια ιδεα τι δεν κανω σωστα? Ευχαριστω Edited November 27, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Είχες χρήματα στην revolut για να τραβήξει τα ποσά της επιβεβαίωσης; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) @makap σε μενα απευθυνεσαι? Φοβαμαι πως ναι..:lol: Δεν εχω φορτωσει ακομα την revolut (δεν εχω στειλει εμβασμα εννοω). Αν ειναι ετσι οπως τα λες, φυσικα δεν μπορω να κανω add. Ομως το PayPal γιατι δεν παιρνει απο το balance μου? Edited November 27, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Ναι, και ειδικά στο ερώτημά σου (#7032) για την απόρριψη της revolut, όπως ήταν στο αρχικό post. Σε ότι αφορά στο ερώτημα που προστέθηκε, για το top up στο Paypal, έχω ήδη περιγράψει τη διαδικασία, θα τη βρω και θα δώσω link. Edit Διάβασε το post #6951 στη σελ. 464 Edited November 27, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 @makap σε μενα απευθυνεσαι? Φοβαμαι πως ναι..:lol: Δεν εχω φορτωσει ακομα την revolut (δεν εχω στειλει εμβασμα εννοω). Αν ειναι ετσι οπως τα λες, φυσικα δεν μπορω να κανω add. Ομως το PayPal γιατι δεν παιρνει απο το balance μου? Πως θα κάνει confirmed την κάρτα αν δεν έχει λεφτά μέσα? Θα πρέπει να τραβήξει λεφτά από την κάρτα όχι από το balance. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδια το καταλαβαινω αλλα επιμενω στην ερωτηση γιατι αυτη την στιγμη δεν εχω δυνατοτητα να κανω Top up την καρτα με εμβασμα. Δεν υπαρχει καπου επιλογη να παρει το payPal τα τελη απο το balance μου η δεν γινεται αυτο οπως και ναχει? Σας ευχαριστω και τους δυο. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν γίνεται αυτό που λες, γιατί αυτό είναι το νόημα της επιβεβαίωσης. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Κι εγω νομιζα οτι αυτο το 1Ε (τοσο ειναι?) ειναι τελη για το add της καρτας. Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ. Edited November 27, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σου τραβάει $1 για το add και 1 λίρα για το confirm. Για το add ίσως και να γίνεται να το πάρει απο το balance αλλά για το confirm δεν γίνεται με τίποτα γιατί αυτή είναι η έννοια του confirm, να δει ότι η κάρτα αντιστοιχεί σε λογαριασμό με χρήματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ε..ας τα τραβηξει αφου ετσι πρεπει..οταν τα βρει βεβαια γιατι για να βαλουμε πρεπει να πληρωθουμε πρωτα..:) thanks man Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Τόση ώρα γίνεται κουβέντα για κάποιον που "καίγεται" να προσθέσει στην PayPal μια κάρτα που δεν έχει χρήματα μέσα. Λες κι αν την προσθέσει θα μπορεί να κάνει αγορές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά sos. Ενώ έκανα κανονικα αγορά με paypal, σήμερα που προσπαθώ και από pandawill kai everbuying μου βγάζει: This transaction couldn't be completed. Error code 10486 Error Severity Code : Εrror Γνωρίζει κάποιος έμπειρος τι μπορεί να είναι αυτός ο κωδικός; Εχω 157 ευρώ μέσα και η αγορά είναι 149 δολλάρια. Μήπως χρειάζονται περισσότερα χρήματα ή είναι εξαιτίας capital controls; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Οταν πας να πληρώσεις, το βλέπει το balance ή προσπαθεί να κάνει αγορά απο την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σου τραβάει $1 για το add και 1 λίρα για το confirm. Για το add ίσως και να γίνεται να το πάρει απο το balance αλλά για το confirm δεν γίνεται με τίποτα γιατί αυτή είναι η έννοια του confirm, να δει ότι η κάρτα αντιστοιχεί σε λογαριασμό με χρήματα κλπ. Μου τράβηξε 0.95 ευρώ (1$) με το που πρόσθεσα την κάρτα και 1.43 ευρώ για το confirm. Μετά από 2 μέρες μου επιστρέφηκαν τα 1.43 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Οταν πας να πληρώσεις, το βλέπει το balance ή προσπαθεί να κάνει αγορά απο την κάρτα; Δεν εκανα αγορα μέσω balance. Εκανα 4-5 αγορες με τον κλασσικό τρόπο που συνεδεσα την visa alpha bank στο λογαριασμό μου στο παυπαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 παιδια για το κολπο τι ειναι καλυτερο να κανω send ή request money??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 παιδια για το κολπο τι ειναι καλυτερο να κανω send ή request money??? ??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts