Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ μόλις κατάφερα και έκανα αγορά από Vickmall 220$ με Paypal και Mastercard Alpha πρώην Citi χωρίς balnce, αλλά όχι από aliexpress.

Και εγώ μόλις κατάφερα και έκανα αγορά από Vickmall 220$ με Paypal και Mastercard Alpha πρώην Citi χωρίς balnce, αλλά όχι από aliexpress.

και χθες φιλος εκανε αγορα απο vickmall με απευθειας paypal χωρις balance.

With great power, comes great responsibility...

Καλησπέρα σε όλους, μόλις αγόρασα μέσω PayPal το oneplus 2, με χρεωστική κάρτα alpha bank enter visa, που έχω συνδέσει το λογαριασμό μισθοδοσίας μου, με μηδενικό balance! Η αγορά έγινε 18:10,χωρις κανένα πρόβλημα από PayPal

Το ίδιο και εδώ! :D

Η αγορά έγινε με invite απο το ευρωπαικό store της oneplus σήμερα κατα τις 2 το μεσημέρι.

Συνολική αξία μαζί με τα έξτρα 476 ευρώ. Η συνδεδεμένη κάρτα στο paypal ήταν η χρεωστική (αυτή της ανάληψης) της Πειραιώς. Φυσικά είχα μηδενικό balance.

Σήμερα αγοράζετε κανονικά με δολάρια; Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν μπορώ να ρυθμίσω τις πληρωμές ώστε να γίνονται στο νόμισμα του πωλητή. Μέχρι χθες όλα πήγαιναν ρολόι... :(

Μήπως έχει σχέση οτι το PayPal μου έχει αφήσει μοναδική ενεργή κάρτα την πιστωτική ΑΜΕΧ;

Εκτός αυτού, πολλά μηνύματα λάθους απο το site σήμερα.

Δεν ρυθμίζεται η AMEX .

Εγώ έχω ρυθμίσει όλες τις άλλες κάρτες να κάνει η τράπεζα την χρέωση συναλλάγματος αλλά στην AMEX δεν μου δίνει τέτοια επιλογή.

τα στοιχεια τα δικα μου με τα στοιχεια του πατερα μου πανω στις καρτες ειναι ιδια

Δηλαδη

Δικια μου

Α Α (επωνυμο)

και του πατερα μου

Α Α (επωνυμο)

Τα email που ελαβα ειναι

Απο το paypal

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

service@intl.paypal.com

Προς χχχχχχχ χχχχχχχχ Σεπ 29 τις 3:31 μ.μ.

PayPal logo Sep 29, 2015 15:30:29 GMT+03:00

Transaction ID: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Hello χχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχ,

You sent a payment of $138.98 USD to VICKMALL TECHNOLOGY LIMITED

(paypal@vickmall.com)

It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Merchant

VICKMALL TECHNOLOGY LIMITED

paypal@vickmall.com

Instructions to merchant

Shipping address - unconfirmed

χχχχχχχχχχχχχ

χχχχχχχχχχχχχχχ

χχχχχχχχχχχχχχχ

Greece

Shipping details

The seller hasn’t provided any shipping details yet.

Description Unit price Qty Amount

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Item χχχχχχχχχχχχχχ $138.98 USD 1 $138.98 USD

Subtotal $138.98 USD

Total $138.98 USD

Payment $138.98 USD

Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *VICKMALLTEC"

Payment sent to paypal@vickmall.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απο το vickmall

THANK YOU FOR YOUR ORDER FROM MAIN WEBSITE STORE.

Once your package ships we will send an email with a link to track your order. Your order summary is below. Thank you again for your business.

Order Questions?

Email: vivian@vickmall.com

Your order #xxxxxx

Placed on September 29, 2015 8:30:26 PM CST

Item Sku Qty Subtotal

xxxxxx

xxxxxxxxxx 1 $138.98

Subtotal $138.98

Shipping & Handling $0.00

Grand Total $138.98

BILL TO:

xxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

Greece

SHIP TO:

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxx

Greece

SHIPPING METHOD:

Select Shipping Method - SG Post -Registered Airmail

PAYMENT METHOD:

PayPal Express Checkout

Payer Email:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

---------------------------------------------------------------------

Στον λογαριασμο paypal του πατερα μου βλεπω την καρτα την δικη μου και γραφει

Confirm your debit or credit card

It's easy to confirm your debit or credit card.

Learn more

Card to confirm

Visa x-χχχχχχ

Link a new card

First name

χχχχχχχχχχχχ

Last name

Andreas Αυτο ειναι το ονομα του πατερα μου

After you click Continue, we'll charge the card €1.50 EUR (or equivalent in other currency) to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card (check your card history, find the charge, log in to your PayPal account and enter the 4-digit code that appears next to the charge).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στον λογαριασμο του paypal στα στοιχεια της πληρωμης γραφει

Details

Express Checkout Payment Sent (Unique Transaction ID χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ)

Original Transaction

Date Type Status Details Amount

Sep 29, 2015 Payment To VICKMALL TECHNOLOGY LIMITED Completed ... -$138.98 USD

Related Transaction

Sep 29, 2015 Charge From Credit Card Completed Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details $85.06 USD

Funding Type:

PayPal Funds and Credit Card

Funding Source:

$53.92 USD - PayPal Account

$85.06 USD - Visa Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-χχχχ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πηγα το πρωι στην τραπεζα και ειδα οτι τα χρηματα ειναι ακομα μεσα στο λογαριασμο μου, πηγα σε εναν υπαλληλο και του ειπα οτι εκανα πληρωμη αλλα τα χρηματα ειναι ακομα στο λογαριασμο μου και μου ειπε οτι θα ''φυγουν'' απο το λογαρισμο μου μετα απο 2-3 ημερες.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λετε να ''κοπει'' η πληρωμη ?

Εκανα μεγαλη λαλακια που εβαλα την δικη μου καρτα και πληρωσα με το paypal του πατερα μου ? τρομαξα με αυτα που γραφετε :cry:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

τα στοιχεια τα δικα μου με τα στοιχεια του πατερα μου πανω στις καρτες ειναι ιδια

Δηλαδη

Δικια μου

Α Α (επωνυμο)

και του πατερα μου

Α Α (επωνυμο)

Τα email που ελαβα ειναι

Απο το paypal

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

service@intl.paypal.com

Προς χχχχχχχ χχχχχχχχ Σεπ 29 τις 3:31 μ.μ.

PayPal logo Sep 29, 2015 15:30:29 GMT+03:00

Transaction ID: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Hello χχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχ,

You sent a payment of $138.98 USD to VICKMALL TECHNOLOGY LIMITED

(paypal@vickmall.com)

It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Merchant

VICKMALL TECHNOLOGY LIMITED

paypal@vickmall.com

Instructions to merchant

Shipping address - unconfirmed

χχχχχχχχχχχχχ

χχχχχχχχχχχχχχχ

χχχχχχχχχχχχχχχ

Greece

Shipping details

The seller hasn’t provided any shipping details yet.

Description Unit price Qty Amount

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Item χχχχχχχχχχχχχχ $138.98 USD 1 $138.98 USD

Subtotal $138.98 USD

Total $138.98 USD

Payment $138.98 USD

Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *VICKMALLTEC"

Payment sent to paypal@vickmall.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απο το vickmall

THANK YOU FOR YOUR ORDER FROM MAIN WEBSITE STORE.

Once your package ships we will send an email with a link to track your order. Your order summary is below. Thank you again for your business.

Order Questions?

Email: vivian@vickmall.com

Your order #xxxxxx

Placed on September 29, 2015 8:30:26 PM CST

Item Sku Qty Subtotal

xxxxxx

xxxxxxxxxx 1 $138.98

Subtotal $138.98

Shipping & Handling $0.00

Grand Total $138.98

BILL TO:

xxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

Greece

SHIP TO:

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxx

Greece

SHIPPING METHOD:

Select Shipping Method - SG Post -Registered Airmail

PAYMENT METHOD:

PayPal Express Checkout

Payer Email:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

---------------------------------------------------------------------

Στον λογαριασμο paypal του πατερα μου βλεπω την καρτα την δικη μου και γραφει

Confirm your debit or credit card

It's easy to confirm your debit or credit card.

Learn more

Card to confirm

Visa x-χχχχχχ

Link a new card

First name

χχχχχχχχχχχχ

Last name

Andreas Αυτο ειναι το ονομα του πατερα μου

After you click Continue, we'll charge the card €1.50 EUR (or equivalent in other currency) to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card (check your card history, find the charge, log in to your PayPal account and enter the 4-digit code that appears next to the charge).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στον λογαριασμο του paypal στα στοιχεια της πληρωμης γραφει

Details

Express Checkout Payment Sent (Unique Transaction ID χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ)

Original Transaction

Sep 29, 2015 Payment To VICKMALL TECHNOLOGY LIMITED Completed ... -$138.98 USD

Related Transaction

Sep 29, 2015 Charge From Credit Card Completed Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details $85.06 USD

Funding Type:

PayPal Funds and Credit Card

Funding Source:

$53.92 USD - PayPal Account

$85.06 USD - Visa Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-χχχχ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πηγα το πρωι στην τραπεζα και ειδα οτι τα χρηματα ειναι ακομα μεσα στο λογαριασμο μου, πηγα σε εναν υπαλληλο και του ειπα οτι εκανα πληρωμη αλλα τα χρηματα ειναι ακομα στο λογαριασμο μου και μου ειπε οτι θα ''φυγουν'' απο το λογαρισμο μου μετα απο 2-3 ημερες.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λετε να ''κοπει'' η πληρωμη ?

Εκανα μεγαλη λαλακια που εβαλα την δικη μου καρτα και πληρωσα με το paypal του πατερα μου ? τρομαξα με αυτα που γραφετε :cry:

εμ τωρα εξηγουνται ολα, εχεις το ιδιο ονοματεπωνυμο με τον πατερα σου! σωστα? Οσο για τα χρηματα, το διαθεσιμο υπολοιπο ειναι ιδιο με το λογιστικο?

εμ τωρα εξηγουνται ολα, εχεις το ιδιο ονοματεπωνυμο με τον πατερα σου! σωστα?

Οσο για τα χρηματα, το διαθεσιμο υπολοιπο ειναι ιδιο με το λογιστικο?

Ονομα εχουμε διαφορετικο, Εγω ειμαι Αθανάσιος και ο πατερας μου Ανδρέας. Το επωνυμο ειναι ακριβος το ιδιο. Οι καρτες μας και στους δυο γραφουν

Α Α επωνυμο

Το υπολοιπο ειδα οτι ειναι 167,17ευρω μετα εβγαλα 20ευρω απο το ατμ και στην αποδειξη γραφει διαθεσιμο 68,52ευρω

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Δεν ρυθμίζεται η AMEX .

Εγώ έχω ρυθμίσει όλες τις άλλες κάρτες να κάνει η τράπεζα την χρέωση συναλλάγματος αλλά στην AMEX δεν μου δίνει τέτοια επιλογή.

Αυτό το διαπίστωσα κι εγώ χθες.

Τον τελευταίο μήνα όμως έκανα 4-5 συναλλαγές σε δολάρια, χωρίς πρόβλημα. Κάτι άλλαξε.

με συμφερει να συνδεσω καρτα ή λογαριασμο στο paypal?δλδ να επιλεξω να μ το κανει η τραπεζα κ χοι το paypal τν μετατροπη?ή να βαλω πρωτευον τ δολλαριο για να μν πληρωσω?
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Ονομα εχουμε διαφορετικο, Εγω ειμαι Αθανάσιος και ο πατερας μου Ανδρέας. Το επωνυμο ειναι ακριβος το ιδιο. Οι καρτες μας και στους δυο γραφουν

Α Α επωνυμο

Το υπολοιπο ειδα οτι ειναι 167,17ευρω μετα εβγαλα 20ευρω απο το ατμ και στην αποδειξη γραφει διαθεσιμο 68,52ευρω

εισαι περιπτωση ρε φιλε!!!!! μας τρελανες!!! ολα καλα ειναι, μην ανησυχεις η αγορα εγινε, το ποσο εχει δεσμευτει και θα τραβηχτει εντος 1-2 μερες το πολυ, αλλα χρησιμοποιησες δικη σου καρτα σε λογαριασμο αλλου, εδω δεν γνωριζω τι μπορει να προκυψει, μαλλον τιποτα βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις.

Εγώ πάντως με PayPal μέσω Android και με χρεωστικές alfa και Εθνική για μια αγορά αξίας 18.07 με τα 18€ να είναι στο balances έφαγα πάλι πόρτα..

Φιλικά Γιώργος

εισαι περιπτωση ρε φιλε!!!!! μας τρελανες!!! ολα καλα ειναι, μην ανησυχεις η αγορα εγινε, το ποσο εχει δεσμευτει και θα τραβηχτει εντος 1-2 μερες το πολυ, αλλα χρησιμοποιησες δικη σου καρτα σε λογαριασμο αλλου, εδω δεν γνωριζω τι μπορει να προκυψει, μαλλον τιποτα βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις.

:lol::lol:

Παντος δεν ξερω αν θα το ξανακανω αν δεν βεβαιωθω οτι δεν υπαρχει προβλημα με αυτη την κινηση καρτων σε αλλο λογαρισμο pp.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση :)

καλησπερα παλι,θελω να κανω αγορα για πρωτη φορα μεσω pay pal απο κινα και θελω να μου πει καποιος με σιγουρια αν με συμφερει να συνδεσω χρεωστικη ή κανονικο λογαριασμο τραπέζης για τη συναλλαγη μου.και τελος αν με συμφερει να αφησω το pay pal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος ή την τραπεζα και πως γινεται αυτο.ευχαριστω για το ενδιαφερον εκ των προτερων.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

καλησπερα παλι,θελω να κανω αγορα για πρωτη φορα μεσω pay pal απο κινα και θελω να μου πει καποιος με σιγουρια αν με συμφερει να συνδεσω χρεωστικη ή κανονικο λογαριασμο τραπέζης για τη συναλλαγη μου.και τελος αν με συμφερει να αφησω το pay pal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος ή την τραπεζα και πως γινεται αυτο.ευχαριστω για το ενδιαφερον εκ των προτερων.

χρεωστικη θα συνδεσεις, λογαριασμος απαιτει top up και λογο cc δεν γινεται ακομη. Σε συμφερει την μετατροπη να την κανει η τραπεζα σου απο ευρω σε δολαρια, αλλα εγω μια φορα εφαγα απο την τραπεζα "εξοδα συναλαγματος 2,77ευρω" και εκτοτε αφηνω το pp να κανει την μετατροπη, τωρα το πως γινεται εχει αναλυθει σε προηγουμενα ποστ.

οκ ευχαριστω πολυ για το αμεσο της απαντησης

οκ ευχαριστω πολυ για το αμεσο της απαντησης

κι εμείς εκ των προτέρων, αναμένουμε πως & πως ανάρτηση ολικής εξέλιξης :happy:

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org

Δεν ρυθμίζεται η AMEX .

Και μενα το ιδιο

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Αυτό το διαπίστωσα κι εγώ χθες.

Τον τελευταίο μήνα όμως έκανα 4-5 συναλλαγές σε δολάρια, χωρίς πρόβλημα. Κάτι άλλαξε.

Μήπως παίζει ρόλο αν ο λογαριασμός στο paypal έχει σαν επιλεγμένο νόμισμα τα ευρώ και όχι το δολάριο; Έχω την εντύπωση ότι αν το προεπιλεγμένο νόμισμα είναι δολάρια η amex χρεώνεται σε δολάρια και δεν μεσολαβεί το paypal.

Μήπως παίζει ρόλο αν ο λογαριασμός στο paypal έχει σαν επιλεγμένο νόμισμα τα ευρώ και όχι το δολάριο; Έχω την εντύπωση ότι αν το προεπιλεγμένο νόμισμα είναι δολάρια η amex χρεώνεται σε δολάρια και δεν μεσολαβεί το paypal.

Είναι το πρώτο που κοίταξα. Πάντα το είχα σε $.

Προχθές έκανα μερικές δοκιμές για να δω πότε τραβάει λεφτά μόνο απο την κάρτα και πότε απο κάρτα και balance. Άλλαξα κύριο νόμισμα στο λογαριασμό και στις πηγές χρημάτων. Μετά τις δοκιμές τα επανέφερα όπως ήταν αλλα κάτι "σκάλωσε" και δεν μπορώ να δουλέψω όπως πριν.

Τώρα όποτε προσπαθώ να αλλάξω primary νόμισμα στο Overview, μου πετάει ένα "Sorry — your last action could not be completed" παρ' όλο που η αλλαγή γίνεται!

Περιμένω απάντηση απο την υποστήριξη πελατών. Σε πόσες ώρες\μέρες απαντούν συνήθως;

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει ξανά πως θα μεταφέρω λεφτά από την κάρτα μου στο balance του Paypal?

Sorry παιδιά, εντάξει το βρήκα.

Edited by kotsaris40

ebay uk, σημερα με pp καρτα visa eurobank, 10λιρες, ακυρο. Κατι ρουλεμαν μοντελισμου ηταν η παραγγελια.

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει ξανά πως θα μεταφέρω λεφτά από την κάρτα μου στο balance του Paypal?

συγνωμη φιλε μου αλλα εχει ειπωθει πολλες πολλες φορες και θα μπορουσες να ψαξεις, αλλα τελος παντων. Θελεις να χρησιμοποιησεις την μεθοδο send money? εχεις δευτερο λογαριασμο paypal που μπορεις να διαχειριστεις?

ebay uk, σημερα με pp καρτα visa eurobank, 10λιρες, ακυρο. Κατι ρουλεμαν μοντελισμου ηταν η παραγγελια.

καλημερα! εγω αγορασα χτες παλι 3η φορα απο το banggood αλλα ενω εχει Paypal παλι πηρα με απευθειας καρτα, εχω υπολοιπο balance 10 ευρω και το κραταω για το ebay....καρτα eurobank visa.

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

συγνωμη φιλε μου αλλα εχει ειπωθει πολλες πολλες φορες και θα μπορουσες να ψαξεις, αλλα τελος παντων. Θελεις να χρησιμοποιησεις την μεθοδο send money? εχεις δευτερο λογαριασμο paypal που μπορεις να διαχειριστεις?

με όλο το θάρος, βλέποντας σε ανεκτικό :O

όταν λες " δεύτερο λογαριασμό paypal " στο δεύτερο καταχωρούνται τα ίδια στοιχεία με του προηγούμενου με μόνη διαφορά άλλο email ?

Edited by arel

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org