SERS1612 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ναι άλλα αφου βάλω τα λεφτά στην χρεωστική μετα θα μπορω να τα βγάλω?? γτ ουσιαστικά αυτή την στιγμή την χρεωστική μόνο για αυτή την αγορά μέχρι στιγμής θα την χρειαστώ Η χρεωστική είναι κάρτα πού συνδέεται με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Μάλλον εννοείς προπληρωμένη. Σε κάθε περίπτωση η χρεωστική συνίσταται σε σχέση με την προπληρωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze4lex Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Η χρεωστική είναι κάρτα πού συνδέεται με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Μάλλον εννοείς προπληρωμένη. Σε κάθε περίπτωση η χρεωστική συνίσταται σε σχέση με την προπληρωμένη. ναι απλά μου είπαν ότι η καλύτερη επιλογή είναι ι χρεωστική (χρεωστική δεν είναι ι κάρτα στην οποία βάζεις εσύ το ποσό μέσα το οποίο θες να χαλάσεις και τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ναι απλά μου είπαν ότι η καλύτερη επιλογή είναι ι χρεωστική (χρεωστική δεν είναι ι κάρτα στην οποία βάζεις εσύ το ποσό μέσα το οποίο θες να χαλάσεις και τέλος? Όπως σού είπα και πριν, η χρεωστική είναι κάρτα πού συνδέεται με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Είναι η ίδια κάρτα που κάνεις ανάληψη από το ATM. Άν την χρησιμοποιήσεις για αγορές, θα τραβήξει το ποσό κατευθείαν από τον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη. Αν η συναλλαγή αποτύχει, τα χρήματα θα παραμείνουν διαθέσιμα στον λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze4lex Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Όπως σού είπα και πριν, η χρεωστική είναι κάρτα πού συνδέεται με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Είναι η ίδια κάρτα που κάνεις ανάληψη από το ATM. Άν την χρησιμοποιήσεις για αγορές, θα τραβήξει το ποσό κατευθείαν από τον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη. Αν η συναλλαγή αποτύχει, τα χρήματα θα παραμείνουν διαθέσιμα στον λογαριασμό σου. αμμ τότε ποια είναι ι κάρτα ι οποία έχει μόνο ότι λευτα της βάλεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 αμμ τότε ποια είναι ι κάρτα ι οποία έχει μόνο ότι λευτα της βάλεις??? Προπληρωμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά, εγω έφτιαξα μια άυλη Mastercard στην Εθνική, την φόρτισα με ενα ποσό (120€) και μέσω δεύτερου email, έκανα request απο το PayPal και πέρασα στο balance το ποσό χωρις κανενα πρόβλημα. Σήμερα το πρωί εκανα 2 μικρό - αγορές απο Κίνα στο ebay και περασαν κανονικά. Μια λάμπα led για το αυτοκίνητο και ενα σετ εργαλεία για επισκευή κινητών/ταμπλετ. No problem και στα δυο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze4lex Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Προπληρωμένη... ευχαριστώ φίλε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Sportsdirect που αναφερθηκε καποια στιγμη, πορτα με paypal, πορτα και με απευθειας.. δοκιμασες και με reguest στο paypal Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze4lex Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 δοκιμασες και με reguest στο paypal πρώτη φορά το ακούω αυτό????:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 πρώτη φορά το ακούω αυτό????:ninja: διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=411 στο ποστ μου #6157 και ΔΕΝ κανουμε request money γιατι φαινομαστε ως πωλητες! μερικους τους βρηκαν μπελαδες διαβαστε και λιγο ποιο πριν μερικες σελιδες να δειτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) ναι άλλα αφου βάλω τα λεφτά στην χρεωστική μετα θα μπορω να τα βγάλω?? γτ ουσιαστικά αυτή την στιγμή την χρεωστική μόνο για αυτή την αγορά μέχρι στιγμής θα την χρειαστώ Προπληρωμένη... Υποψην οτι με προπληρωμενη λογω των capital controls δεν μπορεις μετα να κανεις αναληψη ή να μεταφερεις τα χρηματα στο λογαριασμο σου, θα πρεπει αναγκαστικα να ξοδεψεις τα χρηματα που εχεις βαλει μεσα. Edited September 28, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ze4lex Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Υποψην οτι με προπληρωμενη λογω των capital controls δεν μπορεις μετα να κανεις αναληψη ή να μεταφερεις τα χρηματα στο λογαριασμο σου, θα πρεπει αναγκαστικα να ξοδεψεις τα χρηματα που εχεις βαλει μεσα. ευχαριστώ φίλε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digicolors Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Την καλησπέρα μου σε όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ. Μπήκα στον λογαριασμό μου για να κάνω μια αγορά και μου έβγαλε το εξής: "We're asking for your US tax ID number due to new rules from the IRS. You can find more information about the new tax rules and why we're asking for this information at www.paypal.com/irs-international." Τι ακριβώς είναι αυτό? Μήπως γνωρίζει κάποιος να μ΄ενημερώσει? Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Την καλησπέρα μου σε όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ. Μπήκα στον λογαριασμό μου για να κάνω μια αγορά και μου έβγαλε το εξής: "We're asking for your US tax ID number due to new rules from the IRS. You can find more information about the new tax rules and why we're asking for this information at www.paypal.com/irs-international." Τι ακριβώς είναι αυτό? Μήπως γνωρίζει κάποιος να μ΄ενημερώσει? Ευχαριστώ!:) irs ειναι το αμερικανικο ΣΔΟΕ, εχεις καμια σχεση με αμερικη? ξεφυγες πολυ με πληρωμες-μεταφορες κλπ? εκανες κατι με αμερικη? Προσεχε μην στειλεις τιποτα αν δεν μιλησεις με το pp πρωτα, εχουν πεσει πολλοι θυματα απατης με το να στελνουν στοιχεια τους, το email απο pp ξεκιναει παντα με το πληρες και σωστο ονοματεπωνυμο σου οπως ακριβως το παρεχει η τραπεζα σου, ειναι ετσι ή σου ηρθε κανα σπαμ? εισαι πωλητης μηπως? περασες τα 20.000 δολαρια? Edited September 28, 2015 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digicolors Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καταρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ένα κατάστημα έχω στο etsy.com (μην φανταςτείς τρελά εισοδήματα 0.50 λεπτά μέσο όρο την ημέρα) και τα έσοδα απο εκεί επειδή δεν μπορούσα να τα μεταφέρω στο τραπεζικό μου λογαριασμό αγόρασα κάποια πραγματάκια τα οποία τα χρειαζόμουν. Αυτό είναι όλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καταρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ένα κατάστημα έχω στο etsy.com (μην φανταςτείς τρελά εισοδήματα 0.50 λεπτά μέσο όρο την ημέρα) και τα έσοδα απο εκεί επειδή δεν μπορούσα να τα μεταφέρω στο τραπεζικό μου λογαριασμό αγόρασα κάποια πραγματάκια τα οποία τα χρειαζόμουν. Αυτό είναι όλο. τοτε περασες τις 200 πωλησεις.....και για να μην γινει chat η συζητηση στειλε pm Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μόλις αγόρασα μέσω PayPal το oneplus 2, με χρεωστική κάρτα alpha bank enter visa, που έχω συνδέσει το λογαριασμό μισθοδοσίας μου, με μηδενικό balance! Η αγορά έγινε 18:10,χωρις κανένα πρόβλημα από PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 δε λες απο που το αγορασες, απο την αλλη ακρη της γης; απο το καταστημα της γειτονιας; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μόλις αγόρασα μέσω PayPal το oneplus 2, με χρεωστική κάρτα alpha bank enter visa, που έχω συνδέσει το λογαριασμό μισθοδοσίας μου, με μηδενικό balance! Η αγορά έγινε 18:10,χωρις κανένα πρόβλημα από PayPal Πόσο; Και από πού; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 δε λες απο που το αγορασες, απο την αλλη ακρη της γης; απο το καταστημα της γειτονιας; χαχαχ συγγνώμη έχεις δίκιο,από τη χαρά μου δεν έδωσα σημαντικές πληροφορίες, το πήρα μέσω oneplus.net μέσω πρόσκλησης που μου έστειλαν, 446,47€ βγήκε συνολικά η αγορά, μαζί με ένα tempered glass και ένα ανταπτοράκι usb 3 σε usb 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Υποψην οτι με προπληρωμενη λογω των capital controls δεν μπορεις μετα να κανεις αναληψη ή να μεταφερεις τα χρηματα στο λογαριασμο σου, θα πρεπει αναγκαστικα να ξοδεψεις τα χρηματα που εχεις βαλει μεσα. Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο που λες. Μεταφορα απο prepaid πειραιως σε λογαριασμο μου στην πειραιως και αναληψη κανονικα με τη χρεωστικη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο που λες. Μεταφορα απο prepaid πειραιως σε λογαριασμο μου στην πειραιως και αναληψη κανονικα με τη χρεωστικη μου. Κανονικα δεν επιτρεπεται αυτο εν μεσω capital controls. Ισως να εχει αλλαξει κατι, ισως να παιζει ρολο η τραπεζα. Παντως εγω μεχρι και χτες που δοκιμασα στη eurobank δεν μπορω να μεταφερω το υπολοιπο στο λογαριασμο μου. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starman100 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Με την 1η προσπάθεια χθές (September 29, 2015 7:11:20 AM CST) μετά τα capital controls αγόρασα κινητό 189$ από vicmall με PAYPAL και πιστωτική AFFINITY MASTER CARD (έκδοτρια η CITIBANK αλλά έχει περάσει στην ΑΛΦΑ) χωρίς να έχω κάποιο λογαριασμό στην ΑΛΦΑ ή κάποια άλλη σύνδεση. Δεν είχα βέβαια ξαναδοκιμάσει να κάνω άλλη αγορά από εξωτερικό τους τελευταίους μήνες. Προσοχή το PAYPAL ζητούσε να κάνει αυτό την μετατροπή $ σε € (είχε κάνει αλλαγή μόνο του στις default ρυθμίσεις) αλλά το άλλαξα σε πληρωμή σε $. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Στον λογαριασμο paypal του πατερα μου ειχα υπολοιπο 55 δολαρια στο balance Eκανα αγορα απο το vickmall Date: Sep 29, 2015 Time: 15:30:30 GMT+03:00 Status: Completed ''τραβηξε'' $53.92 USD - PayPal Account balance + $85.06 USD - Visa Credit Card χρεωστικη καρτα της alpha bank Με τη χρεωστικη master card καρτα εθνικης τραπεζας στο ονομα του πατερα μου που ειναι συνδεδεμενη στον paypal λογαρισμο του δεν ''περασε'' η πληρωμη. Η χρεωστικη καρτα Visa Credit Card alpha bank που εβαλα και ''περασε'' ειναι στο ονομα μου αλλα δεν την ειχα συνδεσει ποτε με τον δικο μου λογαριασμο paypal. Υπαρχει καποιο ''προβλημα'' που εκανα πληρωμη μεσο του paypal του πατερα μου με δικη μου καρτα ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μόλις ολοκληρώθηκε η αγορά κινητού από Vickmall, με χρήση PayPal συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα Visa της Πειραιώς..... Σαν τον παλιό καλό καιρό λοιπόν, κάτι αλλάζει.. :) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts