Jump to content

starman100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by starman100

  1. Έχει μετρήσει κάποιος την χωρητικότητά της μπαταρίας; Μου άδειασε προχθές εντελώς και όταν το έβαλα σε usb μετρητή να γεμίσει έδειξε 3500 - 3600mAh.
  2. έχω και εγώ την τελευταία έκδοση 9.5.19 σταθερή, βλέπω τα εξής προβλήματα. Δεν συνδέεται σε μη ορατά wifi στα οποία το έχω συνδέσει χειροκίνητα την προηγούμενη μέρα. Στα ίδια wifi δεν συνδέεται με κοινοποίηση κωδικού με το scunner από άλλο Xiaomi. Το xiaomi band 2 μου συνδέθηκε μια φορά και δεν μου ξανά συνδέεται. Επισης κοι σε εμένα στο καιρό δε μου λοκάρι τη περιοχή.
  3. Ξέρεις κανείς στην Θεσσαλονίκη σε ποιο μαγαζιά μπορώ να βρω λουρακι για Xiaomi Mi Band 2
  4. Θα ήθελα να ξανακάνω μια ερώτηση για το θέμα μπαταρίας που νομίζω καίει πολύ κόσμο. Εκτός από την NOHON έχει αγοράσει κάποιος μπαταρία καλή, από πού και πόσο έκανε να έρθει? Εγώ παρήγγειλα από aliexpress ( Mobilespart Technology Co., Ltd) μπαταρία μαζί με tempered glass τον περασμένο Νοέμβριο και δεν ήρθε ακόμη. Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα dispute και δεν ενέδωσα στις παρακλήσεις του πωλητή όταν το tracking του NLpost έδειξε Ελλάδα ενώ μια βδομάδα+ μετά δεν έχει ακόμη σκαναριστεί από τα ΕΛΤΑ. Πρώτο μου πρόβλημα στο alixpress και το alixpress άψογο με ειδοποίησε σήμερα ότι θα μου επιστρέψει σύντομα τα χρήματα.
  5. Μπορείς να δώσεις link ή κατάστημα? Παρήγγειλα πριν 1,5+ μηνα από aliexpress, δεν ήρθε και χθες έκανα dispute. Πόσο έκανε να έρθει? Εάν περάσουν μερικές μέρες γράψε εντυπώσεις στο forum γιατί το θέμα μπαταρία στο REDMI NOTE 2 πονάει και στο aliexpress πολλά σχόλια με βάλανε σε σκέψεις.
  6. Πήρε κάποιος μπαταρία για το Xiaomi Redmi Note 2 και έμεινε ευχαριστημένος και από πού?
  7. Από vifocal.com αγόρασα πριν μερικούς μήνες ήταν καλή. Προσοχή από bangood που είχα πάρει πριν ενώ έμπαινε κανονικά δεν την αναγνώριζε το κινητό (ΑΜΟΙ ίδιο μέγεθος αλλά άλλος κωδικός επάνω στην μπαταρία)
  8. Το Redmi note 3 PRO μου βγάζει 6.40 έως 6.61 (MIUI 8 Global 6.9.9 Beta Android 6.0.1 MMB29M)
  9. Ραδιόφωνο έχει?
  10. Έχω προβλήματα με τον συγχρονισμό του λογαριασμού gοogle. Eχω ιδιαίτερα πρόβλημα με το συγχρονισμό του ημερολογίου & του keep της ggogle. Παλιά δεν υπήρχε το πρόβλημα (το κινητό το έχω απο Οκτώβρη) δεν θυμάμαι ακριβώς με ποια DEV ROM ξεκίνησε. Με όποια Rom(φοράω developer) έχω βάλει τον τελευταίο μήνα το κάνει και βγάζει σφάλμα. Στο λογαριασμό xxxx@gmail.com αναφέρει σφάλμα συγχρονισμού και όταν μπαίνεις μέσα στο μενού τότε ενώ είναι όλα τσεκαρισμένα, μόνο με κλικ στο καθλενα κάνεις συγχρονισμό (στις επαφές και στα άλλα) ενώ στο ημερολόγιο και στο keep έχει θαυμαστικό και δεν καταφέρνω να κάνω συγχρονισμό. Έχω δοκιμάσει clean cache-dalvik cache απο TWRP και διαγραφή cache και δεδομένων μέσα από τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής.
  11. Με το wipe system τι χάνεις?
  12. Η μπαταρία στο Amoi A928 της γυναίκας μου μετά από 1,5 χρόνο φούσκωσε και κάνει βυθίσεις στην ένδειξη του φορτίου μπαταρίας με συνεχείς επανεκκινήσεις όταν το δουλεύω σε εφαρμογές εκτός φορτιστή. Στον φορτιστή το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά ασταμάτητα για μερόνυχτα. Παρήγγειλα καινούργια μπαταρία από banggood (άσπρη με τα ίδια στοιχεία: 4,3volt) και το τηλέφωνο πάει να ανοίξει (βγάζει μόνο τα αρχικά κινέζικα της V5 rom) και κλείνει. Στον φορτιστή βγάζει την αρχική εικόνας φόρτισης και κλείνει χωρίς να προλάβει να δείξει την ένδειξη του φορτίου μπαταρίας. Μέτρησα με πολύμετρο και η καινούργια μπαταρία δίνει 4,25-4,26volt ~σταθερά ακόμη και 'οταν την συνδέω με φορτίο (φωτάκια led) άρα είναι φουλ φορτισμένη. Η παλιά φουλ φορτισμένη δείχνει 4,15volt άρα ίσως το σύτημα να διαγνώνει overvoltage και να κλείνει. Καμμιά ιδέα εκτός από την αποφόρτιση της καινούργιας μπαταρίας που είναι σχετικά δύσκολο να γίνει?
  13. HELP!!! Πριν από μέρες από κάπου στις ρυθμίσεις ενεργοποίησα να αναβοσβήνει το φλασ της κάμερας όταν χτυπάει στις εισερχόμενες κλήσεις. Σαββατοκύριακο πέρασα την τελευταία dev ROM GTV 5.11.26 και τώρα δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση να απενεργοποιήσω να αναβοσβήνει το φλασ της κάμερας όταν χτυπάει στις εισερχόμενες κλήσεις.
  14. Prime αγορασμενο εδώ και μηνα από vickmall. Είχε beta Rom και μέχρι σήμερα πέρασα διαδοχικά 3 ελληνικές developer με τον updater με 2 κλικ καθε φορα στο τηλεφωνο χωρίς clean install or wipe data etc. Έχω εδώ και 3 μέρες την 5.11.5 και ως σήμερα κανένα προβλημα και δεν έχω χάσει ούτε ρύθμιση στο Facebook η προβλήματα στο WiFi. Αποφεύγω τις stable και αν μου κάνει κάποια στιγμη κόλπα τότε θα ψαχθω με clean install recovery κλπ. Το τηλέφωνο πετάει και μου έχουν μείνει κακή ανάμνηση τα 3 προηγούμενα τηλέφωνα της οικογενειας όπου εχανα ώρες η μερες για να ψαχνομαι με τις αναβαθμίσεις και το στήσιμο του τηλεφώνου ξανά από την αρχη. Μετάνιωσα που την προηγούμενη φορά δεν είχα πάρει Xiaomi και εμπλεξα με άλλες κινεζιές.
  15. Σήμερα έβαλα την 5.11.5. Μέχρι τώρα όλα καλά. Το Slow motion γράφει τώρα με 120fps σε HD ανάλυση.
  16. [/color] Έχεις δίκιο!!! Έτσι δουλεύει. Είναι απίστευτοι οι Κινέζοι με την παράξενη υλοποίηση. Χάνεις έτσι τον πραγματικό χρόνο. Πάντως στο 1/3 της ταχύτητας δεν είναι και super slow motion (480fps) που γράψαν κάποια site.
  17. Με ποια Rom και εφαρμογη γραφεις 120fps στα 720p? Mε την 5.10.22 και ενεργοποιημένο το slow motion & στοκ εφαρμογή δίνει μόνο 30fps στα 720p. Με άλλες εφαρμογές ( open camera etc) δίνει λιγότερα από 30fps αν και ρυθμίζει 120 ή 60 fps.
×
×
  • Create New...