Vasileios Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Λοιπόν αν πάρω τα στοιχεία που΄μου βγάζει το paypal ότι απαιτούνται για την αποστολή εμβάσματος στο λογαριασμό μου στο paypal μπορώ να πάω στο εξωτερικό με 100 ευρώ στο χέρι, να δείξω στον ταμία της τράπεζας τα στοιχεία και να τα στείλω έμβασμα που θα εμφανιστεί στο balance; Λογικά ναι, αφού δεν φαντάζομαι τα στοιχεία αυτά να εξαρτώνται από τη χώρα που βρίσκεσαι, ο πελάτης μπορεί να είναι από Ελλάδα, αλλά να κινείται σε είκοσι χώρες, θα υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλεις εμβασμα στο λογαριασμό στο στο paypal όπου κι αν είσαι. όχι δεν μπορεις α) διότι το Paypal δεχεται χρήματα μόνο από λογαριασμό στο όνομα σου β) Ξέρεις πόσο στοιχίζει να πας εξωτερικό για να στείελις 100 ευρώ? πόσο θα σου πάρει έμβασμα χωρίς e- banking ; Βρες κάποιον εδώ να σου μεταφέρει υπόλοιπο στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 όχι δεν μπορεις α) διότι το Paypal δεχεται χρήματα μόνο από λογαριασμό στο όνομα σου β) Ξέρεις πόσο στοιχίζει να πας εξωτερικό για να στείελις 100 ευρώ? πόσο θα σου πάρει έμβασμα χωρίς e- banking ; Βρες κάποιον εδώ να σου μεταφέρει υπόλοιπο στο paypal Περιγράφω μια μέθοδο μέσω εμβάσματος. Θεωρείς ότι το έμβασμα θα γίνει αποδεκτό μόνο αν έρχεται από δικό σου λογαριασμό; Επίσης, προφανώς εννοώ το να αξιοποιήσεις αυτή τη μέθοδο αν είναι να πας εξωτερικό για άλλο λόγο, όχι να ταξιδέψεις επί τούτου. Τώρα, για το πόσο κοστίζει να στείλεις ένα έμβασμα από μια χώρα Α σε μια χώρα Β από το γκισέ φαντάζομαι δεν είναι φθηνό αλλά υποθέτω ότι δεν θα ξεπερνάει το 15ευρο. Η Πειραιώς χρεώνει πχ 10 ευρώ, η Πειραιώς της Ιταλίας ή της Αλβανίας πόσο θα χρεώνει πια; Μπορείς να βάλεις και παραπάνω λεφτά, εφόσον από το balance τα περνάς όποτε θες στην κάρτα σου δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Δεν θεωρώ τίποτα , Απλά περιγράφω ακριβώς όσα λέει το PAYPAL : Το Paypal λέει ότι δέχεται χρήματα μόνο από λογαριασμό και μάλιστα στό όνομα του αποστολέα,τονίζει ότι δεν δέχεται κατάθεση, ή από άλλον λογαριασμό. , και ότι αυτό το κάνει για αποφυγή ξεπλύματος χρήματος. Make sure the name on your bank account matches the name on your PayPal account: vasileios xxxxx What if it doesn't match? (The name on your PayPal account must match the name on your bank account so we can identify you and process a payment transfer. If you need to change the name on your PayPal account, please contact customer service by selecting the Contact link located at the bottom of any PayPal page.) We'll send you an email to let you know when the money has been transferred from your bank to your PayPal account. Please allow 1-2 business days. Please note: PayPal only accepts SEPA credit transfers (in EUROs) to add money to your PayPal account. Να τονιστεί εδώ ότι η Αλβανία και η FYROM βρίσκονται εκτός SEPA. Edited July 19, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ξερουμε τιποτα ποτε θα ανοιξει ξανα η paypal? Βγηκε καμια δημοσιευση? Επισης καποιος τροπος για να αγορασουμε με paypal απο ελλαδα, υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Το paypal ανοιχτό είναι, δεν έκλεισε ποτέ ούτε έχει σχέση με την κατάσταση. Το πότε θα αρθούν οι περιορισμοί των ελληνικών τραπεζών είναι άλλο θέμα. Η συντομότερη διάρκεια capital control ήταν στην Κύπρο και διήρκεσε 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Νομίζω διάβασα οτι θα επιτραπεί η χρήση πιστωτικής προς το εξωτερικό, οχι ομως για ανάληψη μετρητών, άρα δε θα μπορουμε να αγοράζουμε και παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Δεν θεωρώ τίποτα , Απλά περιγράφω ακριβώς όσα λέει το PAYPAL : Το Paypal λέει ότι δέχεται χρήματα μόνο από λογαριασμό και μάλιστα στό όνομα του αποστολέα,τονίζει ότι δεν δέχεται κατάθεση, ή από άλλον λογαριασμό. , και ότι αυτό το κάνει για αποφυγή ξεπλύματος χρήματος. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Σημειώνω ότι όταν ρώτησα "θεωρείς ότι..." δεν ειχα σκοπιμότητα ειρωνείας ή επιθετικότητας, απλά ήταν ένα διαλογικό ερώτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ανανέωση σε Q χρόνου ομιλίας όλα καλά.... Δέχεται κανονοκα ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όχι δεν μπορεις α) διότι το Paypal δεχεται χρήματα μόνο από λογαριασμό στο όνομα σου β) Ξέρεις πόσο στοιχίζει να πας εξωτερικό για να στείελις 100 ευρώ? πόσο θα σου πάρει έμβασμα χωρίς e- banking ; Βρες κάποιον εδώ να σου μεταφέρει υπόλοιπο στο paypal Αντί να προσπαθήσει κάποιος να φορτώσει σε λογαριασμό paypal στο εξωτερικο γιατι να μην βγαλει μια πιστωτικη εξωτερικου και μετα να μπορει να κανει συναλλαγες? Την καρτα εξωτερικου μπορει καποιος να την προσθεσει στον λογαριασμό του και να κάνει κανονικά συναλλαγές.... Φυσικά προϋποθέτει να πάει κάποιος σε μια κοντινή χώρα και να κάνει και ένα άνοιγμα λογαριασμού με κάποια χρήματα μέσα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ανανέωση σε Q χρόνου ομιλίας όλα καλά.... Δέχεται κανονοκα ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντί να προσπαθήσει κάποιος να φορτώσει σε λογαριασμό paypal στο εξωτερικο γιατι να μην βγαλει μια πιστωτικη εξωτερικου και μετα να μπορει να κανει συναλλαγες? Την καρτα εξωτερικου μπορει καποιος να την προσθεσει στον λογαριασμό του και να κάνει κανονικά συναλλαγές.... Φυσικά προϋποθέτει να πάει κάποιος σε μια κοντινή χώρα και να κάνει και ένα άνοιγμα λογαριασμού με κάποια χρήματα μέσα..... Παληκαρι μου δεν είναι έτσι απλά που τα λες . Οι πιο πολλές τράπεζες ζητάνε συμβόλαιο σπιτιού ή και εργασίας από την χώρα που ανήκουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Αν κάποιος γνωστός έχει ibanking στο εξωτερικό, μεταφέρει σε δικό του pay pall balance χρήματα και αμέσως μετά τα μεταφέρει στο δικό μου ελληνικό pay pall balance θα μπορώ να πραγματοποιήσω αγορές από το εξωτερικό; Έχει δοκιμάσει κάνεις στην πράξη αυτόν τον τρόπο να δει αν δουλεύει; Καλή βδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ θέμα να σταλούν χρήματα από balance σε άλλο balance. Και από τη στιγμή που θα μπούνε χρήματα μέσα στο balance σου, αγοράζεις από όπου θέλεις. Το πρόβλημα αφορά μόνο τις κάρτες, οπότε σε όποια αγορά (ή μεταφορά) δεν μεσολαβεί κάρτα, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Edited July 20, 2015 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μηπως αυτο εδω ειναι η λυση στα προβληματα μας; http://www.moneysafecard.com/ Λειτουργει ως προπληρωμενη mastercard. Απλα δεν ειμαι σιγουρος αν την φορτιζεις απο το περιπτερο, και αν οντως δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Στις επιλογες φορτωσης, εδω http://www.moneysafecard.com/el/suxnes-erwthseis.html λεει φορτωση: 'Μέσω των συμμετεχόντων Uload εμπόρων.' Αγορα απο...περιπτερο, και δηλωση στο paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Για το θεμα που συζητατε, απλα θελω να πω οτι μολις γυρισα απο χωρα του εξωτερικου οπου πηγα ανοιξα ενα απλο λογαριασμο σε Ευρω και πηρα χρεωστικη καρτα και web banking. Moυ ζητησαν μονο ταυτοτητα. Για πιστωτικη φυσικα πρεπει να δουλευω εκει και να εχω μονιμη κατοικια επισης εκει. Ηθελα ομως την βοηθεια σας σε κατι απλο που δεν μου εχει ξανατυχει. Πωλητης στο Alliexpress θελει να μου κανει επιστροφη καποια χρηματα και μου ζηταει (do you have PayPal account? You need to tell us your Paypal mail account.) Τι ακριβως να του στειλω? Υπ οψιν δεν ψωνισα με Paypal. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Του στέλνεις το mail που έχεις στο paypal. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Για το θεμα που συζητατε, απλα θελω να πω οτι μολις γυρισα απο χωρα του εξωτερικου οπου πηγα ανοιξα ενα απλο λογαριασμο σε Ευρω και πηρα χρεωστικη καρτα και web banking. Moυ ζητησαν μονο ταυτοτητα. Για πιστωτικη φυσικα πρεπει να δουλευω εκει και να εχω μονιμη κατοικια επισης εκει. Ηθελα ομως την βοηθεια σας σε κατι απλο που δεν μου εχει ξανατυχει. Πωλητης στο Alliexpress θελει να μου κανει επιστροφη καποια χρηματα και μου ζηταει (do you have PayPal account? You need to tell us your Paypal mail account.) Τι ακριβως να του στειλω? Υπ οψιν δεν ψωνισα με Paypal. Σε ποια χωρα πηγες αν επιτρεπεται ? Πρεπει να του δωσεις το mail που εχεις στο paypal , για να μην ''κοπει'' το μηνυμα το @(παπακι) και την .(τελια) θα τα γραψεις με γραμματα ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Γιατί να κοπέι το μήνυμα, σε pm ή με μέιλ φαντάζομαι μιλάνε. Όπως και να 'χει αν το κάνει ετσι, με ξένους μιλάει... αυτό με τα γράμματα πάει ως εξής: όπου παπάκι γράφεις (at) και όπου τελεία (dot) Π.χ. paradeigma(at)yahoo(dot)com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) Ευχαριστω για την προθυμια σας oλους σας παιδια! Edited July 20, 2015 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Γιατί να κοπέι το μήνυμα, σε pm ή με μέιλ φαντάζομαι μιλάνε. Όπως και να 'χει αν το κάνει ετσι, με ξένους μιλάει... αυτό με τα γράμματα πάει ως εξής: όπου παπάκι γράφεις (at) και όπου τελεία (dot) Π.χ. paradeigma(at)yahoo(dot)com Αν θυμάμαι καλά το aliexpress δεν επιτρέπει την ανταλλαγή email και όπου χρειαστεί τα γράφουν όπως στο παράδειγμα που έδωσες. Ευχαριστω για την προθυμια σας και τους δυο παιδια! Του γράφεις το email που έχεις στο PayPal γραμμένο Όπως γράφει ο φίλος από πάνω στο "πχ" Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μηπως αυτο εδω ειναι η λυση στα προβληματα μας; http://www.moneysafecard.com/ Λειτουργει ως προπληρωμενη mastercard. Απλα δεν ειμαι σιγουρος αν την φορτιζεις απο το περιπτερο, και αν οντως δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Στις επιλογες φορτωσης, εδω http://www.moneysafecard.com/el/suxnes-erwthseis.html λεει φορτωση: 'Μέσω των συμμετεχόντων Uload εμπόρων.' Αγορα απο...περιπτερο, και δηλωση στο paypal? Ξέρει κανεις;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ξέρει κανεις;;;;;;; Σε ποια χωρα πηγες αν επιτρεπεται ? Πρεπει να του δωσεις το mail που εχεις στο paypal , για να μην ''κοπει'' το μηνυμα το @(παπακι) και την .(τελια) θα τα γραψεις με γραμματα ;) Και εγώ θέλω να πάω να το κάνω σε γειτονική χώρα δυστυχώς που μας κατάντησαν.... Άνοιγμα λογαριασμού σε ευρωπαϊκή χώρα Βουλγαρία.... Και έκδοση χρεωστική.... Μάλιστα έχει και Πειραιώς και άλλες ελληνικές τράπεζες.... Που θεωρούνται φυσικά ξένες και όχι ελληνικές. Δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλος λογαριασμός webanking... η μπορείς με τον ελληνικό να μπαινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Και εγώ θέλω να πάω να το κάνω σε γειτονική χώρα δυστυχώς που μας κατάντησαν.... Άνοιγμα λογαριασμού σε ευρωπαϊκή χώρα Βουλγαρία.... Και έκδοση χρεωστική.... Μάλιστα έχει και Πειραιώς και άλλες ελληνικές τράπεζες.... Που θεωρούνται φυσικά ξένες και όχι ελληνικές. Δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλος λογαριασμός webanking... η μπορείς με τον ελληνικό να μπαινεις. Καλη σκεψη. Πειραιως της Βουλγαριας!!! Αν ξερει καποιος αν μπορεις να φορτωσεις χρημα απο ΑΤΜ της Πειραιως στην Ελλαδα, στον 'βουλγαρικο' λογαριασμο τη Πειραιως, με την αντιστοιχη χρεωστικη που θα σου δωσουν στην Βουλγαρια, ας πει!!! Αν δε, παιζει και μεσω ελληνικου ebanking, θα ειναι καταπληκτικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πήγα δοκιμαστικά στο account μου στο paypal, στην επιλογή ADD CREDIT CARD. Είδα ότι το πεδίο που αφορά την χώρα προέλευσης της πιστωτικής κάρτας (COUNTRY) δεν είναι editable. Δηλαδή είσαι 100% υποχρεωμένος σε ελληνικό account paypal να βάλεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μόνο πιστωτική κάρτα. Όμως όλες οι ελληνικές πιστωτικές κάρτας μπλοκάρονται. Άρα: 1. Εφόσον μπορείς να προσθέτεις ΜΟΝΟ ελληνικές πιστωτικές κάρτες για χρήση στο paypal και 2. Όλες οι ελληνικές πιστωτικές κάρτες μπλοκάρονται για χρήση στο paypal. ... εκ των 1+2 το συμπέρασμα είναι ότι αποκλείεται να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα στο paypal υπό τις παρούσες συνθήκες. Κατάλαβα κάτι λάθος; Η μόνη μας επιλογή είναι μέσω balance2balance transfer ή μέσω εμβάσματος. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Βασικά, αν βρεις τρόπο να αποκτήσεις κάρτα από ξένη τράπεζα, θέλει νέο account και να ΜΗΝ δηλώσεις Ελλάδα. Έτσι έβαλα εγώ την PAPAYA card, αλλά μένω και εξωτερικό, οπότε είναι πιο εύκολα για μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πρώτον Αυτό προϋποθέτει άνοιγμα νέου account. Επιτρέπει το paypal να έχεις πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς; Δεύτερον Πρέπει να κάνεις ψευδή δήλωση για τη χώρα που διαμένεις. Να μην βάλεις Greece. Δεν σε αμφισβητώ, απλά μου φαίνεται "βρώμικος" τρόπος να λυθεί το πρόβλημα. Με συμπάθεια το λέω, μην παρεξηγηθώ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πρώτον Αυτό προϋποθέτει άνοιγμα νέου account. Επιτρέπει το paypal να έχεις πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς; Δεύτερον Πρέπει να κάνεις ψευδή δήλωση για τη χώρα που διαμένεις. Να μην βάλεις Greece. Δεν σε αμφισβητώ, απλά μου φαίνεται "βρώμικος" τρόπος να λυθεί το πρόβλημα. Με συμπάθεια το λέω, μην παρεξηγηθώ. Δεν καταλαβαίνω τι σε μπερδεύει. Δεν υπάρχει κάτι βρώμικο στην κουβέντα. Και το έγραψα ξεκάθαρα ότι μιλάω για άνοιγμα νέου account. Από την άλλη, δεν το νοιάζει το PayPal που πραγματικά μένεις. Ούτε πού στέλνεις τα πράγματα που αγοράζεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts