Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασα να κανω μια πληρωμη σε Ελληνικο σάιτ και το paypal μου δουλεψε μια χαρα :D

αρα να υποθεσω οτι "φταινε" οι Κινεζοι που δεν μπορω να ολοκληρωσω την αγορα απο'κει;

επισης να ρωτησω κατι που μαλλον θα ξανααπαντηθηκε αλλα δεν το βρισκω:

Τι χρεωσεις εχει η paypal για μενα;

δοκιμασα να κανω μια πληρωμη σε Ελληνικο σάιτ και το paypal μου δουλεψε μια χαρα :D

αρα να υποθεσω οτι "φταινε" οι Κινεζοι που δεν μπορω να ολοκληρωσω την αγορα απο'κει;

επισης να ρωτησω κατι που μαλλον θα ξανααπαντηθηκε αλλα δεν το βρισκω:

Τι χρεωσεις εχει η paypal για μενα;

Αφου η πληρωμη στο ελληνικο site εγινε τοτε εχουν προβλημα η κινεζοι.Τωρα για το τι χρεωσεις εχει σου απανταω καμια μονο οταν πρεπει να κανεις μετατροπη συνναλαγματος,Οταν θελεις να στειλεις λεφτα σε εναν φιλο σου μεσω paypal κ.α. αλλα να εχεις paypal ειναι δωρεαν.

Καλησπέρα.... Παράγγειλα ενα κινητο στις 22/2 απο το site (Banggood) και εχω το εξης προβλημα.. Το αγοράζω , πληρώνω με paypall και περιμενω ανανεωση σελιδας να μου πει οτι εγινε κανονικα. Η σελιδα κολλάει και εγω περιμένω. Μετα απο 2 λεπτα ερχεται μυνημα στο email οτι πληρωσα... και φαινεται το ονομα μου με τη διευθυνση. Στο site της banggood τσεκαρα τη διευθυνση μου. Αποτέλεσμα ? Να μου εμφανίσει μετα απο 5 λεπτά στο site την παραγγελία μου με το όνομά μου . Στη παραγγελία ήταν και ενας φακός που δεν είχα παραγγείλει καθώς και οτι η παραγγελία πήγαινε Ισπάνια . Στο order information είχε έναν Ισπανό μαζί με διεύθυνση. Εστειλα μυν. στο site ( ήταν κλειστό λόγο εορτών). Στις 24-2 μου άνοιξε κουτάκι refund διπλα απ τη παραγγελία. Προφανώς είδαν οτι έκαναν λάθος. Το πάτησα και μου έστειλαν στις 27-2 email με Id number μεταφορας μεσω paypal οτι μου εστειλαν τα λεφτα.

Μου έστειλε σήμερα η Banggood εαν εχω λάβει τα χρήματα. μου έχουν στείλει το id της μετάφορας χρημάτων απο τις 27/2 και μου είπαν οτι τα λεφτά τα έβαλαν.πατάω το id στο paypal αλλά δε βγάζει τίποτα. Μέχρι και σήμερα δε φαίνεται τίποτα ουτε στο λογαριασμό τράπεζας αλλά ουτε και στο paypal. ( λένε οτι θέλουν και 5 εργάσιμες για να φανεί η συναλλαγή και σήμερα έληγε το 5ήμερο) Τους έστειλα στο site οτι ακόμη τίποτα !!! Με paypal δεν έχω κάνει κίνηση ακόμα!Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ???

Αφου η πληρωμη στο ελληνικο site εγινε τοτε εχουν προβλημα η κινεζοι.Τωρα για το τι χρεωσεις εχει σου απανταω καμια μονο οταν πρεπει να κανεις μετατροπη συνναλαγματος,Οταν θελεις να στειλεις λεφτα σε εναν φιλο σου μεσω paypal κ.α. αλλα να εχεις paypal ειναι δωρεαν.

ευχαριστω :shifty:

Τους έστειλα στο site οτι ακόμη τίποτα !!! Με paypal δεν έχω κάνει κίνηση ακόμα!Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ???

Δυο φορες που μου εκανε refund το banggood η συναλλαγη φανηκε αμεσως στο paypal. Σε ορισμενες περιπτωσεις ομως καθυστερει. Εγω θα ελεγα να κανεις λιγες μερες υπομονη μηπως φανει η συναλλαγη και να ξαναμιλησεις μαζι τους πριν ανοιξεις case στο paypal, ειναι συνεννοησιμοι και αξιοπιστοι, τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει απο την μεχρι τωρα προσωπικη μου εμπειρια με το μαγαζι. Αν δεν βγει ακρη τοτε ξεκινας διαδικασιες με paypal.

The day is my enemy, the night my friend

Σημερα με εκαναν refund απο κινα η συναλαγη φαινετε κανονικα ποτε ομως θα περαστουν στο λογαριασμο της τραπεζας μου για να κανω αλλη αγορα?

Σημερα με εκαναν refund απο κινα η συναλαγη φαινετε κανονικα ποτε ομως θα περαστουν στο λογαριασμο της τραπεζας μου για να κανω αλλη αγορα?

3-5 εργασιμες μερες.Σπανια λιγοτερες.

Καλησπέρα.

Τις προάλλες, αγόρασα ένα κινητό απο κίνα, μέσω paypal.

Ενώ έχει φύγει το πακέτο, έχω tracking number κλπ,

δεν μου έχει χρεώσει τον λογαριασμό μου στην τράπεζα, ούτε έχει δεσμεύσει λεφτά.

Αντίθετα στο Paypal, δείχνει "balance -140 euro" (που ήταν η τιμή του κινητού.).

Σήμερα μου ήρθε ένα mail απο paypal που έλεγε

"Our records indicate that your PayPal account has a negative balance of €140.88 due to a recent transaction. It's very important that you address the balance on your account today to ensure continued availability of your PayPal account and to avoid additional collection efforts."

Σκέφτομαι εγώ τώρα, τι να κάνω.

Τι πάει να πεί "additional collection efforts" ?

Αν δεν βάλω ποτέ τα λεφτά στο Paypal τι θα γίνει?

Έστειλα mail στο To2c να ρωτήσω αν όλα είναι οκ και μου είπαν οτι όλα πάνε καλά και έχουν στείλει το κινητό.

Έχει συμβεί σε κανένα? Έχει κανείς ιδέα?

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Καλησπέρα.

Τις προάλλες, αγόρασα ένα κινητό απο κίνα, μέσω paypal.

Ενώ έχει φύγει το πακέτο, έχω tracking number κλπ,

δεν μου έχει χρεώσει τον λογαριασμό μου στην τράπεζα, ούτε έχει δεσμεύσει λεφτά.

Αντίθετα στο Paypal, δείχνει "balance -140 euro" (που ήταν η τιμή του κινητού.).

Σήμερα μου ήρθε ένα mail απο paypal που έλεγε

"Our records indicate that your PayPal account has a negative balance of €140.88 due to a recent transaction. It's very important that you address the balance on your account today to ensure continued availability of your PayPal account and to avoid additional collection efforts."

Σκέφτομαι εγώ τώρα, τι να κάνω.

Τι πάει να πεί "additional collection efforts" ?

Αν δεν βάλω ποτέ τα λεφτά στο Paypal τι θα γίνει?

Έστειλα mail στο To2c να ρωτήσω αν όλα είναι οκ και μου είπαν οτι όλα πάνε καλά και έχουν στείλει το κινητό.

Έχει συμβεί σε κανένα? Έχει κανείς ιδέα?

Νομιζω οταν περασουνε 60 μερες απο την μερα που εγινε αρνιτικο το υπολοιπο τοτε θα παρουνε τα λεφτα μονοι τους απο της καρτες που εχεις περασμενες στο paypal λογαριασμο σου.

Σίγουρα το pp με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα πάρει τα χρήματα. Το περίεργο είναι γιατί του έβαλε αρνητικό balance και δεν του χρέωσε κατευθείαν το λογαριασμό της τράπεζας.

Καλησπέρα

δοκίμασα να παραγγείλω ενα τηλέφωνο από το vickmall και το to2c αλλά και στις 2 περιπτώσεις η PayPal αρνήθηκε την πληρωμή (payment status:denied), ενώ το ποσό που έχω στην prepaid card κάλυπτε αυτό της αγοράς. Δοκίμασα να γίνει η χρέωση σε δολλάρια (χρέωση στο νόμισμα του πωλητή) για να κάνει την μετατροπή η τράπεζά μου (Αττικής) αλλά τίποτα. Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το ποσό για την μετατροπή του νομίσματος όταν την κάνει το ίδιο το PayPal και πού μπορεί να οφείλεται η άρνηση πληρωμής?

Περιμενε μεχρι την δευτερα και αν και τοτε δεν βγαλει τιποτα κανε τους ενα τηλεφωνιμα γιατι δυο εβδομαδες ειναι πολλες για επιστροφη χρηματων απο paypal...

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λεφτα σε δικο σου paypal λογαριασμο απο αλλον δεν γινετε γιατι η καταθεση πρεπει να γινετε απο το ονομα σου.

Μπήκαν όντως τη Δευτέρα που μας πέρασε, πρωί-πρωί.

Μου έκανε εντύπωση ο χρόνος, αλλα παρατηρώ οτι έχει γενικότερα μια καθυστέρηση η Amex.

Σε ευχαριστώ.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ενα site μου εκανε full refund στο paypal account. Οταν μπαινω στο λογαριαμο του paypal το ballance φαίνεται κανονικά( το ποσό της επιστροφής και όχι 0).Θα θέλει καμια εβδομάδα για να φανεί και στο λογαριαμό της τράπεζας?

καλησπερα

ρε παιδια θελω να κανω μια αγορα απο το to2c.com αλλα μου βγαζει αυτο:

PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed)

μιλουσα με το τσατ με μια κοπελα επι 2 ωρες και δεν καταφεραμε τιποτα!!!

εχω τρελαθει μου το κανει και στο coolicool,

ξερει κανενας γιατι?

στο δε paypal μου γραφει access denied αλλα σε αλλα site κανει κανονικα!!!

και μου λεει συνεχεια please confirm your address μεσα στο to2c αλλα εχω ξανα αγορασει απο εκει και ολα καλα!!!

η δε κινεζα δεν ηξερε γιατι συμβαινει αυτο!!!

δοκιμασα και εκανα και καινουργιο λογαριασμο με αλλο mail αλλα τα ιδια!!!

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

καλησπερα

ρε παιδια θελω να κανω μια αγορα απο το to2c.com αλλα μου βγαζει αυτο:

PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed)

μιλουσα με το τσατ με μια κοπελα επι 2 ωρες και δεν καταφεραμε τιποτα!!!

εχω τρελαθει μου το κανει και στο coolicool,

ξερει κανενας γιατι?

στο δε paypal μου γραφει access denied αλλα σε αλλα site κανει κανονικα!!!

και μου λεει συνεχεια please confirm your address μεσα στο to2c αλλα εχω ξανα αγορασει απο εκει και ολα καλα!!!

η δε κινεζα δεν ηξερε γιατι συμβαινει αυτο!!!

δοκιμασα και εκανα και καινουργιο λογαριασμο με αλλο mail αλλα τα ιδια!!!

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Το ίδιο αντιμετώπισα στο to2c αρκετές φορές χωρίς να καταφέρω να κάνω παραγγελία, μετά μου έγραφε ότι το email χρησιμοποιείται από άλλον πελάτη, γενικά κάκιστη εικόνα από το to2c. Το πρόβλημα στην δική μου περίπτωση οφειλόταν σε κάποιο όριο που έχει θεσπίσει η τράπεζα Αττικής στην Attica gift card που έχω συνδεδεμένη στο PayPal. Πήρα τηλ και μου το ανέβασαν το όριο για 12 ώρες, μετά μου είπαν για καλό να το επαναφέρουμε. Το δε PayPal όταν τους έστειλα αναφορά, απάντησαν γενικότητες (με τον ίδιο αριθμό σφάλματος με σένα). Έλεγξε εάν κατά την μετατροπή του νομίσματος από USD σε Ευρώ, άν σε συμφέρει την μετατροπή να στην κάνει το ίδιο το PayPal ή η τράπεζά σου (δηλ. να χρεώνεσαι στο νόμισμα του πωλητή). Στην δική μου περίπτωση ήταν μία η άλλη (2,5% fee). Στο αναγράφω μήπως εξαιτίας αυτού έκανες υπέρβαση του υπολοίπου σου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει κάποιο όριο ασφαλείας στην κάρτα σου

το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με paypal & to2c (αλλα και σε αλλο κινεζικο μαγαζι που δοκιμασα)

ειχα μια αλληλογραφια με paypal, υποτιθεται κοιταξαν τον λογαριασμο μου, εκαναν καποιες τροποποιησεις αλλα τιποτα (εχω αναφερει καπου πιο πανω το ιστορικο)

Τελικα εκανα πληρωμη σε σελιδα στην Ελλαδα (οποτε λογικα δεν ηταν θεμα paypal) και τηλεφωνο πηρα απο Κινα απο Aliexpress πληρώνοντας με αλλο τροπο...

Το ίδιο αντιμετώπισα στο to2c αρκετές φορές χωρίς να καταφέρω να κάνω παραγγελία, μετά μου έγραφε ότι το email χρησιμοποιείται από άλλον πελάτη, γενικά κάκιστη εικόνα από το to2c. Το πρόβλημα στην δική μου περίπτωση οφειλόταν σε κάποιο όριο που έχει θεσπίσει η τράπεζα Αττικής στην Attica gift card που έχω συνδεδεμένη στο PayPal. Πήρα τηλ και μου το ανέβασαν το όριο για 12 ώρες, μετά μου είπαν για καλό να το επαναφέρουμε. Το δε PayPal όταν τους έστειλα αναφορά, απάντησαν γενικότητες (με τον ίδιο αριθμό σφάλματος με σένα). Έλεγξε εάν κατά την μετατροπή του νομίσματος από USD σε Ευρώ, άν σε συμφέρει την μετατροπή να στην κάνει το ίδιο το PayPal ή η τράπεζά σου (δηλ. να χρεώνεσαι στο νόμισμα του πωλητή). Στην δική μου περίπτωση ήταν μία η άλλη (2,5% fee). Στο αναγράφω μήπως εξαιτίας αυτού έκανες υπέρβαση του υπολοίπου σου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει κάποιο όριο ασφαλείας στην κάρτα σου
το εχω δοκιμασει και με τους 2 τροφουλα και μετατροπη απο paypal και απο την τράπεζα μου τα θέμα αλλα το οριο στην τράπεζα ειναι 2500 που σίγουρα δεν το εχω περασει τι να πω;;;;;;;

Απλα ΑΥΤΟ που θελω το είχε πιο φτηνά το to2c κατά 15 δολλαρια και με θήκη δώρο

Ενα site μου εκανε full refund στο paypal account. Οταν μπαινω στο λογαριαμο του paypal το ballance φαίνεται κανονικά( το ποσό της επιστροφής και όχι 0).Θα θέλει καμια εβδομάδα για να φανεί και στο λογαριαμό της τράπεζας?

Δεν θα εφανιστην στον λογαριασμο σου μονο του.Πρεπει να κανεις αναλιψη το ποσο μεσω τραπεζικου λογαριασμου (Δεν εχει καμια χρεωση το paypal για αναλιψη παρα μονο η τραπεζα σου)και φτανουν σε 1-2 μερες στον λογαριασμο.

το εχω δοκιμασει και με τους 2 τροφουλα και μετατροπη απο paypal και απο την τράπεζα μου τα θέμα αλλα το οριο στην τράπεζα ειναι 2500 που σίγουρα δεν το εχω περασει τι να πω;;;;;;;

Απλα ΑΥΤΟ που θελω το είχε πιο φτηνά το to2c κατά 15 δολλαρια και με θήκη δώρο

Φίλε toledo εσένα το to2.c σου έλεγε "please confirm your address", σε μένα ότι το mail χρησιμοποιείται από άλλον (χωρίς να έχω κάνει login γιατί δεν το βρήκα κάπου...), μήπως δεν υπάρχει θέμα με την κάρτα σου αλλά με το site?? Σου έχω στείλει 1 pm.

Φίλε toledo εσένα το to2.c σου έλεγε "please confirm your address", σε μένα ότι το mail χρησιμοποιείται από άλλον (χωρίς να έχω κάνει login γιατί δεν το βρήκα κάπου...), μήπως δεν υπάρχει θέμα με την κάρτα σου αλλά με το site?? Σου έχω στείλει 1 pm.
μαλλον προβλημα με το σαιτ αλλα δεν λενε τιποτα τα ιδια και με το coolicool λεει please confirm your addreess

κατι παιζει με το to2c γιατι το εξαφανισαν και απο εδω μεσα

Καλημέρα σε όλους!

Χθες αγόρασα από το Gearbest το Ulefone Be Pro. Συνολικά χρεώθηκα 148$ (περίπου). Τη συναλλαγή την έκανα μέσω paypal και στο email απο paypal μου λέει πως σε € πλήρωσα 144€. Λογικά θα έπρεπε να πληρώσω κοντά στα 138€. Δεν το κάνω θέμα για 6 ευρώ, απλά θέλω να ρωτήσω μήπως έκανα κάτι λάθος ώστε να μην το επαναλάβω.

Μήπως η διαφορά είναι η πρόμήθεια μετατροπής συναλλάγματος του pp? Είναι περίπου 3-4% οπότε για 144$ βγαίνει γύρω στα 6 ευρώ. Αν είναι αυτό τότε μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις να σου κάνει η τράπεζά σου την μετατροπή με μικρότερη προμήθεια.

Καλημέρα σε όλους!

Χθες αγόρασα από το Gearbest το Ulefone Be Pro. Συνολικά χρεώθηκα 148$ (περίπου). Τη συναλλαγή την έκανα μέσω paypal και στο email απο paypal μου λέει πως σε € πλήρωσα 144€. Λογικά θα έπρεπε να πληρώσω κοντά στα 138€. Δεν το κάνω θέμα για 6 ευρώ, απλά θέλω να ρωτήσω μήπως έκανα κάτι λάθος ώστε να μην το επαναλάβω.

Μήπως η διαφορά είναι η πρόμήθεια μετατροπής συναλλάγματος του pp? Είναι περίπου 3-4% οπότε για 144$ βγαίνει γύρω στα 6 ευρώ. Αν είναι αυτό τότε μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις να σου κάνει η τράπεζά σου την μετατροπή με μικρότερη προμήθεια.

Το PayPal χρώνει 2,5% όπως και η Αττικής. Είναι για την μετατροπή συναλλάγματος.