ALEXHS Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 εχοντας δουλεψει τα 3 απο τα 4 προγραμματα gps που υπαρχουν για το s60 v5 νομιζω το garmin ειναι ποιο ενημερωμενο. ειχα παει διακοπες σαντορινη κ με εβγαλε στην κοκκινη παραλια απο ενα χωματοδρομο που μαλλον κατσικοδρομο θα τον χαρακτιριζες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Το Destinator δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή για Symbian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Έχει κυκλοφορήσει καιρό τώρα και υπάρχει και αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Έχει κυκλοφορήσει καιρό τώρα και υπάρχει και αντίστοιχο θέμα. Απλά αυτό που κυκλοφορεί είναι για 3rd ed. και προφανώς δε θα υποστηρίζει τη λειτουργία αφής του 5800. Δεν αναφέρω το γεγονός ότι δε κυκλοφορεί ραγισμένο, γιατί αν υπάρχει ένα πρόγραμμα πλοήγησης που να με ικανοποιήσει απόλυτα από άποψη κάλυψης δρόμων, αλλά φυσικά και σταθερότητας, λειτουργικότητας, και ευχρηστίας του ίδιου του προγράμματος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αγοράσω. Αυτή τη στιγμή όμως και το Garmin που δοκίμασα, αλλά και το Sygic με απογοήτευσαν το καθένα για τους δικούς του λόγους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Απλά αυτό που κυκλοφορεί είναι για 3rd ed. και προφανώς δε θα υποστηρίζει τη λειτουργία αφής του 5800. Δεν αναφέρω το γεγονός ότι δε κυκλοφορεί ραγισμένο, γιατί αν υπάρχει ένα πρόγραμμα πλοήγησης που να με ικανοποιήσει απόλυτα από άποψη κάλυψης δρόμων, αλλά φυσικά και σταθερότητας, λειτουργικότητας, και ευχρηστίας του ίδιου του προγράμματος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αγοράσω. Αυτή τη στιγμή όμως και το Garmin που δοκίμασα, αλλά και το Sygic με απογοήτευσαν το καθένα για τους δικούς του λόγους...Εγώ μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το Sygic και είμαι ευχαριστημένος (για αυτά που ζητώ δηλαδή) Α, και η Δεσποινα του Sygic θα μπορουσε ανετα να δουλευει σε γραμμη ροζ τηλεφωνων :p :lol::p:D Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Θεωρω οτι η ψηφοφορια πρεπει να ξαναρχισει απο μηδενικη βαση,δεδομενω οτι καποιοι χρηστες ψηφισαν εχοντας να επιλεξουν αναμεσα σε 2 μονο προγραμματα(οπου το GARΜΙΝ ηταν μονοδρομος ),στη συνεχεια προστεθηκαν αλλα 2 εχοντας τα παλια ηδη καποιους ψηφους,ετσι πιστευω οτι το αποτελεσμα δεν ειναι αντικειμενικο,στατιστικα και μαθηματικα ειναι αδιανοητο .Καλο θα ηταν με ενα ποστ να ενημερωθουν αυτοι που ψηφισαν και να ξαναψηφισουν. Το τοπιο εχει αλλαχει δραματικα στα προγραμματα για GPS Navigation,πριν απο 4 μηνες θα ψηφιζα με κλειστα τα ματια,τωρα ομως οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legendace Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Παιδιά είμαι από Κύπρο και είμαι έτοιμος να πάρω κι εγώ το 5800. Ενας σημαντικός παράγοντας είναι το GPS. Μιας και θα είναι η πρώτη μου επάφή με GPS θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα ώστε να τα ξεκαθαρίσω... Κάποιος που χρησιμοποιεί το GPS στην Κύπρο να μου πει αν είναι ικανοποιητικοί οι χάρτες που υπάρχουν είτε για Garmin ή για άλλο πρόγραμμα. Δεν θέλω να πάω και σε πολύ περίπλοκες τοποθεσίες αλλά τις βασικές περιοχές (πόλεις, κοκκινοχώρια, τρόοδος και βασικά χωριά). Επίσης ο τρόπος που δουλεύει είναι να του δίνω την τοποθεσία και να μου λέει φωνιτικά πως να πάει ή απλά σου δείχνει; Αν κάποιος είχε την καλοσύνη να μου περιγράψει με απλά λόγια την διαδικασία??? Έχω διαβάσει στο forum διάφορα αλλά επειδή είναι η πρώτη μου επαφή δεν μου λένε και πολλα πράγματα! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Παιδιά είμαι από Κύπρο και είμαι έτοιμος να πάρω κι εγώ το 5800. Ενας σημαντικός παράγοντας είναι το GPS. Μιας και θα είναι η πρώτη μου επάφή με GPS θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα ώστε να τα ξεκαθαρίσω... Κάποιος που χρησιμοποιεί το GPS στην Κύπρο να μου πει αν είναι ικανοποιητικοί οι χάρτες που υπάρχουν είτε για Garmin ή για άλλο πρόγραμμα. Δεν θέλω να πάω και σε πολύ περίπλοκες τοποθεσίες αλλά τις βασικές περιοχές (πόλεις, κοκκινοχώρια, τρόοδος και βασικά χωριά). Επίσης ο τρόπος που δουλεύει είναι να του δίνω την τοποθεσία και να μου λέει φωνιτικά πως να πάει ή απλά σου δείχνει; Αν κάποιος είχε την καλοσύνη να μου περιγράψει με απλά λόγια την διαδικασία??? Έχω διαβάσει στο forum διάφορα αλλά επειδή είναι η πρώτη μου επαφή δεν μου λένε και πολλα πράγματα! Ευχαριστώ!! Για το garmin υπαρχει ο geomatic για την Κυπρο αν θυμαμαι καλα και για το sygic ο navicyprus. Τωρα ποιος ειναι καλυτερος δεν εχω ιδεα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Πάντως εγώ που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν (στο N95 μου) τα Nokia Maps, Sygic και Garmin, πιστεύω πως το καλύτερο με μεγάλη διαφορά (για το σκοπό που το θέλω) είναι το Nokia Maps. Το χρησιμοποιώ ως πεζός σε πόλεις που δε γνωρίζω και κυρίως στο εξωτερικό. Άποψή μου είναι πως για χρήση στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη η ύπαρξη συσκευής ειδικά γι' αυτό το σκοπό. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, εκεί που ψάχνεις να δεις που θα στρίψεις, να σου σκάει μήνυμα ή κλήση. Στο N97 που έχω τώρα δεν έχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα, πάντως το Nokia Maps είναι πολύ βελτιωμένο, ιδίως με την προσθήκη της πυξίδας. Αυτό που είναι σπαστικό είναι η πολιτική των αδειών χρήσης, με τα regions, που είναι ασύμφορη για κάποιον που το χρησιμοποιεί σε πάνω από μία περιοχές. Το τραβάει ο κ@@@ τους για ράγισμα (που βέβαια είναι σχετικά δύσκολο στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα προγράμματα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Μια απορία... και τα 4 προγράμματα έχουν ελληνικό interface και φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Μια απορία... και τα 4 προγράμματα έχουν ελληνικό interface και φωνητική πλοήγηση στα ελληνικά; Ακριβως ετσι Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ποιο προγραμμα κανει καλυτερη καταναλωση μπαταριας? Γενικοτερα καλο ειναι να μου δωσετε με σειρα τα προγραμματα απο το καλυτερο στο χειροτερο στο θεμα της μπαταριας ευχαριστω! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιος, με τις ίδιες εφαρμογές φορτωμένες στην συσκευή του, να πραγματοποιήσει μια μεγάλη διαδρομή και να φροντίσει να εξασφαλίσει ίδιες συνθήκες (πράγμα πολύ δύσκολο). Από την χρήση πάντως όλων των εφαρμογών, θα έλεγα ότι καλύτερη διαχείριση έχει το Ovi Maps. Άλλα όπως είπα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό που λέω γιατί δεν έχει τύχει ποτέ να τεστάρω όλες τις εφαρμογές υπό τις ίδιες συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιος, με τις ίδιες εφαρμογές φορτωμένες στην συσκευή του, να πραγματοποιήσει μια μεγάλη διαδρομή και να φροντίσει να εξασφαλίσει ίδιες συνθήκες (πράγμα πολύ δύσκολο). Από την χρήση πάντως όλων των εφαρμογών, θα έλεγα ότι καλύτερη διαχείριση έχει το Ovi Maps. Άλλα όπως είπα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό που λέω γιατί δεν έχει τύχει ποτέ να τεστάρω όλες τις εφαρμογές υπό τις ίδιες συνθήκες. προσωπικα με το ovi οταν το χρησιμοποιησα για 45 λεπτα περιπου εφαγε το 70% της μπαταριας... με το sygic με 45 λεπτα λειτουργιας (οι χρονοι πραγματικα ετυχαν χωρις να το θελω απλα το θυμαμαι πολυ καλα γιατι εκανα καποιες δοκιμες) και η μπαταρια του κρατησε πανω απο 3 μερες σε εκεινη την φορτιση... σε μενα ειχε τρελη διαφορα αλλα φυσικα με μια φορα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος και να κρινεις αλλα εμενα με κερδισε το sygic και τωρα οποτε εχω χρονο θα προσθεσω και κανενα pois να δω τι γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Πλέον χρησιμοποιώ μόνο το Sygic και είμαι υπερευχαριστημένος με την απόδοσή του. Κάποια στιγμή που τα είχα εγκατεστημένα και τα 4, το Ovi μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι το λιγότερο βαρύ και ενεργοβόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Φοβερο το sygic ειδικα στα poi, εχει ανα κατευθυνση πχ τα radar, οχι σαν το dest που σου βγαζει radar ενδειξη στο ασχετο, 500 μετρα σε παραδρομο... Καλα δεν το συζητω απο Ovimaps, Garmin και Sygic προτιμω το Sygic... βεβαια το Ndrive δεν εχω δοκιμασει αν και διαβαζω οτι χρησιμοποιει τον ιδιο χαρτη με sygic και ειναι το ιδιο ελαφρυ... Παντως το Sygic υστερει λιγο στα pois ή τουλαχιστο δεν εχω βαλει εγω πολλα. με το garmin οποιο μαγαζι ηθελα το πληκτρολογουσα και το εβγαζε αμεσως! Πρεπει να βαλω κι αλλα pois αλλα δεν ξερω ποια ειναι τελευταια, ποια ειναι ενημερωμενα... τεσπα... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Νομίζω μετά από δοκιμή με πολλά, σχεδόν όλα προγράμματα πλοήγησης, ότι το sygic είναι το πιο εργονομικό, ελαφρύ και λιγότερο σπάταλο από πλευράς ενέργειας πρόγραμμα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Νομίζω μετά από δοκιμή με πολλά, σχεδόν όλα προγράμματα πλοήγησης, ότι το sygic είναι το πιο εργονομικό, ελαφρύ και λιγότερο σπάταλο από πλευράς ενέργειας πρόγραμμα. σε ποιες πλατφορμες και που αποδιδει καλυτερα ξερει κανεις? και απο χαρτες ΟΚ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 To NDrive δε μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις! Ήθελα να πω στο x ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Έβαζα Κερατσίνι και μετά είτε γράφοντας 'Γρηγορίου' είτε 'Λαμπράκη' δεν έβρισκε την λεωφόρο. Βάζω τον ταχυδρομικό κώδικα, πάω να ψάξω για τον δρόμο πάλι δεν τον είχε...!! Βγαίνω από το ΝDrive κι ανοίγω το Sygic, έβαλα Κερατσίνι, έπειτα Γρηγορίου και το βρήκε κατευθείαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 To NDrive δε μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις! Ήθελα να πω στο x ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Έβαζα Κερατσίνι και μετά είτε γράφοντας 'Γρηγορίου' είτε 'Λαμπράκη' δεν έβρισκε την λεωφόρο. Βάζω τον ταχυδρομικό κώδικα, πάω να ψάξω για τον δρόμο πάλι δεν τον είχε...!! Βγαίνω από το ΝDrive κι ανοίγω το Sygic, έβαλα Κερατσίνι, έπειτα Γρηγορίου και το βρήκε κατευθείαν! Για δοκιμασε "Κερατσινιον" και την Γρηγοριου Λαμπρακη την εχει σαν "Παροδος Γρηγοριου Λαμπρακη";) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Για δοκιμασε "Κερατσινιον" και την Γρηγοριου Λαμπρακη την εχει σαν "Παροδος Γρηγοριου Λαμπρακη";) Απλά τραγικοί να έχουν μία από τις μεγαλύτερες λεωφόρους σαν 'Πάροδο'... Να μην σχολιάσω και το 'Κερατσίνιον'... Χμ, τόσο καλό είναι το Garmin που'χει πάρει τόσες ψήφους; Με βάζετε στο τρυπάκι τώρα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Ειναι μερικα απο τα αρνητικα καταλοιπα που εχουν οι χαρτες της ΤελεΑτλας,απο την εποχη που συνεργαζοταν με την Epsilon .Τωρα συνεργαζεται με την GI αλλα δυστυχως ακομα δεν εχουν φανει τα αποτελεσματα.Υποσχονται και οι 2 πλευρες οτι οι μελλοντικοι χαρτες της ΤΑ θα ειναι ασυναγωνιστοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Χμ, τόσο καλό είναι το Garmin που'χει πάρει τόσες ψήφους; Με βάζετε στο τρυπάκι τώρα! :p Έχει τον χάρτη της ανάβασης που περιλαμβάνει off-road διαδρομές και του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Κατά τ'άλλα, από τότε που βελτιώθηκε τρομερά το Sygic, βγήκε το πολύ καλό NDrive και το Ovi Maps όσο πάει βελτιώνεται, το Garmin το παράτησα εντελώς. Πολλά κολλήματα, δύσχρηστο, βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα περισσότερο από τα υπόλοιπα. Επίσης, αν δεν το έχεις ήδη βάλει, εγκατέστησε το Google Maps. Όποτε θέλω να βρω κάτι και δεν χρειάζομαι φωνητική πλοήγηση, αυτό χρησιμοποιώ. Πανγρήγορο και γενικότερα άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Έχει τον χάρτη της ανάβασης που περιλαμβάνει off-road διαδρομές και του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Κατά τ'άλλα, από τότε που βελτιώθηκε τρομερά το Sygic, βγήκε το πολύ καλό NDrive και το Ovi Maps όσο πάει βελτιώνεται, το Garmin το παράτησα εντελώς. Πολλά κολλήματα, δύσχρηστο, βαρύ χωρίς να προσφέρει τίποτα περισσότερο από τα υπόλοιπα. Επίσης, αν δεν το έχεις ήδη βάλει, εγκατέστησε το Google Maps. Όποτε θέλω να βρω κάτι και δεν χρειάζομαι φωνητική πλοήγηση, αυτό χρησιμοποιώ. Πανγρήγορο και γενικότερα άψογο. Μπορεί να είναι βαρύ το GARMIN, αλλά την ποιότητα των χαρτών του δεν την φτάνει εύκολα το Ndrive. Ψάχνω 1 διεύθυνση στο Καματερό. Μόνο το Ndrive δεν την βγάζει, επειδή δεν έχει καταχωρημένους αριθμούς οικίας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Επειδή χρησιμοποιώ το GPS επί καθημερινής βάσης έχω περάσει τα NDrive και Sygic. To μεν πρώτο έχει τ'αρνητικά που ανέφερα πιο πάνω αλλά είναι και πολύ ελαφρύ και δεν καθυστερεί σχεδόν καθόλου το στίγμα. Το Sygic είναι πιο εύχρηστο στην αναζήτηση διεύθυνσης αλλά έχει πολλές καθυστερήσεις όταν κάνει re-routing ή είσαι σε στενά. Όσον αφορά το Garmin, πήγα χθες να το δοκιμάσω, κάνω εγκατάσταση και μόλις πάω να το ανοίξω μετά από 2 δευτερόλεπτα κλείνει μόνο του. Eιπώθηκε ότι χρειάζεται διαγραφή ένα αρχείο .ini, έχετε ιδέα για ποιο μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts