Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εύκολο και γρήγορο tethering υπολογιστή με Ubuntu και android χωρίς root, για να χρησιμοποιείτε το κινητο σαν μοντεμ στο πισι σας. Το δοκιμάσα και παιζει τέλεια. ίσως το ίδιο γίνεται και σε windows

http://www.linux-magazine.com/Online/Blogs/Productivity-Sauce-Dmitri-s-open-source-blend-of-productive-computing/Tether-an-Android-Phone-Using-Proxoid

Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD

Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD

http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To root δεν έχει να κάνει με την εγκατάσταση κάποιας custom rom απλά έχεις δικαίωμα να πειράξεις τα αρχεία συστήματος !

Για όσους έχουν πάρει android συσκευή καλά θα είναι μα μάθετε λίγο τις βασικές αρχές linux γιατί το όλο σύστημα της google βασίζεται σε linux...

Φυσικά και μπορείς να περάσεις όποια rom θέλεις αρκεί να είναι 32b να το θυμάσαι αυτό!

Και αυτο το update που θα βγει επισημα στο 32Α θα μπορεσω να το περασω εγω ακριβως το ιδιο ?

Ρε παιδιά έχω ακούσει πολλά για τις vodafone branded συσκευές αλλά έχω μια απορία... Εμένα γράφει μπροστά πάνω από την οθόνη vodafone και πίσω HTC. Τί είναι? Από την άλλη επειδή το έψαξα η συσκευή είναι 32Α... Τι ακριβώς παίζει ξέρει κανείς? Το κινητό το πήρα πριν κανα μήνα από κατάστημα vodafone.

Ρε παιδιά έχω ακούσει πολλά για τις vodafone branded συσκευές αλλά έχω μια απορία... Εμένα γράφει μπροστά πάνω από την οθόνη vodafone και πίσω HTC. Τί είναι? Από την άλλη επειδή το έψαξα η συσκευή είναι 32Α... Τι ακριβώς παίζει ξέρει κανείς? Το κινητό το πήρα πριν κανα μήνα από κατάστημα vodafone.

Τα vodafone Ελλάδος είναι 32Α .. στο εξωτερικό το Vodafone Branded και το MyTouch της T-mobile (τα κλειδωμένα με λίγα λογια) ειναι τα 32B..Τα 32Β νμζ πίσω γράφουν ολα with google..

Παιδιά, έχει βάλει κανείς 16gb κάρτα στο κινητό; Πάει καλά ή έχει κανένα κόλλημα. Μεγαλύτερες δεν παίρνει, έτσι;

Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD

Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD

http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Ναι μπαίνει. Εξάλλου δεν υπάρχουν μεγαλύτερες για να βάλεις ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

καλημερα,

θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει βρει κανενα rss reader που να διαβαζει ελληνικα, δοκιμασα κανα 2-3 αλλα τπτ!

το μονο που εχω ειναι το google news reader

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

καλημερα,

θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει βρει κανενα rss reader που να διαβαζει ελληνικα, δοκιμασα κανα 2-3 αλλα τπτ!

Eγώ χρησιμοποιώ το NewsRob (Google Reader / RSS) μια χαρά είναι, τη δουλειά του την κάνει.

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με το youtube;

Τις περισσότερς φορές που το έχω χρησιμοποιήσει μετά από λίγο "χαλάει" ο ήχος σαν να είναι κάτω από το νερό για να σας δώσω να καταλάβετε..σα να βγάζει μπουρμπουλήθρες.

Λίγο που το έψαξα είδα ότι υπάρχει ένα bug με mp4 γενικότερα που έχει αναφερθεί εδώ http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=3286

Σόρρυ αν έχει αναφερθεί και δε το είδα αλλά έλειπα καιρό και τώρα που διάβασα καμιά 20αριά σελίδες για να επανέλθω δεν είδα τίποτα σχετικό.

Αν έχει κανείς καμιά λύση θα με κάνει πολύ χαρούμενο...είναι αρκετά εκνευριστικό για ένα κατα τα άλλα πολύ καλό τηλέφωνο...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Lock 2.0? Ξέρετε πως γίνεται να το κάνουμε να ξεκινάει μόνο του μετά το κλείσιμο του κινητού γιατί δεν έχει τέτοια επιλογή....
Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

καλημερα,

βαλε τον DroidSS :D

Παιδια καλησπερα. Πως μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες εκτος απο το market. Κατεβασα το sdk αλλα δεν ξερω πως να το ενεργοποιησω (κατι λεει για τo dirextory tools αλλα μου φαινεται επικυνδυνο να πειραξω τετοια πραγματα). Το αλλλο μου προβλημα ειναι οτι μαλλον τα vista 64 δεν εχουν drivers για να τα αναγνωρισουν. Ευχαριστω.

Καλησπερα, θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.

Εχω μια επιδοτηση απο cosmote και ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο. Μηπως γνωριζετε αν μπορω να το αγορασω και απο που? Φυσικα οχι απο vodafone :happy:

ενα τηλέφωνο στα κεντρικά νομίζω θα μπορούσε να σε βοηθήσει για το που υπάρχει ακόμα διαθέσημο!

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

ποιο htc εχει??????????????

Κανένα HTC ή άλλη εταιρεία με λειτουργικό android. Πρέπει να δεις σε windows mobile για ελληνικό μενού αν ενδιαφέρεσαι οπωσδήποτε για HTC.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κανένα HTC ή άλλη εταιρεία με λειτουργικό android. Πρέπει να δεις σε windows mobile για ελληνικό μενού αν ενδιαφέρεσαι οπωσδήποτε για HTC.

... βέβαια η ACE Hellas έχει ανακοινώσει ελληνική ROM για το Magic για τα τέλη Ιουλίου αλλά ακόμα περιμένουμε.... :p

Νόμιζα ότι θα έβγαζε μόνο πληκτρολόγιο. Ωραίο θα είναι να δούμε κάτι τέτοιο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Έχεις δίκιο! Το ξαναδιάβασα και λέει μόνο για πληκτρολόγιο... :(

Πάντως σε κάτι experimental ROMs από Donut + Hero που έχω δοκιμάσει, υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο (το επισημο της HTC με auto-correct κτλ.) και αν βάλεις locale Greece, μερικές εφαρμογές είναι εξελληνισμένες... :)

Παιδια καλησπερα. Πως μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες εκτος απο το market. Κατεβασα το sdk αλλα δεν ξερω πως να το ενεργοποιησω (κατι λεει για τo dirextory tools αλλα μου φαινεται επικυνδυνο να πειραξω τετοια πραγματα). Το αλλλο μου προβλημα ειναι οτι μαλλον τα vista 64 δεν εχουν drivers για να τα αναγνωρισουν. Ευχαριστω.

Για να εγκαταστησεις εφαρμογές εκτός του market δε χρειάζεσαι το SDK απαραίτητα.

Μπορείς να βρείς το αρχείο που χρειάζεσαι σε μορφή .apk και να το βάλεις στην κάρτα μνήμης του κινητού σου (ή και να το κατεβάσεις κατευθείαν απο το browser του κινητού) και να κάνεις εγκατάσταση μέσω ενώς προγράμματος από τα πολλά που μπορείς να βρεις δωρεάν στο market (εγώ χρησιμοποιώ το App Manager που έχει και installer).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις (και λογικά θα σε παραπέμπψει εκεί ο installer) είναι να ενεργοποιήσεις το "Uknown Sources" του μενού "Applications" στο Settings. Αυτό δεν είναι και τόσο επικύνδυνο πιστεύω αν ξέρεις τι κατεβάζεις...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Για να εγκαταστησεις εφαρμογές εκτός του market δε χρειάζεσαι το SDK απαραίτητα.

Μπορείς να βρείς το αρχείο που χρειάζεσαι σε μορφή .apk και να το βάλεις στην κάρτα μνήμης του κινητού σου (ή και να το κατεβάσεις κατευθείαν απο το browser του κινητού) και να κάνεις εγκατάσταση μέσω ενώς προγράμματος από τα πολλά που μπορείς να βρεις δωρεάν στο market (εγώ χρησιμοποιώ το App Manager που έχει και installer).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις (και λογικά θα σε παραπέμπψει εκεί ο installer) είναι να ενεργοποιήσεις το "Uknown Sources" του μενού "Applications" στο Settings. Αυτό δεν είναι και τόσο επικύνδυνο πιστεύω αν ξέρεις τι κατεβάζεις...

καταλαβα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Ξερει κανεις καμμια εφαρμογη με μετρητη κλισεων και μηνυματων για android?