Jump to content

Joanna7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Joanna7

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 19

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φύλο

  • Φύλο
    Γυναίκα

Joanna7's Achievements

  1. Δοκίμασε να αλλάξεις το band στις ρυθμίσεις του hotspot στο 2.4GHz. Sent from my S23 Ultra 🩷
  2. Το Icon Pack Studio δουλεύει μια χαρά και στο OneUi 6. Διαλέγεις το εικονίδιο που σου αρέσει κανεις install/update exported icon pack. Ανοίγεις το theme park, διαλέγεις icon pack και βρίσκεις το exported icon pack και είσαι οκ. Μπορείς να τα μικρύνεις κιόλας. Sent from my S23 Ultra 🩷
  3. Από την εφαρμογή HomeUp στο nicelock έχει επιλογή app list και το έχεις κατακόρυφα.
  4. θα κατεβάσεις το Nicelock Downloader και το NiceLock. 2 εφαρμογές. από το NiceLock Downloader θα βρεις το HomeUp και θα κάνεις κλικ στο direct download....θα σε πάει στη σελίδα για να το κατεβάσεις....διαλέγεις την τελευταία έκδοση, το κατεβάζεις, κάνεις εγκατάσταση και το βρίσκεις στο Nicelock...εκεί υπάρχει η ρύθμιση για κάθετο scrolling.
  5. κάθετα γίνεται με το HomeUp.
  6. Μάλλον θα το γυρίσω στο ON και βλέπουμε! Εγώ το φορτίζω πάντα στο 100% αλλά δεν αφήνω να πέσει κάτω από 15%-20%. Παιδιά είναι κινητάρα!!! 🤍🤍🤍
  7. Κάτοχος του κινητού κι εγώ εδώ και 6 μέρες και πολύ ενθουσιασμένη (μετάβαση από το πολυαγαπημένο s9) που ακόμα δουλεύει άψογα! Είχα σχεδόν όλα τα note της σειράς πριν κι ακόμα δουλεύουν με wifi 😂 Το μόνο θέμα που είχαν πάντα η μπαταρία... Αφού πέρασα τα updates (τελευταίο του Σεπτεμβρίου) έκανα hard reset και το έστησα απο την αρχή. Την πρώτη μέρα που το έστηνα χωρίς smart switch για να περάσω ότι ήθελα, καθαρό install μου έβγαλε 10 ωρες sot. Δεν το είχα κλείσει καθόλου. Πέρασα όλες τις φώτο με quick share (επιλεκτικά, δεν τις ήθελα ολες) και μετά ακολούθησα τον οδηγό στο xda για καλύτερη μπαταρία κλπ Στον οδηγό λέει Adaptive Battery:OFF οπότε το έκλεισα. Μήπως θα έπρεπε να το είχα ανοιχτό μέχρι να με μάθει? Σε 2 βδομάδες "στρώνει" η μπαταρία? Αν και με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει μια χαρά το βλέπω.
  8. Εγώ την άλλαξα δωρεάν μαζί με τη θύρα φορτισης στον Αβραμιδη Θεσσαλονίκη σε 2-3 εργάσιμες το πολύ. Άψογη εξυπηρέτηση και ήμουν εντός εγγύησης.
  9. Εχεις δίκιο έχουν βγει και νεότερες εκδόσεις που δεν λειτουργούν. Κατέβασε την 2.4.41.4 και δε θα έχεις θέμα.!! Εδώ το λινκ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/bixby-routines/bixby-routines-2-4-41-4-release/bixby-routines-2-4-41-4-android-apk-download/download/
  10. Φίλη :) Παραξενο , έχεις android 10;; Δες εδώ και μπες στο APKmirror να το κατεβάσεις από εκεί. https://www.androidpolice.com/2020/02/05/galaxy-s9-and-note9-pick-up-unofficial-bixby-routines-support-apk-download/?amp Εγω το έχω και δουλεύει μια χαρά πχ WiFi ανοιχτό στο σπίτι κι όταν φεύγω 4g ή στη δουλειά ήχοι δόνηση wifi ανοιχτό ή όταν φτάνεις στο 15% μπαταρία σου ανοίγει αυτόματα το power save. Ξεχνάς ότι υπάρχει αν το σεταρεις όπως θες. Ίσως το καλύτερο feature που θα έπρεπε να είχαν βάλει με το android 10.
  11. Ευχαριστούμε για τον όδηγο.!! Μόλις άλλαξα μπαταρία στον Αβραμίδη Θεσσαλονίκη. Άψογα τα παιδιά αν και έχω το s9 1,5 χρόνο χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα μου άλλαξαν μπαταρία και θύρα USB σε 2 εργάσιμες εντελώς δωρεάν ενώ περίμενα να πληρώσω τουλάχιστον τα μισά αφού είμαι ήδη στο δεύτερο έτος εγγύησης. ΆΨΟΓΗ εξυπηρέτηση.!! Με τον όδηγο και το android 10 δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα λειτουργούν ομαλά προς το παρόν. Βλέπω ότι κάποιοι χρησιμοποιείτε tasker ενώ μπορείτε να κατεβάσετε το BixbyRoutines (που δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό Bixby ούτε και είναι ίδιο με GoodLock) Ήταν να το βάλουν με το νέο update στο s9 άλλα τελικά δεν το έβαλαν ίσως σε κάποιο άλλο update αλλά υπάρχει τρόπος μέσω apkmirror και δουλεύει τέλεια απλό με πολλές επιλογές. Αφού το κατεβάσετε το βρίσκετε στις ρυθμίσεις/Συνθέτες λειτουργίες.
  12. Ευχαριστώ πολύ s_wind πιστεύω είμαι μέσα στην εγγύηση 2 χρόνια δεν είναι.??
  13. Από Θεσσαλονίκη για να το στείλω smartec μέσω ACS.?? Χρειάζονται και τα χαρτιά της εγγύησης.??
  14. Μια φορά το έδωσα για αλλαγή οθόνης πλάτης στον Κωτσόβολο ( που έγινε η αγορά ) και τους πήρε 1 μήνα να μου το γυρίσουν. (+180€ λόγω ασφάλειας αλλιώς διπλή τιμή;) Τώρα για την μπαταρία αν το στείλω μέσω Κωτσόβολου πόσο θα μου πάρει.??
  15. Οκ εσένα σε εμπιστεύομαι στο θέμα μπαταρίας δεν το πειράζω. Τη συσκευή την έχω 1 χρονο κ 4 μήνες κ τελευταία είδα αυτό στην μπαταρία λέω μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε γιατί συνήθως πιάνω 5-5,5 ώρες με 7 ώρες max με bixby ανοιχτό (ναι το χρησιμοποιώ κ με βολεύει απίστευτα) kinscreen (για να κρατάω την οθόνη αναμμένη όσο τη χρειάζομαι, συνήθως wifi συνεχώς εκτός από όταν λείπω, κ κανένα παιχνιδάκι (ναι εκεί η μπαταρία λιώνει) κανένα Viber κ browsing με Samsung internet beta (αγαπημένο) . Facebook, messenger κλπ απενεργοποιημένα τα ανοίγω μόνο όταν θέλω εγώ. https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/11/17/88e4c45be7b54e59f5661ed4f66c7cbd-full.jpg
×
×
  • Create New...