Jump to content

my_curious_case

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by my_curious_case

  1. Καλή μας τύχη. Θα τη χρειαστούμε τόσοι που είμαστε :D
  2. Βασικά εγώ το donut το πηρα προσχθες..αρα εχει αρχισει η διανομη απλα γινεται σταδιακα..
  3. Κοίτα, αφού δεν δουλευει ουτε το free που το εχεις κατεβασει απο το μαρκετ (?) , δεν παιζει το σεναριο που λες..πως δεν δουλευει δηλαδη επειδη δεν το εχεις κατεβασει πληρώνοντάς το κανονικά..καποιο αλλο πρόβλημα θα υπάρχει, Δοκίμασες να κατεβασεις ενα ασχετο τραγουδι για να δεις αν το προβλημα υπαρχει στα συγκεκριμενα που προσπαθεις να κατεβασεις ? Παντως υπαρχουν και αλλες παρομοιες εφαρμογες..δλδ download κομματιων.. Νομίζω πως το ενα λεγεται Music Search..το αλλο δεν θυμαμαι, αν το βρω θα σου πω. Υ.Γ : Τσέκαρε λίγο το πμ σου..:rolleyes:
  4. Εγω να ρωτησω κατι εντελως χαζο :O? Τι ειναι το Sense Ui και τι το multitouch ( αυτο ειναι οτι λεει η σημασια του στα αγγλικα ?)
  5. Αν δεν θελεις απαραιτητα να καταφυγεις σε paid λυση το iMusic που ειναι η free μορφη του δουλευει αψογα..unlimited download εννοείται ! απλα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω υπαρχει μια μικρη αναρχια με τα αποτελεσματα του search..
  6. E τοτε μπορεις να βολευετεις με το Greek Virtual Keyboard του Κώστα..
  7. Κάτσε λίγο..Έχεις αλλάξει rom ? Άν όχι τα πράγματα είναι απλά... Πας στο market και κατεβαζεις την εφαρμογη Greek Input Method. Μετα Settings ---> Locale & Text ---> Τσεκάρεις το Greek Keyboard και αν θες μετα πηγαινεις και στις ρυθμισεις του ( Greek keyboard settings ) για να δεις τι παιζει.. Μετα οταν θα ανοιγει καθε φορα το πληκτρολογιο θα σου βγαζει μια σημαιουλα κοντα στο space και οταν θα την πατας τα γραμματα θα γίνονται ελληνικα.. Κάνε και ένα restart ..
  8. Την ελληνικη σημαιουλα που σου βγαζει διπλα απο το space την πατησες ?
  9. Παιδια κρατηθείτε..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................:!::!::!::!::!::!: Μου ήρθε το update το 1.6 ! Πριν λίγο μέσω wi-fi ! Νεό στυλ για το μαρκετ για την καμερα και τωρα ψαχνω και για αλλα ...:happy::happy: BTW έχω Vodafone Branded εξωτερικου !
  10. Δοκίμασε αυτό : Ξανακατεβασε το APNdroid και ενεργοποιησε το (βαλτο στο on) για να ξαναφτιαξει τις ρυθμισεις που χαλασε πριν ωστε να μην συνδεετε στο ιντερνετ απο gprs..
  11. Παιδια οι τρεις αγαπημενες μου εφαρμογες ειναι οι : Bluetooth File Transfer - Λυνει επιτελους το προβλημα με τα bluetooth οσο αναφορα την μεταφορα αρχειων (στελνει αλλα και παιρνει χωρις να χρειαζεται root) iMusic - Κατεβαζεις οσα mp3 θελεις δωρεαν (μονο ξενα αλλα ειναι τελειο γιατι απαλλασεσαι απο τον κοπο του usb για να τα μεταφερεις απο τον υπολογιστη). RingDroid- Μπορεις απλα και απο το κινητο πλεον να κοβεις τραγουδια για να τα βαζεις για ηχο κλησης μηνυματος κλπ...
  12. Ισως επειδη εχω vodafone branded .. παντως σε ολα τα sites λένε οτι τελικα και τα vodafone branded και τα myTouch3G θα παρουν κανονικα τα updates..:happy:
  13. Παιδια Settings ---> About Phone ---> System Updates! Μηπως παιζει κατι μ' αυτο ? Όταν το πατάω μου βγάζει "your system is currently up to date" Μηπως μεσω αυτου θα μας βγει notification οτι υπαρχει system update και μετα wi-fi ή 3G ?
  14. Στο φυλλαδιο της wind γραφει οτι εχει ραδιο...ΠΙΟΥΥΥΥ :lol:
  15. Αν γινόταν μια απάντηση παρακαλώ :)...
  16. Για τα branded τι κάνουμε ? (Ελπίζω όχι τον σταυρό μας :O)
  17. Πες το και στα ελληνικά για τους ασχετ-μεν :p...Παιδια εγω με το VodafoneBranded τι θα πρέπει να κάνω παραπανω απο εσάς για να περάσω το update ?
  18. Ρε παιδια πολυ ασχημο... Παντως ειναι ολο'ι'διο με το HTC Click οπως νομιζαν οτι θα το λενε πιο πριν και εχει ενα τοπικ σχετικα μ αυτο πιο κατω απο αυτο εδω,που λεει οτι θα κανει 235 €..απο τιμη σκιζει αλλα επιμένω οτι απο εμφανιση...
  19. Παιδιά εγω με το vodafone branded θα μπορεσω να κανω update το new market αυτόματα ?
  20. Τα vodafone Ελλάδος είναι 32Α .. στο εξωτερικό το Vodafone Branded και το MyTouch της T-mobile (τα κλειδωμένα με λίγα λογια) ειναι τα 32B..Τα 32Β νμζ πίσω γράφουν ολα with google..
  21. Και αυτο το update που θα βγει επισημα στο 32Α θα μπορεσω να το περασω εγω ακριβως το ιδιο ?
  22. Δηλαδη ρε παιδια το κανουμε ροοτ (εχω το vodabranded υπαρχει προβλημα ή διαφορα μ αυτα που κανει στο βιντεο) και μετα μπορω να περασω αυτοματα οποια rom θελω ? Αν εγραψα χαζομαρα σορρυ ειμαι ασχετος :p
  23. :lol::lol: Να βάλεις το pin σου ίσως ? Είχα την ίδια ακριβώς απορία όταν το είδα για πρώτη φορά.Πατα το Menu Button και βάλε το pin σου..:)
  24. "Είναι άγνωστο εαν οι εκδόσεις κινητών που συνδέονται με τους παρόχους κινητής θα μπορούν να βάλουν το update, σίγουρα πάντως οι "Google" εκδόσεις (μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και τα Vodafone HTC Magic και T-Mobile myTouch 3G) δεν θα μπορούν." :worry::worry::worry:Δηλαδή δεν θα μπορώ να έχω κι εγώ το Sense UI του Hero ,εγώ που έχω το Vodafone Branded ? http://www.androiddev.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=348 Έτσι μπορώ να rootαρω το magic χωρις όλα εκεινα που δειχνουν στο koutsou ?
×
×
  • Create New...