Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

s-off ειναι spl νομιζω 1,76 radio 6.35 αν θυμαμαι καλα μαλλον εκανα μλ@# και φλασαρα c/w/recovery για να αλλαξω ρομ του ξαδερφου μου που με εχει πρηξει ενω ειχα ηδη την RA(το ειχα ξεχασει),τη rogers φορουσε,και ενω πηγα να φλασαρω μεσω του c/w απο τοτε βρισκεται συνεχως bootloop δεν μπαινει recovery ουτε εχω προσβαση fastboot,adb κτλ..μολις παει να ανοιξει η recovery ξανα restart.

Πες μου τι οθόνη βγάζει, όταν πατάς back+power. Εάν δεν μπορεί να μπει σε fastboot, τότε τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Δοκίμασε να κάνεις hard reset:

To reset the HTC Magic phone using phone buttons

1. With the phone turned off, press and hold the HOME and BACK buttons.

2. Briefly press the END CALL/POWER button while continuing to press the HOME and BACK buttons.

3. When you see the screen with the 3 Android images, release the HOME and BACK buttons, and then press the TRACKBALL.

Tip If your phone hangs or freezes, remove the battery then wait for a few seconds, and then re-install it. After re-installing the battery, turn on the phone.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ GALAXY ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ Q ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΕΒΑΛΑ Κ ΤΟ APN DROID Κ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,

Γράφεις σε λάθος μέρος.

Δες ποιο μοντέλο έχεις και απευθύνσου στο σχετικό θέμα...

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=121

Modpic.gif

Vman δυστυχως δεν γινεται τιποτα η τα παταω η οχι δεν μπαινει r/y,οταν ανοιγει γραφει htc magic μολις παει να μπει recovery αρχιζειτο b/l, οτανπατησω πολυ ωρα το track/b αναβει το μπλε led και ειναι dead.. Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σε αυτή τη φάση δύο πράγματα μπορούν να γίνουν. Το στέλνεις στο service, όπου θα σου κάνουν αλλαγή board με κόστος 280 ευρώ, εφόσον είναι εκτός εγγύησης ή αν είναι εντός εγγύησης και αντιληφθούν ότι εσύ είσαι υπαίτιος. Το δεύτερο είναι να προσπαθήσεις να το φτιάξεις με JTAG. Το τελευταίο είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο και απαιτεί τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσης ηλεκτρονικής.

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και το support vman!φαινεται οτι ηρθε η στιγμη να brickαρω και εγω ενα τηλεφωνο!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και το support vman!φαινεται οτι ηρθε η στιγμη να brickαρω και εγω ενα τηλεφωνο!

Δεν μπαίνει ούτε σε fastboot? (με κλειστό το κινητό BACK και power on)

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πάθει κάτι απλά με αλλαγές στο recovery...

Παιδιά καλησπέρα. Έχω καιρο να αλλαξω ROM αυτη την στιγμη εχω την CM 6.1 και θελω να δικιμασω καποια απο τις 2.3! Υπαρχει καποιος που να εχει δοκιμασει να μας πει σχολια?

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Τιποτα georgemv ουτε fastboot/clockwork/adb μολις ερθει η ωρα να φορτωση recovery bootloop..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδιά καλησπέρα. Έχω καιρο να αλλαξω ROM αυτη την στιγμη εχω την CM 6.1 και θελω να δικιμασω καποια απο τις 2.3! Υπαρχει καποιος που να εχει δοκιμασει να μας πει σχολια?

Η εντύπωση μου είναι, χωρίς να έχω δοκιμάσει την 2.3, ότι με το froyo το magic έχει φτάσει στα όρια του. Δεν νομίζω να έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης από απόψεως ταχύτητας και επιδόσεων. Εκτός αν θες να παίξεις...

HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

Έγω σήμερα έβαλα την παρακάτω

Diet Gingerbread

Και είναι πολύ καλή και γρήγορη.

HTC Saphire 32A (Magic)

Radio:6.35.10.18

SPL:1.76.2007

RCMagic 3.0

• Administrators
Η εντύπωση μου είναι, χωρίς να έχω δοκιμάσει την 2.3, ότι με το froyo το magic έχει φτάσει στα όρια του. Δεν νομίζω να έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης από απόψεως ταχύτητας και επιδόσεων. Εκτός αν θες να παίξεις...

Αυτό είναι αλήθεια. Όπως είναι λογικό... ο επεξεργαστής δεν μπορεί πια να "σηκώσει" τις καινούργιες rom με την ίδια άνεση όπως πιο σύγχρονες συσκευές.

Modpic.gif

Diet Gingerbread

Την έβαλα από τις 3 τα ξημερώματα σήμερα.

πρώτες εντυπώσεις πραγματικά είναι πάρα πολύ γρήγορη καμία σχέση με την CM 6.1 που είχα...

δεν έχει φάει ούτε ένα κόλλημα...

απο μπαταρία μέχρι στιγμής τα πάει πάρα πολύ καλά...

το μόνο που με ενοχλεί είναι το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Την έβαλα από τις 3 τα ξημερώματα σήμερα.

πρώτες εντυπώσεις πραγματικά είναι πάρα πολύ γρήγορη καμία σχέση με την CM 6.1 που είχα...

δεν έχει φάει ούτε ένα κόλλημα...

απο μπαταρία μέχρι στιγμής τα πάει πάρα πολύ καλά...

το μόνο που με ενοχλεί είναι το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Γιατί δεν κατεβάζεις ένα άλλο πληκτρολόγιο? Ποιά version κατέβασες από τις 2? Περιμένουμε και άλλα posts για μας τους διστακτικούς :wink:

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Παιδιά είναι πολύ καλή μέχρι τώρα το μόνο πρόβλημα που ειδα ειναι ότι μετά το ολικό restore με το titanium μου κάνει FC στα gapps κάτι που πιθανών είναι από το restore αφού και πριν με την CM ειχα το ίδιο πρόβλημα.

Sent from my Gingerbread on Sapphire using Tapatalk

Edit. Δοκιμασα και flashara ξανά τις gapps και μόλις συνδεθηκα δεν είχε FC.

κάποιες εφαρμογές δεν λειτουργούν αλλά λογκά φταίει που έγιναν restore.

Edited by MALACHASKOS

Παιδιά είναι πολύ καλή μέχρι τώρα το μόνο πρόβλημα που ειδα ειναι ότι μετά το ολικό restore με το titanium μου κάνει FC στα gapps κάτι που πιθανών είναι από το restore αφού και πριν με την CM ειχα το ίδιο πρόβλημα.

Sent from my Gingerbread on Sapphire using Tapatalk

Edit. Δοκιμασα και flashara ξανά τις gapps και μόλις συνδεθηκα δεν είχε FC.

κάποιες εφαρμογές δεν λειτουργούν αλλά λογκά φταίει που έγιναν restore.

Απο μπαταρία πως πάει? Έχω διαβάσει οτι κρατάει αρκετά. Με το Titanium καμιά φορά υπάρχουν κάποια θέματα αλλά αν εγκαθιστάς εφαρμογές από την αρχή, όλα λειτουργούν σωστά ε? Επίσης, έχει ελληνικά?

Thanks

Απο μπαταρία πως πάει? Έχω διαβάσει οτι κρατάει αρκετά. Με το Titanium καμιά φορά υπάρχουν κάποια θέματα αλλά αν εγκαθιστάς εφαρμογές από την αρχή, όλα λειτουργούν σωστά ε? Επίσης, έχει ελληνικά?

Thanks

αυτό θα έγραφα μόλις, πολλές εφαρμογές αφού τις απεγκατέστησα μετά δεν μπορούσα να τις κατεβάσω απο το market δεν ξέρω τον λόγο... (facebook, we fi, atrackdog) αυτές δοκίμασα και δεν κατέβαιναν με τίποτα έκανα wipe και κατέβηκαν μια χαρά.

Ερώτηση: πως μπορώ να κάνω restore χωρίς να έχω αυτό το πρόβλημα?

σκέφτηκα να κατεβάσω τις εφαρμογές και μετά να κάνω restore μόνα τα data.. κάτι ποιό εύκολο?

αυτό θα έγραφα μόλις, πολλές εφαρμογές αφού τις απεγκατέστησα μετά δεν μπορούσα να τις κατεβάσω απο το market δεν ξέρω τον λόγο... (facebook, we fi, atrackdog) αυτές δοκίμασα και δεν κατέβαιναν με τίποτα έκανα wipe και κατέβηκαν μια χαρά.

Ερώτηση: πως μπορώ να κάνω restore χωρίς να έχω αυτό το πρόβλημα?

σκέφτηκα να κατεβάσω τις εφαρμογές και μετά να κάνω restore μόνα τα data.. κάτι ποιό εύκολο?

Αυτό το bug το εντόπισαν πολλοί από το thread που κατέβασες την rom και αν θυμάμαι καλά δεν βρήκαν μία standar λύση

Αυτό το bug το εντόπισαν πολλοί από το thread που κατέβασες την rom και αν θυμάμαι καλά δεν βρήκαν μία standar λύση

σκέφτηκα κάτι δοκιμάζω και σε 5' ενημερώνω!!

Αν θέλει κάποιος ας περιμένει πριν την flasharei..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΠΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!

1. Πριν αλλάξουμε ROM κατεβάζουμε appmonster (ή κάποια που κάνει την ίδια δουλειά). ανοίγουμε την εφαρμογή και μας δείχνει όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου πατάμε menu επιλέγουμε backup και φτιάχνουμε backup τον εφαρμογών μας.

2. Αφού εγκαταστήσουμε τώρα την νέα ROM κατεβάζουμε το atrackdog(SD) και το τρέχουμε αυτό θα ψάξει τις εφαρμογές που έχουμε αποθηκευμένες στην SD και πατώντας τες έχει επιλογή να τις βρίσκει μια μια στο market.

Αν στο market σας έχει έτοιμες τις εφαρμογές για downloading εννοείτε ότι τις κατεβάζεται από εκεί και γλυτώνετε το βήμα 1 και 2!

3. Πάμε στο titanium backup και επιλέγουμε όλες τις εφαρμογές αλλά κάνουμε restore μόνο τα data!!!! εμένα μου δούλεψε!

Edited by MALACHASKOS

Τιποτα georgemv ουτε fastboot/clockwork/adb μολις ερθει η ωρα να φορτωση recovery bootloop..

Δεν μιλάω για το recovery, μιλάω για το menu του bootloader. Φτάνει μέχρι εκεί;

Diet Gingerbread

εγω ειχα βαλει την 1η βερσιον αλλα στα καλα καθουμενα(ηταν παρα πολυ γρηγορη παρ'ολα αυτα) ετρωγε fcs και δεν ελεγε να κουνηθει.Δεν ξερω αν εχει φτιαχτει αλλα θα περιμενω γιατι ξερω οτι θα γινει τοπ ρομ.

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

καταρχην:

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑGIC 32Α

ok λοιπον εχουμε και λεμε:

πηγαινε στο φορουm του cyanogen:

http://forum.cyanogenmod.com/topic/5286-cyanogenmod-61-for-ds-insert-clever-tagline-here-v610-12052010/ και κατεβασε τη rom, το google addon και το port.

Μπες εδω και κατεβασε τον kernel αυτο http://droidbasement.com/g1/kernels/31/boot-cm_2634.7_ds_32a-oc-uv-xtra-fp-091310.zip περασε τον στην καρτουλα του κινητου σου μαζι με τη rom, το google addon και το port.

μπες απ το κινητο σε fastboot (back+power).

Aν τωρα εχεις καινουριο radio spl, πηγαινε στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=677045

κατεβασε το, τρεξε το αρχειακι να σου περασει παλιο radio, spl και τη recovery-RA-sapphire-v1.7.0HOldRecovery.

τελος flashare τον kernel που κατεβασες.

aν εχεις ηδη παλιο radio & spl απλα μπες σε fastboot και flashare τον καινουριο kernel.

μετα μπαινεις σε recovery (home+power) κανεις full wipe, davilk cache, battery stats και περνας rom, port kai google addon!

αυτο ηταν..

>Τελος, να επισημανω οτι την παραπανω διαδιακασια την εχω κανει αρκετες φορες και δεν ειχα καποιο προβλημα. αν κανεις εσυ κατι λαθος και καταστρεψεις το κινητο σου δεν φερω ευθυνη! Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑGIC 32Α

το έκανα και ήταν επιτυχές ως προς το gps.

Τώρα όμως δεν έχω Market.....

και δεν μπορεί να κλειδώσει η οθόνη.

any help?

παιδια ξερει κανεισ που μπορω να βρω το silent widget? ψαχνω το official και οχι καποιο αλλο γιατι καταλαθοσ το διεγραψα. εχω το android 1.5 (ακομα :O)

παιδια ξερει κανεισ που μπορω να βρω το silent widget? ψαχνω το official και οχι καποιο αλλο γιατι καταλαθοσ το διεγραψα. εχω το android 1.5 (ακομα :O)

Silent Widget? Δεν το βρίσκεις στο market?

Παιδιά καλημέρα,

Είμαι κάτοχος ενός Magic απείραχτου (Android 1.5 με Sence) με τα παρακάτω στοιχεία.

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H

HBOOT-1.76.0009 (SAPP10000)

CPLD-12

RADIO-6.35.08.29

Dec 8, 2009

Θα ήθελα να προχωρήσω σε μία αναβάθμιση του λειτουργικού γιατί αυτό που έχω τώρα δεν καλύπτει τις ανάγκες μου.

Κάπου διάβασα ότι μπορούμε να βάλουμε το Froyo 2.2.

Είναι αλήθεια ?

Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνετε ? (Διαβάζω για Cyanogen, Roger κ.λ.π. και έχω χάσει τον μπούσουλα :O)

Θα ήθελα κάτι σταθερό, χωρίς προβλήματα και με αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης, αφού είμαι άσχετος με τέτοια θέματα.

Ευχαριστώ.

[quote=barts;3528300

Κάπου διάβασα ότι μπορούμε να βάλουμε το Froyo 2.2.

Είναι αλήθεια ?

Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνετε ? (Διαβάζω για Cyanogen, Roger κ.λ.π. και έχω χάσει τον μπούσουλα :O)

Θα ήθελα κάτι σταθερό, χωρίς προβλήματα και με αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης, αφού είμαι άσχετος με τέτοια θέματα.

Ευχαριστώ.

Αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα posts. Καλό είναι να διαβάσεις τις FAQs στο πρώτο post και να δεις τι γράφουμε στις προηγούμενες σελίδες. Αν θέλεις να βάλεις Froyo, τότε κατά την άποψή μου πρέπει να πας σε Cyanogen. Αυτά που πρέπει να κάνεις είναι τα εξής:

1. Ξεκλείδωμα του perfected SPL 1.76.0009.
  2. Αλλαγή radio και SPL
  3. Εγκατάσταση της Cyanogen 6.1 (Το αρχείο της ROM μπορείς να το βρεις εδώ).