Jump to content

afreva

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About afreva

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

afreva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. afreva

    Huawei Mate S

    παιδια γνωριζει κανεις πως στισ επαφες του τηλεφωνου μπορει να εμφανιζεται η φωτογραφια του viber??? με συγχρονισμο απλο δεν το κανει... και υπαρχει τροποσ να απενεργοποιησς την οθονη κλειδωματος ?
  2. ειχα το ίδιο πρόβλημα και μετα απο 3 επαναφορες το έλυσα κλείνοντας το wifi...1 βδομαδα μετα δεν εχει ξανακλεισει...(μολις ανοιξα το wifi ομωσ αρχισαμε) αλλα δεν γινεται να ειμαι συνεχεια με 3g... Μήπως βρηκες καμια αλλη λυση???? δε μπορω να καταλαβω γιατι φταιει το wifi.....:confused::confused::confused:
  3. afreva

    Huawei Mate S

    Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοηθειά σου.... :) και κατι τελευταίο ...γνωρίζει κανέις αν το κινητό υποστηρίζει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία όταν χρειαστεί αλλαγή?? (ή και νωρίτερα...:pppp)
  4. afreva

    Huawei Mate S

    Το Aliexp είναι αξιόπιστο? γιατι βλέπω μεγάλη διαφορα στις τιμές και το σκέφτομαι μην μου έρθει καμμια μαιμού...:O
  5. afreva

    Huawei Mate S

    παιδια το κινεζικο μοντελο απο το ευρωπαικο εχει καμια αλλη διαφορα εκτος απο τη SIM?
  6. afreva

    Honor 7

    σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... και εγω μαλλον στο honor θα παω και λογω μπαταριας αλλα και καμερας, την οποια χρησιμοποιω αρκετα...αν και με χαλαει λιγο που δεν ειναι full metal το πισω μερος και εμφανισιακα μου αρεσει λιγο καλυτερα το p8... :wacko::O
  7. afreva

    Honor 7

    παιδια καλησπερα... μια μικρη βοηθεια θα ηθελα γιατι εχω μπλεχτει.... Ειμαι αναμεσα στο honor 7 και στο P8...ποιο να προτιμισω? μιασ και οι τιμες τους πλεον ειναι πολυ κοντα.. τι γινεται με τα sar των συσκευών? θα συνεχίσουν τις αναβαθμισεις και τα 2? η καμερα του 7 τελικα ειναι καλη? το honor 7 επειδη δεν το εχω δει απο κοντα ειναι ολο μεταλικο απο πισω?
  8. παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να βγαζω φωτογραφιες απλα πατωντας το πληκτρο εντασης??? δεν το εχω βρει πουθενα στις ρυθμισεις...
  9. δεν το βλεπω για jailbreak... Σε ευχαριστω πολυ! :)
  10. καλησπερα....ψαχνω μια εφαρμογη η οποια να κλεινει το iphone μετα απο καποια ωρα.....κατι σαν το timer της τηλεορασης.....γνωριζει κανεις αν υπαρχει??
  11. πολυ ωραιες!!! :) επειδη ενδιαφερομαι και εγω, καλυπτουν το πανω και το κατω μερος του κινητου η το αφηνουν εκτεθειμενο??? ειναι ο μονος λογος που χρησημοποιω μονο θηκες σιλικονης..... το χρωμα ειναι συμπαγες??? καποιες αλλες που ειχα ξεβαψαν σε 1 βδομαδα....ηταν πιο φτηνες βεβαια...
  12. παιδια το κινητο ειναι τελειο!!! :) το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το καπωσ χαμηλο ηχειο (εχω την εντυπωση οτι το μπροστινο ηχειο εινα διακοσμητικο) και τωρα τελευταια οταν μιλαω στο τηλεφωνο η φωνη που ακουω ειναι σαν ρομποτικη.... μηπως εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις??
  13. παιδια ξερει κανεισ που μπορω να βρω το silent widget? ψαχνω το official και οχι καποιο αλλο γιατι καταλαθοσ το διεγραψα. εχω το android 1.5 (ακομα :O)
×
×
  • Create New...