ref5412 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Πολλές, πχ, traffic counter, call meter κτλ. Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο: Που μπορεί να βρει κάποιος πρόγραμμα πλοήγησης; Πιο είναι το καλύτερο; Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο: Που μπορεί να βρει κάποιος πρόγραμμα πλοήγησης; Πιο είναι το καλύτερο; Τα προγράμματα πλοήγησης δεν είναι free. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά θα βρεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo251 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Γειά σας! μόλις έβαλα T-Mobile 2.2.1 FRG83D προερχόμενος απο 1.5 Sense Ui και προσπαθώ να αναπαράγω με κάποιο τρόπο την εμπειρία χρήσης με sense. Κάτι για Smart Dialing και ελληνική υποστήριξη γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Γειά σας! μόλις έβαλα T-Mobile 2.2.1 FRG83D προερχόμενος απο 1.5 Sense Ui και προσπαθώ να αναπαράγω με κάποιο τρόπο την εμπειρία χρήσης με sense. Κάτι για Smart Dialing και ελληνική υποστήριξη γνωρίζει κάποιος; Dialer one για smart dialing και fancy widget για το ρολόι με τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Κατέβασα την έκδοση 2.0.40 από το htc.com αλλά δεν λέει να συγχρονίσει με τίποτα και δεν μπορώ να περάσω τις επαφές μοu από το outlook. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Edited December 20, 2010 by ref5412 Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Κατέβασα την έκδοση 2.0.40 από το htc.com αλλά δεν λέει να συγχρονίσει με τίποτα και δεν μπορώ να περάσω τις επαφές μοu από το outlook. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Με το HTC Sync είχα και εγω δυσκολίες παλιά. Ειναι πολύ πιο βολικό να μεταφέρεις τις επαφές σου σε Google account με τον οποίο ο συγχρονισμός του κινητού είναι παιχνιδάκι. Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam4 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Το Google Maps 5.0 πως το βάζουμε. Δε μου το βγάζει το mArket. Έχω cyanogen 6.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Το Google Maps 5.0 πως το βάζουμε. Δε μου το βγάζει το mArket. Έχω cyanogen 6.1. Το official Google Maps 5.0 δεν υποστηρίζεται απο το Magic, ουτε καν απο συσκευές όπως το Desire (πλήρως). Μόνη ελπίδα μάλλον κάποια μελλοντική έκδοση Brut απο τα παιδιά του XDA... Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Το Google Maps 5.0 πως το βάζουμε. Δε μου το βγάζει το mArket. Έχω cyanogen 6.1. Χρησιμοποίησε το marketenabler και στη συνέχεια μπες στα downloads στο market. Ωστόσο, όπως αναφέρει και ο tristan1, δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ίσως έχεις δει σε επίδειξη σε άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Με το HTC Sync είχα και εγω δυσκολίες παλιά. Ειναι πολύ πιο βολικό να μεταφέρεις τις επαφές σου σε Google account με τον οποίο ο συγχρονισμός του κινητού είναι παιχνιδάκι. Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam4 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ok vman. Ευχαριστώ Χρησιμοποίησε το marketenabler και στη συνέχεια μπες στα downloads στο market. Ωστόσο, όπως αναφέρει και ο tristan1, δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ίσως έχεις δει σε επίδειξη σε άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ πολύ. Κατάφερα να βάλω τις επαφές από το outlook στις επαφές του gmail. Πώς θα κάνω τώρα την εξαγωγή στο τηλέφωνο; Άκυρο, το βρήκα. Edited December 20, 2010 by ref5412 Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrarakias Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) https://github.com/CyanogenMod/android_vendor_cyanogen/blob/froyo/CHANGELOG.mkdn λεει πιο κατω N1/Bravo/Incredible/Supersonic/Vision/Ace: FM Radio support - MIUI - http://miui.com (graphics from Fitsnugly, HaXzAmaTiC, and blunden - bugfixes and extra features from Cyanogen, Zinx, mtwebster, and Wysi συμφωνα με αυτο αν βαλουμε την 6.1 cyonogen θα εχουμε ραδιο φμ χωρις ιντερνετ??? εχω rc magic v6 ! αν ισχυει κατι για το ραδιο χωρις ινερνετ την αλλαζω αμεσα!!!! καποιος ομως να το επιβεβαιωση πρωτα! Edited December 20, 2010 by ferrarakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 https://github.com/CyanogenMod/android_vendor_cyanogen/blob/froyo/CHANGELOG.mkdn λεει πιο κατω N1/Bravo/Incredible/Supersonic/Vision/Ace: FM Radio support - MIUI - http://miui.com (graphics from Fitsnugly, HaXzAmaTiC, and blunden - bugfixes and extra features from Cyanogen, Zinx, mtwebster, and Wysi συμφωνα με αυτο αν βαλουμε την 6.1 cyonogen θα εχουμε ραδιο φμ χωρις ιντερνετ??? Όχι. Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ. Το Magic είναι το μοντέλο DS (Dream / Sapphire). Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrarakias Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Όχι. Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ. Το Magic είναι το μοντέλο DS (Dream / Sapphire). και ειχα μια ελπιδα...κριμα...υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο στο μαγικο μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 και ειχα μια ελπιδα...κριμα...υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο στο μαγικο μας??? Το Magic δεν έχει radio chip. Δηλαδή, είναι θέμα hardware και όχι software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλησπέρα, ενώ εγκαθιστούσα apps από το market, το τηλέφωνο έσβησε και δεν ξανανοίγει, παρά μόνο φαίνεται στο κέντρο της οθόνης το σήμα της HTC. Καμια βοήθεια; Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Γεια σας παιδια, εχω και εγω 1,5 και αποφασισα να την αλλαξω..μπορειτε να μου προτεινετε καμια γιατι εχω μπερδευτει με διαφορα bugs για την καθεμια που διαβαζω.. Θα ηθελα να μου προτεινετε ποια ειναι καλη με greek interface και φυσικα ποια στα αγγλικα. Η 6.1 final του cyanogen, εχει bugs? Ευχαριστω Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ψάχνω να βρω τo ruu της vodafone. Κανένα link πρόχειρο? Δεν έχω καταφέρει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1959 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Ποιο ruu της vodafone; Edited December 21, 2010 by costas1959 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Το restore utility για να επαναφέρω το magic να το πάω για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas1959 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Για να εξυπηρετηθείς και επειδή η Vodafone έχει αφαιρέσει το link κατέβασέ το άμεσα και ενημέρωσε με. http://dl.dropbox.com/u/14126051/RUU_Sapphire_Vodafone_Generic_3051513_PTG_GR.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcmagic Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπέρα σε όλους στο forum! Καλώς σας βρήκα... Λοιπόν! Ήμουν κάτοχος magic με το ταπεινό 1,5 και αποφάσισα να το αναβαθμίσω. Έτσι από Android 1.5 HTC Sense που ήμουν με SAPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.76.0009 (SAPP10000) CPLD-12 RADIO-6.35.08.29 κατέληξα σε T-Mobile 2.2.1 FRG83D με SAPHIRE PVT 32A ENG S-OFF H HBOOT-1.76.2007 (SAPP10000) CPLD-12 RADIO-3.22.20.17 Οι ερωτήσεις μου. Η αλλαγή του Radio & SPL, έχει πουθενά επίπτωση στην λειτουργία του τηλεφώνου;;; Και δεύτερο και ποιο σημαντικό. Δεν μπορώ να κρύψω πως απογοητεύτηκα από το "καθαρό" android. Έχει αρκετές ελλείψεις που είχα συνηθίσει στο sense. Θέλω να ξαναγυρίσω σε android με HTC Sense. Ιδανικά αυτό θα ήταν το 2.2 της Vodafone. Είναι δυνατό να περάσω αυτή την Rom και πως;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgios7 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλωσήρθες στο forum. Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στο πρώτο post, όπου θα βρεις πληροφορίες για τα βασικά. Η ROM στην οποία παραπέμπεις, δεν μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στο Magic, γιατί προορίζεται για 32B κινητά. Αντ' αυτής σου προτείνω αυτήν εδώ. Ωστόσο, για να φτάσεις να την εγκαταστήσεις, θα χρειαστεί πρώτα να ξεκλειδώσεις το SPL σου κι έπειτα ν' αλλάξεις radio και SPL. Αφού κάνεις τα παραπάνω, θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ (Για όσους έχουν radio της σειράς 3.22.x.x), χρησιμοποιώντας τα αρχεία της ROM που σου πρότεινα (ROM file, port file). Ακολούθησα τις οδηγίες σου και εγκατέστησα αυτή τη ρομ. Ερώτηση: Τι κάνουμε με ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Πολύ καλή τελικά η 6.1 με θλιβερό όμως σημείο το ότι ρουφάει μπαταρία πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με την RCMagic. Κατά τα άλλα; Εξαιρετικά γρηγορότερη απόκριση, καθόλου bloat! Μία ερώτηση προς vman αν ακούει: το kernel που συνιστούσες για το 6.1 παίζει με setcpu; Αν ναι, έτσι το έχεις και με τι ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts