vman Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Βασίλη αντέγραψα ακριβώς τις πολύτιμες οδηγίες σου απλά στη θέση του SPL-HBOOT-1.33.2010-signed.zip εγω θα βαλω αυτο από το λίνκ πιο πάνω σωστα?? Λογικά μετά απο την αλλάγη του SPL θα μπει το security στο on σωστα?? Ναι. Γεια σας, μπορει καποιος να βοηθησει ? Εχω εδω και καποιες μέρες πρόβλημα με το κινητο μου. Πολλες φορες δειχνει οτι δεν μορει να πιάσει το σημα της cosmote. Κανω restart και καποιες φορες δουλευει και καποιες οχι. Ετσι στα καλα καθουμενα.... δεν ξερω τι παιζει ... Ο Γερμανος λεει ¨Αφηστε το στο service και θα δουμε .... Δοκίμασε να κάνεις hard reset, για να επανέλθει το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. κι απο δω τα ιδια...βεβαια σημερα παρατηρουσα οτι ναι μεν δεν ειχε καμια μπαρα σημα( Cosmote επισης, σημα καμπανα κλπ), αλλα την κληση τη λαμβανα,οπως και τα sms που στειλα εσταλησαν απευθειας...ειμαι με Froyo cm ;) Είναι θέμα της CM. Κάνε reset ή δοκίμασε άλλη ROM. ξερει κανεις αν μπορω να βαλω στο magic μου την πρωτη εκδοση της 1.5 που δεν ειχε καν ελληνικα?? Ναι, αλλά αν το κάνεις μόνος σου και το χαλάσεις, θα πρέπει να το φτιάξεις και μόνος σου;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 ok καλα ειμαι και ετσι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myFriend Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) ευχαριστω πολυ !!! Edited September 30, 2010 by myFriend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Εχω περάσει στο κινητό την cyanogen mod6 όπου απο default έχει τον ADW Launcher έκδοση 1.1.4 system. Απ ότι έχω δει έχει βγει η έκδοση 1.1.5 η οποία είναι η standalone (λογικά αφού είναι σκέτη χωρίς να είναι ενσωματωμένη στο σύστημα). Η ερώτηση είναι η εξής. Αν κατεβάσω την 1.1.5 και την εγκαταστήσω υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με την ROM (πιθανολογώ όχι αλλα καλύτερα να το σιγουρέψω αν ξέρει κάποιος!). Λογικά αφού εγκατασταθεί η νέα έκδοση με το που θα πατάς home θα σε ρωτάει με ποια έκδοση θέλεις να λειτουργήσει έστι δεν είναι? .... Και μια άλλη ερώτηση που μόλις τώρα σκέφτηκα! Μετά θα μπορέσω να απεγκαταστήσω την 1.1.4 (που ειναι system) ή δεν θα μ αφήσει? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Πρεπει να τσεκαρετε αυτο, πιστευω θα γινει καλυτερο απ' το sense ui....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) "...αν το ξαναβαλει να το παιξει..." Τι ακριβως εννοεις; Να κανω ρισετ; Να αποσυνδεθω και να ξανασυνδεθω; Να επιμεινω μεχρι να γινει κοκκινο απο το κακο του :lol:; Δεν το επιασα σορι :) Αν μπορεις διευκρινισε. Δεν ειναι δα σοβαρο θεμα, αλλα τωρα πια ειμαι περιεργος. Ευχαριστω κι εσενα επειδη μοιραζεσαι το προβλημα. Εννοώ αν ξαναπατήσεις την προβολή. Λογικά το κάνει λόγω χαμηλής ταχύτητας internet όμως μπορεί να κάνω και λάθος διότι όταν με 3g πήγαινα να δω ένα video από την εφαρμογή του youtube, δεν μπορούσα συνήθως, ενώ όταν επέλεγα τον HTC flash player τις περισσότερες φορές έπαιζε. Άγνωσται αι βουλαί λοιπόν :lol: παιδια καλησπερα εχω ενα μικρο θεμα με το market μου..εχω την εργοστασιακη 1.5 με sense ui. Σημερα παρατηρησα οτι οταν μπαινω στην εφαρμογη και διαλεξω μια κατηγορια πχ επικοινωνια, μου εμφανιζει πολλες φορες την ιδια εφαρμογη οπως το handcent 10 φορες, μετα το facebook αλλες 10 σε ολες τις γλωσσες,χωρις εικονιδιο στα περισσοτερα. Εκανα αρκετες φορες restart αλλα τιποτα. Εσβησα cache και οτι μπορουσα να κανω αλλα τιποτα..εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Ευχαριστω.. Δεν νομίζω να φταίει το magic σε αυτό. Το παρατήρησα και εγώ χθες και ρώτησα έναν φίλο με xperia mini pro με λειτουργικό android 2.2 (ή 2.1, δεν θυμάμαι ακριβώς τι έχει αυτό το μοντέλο) και του έκανε ακριβώς τα ίδια με αυτά που περιγράφεις και που συμβαίνουν και σε μένα (ίδιο κινητό με σένα, unrooted)... Edited October 1, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Πρεπει να τσεκαρετε αυτο, πιστευω θα γινει καλυτερο απ' το sense ui....:D καλη φαση...αλλα ακομα στο develloping ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ρε παιδια τι γινεται, ειχα αρκετη μπαταρια πανω απο 50% και το αφησα 2 ωρες στην τσαντα μου και μετα ειχε κλεισει απο μπαταρια και το ανοιξα και μου εκλεισε, τοσο λιγο ειχε.Και δεν ετρεχα και κατι σημαντικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ρε παιδια τι γινεται, ειχα αρκετη μπαταρια πανω απο 50% και το αφησα 2 ωρες στην τσαντα μου και μετα ειχε κλεισει απο μπαταρια και το ανοιξα και μου εκλεισε, τοσο λιγο ειχε.Και δεν ετρεχα και κατι σημαντικο... Tι rom έχεις. Εμένα τώρα τελευταία μου κρατάει πολύ λίγο η CM6. από το 100% μέσα σε 12 ώρες έχει αδιάσει χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Εχω περάσει στο κινητό την cyanogen mod6 όπου απο default έχει τον ADW Launcher έκδοση 1.1.4 system. Απ ότι έχω δει έχει βγει η έκδοση 1.1.5 η οποία είναι η standalone (λογικά αφού είναι σκέτη χωρίς να είναι ενσωματωμένη στο σύστημα). Η ερώτηση είναι η εξής. Αν κατεβάσω την 1.1.5 και την εγκαταστήσω υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με την ROM (πιθανολογώ όχι αλλα καλύτερα να το σιγουρέψω αν ξέρει κάποιος!). Λογικά αφού εγκατασταθεί η νέα έκδοση με το που θα πατάς home θα σε ρωτάει με ποια έκδοση θέλεις να λειτουργήσει έστι δεν είναι? .... Και μια άλλη ερώτηση που μόλις τώρα σκέφτηκα! Μετά θα μπορέσω να απεγκαταστήσω την 1.1.4 (που ειναι system) ή δεν θα μ αφήσει? Ευχαριστώ πολύ... Παιδιά κανείς γι αυτό? Θέλω να το βάλω αλλα μην κάνω καμια βλακεία! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παιδιά κανείς γι αυτό? Θέλω να το βάλω αλλα μην κάνω καμια βλακεία! Πρόβλημα δεν θα υπάρχει. Απλά θα έχεις εγκατεστημένους 2 ADW launcher. Tην πρώτη φορά θα σε ρωτήσει με ποιον θες να παίζεις και τελείωσε το θεμα. Τον αρχικό λογικά μπορείς να τον απεγκαταστήσεις αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι και δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να μπεις στον κόπο. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Tι rom έχεις. Εμένα τώρα τελευταία μου κρατάει πολύ λίγο η CM6. από το 100% μέσα σε 12 ώρες έχει αδιάσει χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου. οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου rcmagic 3 που θα επρεπε να εχει μεγαλη διαρκεια, αλλα θα το ψαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου rcmagic 3 που θα επρεπε να εχει μεγαλη διαρκεια, αλλα θα το ψαξω lol στραβωμάρα... :cool: Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τις εφαρμογές που εγκατέστησες τελευταία, όπως και να δεις αν στο ξανακάνει... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Πρόβλημα δεν θα υπάρχει. Απλά θα έχεις εγκατεστημένους 2 ADW launcher. Tην πρώτη φορά θα σε ρωτήσει με ποιον θες να παίζεις και τελείωσε το θεμα. Τον αρχικό λογικά μπορείς να τον απεγκαταστήσεις αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι και δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να μπεις στον κόπο. Οκ σ ευχαριστώ πολύ! Καλά σίγουρα θα είναι δύσκολο να βγεί ο αρχικός (ειναι και ο default του συστήματος!), άλλα όπως έιπες δεν υπάρχει και λόγος! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Γνωρίζει κανεις για ποιο λόγο η εφαρμογή του kindle εμφανίζει το περιεχόμενο των βιβλίων με ιερογλυφικά και τετραγωνάκια αντι για γράμματα; Το Aldiko και το Moon reader δουλεύουν κανονικά... Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fipi Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Ρε παιδία,ενώ φλάσαρα την recovery rom του Amon τώρα (μετά απο restart) δεν μπορώ να μπώ.Η ρομ αυτή μήπως διαφράφετε μετά το restart?? και πρέπει να την φλασάρω πάλι? Παράθεση HTC Saphire 32A (Magic) Radio:6.35.10.18 SPL:1.76.2007 RCMagic 3.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δε σβήνει η recovery. Έκανες flash με "fastboot flash recovery recovery_name.img"; Θα πρέπει, εάν έχεις radio 6.35, να εγκαταστήσεις τη recovery του Amon_RA για Hero. Εάν έχεις 32Β Magic, θα πρέπει να επιλέξεις την 1.7.0G, ενώ για 32Α με radio 3.22 την 1.7.0Η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το htc magic 32b. από όσο ξέρω αυτό το τηλέφωνο έχει 192ΜΒ RAM ή κάνω λάθος! Γιατί όταν πχ τρέχω την εντολή free απο κονσόλα μου δείχνει μνήμη 97708ΚΒ ?? Και απο ένα widget που εχω βάλει για να μου δείχνει την μνήμη πάλι τόσο μου την δείχνει! Κάτι δεν πάει καλά ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fipi Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) Δε σβήνει η recovery. Έκανες flash με "fastboot flash recovery recovery_name.img"; Θα πρέπει, εάν έχεις radio 6.35, να εγκαταστήσεις τη recovery του Amon_RA για Hero. Εάν έχεις 32Β Magic, θα πρέπει να επιλέξεις την 1.7.0G, ενώ για 32Α με radio 3.22 την 1.7.0Η. εχώ 32Α και έβαλα την recovery-RA-sapphire-v1.5.2H.img. Κατάφερα να εγκαταστήσω την RcMagic με την βοήθεια του blog σου. Ευχαριστώ πολύ.Τώρα μπορώ να την αλλάξω και να βάλω την 1.7.0Η? Edited October 3, 2010 by Fipi Παράθεση HTC Saphire 32A (Magic) Radio:6.35.10.18 SPL:1.76.2007 RCMagic 3.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo251 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Συγνώμη αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο για να διαβάσω 280 σελίδες. Θέλω μια γρήγορη απάντηση σε μια ερώτηση. Βγήκε το Skype για android (επιτέλους) και απαιτεί έκδοση 2.1 και πάνω. εγώ έχω το magic "μαμά" με τα εξής 1.5 63.18.55.06JU_6.35.08.29 2.6.27-5b476e83 htc-kernel@and18-2 #989 3.05.401.3 CL#98222 Μπορώ να περάσω κάποια νεώτερη version του android και με τι επιπτώσεις στην λειτουργικότητα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Συγνώμη αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο για να διαβάσω 280 σελίδες. Θέλω μια γρήγορη απάντηση σε μια ερώτηση. Βγήκε το Skype για android (επιτέλους) και απαιτεί έκδοση 2.1 και πάνω. εγώ έχω το magic "μαμά" με τα εξής 1.5 63.18.55.06JU_6.35.08.29 2.6.27-5b476e83 htc-kernel@and18-2 #989 3.05.401.3 CL#98222 Μπορώ να περάσω κάποια νεώτερη version του android και με τι επιπτώσεις στην λειτουργικότητα; Ευχαριστώ Φίλε μου για να μην μπλέκεις (κι εγώ στην αρχή αλλα και τώρα που δεν εχω ιδέα ακόμα, αυτο έκανα και δεν ειχα κανενα πρόβλημα) κάνε το εξής: Πήγαινε εδώ http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=HTC_Magic Και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, εδώ στα λέει όλα τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανεις. Καταρχιν δές ποιο μοντέλο magic εχεις (32Α ή 32Β, εχει τον τρόπο στο λινκ που σου έδωσα) και μετα προχώρα. Ολα στα έχει στο λινκ, τα πάντα όλα ! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo251 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Σε ένα σημείο λέει: If your SPL/hboot is 1.76.2007 blah blah... If your SPL/hboot is 1.76.0010 blah blah.. Εμένα όμως δεν είναι κανένα από τα δύο. Είναι 000x :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Σε ένα σημείο λέει: If your SPL/hboot is 1.76.2007 blah blah... If your SPL/hboot is 1.76.0010 blah blah.. Εμένα όμως δεν είναι κανένα από τα δύο. Είναι 000x :S αυτό που λές δεν μπορώ να βρώ που είναι. Καταρχίν κάνε αυτο http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=How_to_determine_if_you_have_32A_or_32B να δείς αν εχεις 32Α η 32Β και μετα συνέχισε κανονικά ανάλογα με το τι εχεις. Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo251 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Από το σημείο που επιλέγεις οτι είσαι 32Α και έχεις 6.35.x Radio σου ζητάει το παραπάνω που είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Από το σημείο που επιλέγεις οτι είσαι 32Α και έχεις 6.35.x Radio σου ζητάει το παραπάνω που είπα γραψε όλα τα στοιχεία που σου βγάζει οταν ξεκινάς σε fastboot γιατι ετσι πως το δίνεις δεν καταλαβαίνω Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts