Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρωί και εγώ πήρα ένα αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη

υπαρχει καποιος στην θεσσαλονικη που μπορει να τα κανει ολες τις αναβαθμησεις?:(

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι απατεωνιά. Αγόρασα ένα πριν μερικές ώρες. Το Magic είναι της Vodafone (32A) και δε νομίζω ότι υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια. Κάποιοι τ' αγόραζαν δύο δύο.

Καλοριζικο:):):)

Λεωνίδας

Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

To perfected SPL σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλη ROM (ανεπίσημη - custom) στο κινητό σου και φυσικά σ' επηρεάζει μόνο αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο. Βέβαια, όπως είπα παραπάνω το συγκεκριμένο SPL μπορεί να ξεκλειδώσει, αλλά εάν μπορείς από την αρχή να αποφύγεις το κλείδωμά του, γιατί να μην το κάνεις;

πρωί και εγώ πήρα ένα αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη

υπαρχει καποιος στην θεσσαλονικη που μπορει να τα κανει ολες τις αναβαθμησεις?:(

Εγώ:).

Καλοριζικο:):):)

Ευχαριστώ πολύ Λεωνίδα. Το συγκεκριμένο το πήρα για ένα φίλο. Ωστόσο, έχω κι εγώ (ξανά) εδώ και λίγο καιρό Magic.

AAAAAAAA εχεις το google ION μου φενεται...

παντως το μονο που σου μενει να κανεις ειναι να βαλεις cyanogen μιας και ρομ με sense δεν μπορεις λογο ram...

Τελικα μίλησα με το παιδί που μου το έδωσε το τηλεφωνο. Δεν είναι το ION είναι απο τα πολύ λίγα τηλέφωνα που δίνει η google στους developer και είναι τελείως ξεκλείδωτο. Πάνω γράφει "developer conference" και μέσα εχει και tools (dev tools) που ειναι για πειράματα και τέτοια!

Λίγο που το έψαξα δεν το βρήσκεις εύκολα τετοιο τηλέφωνο πρεπει να εισαι μελος της google και developer και να φτιαχνεις και εφαρμογες, ειναι απο τα ξεκλείδωτα τηλέφωνα που δίνουν σε όσους τα δοκιμάζουν. Τί να πώ ...βασικά μάλλον το κινητο θα χαραμιστεί στα χέρια μου (ασχετος!)

Ερώτηση: Αν εχεις απενεργοποιήσει την επιλογή όταν το συνδέεις με usb στον υπολογιστή να σου δίνει την επιλογή συγχρονισμου και να σου δίνει μόνο την επιλογή του να διαβάζεις την κάρτα μνήμης, που ειναι η ρύθμιση αυτή στα μενού του τηλεφώνου γιατι θέλω να την αλλάξω και να βάλω πάλι να μου δίνει την δυνατότητα συγχρονισμού.(το παιδί που μου το πούλησε είχε αλλάξει την ρύθμιση)

Ευχαριστω

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Ένας φίλος του blog μου μου υπέδειξε την ύπαρξη 1.5 ROM με Sense UI για τα κινητά της Vodafone. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ και να την κατεβάσετε από εδώ. Τονίζω ότι πρόκειται για αναβάθμιση που αφορά όσους έχουν HTC Magic (32A) από τη Vodafone. Εάν προχωρήσετε στην εγκατάσταση, το κινητό σας θα κλειδώσει με το perfected SPL 1.76.0009 (για το ξεκλείδωμα κοιτάξτε εδώ). Εάν δε θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά θέλετε να εγκαταστήσετε ROM με Sense UI (την επίσημη ελληνική 1.5), δείτε εδώ.
vman καλορίζικο :) Ήταν άδικο να μην έχεις magic εσύ!

Για να καταλάβω περί αναβάθμισης Vodafone. Δηλαδή η vodafone έβγαλε νέα έκδοση μετά από την πρωτη αναβάθμιση με τα ελληνικά που είχε βγάλει;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Για να καταλάβω περί αναβάθμισης Vodafone. Δηλαδή η vodafone έβγαλε νέα έκδοση μετά από την πρωτη αναβάθμιση με τα ελληνικά που είχε βγάλει;

Ακριβώς. Η Vodafone έδωσε αρχικά μια αναβάθμιση η οποία περιλάμβανε μόνο ελληνικά και στη συνέχεια έδωσε μια δεύτερη αναβάθμιση με Sense UI. Ουσιαστικά είναι η επίσημη ελληνική, αλλά προσαρμοσμένη για το δίκτυο (και τα Magic) της Vodafone.

Γεια σου Βασίλη και πάλι :)

Μια κάπως σχετική ερώτηση: έχω το απλό 1.5, αυτό που βγήκε αρχικά δλδ χωρίς καν υποστήριξη ελληνικών. Αν και έχω το ελληνικό πληκτρολόγιο, υπάρχει η πιθανότητα να καρφώσω πάνω ελληνικά, χωρίς φλασάρισμα άλλου firmware; Υπόψη ότι δεν είναι rooted.

Αν ήταν rooted, θα μπορούσα (σκέφτομαι να βάλω την "απλή" Rogers 2.1);

Τελικά 'έβγαλα' την CM6 (android 2.2) και έβαλα την official 2.1 με sense.

Είναι πιο γρήγορη σε σχέση με την CM6 αλλά όπως είναι γνωστό δεν μπορείς να κάνεις install εφαρμογές στην SD. Βέβαια έχει sense...

Τελικα μίλησα με το παιδί που μου το έδωσε το τηλεφωνο. Δεν είναι το ION είναι απο τα πολύ λίγα τηλέφωνα που δίνει η google στους developer και είναι τελείως ξεκλείδωτο. Πάνω γράφει "developer conference" και μέσα εχει και tools (dev tools) που ειναι για πειράματα και τέτοια!

Λίγο που το έψαξα δεν το βρήσκεις εύκολα τετοιο τηλέφωνο πρεπει να εισαι μελος της google και developer και να φτιαχνεις και εφαρμογες, ειναι απο τα ξεκλείδωτα τηλέφωνα που δίνουν σε όσους τα δοκιμάζουν. Τί να πώ ...βασικά μάλλον το κινητο θα χαραμιστεί στα χέρια μου (ασχετος!)

Ερώτηση: Αν εχεις απενεργοποιήσει την επιλογή όταν το συνδέεις με usb στον υπολογιστή να σου δίνει την επιλογή συγχρονισμου και να σου δίνει μόνο την επιλογή του να διαβάζεις την κάρτα μνήμης, που ειναι η ρύθμιση αυτή στα μενού του τηλεφώνου γιατι θέλω να την αλλάξω και να βάλω πάλι να μου δίνει την δυνατότητα συγχρονισμού.(το παιδί που μου το πούλησε είχε αλλάξει την ρύθμιση)

Ευχαριστω

ε ναι απ'οσο ξερω αυτο ειναι και το ΙΟΝ

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Όταν μπαίνεις στις εφαρμογές πάντα μπαίνει στο internet:wacko:

Για να εκμεταλευτείς πλήτως το κινητό χρειαζεσαι οπωσδήποτε ένα πακέτο data γιατί με απλή χρέωση θα χρεωκοπήσεις :!::!::!::!:

Ξέρω ότι μάλλον έχει απαντηθεί κάπου μέσα στο thread, άλλα μέχρι τις πρώτες 20κάτι σελίδες που διάβασα δεν το είδα...

Η ερώτηση: ζητάει άδεια το κινητό για να αποκτήσει σύνδεση στο νετ; μπορείς να το σετάρεις να συνδέεται μόνο με wifi?

Εάν δε θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά θέλετε να εγκαταστήσετε ROM με Sense UI (την επίσημη ελληνική 1.5), δείτε εδώ.

Τι διαφορά έχει η αναβάθμηση της vodafone με αυτή της Htc εδώ? Ρωτάω γιατί αν πατήσεις προδιαγραφές στο site της Htc δείχνει στα τεχνικά χαρακτηριστικά το μοντέλο 32A με τα 192ΜΒ ram...

Γεια σου Βασίλη και πάλι :)

Μια κάπως σχετική ερώτηση: έχω το απλό 1.5, αυτό που βγήκε αρχικά δλδ χωρίς καν υποστήριξη ελληνικών. Αν και έχω το ελληνικό πληκτρολόγιο, υπάρχει η πιθανότητα να καρφώσω πάνω ελληνικά, χωρίς φλασάρισμα άλλου firmware; Υπόψη ότι δεν είναι rooted.

Αν ήταν rooted, θα μπορούσα (σκέφτομαι να βάλω την "απλή" Rogers 2.1);

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το universalandroot, για να αποκτήσεις πρόσβαση με ένα κλικ (και χωρίς ν' αλλάξεις SPL) και στη συνέχεια με το morelocale να βάλεις ελληνικά. Αφού κράτησες το κινητό unrooted, γιατί δε βάζεις την επίσημη ελληνική ROM που έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών;

Για να βάλεις τη 2.1 της Rogers, θα πρέπει να αλλάξεις SPL.

Η ερώτηση: ζητάει άδεια το κινητό για να αποκτήσει σύνδεση στο νετ; μπορείς να το σετάρεις να συνδέεται μόνο με wifi?

Τι διαφορά έχει η αναβάθμηση της vodafone με αυτή της Htc εδώ? Ρωτάω γιατί αν πατήσεις προδιαγραφές στο site της Htc δείχνει στα τεχνικά χαρακτηριστικά το μοντέλο 32A με τα 192ΜΒ ram...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το APNdroid, για να ενεργοποιείς επιλεκτικά τη σύνδεση του κινητού στο internet.

Η αναβάθμιση της vodafone είναι η ίδια με την επίσημη ελληνική. Τα Magic της Vodafone στην Ελλάδα έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά (και μνήμη) με τα non branded κινητά.

χαιρετω το φορουμ!!!

θα θελα μια μεγαλη χαρη!!!

εχω στο htc magic την cm 6 final ! σημερα πληροφορηθηκα οτι εχει η βγει η rogers 2.1 επισημα και οτι 10χ γρηγοροτερη αποτελεσματικοτερη και κανει τα παντα ολα!!!

μπορει καποιος να μου πει τα βηματα γιατο πως θα αναβθμιστο σε αυτήν????

δεν ξερω ομως ενα πραμα ! με αυτην τηνν ρομ θα ειναι rooted το κινητο ??δηλαδη το bluetooth file tranfer που θελει rooted κινητο θα δουλεύει??

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

Edited by ferrarakias

ε ναι απ'οσο ξερω αυτο ειναι και το ΙΟΝ

Βασικά 100% δεν μπορώ να σου πω αν ειναι το ίδιο. Αυτό που έχω γράφει "developer conference" και στο κοθτί και πάνω στη συσκευή και οταν το ανοιγεις στην οθόνη. Και απο ότι το εψαξα σε αυτήν βάζεις ότι θέλεις επάνω αρκει να το ψαξεις!

Αρα είμαι στο ψάξιμο. !!!

M.GANDHI

Βασικά 100% δεν μπορώ να σου πω αν ειναι το ίδιο. Αυτό που έχω γράφει "developer conference" και στο κοθτί και πάνω στη συσκευή και οταν το ανοιγεις στην οθόνη. Και απο ότι το εψαξα σε αυτήν βάζεις ότι θέλεις επάνω αρκει να το ψαξεις!

Αρα είμαι στο ψάξιμο. !!!

να, τσεκαρε τι ενοω, το εδωσαν σε αυτους που παρευρεθηκαν στο googleI/O περσυ μου φενεται http://www.gsmarena.com/google_give_away_htc_magic_to_developers_called_google_ion-news-935.php

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Επειδή τώρα με το Galaxy έχω αφήσει το Magic. Βγήκε επίσημη 2.1; Αν ναι, ποια η άποψή σας;

δουλεβουν τα παντα, αρκετα γρηγορη και σταθερη..

απο θεμα μπαταριας δεν ξερω γιατι γενικα εγω το ξεσκιζω για κινητο..

ενα ΑΡΝΗΤΙΚΟ για μενα ειναι η μικρη μνημη τηλεφωνου.. γεμισε πολυ γρηγορα... :mad::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δουλεβουν τα παντα, αρκετα γρηγορη και σταθερη..

απο θεμα μπαταριας δεν ξερω γιατι γενικα εγω το ξεσκιζω για κινητο..

ενα ΑΡΝΗΤΙΚΟ για μενα ειναι η μικρη μνημη τηλεφωνου.. γεμισε πολυ γρηγορα... :mad::mad:

εχω της vodafone 32A που υπαρχει η 2.1 ? να την περασω ....

εχω της vodafone 32A που υπαρχει η 2.1 ? να την περασω ....

εχω στο htc magic την cm 6 final ! σημερα πληροφορηθηκα οτι εχει η βγει η rogers 2.1 επισημα και οτι 10χ γρηγοροτερη αποτελεσματικοτερη και κανει τα παντα ολα!!!

μπορει καποιος να μου πει τα βηματα γιατο πως θα αναβθμιστο σε αυτήν????

δεν ξερω ομως ενα πραμα ! με αυτην τηνν ρομ θα ειναι rooted το κινητο ??δηλαδη το bluetooth file tranfer που θελει rooted κινητο θα δουλεύει??

Εγκατέστησα τη 2.1 της Rogers. Σε σχέση με την CM 6 που είχα μου φάνηκε πιο βαριά και σε καμία περίπτωση 10 φορές πιο γρήγορη. Η ROM είναι rooted με ελληνικά και δεν πρόκειται να χρειαστείς το BFT, γιατί η ROM υποστηρίζει εγγενώς την ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth. Αυτό που μ' ενοχλεί με τις ROM της HTC είναι ότι, όταν έχεις συνδεμένα τα handsfree, δε σε ειδοποιεί για κλήσεις, SMS κλπ από το ηχείο της συσκευής, αλλά μόνο από τ' ακουστικά. Αυτό για 'μένα είναι αρκετό, για να επιστρέψω στη Cyanogen.

Για να την εγκαταστήσεις, θα πρέπει να βάλεις το 6.35.x.x radio, το 1.76.2007 SPL και τη recovery ROM του Amon_RA για Hero (δες εδώ στην ενότητα "Αλλαγή σε radio 6.35.10.18 και SPL 1.76.2007"). Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται είναι να

αποθηκεύσεις τη ROM στην SD και να την εγκαταστήσεις, όπως έκανες και με του Cyanogen, μέσω recovery. Εννοείται ότι προηγουμένως θα έχεις κάνει wipe μέσω recovery.

να, τσεκαρε τι ενοω, το εδωσαν σε αυτους που παρευρεθηκαν στο googleI/O περσυ μου φενεται http://www.gsmarena.com/google_give_away_htc_magic_to_developers_called_google_ion-news-935.php

Α ναι λογικά έτσι είναι. Είναι σαν κι αυτό στην πρώτη φωτογραφία (που δείχνει την πρώτη εικόνα με το που ανοιγεις την συσκευή!)

Μια ερώτηση : Θυμαται κανεις πως ενεργοποιείς την επιλογή όταν συνδέεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή να σου βγάζει την δυνατότητα να επιλέξεις συνχρονισμό? (το εχει απενεργοποιήσει ο πρώην κάτοχος!)

M.GANDHI

Εγκατέστησα τη 2.1 της Rogers. Σε σχέση με την CM 6 που είχα μου φάνηκε πιο βαριά και σε καμία περίπτωση 10 φορές πιο γρήγορη. Η ROM είναι rooted με ελληνικά και δεν πρόκειται να χρειαστείς το BFT, γιατί η ROM υποστηρίζει εγγενώς την ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth. Αυτό που μ' ενοχλεί με τις ROM της HTC είναι ότι, όταν έχεις συνδεμένα τα handsfree, δε σε ειδοποιεί για κλήσεις, SMS κλπ από το ηχείο της συσκευής, αλλά μόνο από τ' ακουστικά. Αυτό για 'μένα είναι αρκετό, για να επιστρέψω στη Cyanogen.

Για να την εγκαταστήσεις, θα πρέπει να βάλεις το 6.35.x.x radio, το 1.76.2007 SPL και τη recovery ROM του Amon_RA για Hero (δες εδώ στην ενότητα "Αλλαγή σε radio 6.35.10.18 και SPL 1.76.2007"). Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται είναι να

αποθηκεύσεις τη ROM στην SD και να την εγκαταστήσεις, όπως έκανες και με του Cyanogen, μέσω recovery. Εννοείται ότι προηγουμένως θα έχεις κάνει wipe μέσω recovery.

εγω παλι σκεφτομαι να παω σε rogers 2.1 γιατι τραβαω κολληματα με το gps! οσο ειχα την 1 . 5 την επισημη που είχε έρθει μαζί με το κινητο ειχα το ndrive και με εβρισκε σε δευτερολεπτα! απο την ημερα που έχω βαλει cm οποιαδήποτε έκδοση όμως οποτε θέλει λειτουργει το gps! κατεβασα και το gps status για να κανω fix και παλι τιποτα !! κανει φιξ και παλι δεν δουλευει!! μετα απο 10 προσπαθειες ίσως !

έχει καμιά ιδεα για το πως θα το φτιαξω??

αν όχι σκεφτομαι να προχωρήσσω με την αναβαθμιση στην rogers 2.1 μηπως γιατο παραπανω προβλημα φτένε τα radio spl!

ιποιαδήποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!

ευχαριστω εκ των προτέρων!!

εγω παλι σκεφτομαι να παω σε rogers 2.1 γιατι τραβαω κολληματα με το gps! οσο ειχα την 1 . 5 την επισημη που είχε έρθει μαζί με το κινητο ειχα το ndrive και με εβρισκε σε δευτερολεπτα! απο την ημερα που έχω βαλει cm οποιαδήποτε έκδοση όμως οποτε θέλει λειτουργει το gps! κατεβασα και το gps status για να κανω fix και παλι τιποτα !! κανει φιξ και παλι δεν δουλευει!! μετα απο 10 προσπαθειες ίσως !

αν όχι σκεφτομαι να προχωρήσσω με την αναβαθμιση στην rogers 2.1 μηπως γιατο παραπανω προβλημα φτένε τα radio spl!

Πήγαινε στις ρυθμίσεις apn και δες αν ο τύπος APN είναι "default,supl", χωρίς τα εισαγωγικά. Αν δεν είναι κάνε το.

Κατόπιν δες το /system/build.prop υπάρχει η γραμμή ro.ril.def.agps.mode=2

Αν δεν υπάρχει πρόσθεσέ τη με το χέρι.

Στη συνέχεια κατέβασε πάλι τα a-gps data με τον εξής τρόπο:

Εγκατέστησε από το market το gps status

Σβήσε το κινητό και βγάλε τη SIM

Άνοιξε το κινητό χωρίς SIM και άνοιξε WiFi και GPS. Βεβαιώσου ότι το wifi έχει connection (π.χ. πήγαινε στο google από τον browser).

Άνοιξε το GPS status και πήγαινε menu->settings->GPS&sensors->Manage A-GPS state->Reset

Και πάλι Manage A-GPS state->Download

Πάτα 2 φορές back ώστε να βρεις στην κεντρική οθόνη του gps status (που ψάχνει για δορυφόρο) και πήγαινε σε μέρος που βλέπεις ουρανό καθαρά ώστε να βρει μια φορά σήμα GPS.

Μόλις λοκάρει, κλείσε το gps status και κάνε poweroff.

Βάλε την SIM σου πάλι μέσα στο κινητό και δοκίμασε πάλι το GPS, πρέπει να λοκάρει σε δευτερόλεπτα με καθαρό ουρανό (4-15 κάνει σε εμένα).

Κατόπιν δες το /system/build.prop υπάρχει η γραμμή ro.ril.def.agps.mode=2

Αν δεν υπάρχει πρόσθεσέ τη με το χέρι.

Που ακριβως ειναι αυτο?

Βάλε την SIM σου πάλι μέσα στο κινητό και δοκίμασε πάλι το GPS, πρέπει να λοκάρει σε δευτερόλεπτα με καθαρό ουρανό (4-15 κάνει σε εμένα).

Έχεις 3G συνδρομή, δλδ έχεις συνεχή προσπέλαση στο δίκτυο και έχεις αυτούς τους χρόνους;

Άνοιξε το GPS, κάνε reboot το κινητό και άσε το έτσι! Μην το κλείσεις ποτέ, άλλωστε οι εφαρμογές το χρησιμοποιούν μόνο όταν χρειάζεται.

Ίσως το EU_GPS_fix που κυκλοφορεί στο xda developers να σε βοηθήσει να βρίσκεις σήμα λίγο γρηγορότερα.

Εμένα κατά κανόνα χρειάζεται πλέον από 1 έως 3 δεύτερα για να κλειδώσει δορυφόρους. Τέλειο! Αναρωτιέμαι αν τα άλλα κινητά (πχ desire) έχουν τόσο καλό δέκτη γιατί κάποια στιγμή θα θέλω να αναβαθμίσω και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό...