Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει διαφορά από αυτή που έχει πασάρει ο vman στο blog του;

Ναι,φλασαρεις το .zip απο τo recovery,ουτε port 32A,ουτε gapps και εχει περασμενα διαφορα καλουδια μεσα;)

χθες με το που πέρασα τη ρομ έκανα fix permissions,οπότε

su

fix_permissions

reboot

ναι οντως δικιο εχεις, δουλευει... εγω βασικα προσπαθουσα να δω τη λιστα απο τα αρχεια της sdcard και μου ελεγε permission denied... εκτος αν δουλευει μονο καποιες εντολες δεν ξερω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω εδώ και 2 μήνες την cursorsense 1.2.6.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος εχθές όμως κατάλαβα ότι δεν δουλεύει το gps καθώς άνοιξα το Νdrive και το igo δεν μπορούσε να συνδεθεί ενώ ενεργοποιούσα πρώτα το gps και μετά άνοιγα το Ndrive τίποτα.

Γνωρίζει κανείς αν είναι bug της rom?

και Αν διορθώνεται ?

Δοκίμασε, πριν ανοίξεις τα προγράμματα GPS που αναφέρεις, να ανοίξεις το Google maps. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις καταφέρνει να εκκινήσει το GPS.

Ωστόσο, αν έχεις πρόβλημα, κάνε ένα nandroid backup και στη συνέχεια ένα soft reset, για να ρυθμίσεις το κινητό σου από την αρχή και, πριν βάλεις εφαρμογές (εκτός αυτών του GPS), να δεις αν δουλέψει.

εγινε port της official 2.1 του Hero, για να δουμε..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695406

αυτή έχω τώρα. μέχρι τώρα όλα καλά....

Ναι,φλασαρεις το .zip απο τo recovery,ουτε port 32A,ουτε gapps και εχει περασμενα διαφορα καλουδια μεσα;)

Ποια έκδοση να διαλέξω; Τι είναι το B/W;

Έχω κι εγώ blog!

http://archlinux.me/gtklocker/

Να ρωτησω κατι? Εγω περασα την 5.0.7 με τις οδηγιες που δωσατε εδω στις σελιδες 228-229. Στο wiki του Cyanogen βλεπω οτι ζηταει κατεβασεις και να περασεις και kernel. Στη ρομ που περασα γιατι δε χρειαζοταν?

Ο kernel βρίσκεται μέσα στο boot.img το οποίο με τη σειρά του είναι μέσα στο κύριο αρχείο της ROM. Οπότε, δε χρειάζεται να τον κατεβάσεις ξεχωριστά.

Στην περίπτωση που έχεις το παλιό radio (3.22) ο kernel που υπάρχει εξ αρχής στο boot.img (εντός του κύριου αρχείου της ROM) είναι για 32B Magic. Για να μπορέσει να δουλέψει η ROM στα 32A Magic, γίνεται η εγκατάσταση του port, το οποίο περιέχει το boot.img και κατ' επέκταση τον kernel.

Ποια έκδοση να διαλέξω; Τι είναι το B/W;

Το black και το white μαλλον θα ειναι διαφορετικα modding της ROM. Το ενα με περισσοτερη εμφαση στο μαυρο και ετσι. Εγω κατεβασα το black. Αυτα τα 2 ειναι για 32Α απο οτι καταλαβα και το τριτο ειναι για 32Β.

γιατι εμενα με την εκδωση 5.0.8 μου αργει πολυ το μαρκετ και αλλες φορες δν κατεβαζει , και δεν ανοιγει η καμερα
koKVod

Guest lagoudakis
παιδια μου εκαναν δωρο ενα htc magic,εχει οδηγιες στα ελληνικα και στο κουτι απο κατω τα τεχνικα χαρακτηριστικα τα γραφει στα ελληνικα,αλλα το μενου ειναι στα αγγλικα,η γλωσσα αλλαζει;που πρεπει να παω;ευχαριστω

παιδια μου εκαναν δωρο ενα htc magic,εχει οδηγιες στα ελληνικα και στο κουτι απο κατω τα τεχνικα χαρακτηριστικα τα γραφει στα ελληνικα,αλλα το μενου ειναι στα αγγλικα,η γλωσσα αλλαζει;που πρεπει να παω;ευχαριστω

Για αρχη διαβασε το FAQ του vman στο πρωτο ποστ του thread και οποια απορια εχεις ,ρωτα την. Παρε βαθια ανασα και βουτα :)

(θελει λιγο ψαξιμο το κινητο αλλα εχει πολλες δυνατοτητες. Η απαντηση στην ερωτηση σου δεν ειναι μπαμ μπαμ για αυτο και σε παραπεμπω στο FAQ)

Εγκατέστησε από το market το morelocale και δες αν σου βγάζει επιλογή για ελληνικά. Θα βοηθήσει να μας πεις τα στοιχεία του κινητού σου (radio και SPL - κοίταξε στις FAQ για το πως θα τα βρεις).

εγινε port της official 2.1 του Hero, για να δουμε..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695406

Την έβαλα και εγώ χθές . Ειναι τέλεια πολύ καλύτερη από του cyanogen .Δεν έχει βέβαια ελληνικο μενού αλλά δεν μου είναι πρόβλημα.Μέχρι στιγμής μόνο ένα bug, δεν ανάβει πορτοκαλι το led (πράσινο ανάβει) όλα τα άλλα ΑΨΟΓΑ.

Sent from my HTC Hero using Tapatalk

Δημήτρης

Την έβαλα και εγώ χθές . Ειναι τέλεια πολύ καλύτερη από του cyanogen .Δεν έχει βέβαια ελληνικο μενού αλλά δεν μου είναι πρόβλημα.Μέχρι στιγμής μόνο ένα bug, δεν ανάβει πορτοκαλι το led (πράσινο ανάβει) όλα τα άλλα ΑΨΟΓΑ.

Sent from my HTC Hero using Tapatalk

αν εννοεις πορτοκαλι led την ωρα που φορτιζει, μην ανησυχεις καθως θα αναψει πρασινο οταν φορτισει πληρως ;)

υπαρχει και αυτη η ρομ που ειναι ιδια ακριβως αλλα εχει και ελληνικα! (εχει ομως μου φαινεται ενα προβληματακι με τον ηχο κλησης - ringer volume)

Nαι το είδα. Τα ελληνικά δεν με ενοχλούν καθόλου . Άλλο bug έχεις δει ; Εγώ ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Μέχρι στιγμής βέβαια.
Δημήτρης

παιδια αχετο αλλα που πηγε το magic γιατι δεν το εχει η cosmote για αγορα; αποσυρθηκε;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σταμάτησε η παραγωγή του. Υπάρχει όμως σε διάφορα καταστήματα.

κριμα.... ηθελα να το παρω με συμβολαιο... ξερετε γιατι σταματησε; τοσο πολυ παλιωσε;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Κυκλοφόρησε πέρσι το Μάη. Ο ένας χρόνος κυκλοφορίας για τα κινητά νομίζω ότι είναι στα όρια του εμπορικού "χρόνου ζωής".