Jump to content

kostas751

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas751

  1. καλησπέρα σε όλους. Έχω 1 εβδομάδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το έλαβα με μια rom ψιλοελληνική MIUI Global 8.0 / stable 8.0.1.0.0 ( LHOMIDG ). Ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν χρησιμοποιώ windows εδώ και πολλά χρόνια, χρησιμοποιώ linux Δεν μπορούμε μέσω κάρτας SD να ρουτάρουμε την συσκευή και να φλασάρουμε ένα custom recoveri και μετά μια rom??? Τα τελευταία χρόνια όλα τα τηλέφωνα που είχα τα φλάσαρα μέσω κάρτας. Τώρα τι γίνεται γυρνάμε πάλι πίσω?? Υπάρχει λύση??? Γνωρίζει κανείς??
  2. kostas751

    Lenovo S939

    καλημέρα σε όλους . 85755 προφανώς θα γνωρίζεις η όποιος άλλος γνωρίζει θέλω να βάλω στο κινητό (s939) αυτή τη ρομ http://www.needrom.com/download/coloros2/ Όμως δεν έχει ελληνική γλώσσα. Θα μπορούσα να την κάνω εγκατάσταση και μετά να κάνω την διαδικασία που είχε γράψει λίγο παραπάνω (post15) ο 85755 όπως φαίνεται παρακάτω : Για εγκατάσταση των ελληνικών Στο recovery και στο αρχικό μενού πάμε στο install zip ---> choose zip from sdcard1 και επιλέγουμε το upd.S939_framework.zip. Στην συνέχεια επιλέγουμε το upd.S939_LenovoSettings.zip. Κάνουμε επανεκκίνηση, πάμε στο Settings και επιλέγουμε την ελληνική γλώσσα. Επανεκκίνηση στο recovery. Αν έχετε περασμένο το CWM_v6051, στον φάκελο clockworkmod/multi_flash/ κάνετε έναν νέο φάκελο (π.χ. gr) και βάζετε τα παρακάτω αρχεία: upd.S939_apps-1.zip, upd.S939_apps-2.zip, upd.S939_priv-app-1.zip, upd.S939_priv-app-2.zip, upd.S939_priv-app-3.zip. Επανεκκίνηση στο recovery πάμε στο install zip και επιλέγουμε το install multiple zip files ---> gr--->Flash selected zip. Αν δεν έχετε περασμένο το CWM_v6051, δείτε στο recovery που έχετε πως μπορεί να γίνει, αλλιώς θα εγκαταστήσετε τα παραπάνω αρχεία χωριστά. Για διόρθωση της γραμματοσειράς και για διαγραφή και εγκατάσταση του securit Αποσυμπιέζουμε τον φάκελο ifont από το ifont.rar στην microSD και κάνουμε εγκατάσταση από το recovery το upd.S939__ifont.zip. Το τρέχουμε και μετά επιλέγουμε στην ετικέτα custom την γραμματοσειρά για εγκατάσταση, πατάμε set και μετά συνέχεια ΟΚ για επανεκκίνηση. Μπαίνουμε στο recovery και κάνουμε εγκατάσταση πρώτα upd.S939__SECUREit_Del.zip και μετά το upd.S939__SECUREit.zip.[/b][/i] Θα πετύχει η θα έχουμε κανένα τούβλο.
  3. kostas751

    Lenovo S939

    αυτό με το πληκτρολόγιο, το ξέχασα, όντως το είχα και εγώ το πρόβλημα, και επειδή χωρίς πληκτρολόγιο δεν γίνεται απολύτως τίποτα πρέπει από μια άλλη συσκευή είτε ταμπλετ/κινητό/pc να στείλεις ένα προγραμματάκι .ΑΡΚ για να εγκαταστήσεις ένα πληκτρολόγιο. Μετά όλα οκ
  4. kostas751

    Lenovo S939

    Το δοκίμασα δεν έγινε κάτι, ούτε όμως επηρεάστηκε και η γραμματοσειρά. Δεν πειράζει με το προγραμματάκι wifi manager κάνω ακριβός το ίδιο, όλα οκ. Ευχαριστώ.
  5. kostas751

    Lenovo S939

    πολύ καλή δουλεία μπράβο και όντως αυτή η ρομ σε σχέσει με τις άλλες που έχουν ελληνικά είναι πλήρες οι άλλες έχουν μόνο το βασικό μενού. Την έχω περίπου 12 μέρες δουλεύει πάρα πολύ καλά, είναι γρήγορη χωρίς κολλήματα . Στις 12 μέρες μια φορά έσβησε μόνο του, και μια φορά έκανε επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα, δεν ξέρω αν φταίει η ρομ η η συσκευή. Το σήμα είναι καλό, το gps κλειδώνει γρήγορα, το wifi σε σχέσει με άλλες ρομ είναι σταθερό. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι όταν επιλέγεις ρυθμίσεις / wlan και πας να επιλέξεις να συνδεθείς σε κάποιο wifi τότε κλείνει και γράφει Δυστυχώς, η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει σταματήσει. Αν και αυτό το έλυσα καθώς έβαλα ένα πρόγραμμα που διαχειρίζεται συνδέσεις wifi και είμαι οκ . Είμαι πολύ ευχαριστημένος πολύ καλή δουλεία ευχαριστούμε!!!
  6. kostas751

    Lenovo S939

    είσαι φοβερός!!! Εδώ και μερικές μέρες έχει αρχίσει, όχι πολύ συχνά, και σβήνει η κάνει επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα το τηλέφωνω. Ψάχνω ρομ μέρες τώρα και παιδεύομαι γιατί στο needrom και με ελληνικά θέλει πληρωμή που δεν έχω καταφέρει να κάνω στις ρώσικες σελίδες. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ρόμ θα μου λείσει το πρόβλημα. Θα την δοκιμάσω τις επόμενες μερες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!!
  7. kostas751

    Lenovo S939

    Σε ευχαριστώ για την βοήθεια ή εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Πολύ καλή ή Ρομ αλλά μετά από χρήση πάλι πάγωνε ή οθόνη δεν ανταποκρηνοταν ούτε η αφή ούτε τα κουμπιά και μετά απο μερικά λεπτά έκανε επανεκκίνηση μόνο του και όλα καλά. Δυστυχώς το έστειλα Κίνα σήμερα έφτασε λογικά αύριο μεθαύριο θα είναι στα χέρια του πωλητή και θα μου επιστρέψει τα χρήματα. Κρίμα γιατί το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό. Θα πρέπει να περιμένω πάλι ένα μήνα τη νέα παραγγελία.
  8. kostas751

    Lenovo S939

    πήρα και εγώ αυτό το τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό γρήγορο, η οθόνη παρόλο που είναι 720 είναι εντυπωσιακή με πολύ ωραία χρώματα. Όμως δυστυχώς τόσα χρόνια στηρίζω την κινέζικη αγορά με ταμπλέτα ,κινητά και διάφορα άλλα και τώρα τα βρήκα μπαστούνια. Ήρθε το τηλεφωνάκι από aliexpres εχθές με ένα μικρό προβληματάκι εκεί που λειτουργεί παγώνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται με τίποτα . Αναγκάζομαι πατώντας συνεχόμενα το on/off να το κλείσω και μετά το ξανά ανοίγω και όλα καλά, το κάνει συχνά καθώς μερικές φορές κάνει και επανεκκινήσεις. Σκέφτηκα ότι το πρόβλημα είναι software και αποφάσισα να περάσω μια άλλη ROM multilang.....Έχοντας χρόνια κινέζικα κινητά και έχοντας κάνει πολλές φορές αυτή την διαδικασία θεώρησα ότι είναι διαδικασία ρουτίνας κατέβασα όλα τα απαραίτητα από εδώ http://www.needrom.com/download/lenovo-s939-4-4-2-multilang/ Τελικά όμως αυτή την φορά δεν είναι όπως το φαντάστηκα. Με τα παράθυρα 8.1 και 7.0 κάνω ακριβός ότι λένε οι οδηγίες από το παραπάνω λινκ και απ ότι φαίνεται ενώ το τηλέφωνο ανοικτό όταν το συνδέω αναγνωρίζεται Ως s939 όταν όμως ανοίγω το flash tool και συνδέω το καλώδιο, έχοντας κλειστό το τηλέφωνο φυσικά, για να ξεκινήσω την διαδικασία εγκατάστασης δεν γίνεται τίποτα κάτι γιvεται με τους driver . Κάποια βοήθεια??? Κάποια σκέψη κανείς????
  9. βρε παιδιά λύστε μου μια απορία . Έχω την smoki 0.7.6 ρομ και είμαι στην wind από βδομάδα θα αλλάξω δύκτιο και θα πάω vodafon τη κάνω απλά αλλάζω sim η θέλει ξανά εγκατάσταση όλα από την αρχή???
  10. την έβαλα και μου φαίνεται καλή χωρίς bug. Αλλά το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μπορώ να το βάλω εσύ λες το έβαλες. ΠΩς?? Άκυρο το Έκανα. Είναι πολύ καλή δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής , βέβαια δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η cursorsense που είχα.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το μάρκετ που σέρνεται είναι πολύ αργό δεν ξέρω γιατί κατά τ αλλά όλα καλά.
  11. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ .Όλα καλά δουλεύει κανονικά σας ευχαριστώ παρά πολύ και το vman και το zzzzz και όλους.
  12. Πες μου λίγο αυτό μπορώ να το εγκαταστήσω μόνο του , Πάνω στην υπάρχουσα ρομ , η καλύτερα να τα περάσω Όλα από την αρχή δίνοντας της παρακάτω εντολες fastboot flash radio radio.img fastboot flash hboot hboot-1.76.2007.img fastboot erase recovery fastboot flash recovery recovery.img fastboot –w erase system fastboot reboot-bootloader και μετα ξανα και τη ρομ?? Πως με τρομάζει αυτή η διαδικασία!!
  13. δοκίμασα και την τελευταία version και άλλες δυο παλιότερες αλλά δεν πρασινίζει
  14. λόγο του ότι είμαι λινουξας δεν ασχολούμε με τα παράθυρα και έχω κάτι xp professional ξεχασμένα το έβαλα το ξαναέβαλα αλλά τίποτα δεν συχρωνίζεται δίνω cd c:\androidsdk\tools adb devices μου δίνει το αριθμό της συσκευής αλλά τίποτα. Λες έτσι να γίνεται η δουλειά το σκέφτηκα αλλά αυτά δεν τα πολύ πειράζω χωρίς σοβαρό λόγο και αν δεν είμαι σίγουρος για να μην έχουμε κανα τούβλο πάλι . Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει , τόσα έκανα αυτές της μέρες θα το δοκιμάσω και αυτό αν υπάρχει πιθανότητα να διορθωθεί . Κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει .
  15. Α ρε vman είσαι αρχηγός ευχαριστώ .Τώρα θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και αν δεν επανέρθει τότε βλέπουμε.Ευχαριστώ!! έκανα καθαρή εγκατάσταση την cursorsense μπας και πάρει μπρος αλλά τίποτα το gps ,είπα να κάνω εγκατάσταση το ruu και να το ετοιμάσω για την htc.hellas αλλα δεν λέει να συγχρονιστεί το τηλ με το pc γιανα μπορέσω να κάνω εγκατάσταση. έχετε να προτείνεται κάτι?
  16. συμφωνώ αλλά μετά θα έχω και perfect spl. Και μόνο στη σκέψη μου τη δίνει. Πρώτα Θα δοκιμασω το βραδακι να κανω καθαροί εγκαταστασει σε όλα με fastboot erase system -w και θα διαγράψω και το boot - fastboot erase boot- και θα το ξαναπεράσω (θα μου πεις τη σχέσει έχει - δεν ξέρω) μήπως και επανέρθει το gps. Ευχηθήται μου καλή επιτυχία γιατί 3η φορά μέσα σε ένα χρόνο δεν μπορώ να ξαναπάω στην htc.
  17. Ευχαριστω vman Τη είναι το Ruu ?? εκτος αυτο ναι ξερω οτι γίνεται , θα αλλαξω το spl και radio το κανονικο και μετα θα περασω το buckup που έχω απο την stock rom. Σωστά?? Αν περάσω αυτο που εδωσες εδω, θα μας πάρουν χαμπάρι απο την htc ??? http://rapidshare.com/files/267475617/update.Engineering-SPL-HBOOT-1.33.2009-signed.zip αν και πρεπει να βάλω και την original πρόσοψη γιατι το έκανα άσπρο. Με το παραπάνο spl & radio που θα κατεβασω και θα περασω μετα θα μπορέσω να ξαναβαλω αυτο που έχω τωρα radio 6.35.07.29 και SPL 1.76.2007 (SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-OOF H) με τον απλο τρόπο που τα έιχα βάλει η θα θέλει goldcard???
  18. Εφαρμογές δεν υπάρχουν μετά το soft reset μόνο επαφές. vman με αυτή την εντολή fastboot erase system -w λες να διορθωθεί και αυτό to κόλλημα με το gps. Γιατί αλλιώς έτσι όπως είναι πως θα το πάω πάλι στην htc??
  19. έβαλα την VmaSense 0.2 και παλι τα ιδια ενεργοποιητε αλλά τιποτα. και wipe έκανα απο τη recovery mode (Home+Power). εκανα και soft reset αλλα τιποτα. επιλεγω ενεργοποίηση αλλα ποτε δεν συνδέεται ουτε στη μπαρα επανω βγαζει κάτι. και με όλα αυτα οι επαφες παραμενουν
  20. vman έκανα αυτό που είπες gps τίποτα έβαλα απο την αρχή την cursorsense 1.2.6.1 αλλά τίποτα πάλι, να ανησυχώ για το τηλ.. η φταίει η ρομ ?? κάποιος που την έχει τη ρομ στο τηλεφ... του ,έχει gps?? κατι που βλεπω τωρα ειναι ότι στην καινουρια εγκατασταση ενω έκανα wipe τα τηλεφ. ειναι ολα περασμενα. Πως γίνεται αυτό? Τα δοκίμασα όλα τώρα έβαλα και την δική σου ρομ πάλι τα ίδια gps τίποτα καθώς και οι επαφές έκανα wipe και πάλι δεν σβήστηκαν.τη γίνεται??
  21. έχω εδώ και 2 μήνες την cursorsense 1.2.6.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος εχθές όμως κατάλαβα ότι δεν δουλεύει το gps καθώς άνοιξα το Νdrive και το igo δεν μπορούσε να συνδεθεί ενώ ενεργοποιούσα πρώτα το gps και μετά άνοιγα το Ndrive τίποτα. Γνωρίζει κανείς αν είναι bug της rom? και Αν διορθώνεται ?
  22. Έχοντας τώρα μετά από αρκετές δοκιμές την cursorsense 1.2.6.1 είμαι πολύ ευχαριστημένος το κινητό πάει σφαίρα και όχι μόνο. προσέξτε όμως τη μου έκανε το magic 3,4 φορές τώρα τελευταία .Με πήραν τηλέφωνο και ενώ έδειχνε (σε αυτόν που με έπερνε) ότι καλεί κανονικά το κινητό δεν έκανε τίποτα σαν να μην με καλούσε κανένας ,ούτε μετά ήρθε μήνυμα για αναπάντητη . Όταν προσπάθησα εκείνη τη στιγμή να κάνω κλήση εγώ δείχνει ότι παει να καλέσει κανονικά και τότε για μισό λεπτό περίπου κολλάει και μετά τερματίζει την κλήση. Τότε κάνω επανεκκίνηση και στο τηλέφωνο μετά όλα κανονικά λειτουργούν .δεν το κάνει πάντα έτυχε μέχρι στιγμής 3,4 φορές. Τι φταίει η ROM η το κινητό??????
  23. Άλλαξα μητρική από το magic ξαναπήρα το τηλεφωνω έβαλα την hero που είχα και διαπίστωσα τότε ότι δεν δούλευε το G-sensor έκανα ένα restore(εβαλα ξανά την γνήσια)και το πήγα πείσω , μου το έφτιαξαν. Το πήρα και όλα καλά θέλω όμως να κάνω restore το buckup της hero που είχα . Ανοίγω πατώντας τα 2 πλήκτρα μπαίνω σε fastboot και οταν δίνω την εντολή να ξεκινήσει το recovery.img παίρνω την παρακάτω απάντησει downloading 'boot.img'... FAILED (remote: not allow) τι είναι αυτό πάλι .Γνωρίζει κανείς?? Αυτή τη διαδικασία την έκανα πολες φορές πρώτη φορά το βλέπω αυτό.
  24. Δεν πειράζει μόνο που ασχολήθηκες σ ευχαριστώ. Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει
×
×
  • Create New...