ferrarakias Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Update Δόθηκε σε κυκλοφορία η test7 έκδοση του Cyanogen. Σύμφωνα με τον Cyanogen θα είναι η τελευταία δοκιμαστική έκδοση. Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες εδώ. θα βγει δηλαδη καποια στιγμη η παραπανω rom σε τελικη εκδοση και οχι tested? επισης εχω καποιες ερωτησεις (αν δεν σας κανει κοπως μου απαντατε): 1) τι διαφορα εχουν οι Sense Oui η οπως λεγονται απο την cynogen? 2) μπορω να κανω backup τις επαφες μου στην σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 θα βγει δηλαδη καποια στιγμη η παραπανω rom σε τελικη εκδοση και οχι tested? επισης εχω καποιες ερωτησεις (αν δεν σας κανει κοπως μου απαντατε): 1) τι διαφορα εχουν οι Sense Oui η οπως λεγονται απο την cynogen? 2) μπορω να κανω backup τις επαφες μου στην σιμ? Η επόμενη έκδοση θα είναι η τελική. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχει bugs, αλλά τα περισσότερα και μεγαλύτερα θα έχουν διορθωθεί. Η cyanogen είναι 2.1 έκδοση του Android, ενώ επίσημα από την HTC για το Magic οι ROM με Sense UI είναι 1.5. Επίσης, η διαφορά είναι στο κομμάτι του interface, όπου η HTC με το Sense UI έχει κάνει το κινητό πιο λειτουργικό (κάποιοι διαφωνούν) Για να κάνεις backup τις επαφές σου στη SIM, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Contact2SIM. Το πρόβλημα είναι ότι οι επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες δεν εμφανίζονται σωστά, όταν τις βλέπεις στη SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Καλησπερα σας. - Βασιλη βλεπω πως στο φορουμ του Cyanogen το port της Τ7 ειναι διαφορετικο απο το πορτ του Bcrook, που παραθετεις στο μπλογκ σου !! ... υπαρχει καποια διαφορα; Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Όχι, δεν υπάρχει διαφορά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο από τα δύο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Όχι, δεν υπάρχει διαφορά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο από τα δύο θέλεις. Αν ανοιξεις τα ζιπ αρχεια θα δεις πως υπαρχει διαφορα, ... εχει περισσοτερα στοιχεια το πορτ αρχειο του cyanogen?? .... αν εχεις διαθεση μπορεις να με διαφωτισεις περιληπτικα;; ... Φιλικα Υ.Γ. Επισης απο το update T7 αφαιρεσα το Gallery.apk ,.... οταν το εκτελεσω πανω απο το Τ6 θα μου μεινει η 3DGallery? που ειδη εχω εγκατεστημενη ,ή θα τα κανω σαλατα;; Edited May 22, 2010 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 To port του Crook έχει επιπλέον ενημερωμένη λίστα με APN settings κι έναν audio driver σε σχέση με το άλλο port (το οποίο δεν είναι του Cyanogen). Αυτά δεν είναι ουσιαστικές διαφορές. Εάν βάλεις το ένα και δε σου δουλέψει (που δε νομίζω), δοκίμασε το άλλο. Όσο για την Gallery3D δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί η ROM του Cyanogen. Λογικά, δε θα τη διαγράψει. Αν παρ' ελπίδα γίνει αυτό, πέρασέ την ξανά με το zip αρχείο που χρησιμοποίησες προχτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Όσο για την Gallery3D δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί η ROM του Cyanogen. Λογικά, δε θα τη διαγράψει. Αν παρ' ελπίδα γίνει αυτό, πέρασέ την ξανά με το zip αρχείο που χρησιμοποίησες προχτές. Λοιπον ,εχουμε και λεμε: - Το αρχειο της ρομ με το αφαιρεμενο Gallery.apk ,δεν εγκατασταθηκε και εδωσε : E: No signature (502 files) ... που σημαινει πως ηθελε νεα υπογραφη;; E: Verification failed - Το πρωτο ριμπουτ μετα το ριμπουτ της εγκαταστασης ,κολλησε στο shootdown και εβγαλα την μπαταρια , το επομενο ριμπουτ εγινε κανονικα .. νιωθω μια ανασφαλεια με την επικαθηση της νεας ρομ πανω στην παλια .... ειμαι προκατειλημμενος;; ... - κατα τα αλλα προς το παρον, ολα ΟΚ ... Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gtklocker Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ειδικά το developing του kernel απαιτεί αρκετά εξειδικευμένες γνώσεις. Δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά αν τις είχες δε θα ρωτούσες εδώ για guides. Θα σου συνιστούσα να κάνεις compile τη ROM που θέλεις και να χρησιμοποιήσεις κάποιον kernel από άλλη ROM πχ του Cyanogen. Μια καλή αρχή είναι να κατεβάσεις τον κώδικα από τα repos του Cyanogen στο github. Σίγουρα απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, που κάποιες δεν έχω, αλλά κι εγώ ο άνθρωπος τόσα χρόνια συμβίωσης έχω μάθει το βασικό - θέλω να πιστεύω - patching. Εκεί που κολλάω είναι πώς να κάνω το zip (στην κατάλληλη μορφή). Δεν βρίσκω κάτι σχετικό στο net. Ξέρω να κάνω compile τον πυρήνα etc. αλλά όχι σε android μορφή. Γι'αυτό ρώτησα για κάτι βοηθητικο σχετικά. Παράθεση Έχω κι εγώ blog! http://archlinux.me/gtklocker/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Το να βάλεις τον kernel σε αρχείο zip είναι το εύκολο και το τελευταίο κομμάτι της υπόθεσης. Αρκεί μόνο να το υπογράψεις, που είναι εύκολο κι απλό (αυτό μπορώ να στο πω κι εγώ). Εξάλλου, δε χρειάζεται να φτιάξεις zip, για να εγκαταστήσεις τον kernel που έχεις κάνει compile, ώστε να τον δοκιμάσεις (μπορείς να τον εγκαταστήσεις από fastboot). Το zip θα χρειαστεί, όταν θα έχεις πλέον τελειώσει το compile και το debugging και θα θέλεις να το δώσεις στους τελικούς χρήστες. Το δύσκολο κομμάτι είναι να κάνεις compile τον kernel με τις σωστές ρυθμίσεις. Δεν είναι θέμα να ακολουθήσεις έναν οδηγό. Πρέπει να έχεις κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας του Android. Γι' αυτό και σου σύστησα να κάνεις compile μια ROM που είναι πιο εύκολο και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως δουλεύει το Android. "You have to crawl, before you can walk" Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη συζήτηση εδώ, μιας και ξεφεύγει από τα πλαίσια του Magic κι έχουμε ήδη βγει off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 καλημερα,εχω ενα προβλημα με τα mms και τη ρομ του cyanogen.Ο παροχος μου ειναι η wind και παρατηρησα οτι μπορω να στειλω mms μονο μεσω handcent sms και οχι μεσω της native εφαρμογης(το ιδιο μου ειχε συμβει και στις 1.6 ρομ του cyan).Eχει καταφερει καποιος να στειλει mms μεσω της εφαρμογης μηνυματων???Οι ρυθμισεις που εχω βαλει ειναι ιδιες με αυτες στο blog του vman. Δεν μπαινω στον κοπο να το γραψω στο thread του G1 γιατι εκει δεν κουνιεται φυλλο:mad: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 χαζευωντας στο site της htc ειδα οτι εχουν μια ρομ για αναβαθμιση. http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=272&act=sd&cat=all ξερει κανεις ποια εκδοση ειναι? να υποστηριζει bt? το ραδιο 3.22χχ τι ρολο παιζει ρε παιδια? δλδ το παλιο και το νεο τι διαφορες εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Η κλασσική 1.5 με sense ui είναι. Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Είναι η περίφημη ελληνική αναβάθμιση για το Magic. Είναι 1.5 με Sense UI και δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων με bluetooth. Το καινούριο radio συνδυάζεται με το SPL 1.76.0009 (ή το 1.76.2007) και, χονδρικά, είναι για τις ROM με Sense UI. Θα πρέπει όταν εγκαθιστάς μια ROM να δεις για ποιο radio έχουν φτιαχτεί. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ROM για το παλιό radio στο καινούριο και το αντίστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 καλημερα,εχω ενα προβλημα με τα mms και τη ρομ του cyanogen.Ο παροχος μου ειναι η wind και παρατηρησα οτι μπορω να στειλω mms μονο μεσω handcent sms και οχι μεσω της native εφαρμογης(το ιδιο μου ειχε συμβει και στις 1.6 ρομ του cyan).Eχει καταφερει καποιος να στειλει mms μεσω της εφαρμογης μηνυματων???Οι ρυθμισεις που εχω βαλει ειναι ιδιες με αυτες στο blog του vman. Δεν μπαινω στον κοπο να το γραψω στο thread του G1 γιατι εκει δεν κουνιεται φυλλο:mad: Και δεν κρατάς το handcent? Καλύτερο είναι από τη native. Προφανώς κάποιο bug θα έχει βάλει το χεράκι του, δες στο thread της rom μήπως το αναφέρει κανείς άλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Για 2.1 ακομα τιποτα ε?Μετα το καλοκαιρι να υποθεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Και δεν κρατάς το handcent? Καλύτερο είναι από τη native. Προφανώς κάποιο bug θα έχει βάλει το χεράκι του, δες στο thread της rom μήπως το αναφέρει κανείς άλλος... το ειχα ψαξει και παλιοτερα στο thread της ρομ αλλα ηθελα να δω αν υπαρχει προβλημα και σε καποιον αλλο με την ιδια εταιρεια,οσον αφορα το handcent, θα προτιμουσα να δουλευω με τη native αφου μου αρεσει περισσοτερο,και δεν θα ηθελα να εχω μια εφαρμογη μονο και μονο για τα mms. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Δε μπορώ να σε βοηθήσω... Πες μου κάτι άλλο, την Test7 την έβαλες με update από test6? Εγώ προσπάθησα χθες να τη βάλω και έκανε συνεχώς restart στην spash screen. Με την 6 δούλεψε κανονικά. Δε δοκίμασα όμως να πάω από την 6 σε 7 με update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Δε μπορώ να σε βοηθήσω... Πες μου κάτι άλλο, την Test7 την έβαλες με update από test6? Εγώ προσπάθησα χθες να τη βάλω και έκανε συνεχώς restart στην spash screen. Με την 6 δούλεψε κανονικά. Δε δοκίμασα όμως να πάω από την 6 σε 7 με update. Έβαλες το port για την test7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Δε μπορώ να σε βοηθήσω... Πες μου κάτι άλλο, την Test7 την έβαλες με update από test6? Εγώ προσπάθησα χθες να τη βάλω και έκανε συνεχώς restart στην spash screen. Με την 6 δούλεψε κανονικά. Δε δοκίμασα όμως να πάω από την 6 σε 7 με update. ναι με update απο την 6 την περασα αλλα το θεμα με τα mms το εχω σε ολες τις test Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Όχι!!! Το είχε σε άλλο αρχείο? Δεν το πήρα χαμπάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Γεια σας παιδια! Ρωτησα την HTC για το update του magic σε 2.1 και την πρωτη φορα μου απαντησαν δεν εχουν ιδεα γι αυτο το θεμα και επειτα που τους 3αναρωτησα μου απαντησαν αυτο: It has not been confirmed that there will be an update available for HTC Magic. Please check our website for the latest updates. We apologize for the inconvenience. If you have any other inquiries please do not hesitate to contact us again, Best Regards, HTC Team http://www.htc.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Διάλεξε κι εσύ μια 2.1 που σ'αρέσει και βάλτην να ξεμπερδεύεις.... Από την htc πολλοί περιμένουν αλλά δεν είδε κανένας "φως" ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Ειχα ακουσει οτι η 2.1 θα εβγαινε για την ροτζερς τον Ιουνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) παιδες αν θελετε να ευχαρηστιθειτε το κινητο σας αφηστε την HTC και τα update της και βαλτε custom roms που ειναι πολυ καλες και καλυτερες απο τις επισημες. Αν ειναι να περιμενετε μια επισημη αναβαθμιση ουσιαστικη τοτε θα περιμενετε παρα πολυ.... Εχετε να προτεινετε καποιο προγραμματακι που να μειωνει την χρηση της cpu-επεξεργαστη. Εχω βρει το overclock αλλα απο οτι διαβαζα στα σχολια ισως εχει καποιο θεματακι. Το εχει δοκιμασει κανις με τη cyanogen 5.0.7? κατι αλλο, το ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα δε πηρα καποια απαντηση. Υπαρχει τροπος, πχ καποια εφαρμογη που να συνεργαζεται εμ τις επαφες, την εφαρμογη, και εκει που εχω συνδεδεμενο το msn μιας επαφης να μπορω οταν επιλεγω το talk να μιλω μεσω της εφαρμογης με το ατομο αυτο μεσω του msn? τωρα μονο οταν εχει google talk ο αλλος γινεται τελικα γινεται με μια οποιαδηποτε εφαρμογη για msn απλως την πρωτη φορα κατι δεν ειχα κανει σωστα, μαλλον επελεξα να μιλησω με msn χωρις πρωτα να εχω μια εφαρμογη που να μπορει να το κανει και υστερα οταν την εβαλα μαλλον δε δουλεψε καλα. Τεσπα το θεμα λυθηκε με το meebo IM Edited May 24, 2010 by georpapa Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Όχι!!! Το είχε σε άλλο αρχείο? Δεν το πήρα χαμπάρι. Ναι, πρέπει να βάλεις και το port που περιέχει τον kernel για την καινούρια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts