cyberbop Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Έχω το network traffic counter, το οποίο μου λέει πως έχω καταναλώσει από 1η Σεπτέμβρη 10 ΜΒ. Τηλεφωνώ στη vodafone και μου λένε πως έχω χρησιμοποιήσει 126 ΜΒ!!!!!!! Δεν μου το είπε μία υπάλληλος μόνο. Μία ώρα παιδεύομαι (μίλησα με 5-6 διαφορετικούς) και δεν έχω βγάλει άκρη. Αν συνεχιστεί έτσι θα υπερβώ τα δωρεάν ΜΒ μου κατά 1GΒ που σημαίνει πως ο λογαριασμός θα μου έρθει 1000 ευρώ!!!!!! (1ευρώ/ΜΒ χρεώνουν) Βοηθήστε με γιατί θα πάθω εγκεφαλικό. Υπάρχει περίπτωση να πέφτει το netcounter τόσο έξω?? Παρεπιπτώντως η χρήση που έκανα στο κινητό τις 2 αυτές μέρες είναι ελάχιστη. Λίγο market, τα mail και τέλος. Ούτε youtube ούτε σερφάρισμα. Υπάρχει περίπτωση να χρεώνει το magic χωρίς να παίρνω μυρωδιά?? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Έχω το network traffic counter, το οποίο μου λέει πως έχω καταναλώσει από 1η Σεπτέμβρη 10 ΜΒ. Τηλεφωνώ στη vodafone και μου λένε πως έχω χρησιμοποιήσει 126 ΜΒ!!!!!!! Δεν μου το είπε μία υπάλληλος μόνο. Μία ώρα παιδεύομαι (μίλησα με 5-6 διαφορετικούς) και δεν έχω βγάλει άκρη. Αν συνεχιστεί έτσι θα υπερβώ τα δωρεάν ΜΒ μου κατά 1GΒ που σημαίνει πως ο λογαριασμός θα μου έρθει 1000 ευρώ!!!!!! (1ευρώ/ΜΒ χρεώνουν) Βοηθήστε με γιατί θα πάθω εγκεφαλικό. Υπάρχει περίπτωση να πέφτει το netcounter τόσο έξω?? Παρεπιπτώντως η χρήση που έκανα στο κινητό τις 2 αυτές μέρες είναι ελάχιστη. Λίγο market, τα mail και τέλος. Ούτε youtube ούτε σερφάρισμα. Υπάρχει περίπτωση να χρεώνει το magic χωρίς να παίρνω μυρωδιά?? εχω και εγω το netcounter αλλα στο τελευταιο λογαριασμο που μου ηρθε η καταναλωση ηταν οσο ελεγε το netcounter... μηπως το κλεινεις το netcounter Και αυτο δε μετρα στο background? παντως μου φαινετε υπερβολικο μεσα σε 3 μερες τοσα πολλα mb... αν εχεις ανοιχτο το ιντερνετ και κανει update τα βασικα email google talk, δε δικαιολογειται με τπτ... Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 εχω και εγω το netcounter αλλα στο τελευταιο λογαριασμο που μου ηρθε η καταναλωση ηταν οσο ελεγε το netcounter... μηπως το κλεινεις το netcounter Και αυτο δε μετρα στο background? παντως μου φαινετε υπερβολικο μεσα σε 3 μερες τοσα πολλα mb... αν εχεις ανοιχτο το ιντερνετ και κανει update τα βασικα email google talk, δε δικαιολογειται με τπτ... Όχι, το προσέχω να μην το κλείνω. Άλλωστε το taskiller δεν το χρησιμοποιώ και πολύ. Σε μιάμιση μέρα μου είπαν 126ΜΒ αφού η τελευταία ενημέρωση ήταν χθες το απόγευμα... Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως κάποια εφαρμογή στυλ weatherbug μου την κάνει τη ζημιά. Δηλαδή εφαρμογές που χωρίς να με ρωτήσουν ενημερώνονται online. Αλλά εκτός από το weatherbug δε νομίζω πως έχω κάποια άλλη τέτοια (ούτε rss feed κλπ) οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Με ηρέμησες πάντως κάπως που μου είπες πως δεν είχες πρόβλημα. Ο δωρεάν μου όγκος είναι 150 ΜΒ και επειδή είναι τόσο περιορισμένος ελέγχω συνέχεια το netcounter. Ευχαριστώ και αν υπάρχει και κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει θα ήταν ευπρόσδεκτη. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Όχι, το προσέχω να μην το κλείνω. Άλλωστε το taskiller δεν το χρησιμοποιώ και πολύ. Σε μιάμιση μέρα μου είπαν 126ΜΒ αφού η τελευταία ενημέρωση ήταν χθες το απόγευμα... Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως κάποια εφαρμογή στυλ weatherbug μου την κάνει τη ζημιά. Δηλαδή εφαρμογές που χωρίς να με ρωτήσουν ενημερώνονται online. Αλλά εκτός από το weatherbug δε νομίζω πως έχω κάποια άλλη τέτοια (ούτε rss feed κλπ) οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Με ηρέμησες πάντως κάπως που μου είπες πως δεν είχες πρόβλημα. Ο δωρεάν μου όγκος είναι 150 ΜΒ και επειδή είναι τόσο περιορισμένος ελέγχω συνέχεια το netcounter. Ευχαριστώ και αν υπάρχει και κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει θα ήταν ευπρόσδεκτη. προς το παρω μεχρι να σου ερθει ο λογαριασμος κλεισε το ιντερνετ και οταν ερθει δες τι γινεται, μη το ρισκαρεις για να σου λενε βεβαια απο την εταιρεια οτι εχεις καταναλωσει τοσο...μαλλον θα ισχυει. τωρα το ποσο αξιοπιστα ειναι ολα αυτα τα προγραμματα τι να σου πω, πχ σε εμενα εβγαλε οτι σημερα εχω καταναλωση 1,15mb αλλα αυτο ισχυει γτ χθες κατεβασα ενα αρχειο που ηθελα, οποτε τα στατιστικα δεν ειναι ακριβεις πχ, τεταρτη απο τις 12 το βραδυ μεχρι τις 12 το αλλο βραδυ, αλαλ νομιζω τις τελευταιες 24 ωρες τις τελευταιες 7 μερες και τις τελευταιες 30 μερες... Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δοκιμάστε και τις JACxHEROski που τα "σπάνε" από άποψη ταχύτητας/σταθερότητας... Πάντως αν βαρεθήκατε το bloatness των Hero ROMs, θα πρότεινα τη CyanogenMod που είναι η πιο γρήγορη cupcake/donut based ROM (hint 4.1.2.1 ;))... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δοκιμάστε και τις JACxHEROski που τα "σπάνε" από άποψη ταχύτητας/σταθερότητας... Πάντως αν βαρεθήκατε το bloatness των Hero ROMs, θα πρότεινα τη CyanogenMod που είναι η πιο γρήγορη cupcake/donut based ROM (hint 4.1.2.1 ;))... αυτες εγκαθιστανται οπως στο post #632 ???? :confused: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Ναι ακριβώς έτσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται για boot image βασισμένη στον kernel του cyanogen με ramdisk για το stock HTC Magic που πουλάει η cote το λέει. Ο kernel υποστηρίζει multitouch και με αλλαγή του browser έχετε multitouch στον browser. Επίσης ο συγκεκριμένος kernel υποστηρίζει tethering και vpn connections. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Ναι αλλά γιατί κάποιος να θέλει την stock ROM;; Αν είναι να κάνεις αλλαγή βάζεις όλη τη ROM του Cyanogen με kernel φτιαγμένο και έχεις και κώδικα από donut ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Ίσως γιατί αυτή την στιγμή βγαίνουν 5 ROM την μέρα με updates του update ω update + τα μικρά bug fixes ? Όταν βγει κάτι stable τότε σύμφωνοι να κάνεις update αλλά επειδή το ξέρω αυτό το πανυγύρι με τις ROM δύσκολα θα υπάρξει ποτέ stable cooked ROM. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Tην συγκεκριμένη rom θα την βρεις εδώ (Κάνε μετονομασία σε update.zip και την recovery σε recovery.img και πέτα τα όπως είναι στην sdcard) Tην recovery.img μην ξεχάσεις να την βάλεις και στο φάκελο του ΑndroidSDK μέσα στον φάκελο tools! Κατέβασε και την τελευταία έκδοση recovery.img από εδώ Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, μπες σε fastboot/ κάνε ένα nandroid back up/ μετά wipe data και τέλος κάνεις το update :) :!: Μην ξεχάσεις προηγουμένως να κάνεις nandroid back up σε περίπτωση που θες να γυρίσεις στην προηγούμενη που είχες! Nαι το έχει μέσα η rom το market enabler! Για να σου δουλέψει σωστά σε περίπτωση που περάσεις αυτή τη rom, μόλις κάνεις reboot στην νέα rom μη δώσεις τα στοιχεία σου στην google κλπ Μετά άνοιξε το market enabler και διάλεξε αυτό: [de] 02 - de (o2-de) πατώντας το παρατεταμένα, don't worry θα το δεις! Αφού σου πει ΟΚ, τότε άνοιξε έναν taskiller (υπάρχει στο market) και τερμάτισε το market enabler, μετά άνοιξε το κανονικό market δώσε τα στοιχεία σου και θα δεις paid apps!! Aν πάλι δεν θες να περάσεις νέα rom και θες μόνο να ενεργοποιήσεις το market paid apps κατέβασε από εδώ το market enabler 3.0 beta.apk. Σβήσε την cashe στο κανονικό market και προσπάθησε με τον τρόπο που σου είπα να το ενεργοποιήσεις. Εγώ όσο κι αν προσπάθησα με την προηγούμενη rom δεν μπόρεσα, εσύ ίσως φανείς πιο τυχερός! :) επειδη δεν προσεξα και ενεργοποιησα και εδωσα τα στοιχει στη google...:dizzy: υπαρχει αλλη λυση να ενργοποιησω το μαρκετ??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δεν έχει σχέση! Απλά με ένα task manager κλείσε τη market, τρέξε το market enabler 3.0 και βάλε o2-de (κρατάς πατημένο και επιλέγεις fake this provider). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 το εκανα αλλα μου βγαζει μονο τις εφαρμογες και για αγορα οταν ειναι κατανεμημενες by date και οχι mosto popular και οταν παω βα την κατεβασω δινει μονο την επιλογη για αγορα..!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 το εκανα αλλα μου βγαζει μονο τις εφαρμογες και για αγορα οταν ειναι κατανεμημενες by date και οχι mosto popular και οταν παω βα την κατεβασω δινει μονο την επιλογη για αγορα..!!!! Για σιγουριά κλείσε το market, μπες μέσα στο /data/data/com.android.vending/cache και σβύσε τα πάντα. Μετά τρέξε το market enabler και μετά το market. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Για σιγουριά κλείσε το market, μπες μέσα στο /data/data/com.android.vending/cache και σβύσε τα πάντα. Αυτό μπορείς να το κάνεις και πιο εύκολα από τα Settings-Applications-Manage Applications-Market-Clear Cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 τιποτα παλι τα ιδια ....??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πάντως συνήθως οι most popular εφαρμογές είναι free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 απο τεστ καλυτερη για εμενα ειναι Haykuros 1.79.482.3 Hero by Drizzy 32A + Amon RA's v1.0.1 Kernel [824] και μετα η ACxHEROski-v1.6r2 w Amon_RA's 1.1.0 kernel [8302009]..με καμια δεν καταφερα παντωσ να κατεβασω το bluex...!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Μολις πρόσεξα οτι o L10nH34Rt στο xda-developers είναι ίδιος με τον δικό μας!!! Χα χα. Και μολις το είδα λεω καπου το ξερω αυτό το όνομα... Συγχαρητήρια κιόλας για την rom, δεν την έχω δοκιμάσει δυστυχώς. Αλλά λέω να κάνω edit και να την βάλω στον ήδη υπάρχοντα οδηγό. Ε, τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna7 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Δοκιμάστε και τις JACxHEROski που τα "σπάνε" από άποψη ταχύτητας/σταθερότητας... Πάντως αν βαρεθήκατε το bloatness των Hero ROMs, θα πρότεινα τη CyanogenMod που είναι η πιο γρήγορη cupcake/donut based ROM (hint 4.1.2.1 ;))... Καλώς σε βρήκαμε και στα πάτρια εδάφη L10nH34Rt :lol: Σ' ευχαριστώ πολύ που κάνεις τη ζωή μας πιο εύκολη με τις rom :) Ακόμα δεν έμαθα πως να κάνω apply πχ το radio γιατί όπως με την rom που πέρασα χθες δεν χρειάστηκε να ψάξω για τίποτα άλλο παρά να την κάνω update! Να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι ειδικός σε αυτά. Μήπως ξέρεις κανέναν οδηγό για να κάνω partition την microsd card μου; Είναι 8Gb 4 class όμως (δεν βρήκα εδώ 6 class δυστυχώς) Έχω βρει μερικούς αλλά θέλουν μια συγκεκριμένη recovery που δεν μπορώ να περάσω και μετά από τόσες rom που πέρασα τελευταία δεν είμαι άλλο για πειράματα :rolleyes: Μολις πρόσεξα οτι o L10nH34Rt στο xda-developers είναι ίδιος με τον δικό μας!!! Χα χα. Και μολις το είδα λεω καπου το ξερω αυτό το όνομα... Συγχαρητήρια κιόλας για την rom, δεν την έχω δοκιμάσει δυστυχώς. Αλλά λέω να κάνω edit και να την βάλω στον ήδη υπάρχοντα οδηγό. Ε, τι λέτε; Εγώ προτείνω flik να ανοίξεις ένα καινούριο τόπικ με τον οδηγό για να τον βρίσκει κάποιος πιο εύκολα και εκεί να προσθέσεις και τις rom του L10nH34Rt φυσικά http://smiles.kolobok.us/he_and_she/girl_wink.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Έχω το network traffic counter, το οποίο μου λέει πως έχω καταναλώσει από 1η Σεπτέμβρη 10 ΜΒ. Τηλεφωνώ στη vodafone και μου λένε πως έχω χρησιμοποιήσει 126 ΜΒ!!!!!!! Δεν μου το είπε μία υπάλληλος μόνο. Μία ώρα παιδεύομαι (μίλησα με 5-6 διαφορετικούς) και δεν έχω βγάλει άκρη. Αν συνεχιστεί έτσι θα υπερβώ τα δωρεάν ΜΒ μου κατά 1GΒ που σημαίνει πως ο λογαριασμός θα μου έρθει 1000 ευρώ!!!!!! (1ευρώ/ΜΒ χρεώνουν) Βοηθήστε με γιατί θα πάθω εγκεφαλικό. Υπάρχει περίπτωση να πέφτει το netcounter τόσο έξω?? Παρεπιπτώντως η χρήση που έκανα στο κινητό τις 2 αυτές μέρες είναι ελάχιστη. Λίγο market, τα mail και τέλος. Ούτε youtube ούτε σερφάρισμα. Υπάρχει περίπτωση να χρεώνει το magic χωρίς να παίρνω μυρωδιά?? Καλημερα:) Οι περισσοτεροι υπαλληλοι στη voda ειναι πολυ σχετικοι με το αθλημα:lol: Μηπως κανουνε λαθος και εννοουνε 126kb σε 2 μερες? Ισως και να υπαρχει αλλος τροπος να βλεπεις το υπολοιπο σου.Εγω ας πουμε που εχω cosmote i60 στελνω μυνημα ΕΥ στο 1256 κ μου επιστρεφουν μυνηματα με το υπολοιπο του χρονου ομιλιας-μυνηματων-υπολοιπων mb. Μηπως η voda εχει κατι παρομοιο?θα σου πουνε στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων. Εγω φαντασου οτι κ με internet browsing μεσω δικτυου καταφερα να χαλασω 250mb απο τα 750 που εχω δωρεαν Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Καλημερα:) Οι περισσοτεροι υπαλληλοι στη voda ειναι πολυ σχετικοι με το αθλημα:lol: Μηπως κανουνε λαθος και εννοουνε 126kb σε 2 μερες? Ισως και να υπαρχει αλλος τροπος να βλεπεις το υπολοιπο σου.Εγω ας πουμε που εχω cosmote i60 στελνω μυνημα ΕΥ στο 1256 κ μου επιστρεφουν μυνηματα με το υπολοιπο του χρονου ομιλιας-μυνηματων-υπολοιπων mb. Μηπως η voda εχει κατι παρομοιο?θα σου πουνε στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων. Εγω φαντασου οτι κ με internet browsing μεσω δικτυου καταφερα να χαλασω 250mb απο τα 750 που εχω δωρεαν Σύμφωνα με όλους του υπαλλήλους που μίλησα, δεν μπορούνε να μου πούνε πόσο έχω καταναλώσει αλλά μόνο τα ΜΒ που μου απομένουν από τα αρχικά του πακέτου μου. Μου είπαν ότι μου απομένουν 24 ΜΒ οπότε εγώ κάνοντας την αφαίρεση θεώρησα πως έχω καταναλώσει 126 (από τα 150 αρχικά). Η αντίστοιχη υπηρεσία της vodafone που λέει το χρόνο ομιλίας/μηνύματα που σου απομένουν δε λέει ΜΒ και στην εξυπηρέτηση πελατών που ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ενημερωθώ παρά μόνο με το να μιλήσω μαζί τους. Ο μόνος τρόπος για να δω την κατανάλωση είναι να περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός που αν δεν κάνουν κάποιο λάθος θα μου έρθει πάνω από 1000:ninja::ninja: Παιδιά σόρυ αν το μήνυμά μου είναι λίγο offtopic. Ο λόγος που όλα τα παραπάνω τα αναφέρω εδώ είναι γιατί με ενδιαφέρει μήπως το magic χρεώνει κάτι που δεν βλέπω παρά το αν η vodafone κάνει λάθος ή όχι. Από τη στιγμή που με το magic πάνε όλα καλά το λάθος της vodafone πιστεύω θα βρεθεί. Αν όμως κάτι πάει λάθος με το κινητό και χρεώνει συνεχώς, δε βλέπω τρόπο να γλιτώσω το χιλιάρικο.... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις το απλό. Δες τι σου καταγράφει το Netcounter για κίνηση μιας μέρας, και ρώτα την Vod πρίν και μετά. Να δείς συμφωνεί η είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν πάλι υπάρχει θέμα, πάνε με το κινητό εκεί, και κάνε χρήση μπροστά τους να δεις τι καταγράφει το κινητό και τι αυτοί. Έχεις κάποια widgets? Κάποιο ΙΜ συνέχεια ανοιχτό (αν και πάλι δεν μπορούν να κάνουν τέτοιο τράφικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Παιδια καλημερα. Οπως μου συστηθηκε απο εδω κατεβασα το phonelyzr για να μπορω να μετραω το χρονο ομιλιας μου καθε μηνα. Οκ ολα καλα αλλα δεν μπορω να το μηδενισω για να δω τον επομενο μηνα. Καμμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts