Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμ... Η έκδοση HTC έχει 2άρα κάρτα μέσα.... Όχι πως είναι κανά φοβερό δώρο τώρα που έχουν ξεφτιλιστεί τελείως η τιμές στις sd αλλά κουβέντα να γίνεται :p

edit: Έχει καταφέρει κανείς να κάνει τα MMS να δουλέψουν; Είμαι σε Voda και ενώ περνάω τις ρυθμίσεις σε εντελώς νέο προφίλ APN, μόλις το επιλέγω μου γυρνάει αυτόματα στο άλλο προφίλ (webonly.vodafone.gr)

Πρέπει να γράψεις στο APN Type default στο προφίλ που χρησημοποιείς για ιντερνετ, και mms στο προφίλ που χρησημοποιείς για τα MMS. Το προφίλ του MMS δεν επιλέγετε, το ενεργοποιεί αυτόματα το κινητό μόλις σου έρθει mms:D

Θέλω και εγώ! Εντυπώσεις δλδ πολύ καλές; Αν εξαιρέσεις τα μικρο-κολληματάκια, το κινητό δουλεύει καλά με την rom του hero;

Στα σπουδαία τώρα: Πως το έκανες;; Βρήκες από κάπου οδηγίες; Εγώ που δεν έχω ιδέα από root και τα συναφή, μπορώ να το κάνω;;

Εντυπώσεις πολύ καλές αλλά έτρωγε συχνά κόλλημα όταν επέστρεφα στην αρχική οθόνη και μου φάνηκε πιο βαρύ (Όταν με έπαιρναν τηλέφωνκ στο τρίτο χτύπημα έβλεπα την κλήση στην οθόνη). Μάλλον χρειάζετε λίγη υπομονή ακόμη μέχρι να το βελτιώσουν κι άλλο. Πάντως για όσουσ ενδιαφέρονται πρώτα κάνεις root το τηλέφωνο και μετά κοιτάξτε εδώ

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απέκτησα κι εγώ το magic μόλις σήμερα και στην παρ΄όλο που εγκατέστησα το ελληνικό πληκτρολόγιο(το κατέβασα από το market), δεν μπορώ να γραψω ελληνικά.

Εννοείτε πως εγκατέστησα το Greek input method ακολουθώντας της οδηγίες χρήσεις που βρίσκονται στο site του δημιουργού. Κρατώ πατημένο το ¨symbol key¨ αλλά δεν εμφανίζεται κάποιο pop up όπως στα screenshots προκειμένου να επειλέξω.

Διαβάζω τακτικά το thread αλλά δεν θυμάμαι αναφορά για παρόμοιο πρόβλημα. Το κινητό το πήρα σήμερα από cosmote και η έκδοση που έχει είναι η 1,5. Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια. Ευχαριστώ

Απέκτησα κι εγώ το magic μόλις σήμερα και στην παρ΄όλο που εγκατέστησα το ελληνικό πληκτρολόγιο(το κατέβασα από το market), δεν μπορώ να γραψω ελληνικά.

Εννοείτε πως εγκατέστησα το Greek input method ακολουθώντας της οδηγίες χρήσεις που βρίσκονται στο site του δημιουργού. Κρατώ πατημένο το ¨symbol key¨ αλλά δεν εμφανίζεται κάποιο pop up όπως στα screenshots προκειμένου να επειλέξω.

Διαβάζω τακτικά το thread αλλά δεν θυμάμαι αναφορά για παρόμοιο πρόβλημα. Το κινητό το πήρα σήμερα από cosmote και η έκδοση που έχει είναι η 1,5. Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια. Ευχαριστώ

υποθετω οτι οταν λεμε symbol key εννουμε τη περιοχη στην οθονη οπου γραφουμε το μηνυμα ετσι?

γτ εγω εκει πατησα πολυ ωρα και εβγαλε το pop=up παραθυρακι.

Εκανα update στο παλιο μου greek input method και δουλευει τελεια :)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Πλέον στο update που υπάρχει στο market το greek keyboard γράφει 160 χαρακτήρες σε SMS!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Σπύρο που έφτιαξε αυτό το καταπληκτικό keyboard.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Πλέον στο update που υπάρχει στο market το greek keyboard γράφει 160 χαρακτήρες σε SMS!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Σπύρο που έφτιαξε αυτό το καταπληκτικό keyboard.

οντως ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω για τη δουλεια που εκανε!

δεν ειναι μονο οτι γραφουμε 160 chars αλλα και οτι τα πληκτρα ειναι πιο ευκολο να πατηθουν!!

συγχαρητηρια και ευχαριστουμε Σπυρο(δε σε ξερω, αλλα η βοηθεια σου ειναι μεγαλη)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

στο iPhone επρεπε να περασουν 100 χρονια και εδω ηδη εχουμε υποστηριξη;;;

μωρε μπραβο...

απο σερβις τι λενε τα ΗΤC Ελλαδα;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πήρα τηλέφωνο στην κοσμοτέ και δε ξέρανε να μου πούνε σίγουρα αν υποσηρίζει το 2 sims in 1!!

Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει;

[OFFTOPIC]Τα δεδομένα άλλαξαν ενώ δεν το έχω πάρει ακόμα :( Η προσφορά για έξτρα δεδομένα έλειξε...θα την παλέψω με 500ΜΒ στο i-35 άραγε;

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

HTC Sense UI Not Coming to Google-Branded Phones, Sorry G1 & myTouch 3G ..... = πικρα :O για καποιους

..... να μαζευομαστε σιγα σιγα ..... :rolleyes:

- Stathis -

αντε να βγαλει και ελληνικο μενου για εμας που δεν ξερουμε αγγλικα..!!!! Να το αγορασουμε επιτελους..!!!
LG G4

HTC Sense UI Not Coming to Google-Branded Phones, Sorry G1 & myTouch 3G ..... = πικρα :O για καποιους

..... να μαζευομαστε σιγα σιγα ..... :rolleyes:

Για κανέναν! Αυτή η συσκευή δεν έχει έρθει ούτε θα έρθει μάλλον Ελλάδα ;)

Λοιπόν, καλησπέρα και απο εμένα που μόλις πήρα το Μαύρο Magic. Μέχρι στιγμής όλα καλα, ήμουν και είμαι φανατικός Iphone-akias αλλά το μενού του android φαινεται πολύ γρήγορο και εύκολο.

Η ερώτηση τώρα είναι η εξής: Τι κάνω με 3G και τί με MMS? Δεν έχω καταφέρει απο τα λεγόμενα των παιδιών εδώ http://www.androiddev.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=130&start=0&st=0&sk=t&sd=a

να βγάλω άκρη. Μπορεί σας παρακαλώ να μου πει κάποιος πως μπορώ να στείλω MMS μέσω VF και όταν δεν παίζει WIFI, πως μπορώ να κάνω χρήση του data plan που έχω για το iphone? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Για κανέναν! Αυτή η συσκευή δεν έχει έρθει ούτε θα έρθει μάλλον Ελλάδα ;)

Εχω την εντυπωση οτι το μοντελο που δινει η Vodafone (HTC Magic) ειναι google phone...

Λοιπόν, καλησπέρα και απο εμένα που μόλις πήρα το Μαύρο Magic. Μέχρι στιγμής όλα καλα, ήμουν και είμαι φανατικός Iphone-akias αλλά το μενού του android φαινεται πολύ γρήγορο και εύκολο.

Η ερώτηση τώρα είναι η εξής: Τι κάνω με 3G και τί με MMS? Δεν έχω καταφέρει απο τα λεγόμενα των παιδιών εδώ http://www.androiddev.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=130&start=0&st=0&sk=t&sd=a

να βγάλω άκρη. Μπορεί σας παρακαλώ να μου πει κάποιος πως μπορώ να στείλω MMS μέσω VF και όταν δεν παίζει WIFI, πως μπορώ να κάνω χρήση του data plan που έχω για το iphone? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Επειδή με καίει το ζήτημα, εαν κάποιος δεν βαριέται ας γράψει pls

Πας settings>wireless controls>mobile network settings>Access point names> η οθονη θα ειναι κενη διοτι δεν υπαρχει καμια καταχωρηση APN. Πατας menu και επιλεγεις δημιουργια νεου. Στο κατεβατω που θα εμφανιστει ,συμπληρωσε για voda αυτα ....:

------ Operator: - Vodafone GR

GPRS APN: - internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr

Username: - {blank}

Password: - {blank}

MCC=202

MNC=05

APN type=default

DNS: - 213.249.17.10 ή 213.249.17.11 ( εδω δεν υπαρχει πεδο DNS αλλα Server , καταχωρησε ή το ενα ή το αλλο ,εκει)

.... να σε δω οτι τα καταφερες .... :shifty:

Εχω την εντυπωση οτι το μοντελο που δινει η Vodafone (HTC Magic) ειναι google phone...

.... αυτο νομιζω ( οπως η φωτος απο πανω) ειδα και γω προχθες στην βοντα που το δοκιμασα .... και εκανα την παραπανω παραθεση :( ........... γιαυτο κι εγω πηρα του cosmote .. :D , που το δοκιμασα μετα απο την βοντα και που μου φανηκε ,σιγουρα λιιιγο πιο αμεσο στην αποκριση .. :cool: ) , ασε που λογω της παρεμβολης της βοντα στο λογισμικο ,μπορει να "δυσκολευει " η αναβαθμιση της νεας rom (δικη μου εκτιμηση που μπορει να ειναι και αστοχη).

-- Αλλο τωρα. Εχει προσεξει κανεις οτι πατωντας σε κενο της επιφανειας εργασιας ,παρατεταμενα ,εμφανιζεται ενα popup menu με επιλογες ; .... :shifty:

- Stathis -

-- Αλλο τωρα. Εχει προσεξει κανεις οτι πατωντας σε κενο της επιφανειας εργασιας ,παρατεταμενα ,εμφανιζεται ενα popup menu με επιλογες ; .... :shifty:

Δεν το έχω πάρει ακόμα...αλλά νομίζω αυτός είναι ο τρόπος να βάλεις widgets στην επιφάνεια εγασίας!

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Θα έπρεπε κανονικά αλλά κάποιος μου είπε ότι είναι το 288ΜΒ Ram, άρα ΗΤC. Μήπως έφερε λίγα κομμάτια HTC για να προλάβει το Γερμανό;;

Το εξηγεί στο forum της HTC ο moderator. Τα τελικά μοντέλα που θα φέρει η Vodafone θα είναι με την μεγάλη μνήμη.

Από τον murdof στο htc.com.gr

Τώρα όσο αφορά την έκδοση της Vodafone που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Με κάθε επιφύλαξη αναφέρω τα παρακάτω:

Από όσο ξέρω, ΔΕΝ θα είναι η έκδοση της Google, καθώς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει Google-phone στην Ελλάδα, λόγω της μη-υποστήριξης Ελληνικών από τη Google.

Η έκδοση της Vodafone (hardware/software) θα είναι ίδια με αυτή που έχει η Cosmote και θα έχει η Wind τον Ιούλιο, αλλά θα προσθέτει το Vodafone live.

Για να καταλάβω, υπάρχει έκδοση Google, διαφορετική αυτής της HTC και της Vodafone?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πας settings>wireless controls>mobile network settings>Access point names> η οθονη θα ειναι κενη διοτι δεν υπαρχει καμια καταχωρηση APN. Πατας menu και επιλεγεις δημιουργια νεου. Στο κατεβατω που θα εμφανιστει ,συμπληρωσε για voda αυτα ....:

------ Operator: - Vodafone GR

GPRS APN: - internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr

Username: - {blank}

Password: - {blank}

MCC=202

MNC=05

APN type=default

DNS: - 213.249.17.10 ή 213.249.17.11 ( εδω δεν υπαρχει πεδο DNS αλλα Server , καταχωρησε ή το ενα ή το αλλο ,εκει)

.... να σε δω οτι τα καταφερες .... :shifty:

Είσαι πρώτος, τα κατάφερα...