kapsidi Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παω στοιχημα οτι το wi-fi του θα ειναι κλειδωμενο για να μην μπορεις να μπαινεις στο ιντερνετ τζαμπα. Αν γνωριζει καποιος ας μας πει. Παίζει κάτι τέτοιο;!!! Μου φαίνεται μεγάλη υπερβολή! Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Το ειδα στο site της voda και πηγα σ ενα καταστημα να ρωτησω ...και μου το εδειξαν ζωντανα (καλο φαινεται για ενα λειτουργικο που ειναι σε εμβρυακη μορφη) κοστιζει 499.Ειναι λιγο ακριβο!Το touch του ειναι καλο,εχει μονο αγγλικο μενου σε γενικες γραμμες μου φανηκε καλο! ελληνικό μενού δεν έχει; Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παίζει κάτι τέτοιο;!!! Μου φαίνεται μεγάλη υπερβολή! Οχι ,δεν παιζει.. ελληνικό μενού δεν έχει; Επιισης οχι. Το ειδα και εγω σημερα ,απο κοντα ,τελικα το παραγγειλα ομως απο ebay..σε ασπρο. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Δεν παίζει κλείδωμα σε wifi. Δεν το έκαναν σε iphone, θα το κάνουν εδώ? Άσπρο? Χμ...Σκέφτομαι για μαύρο. Ελληνικά μπορούμε να γράψουμε? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παω στοιχημα οτι το wi-fi του θα ειναι κλειδωμενο για να μην μπορεις να μπαινεις στο ιντερνετ τζαμπα. Αν γνωριζει καποιος ας μας πει. εχεις δει πολλα κινητα με "κλειδωμενο" wifi? :rolleyes: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Άσπρο? Χμ...Σκέφτομαι για μαύρο. Ελληνικά μπορούμε να γράψουμε? Το ασπρο δεν το εχω δει ακομα ,ελπιζω να το παραλαβω απο βδομαδα . Παντως και το μαυρο καλο ειναι ;) Οσο για τα ελληνικα , δεν το εχω ψαξει ,υπαρχει αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245167 Στην συσκευη που ειδα (και χαζεψα για αρκετη ωρα ) δεν ειχε Ελληνικα ουτε στο μενου,ουτε στο virtual keyboard. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ξέρετε αν θα έρθει από cosmote και αν ναι πόσο αργότερα λέτε; Ο λόγος που το ρωτάω είναι γιατί ελπίζω να συνδιάσω επιδοτήσεις των γονέων από cosmote για να το βγάλω πιο φτηνά (και λογικά θα κάνω κι εγώ data σύνδεση για να το αξιοποιήσω κιόλας...) Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Ελληνικά δεν εχει επίσημα αλλά έχουν βγει πληκτρολόγια από πσιδια που ασχολουντε . τώρα από το κινητό σας γράφω. Επίσης είναι όλα ξεκλείδωτσ εκτός από το μπλε δόντι το οποίο δεν στέλνει αρχεία. τέλος ιντερνετ δε χρειάζοντε ούτε οι επαφές ούτε η κσμερα.μη πανικοβάλεστε τζάμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Μαλλον θα υποστηριζει και ελληνικα σε ενα μηνα απο την κυκλοφορια του σε ελλαδα ετσι εχουν δωσει την πληροφορια στην vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 COSMOTE HTC MAGIC Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 wow :D:D thanks!! edit: Επειδή έχω ήδη ψηθεί, αν και οφ τοπικ, ξέρει κανείς αν υπάρχουν πιο συμφέροντα πακέτα από τα comote i-xx ; (πχ ίσως δε χρειάζομαι τόσα πολλά δωρεάν sms που δίνει) Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Παιδιά είμαι απο τη Κύπρο. Βρήκα την συσκευή να την αγοράσω απο ebay αλλά θα προτιμούσα να την πάρω σε μαύρο χρώμα. Ξέρει κάποιος να μου πεί κατα πόσο θα μπορώ να αγοράσω τη συσκευή απο την vodafone χωρίς σύνδεση όταν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Θεωρητικά "κρατάνε" τα κινητά πρώτα για συνδέσεις, μετά για ανανεώσεις, τέλος για σκέτα. Μπορείς να κάνεις κράτηση και να περιμένεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Ελληνικά δεν εχει επίσημα αλλά έχουν βγει πληκτρολόγια από πσιδια που ασχολουντε . τώρα από το κινητό σας γράφω. Επίσης είναι όλα ξεκλείδωτσ εκτός από το μπλε δόντι το οποίο δεν στέλνει αρχεία. τέλος ιντερνετ δε χρειάζοντε ούτε οι επαφές ούτε η κσμερα.μη πανικοβάλεστε τζάμπα Τι βλακεία είναι πάλι αυτή? Σίγουρα δεν στέλνει/δέχεται αρχεία με Bluetooth? Βρίζουμε την Apple τόσο καιρό, κάνει και η google τα ίδια ? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 COSMOTE HTC MAGIC Τα 99 ευρω ισχύουν για το i-75, όπως δλδ και στο i-phone 3G 8GB :confused: Τόσο κοστολογείται περίπου σα συσκευή? :worry: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Τα 99 ευρω ισχύουν για το i-75, όπως δλδ και στο i-phone 3G 8GB :confused: Τόσο κοστολογείται περίπου σα συσκευή? :worry: Ακριβώς. Τα ίδια πράγματα:lol:. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Διαφημίζουν απο χθες Vodafone και Cosmote το HTC Magic στην TV. Το κινητο υπαρχει σε καταστηματα Vodafone (σαν δειγμα... αλλα κανονικο τηλεφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Φαίνεται οτι οι συσκευές branded εχουν λιγοτερη RAM... Meminfo of a non Vodafone HTC Magic after performing a wipe : cat /proc/meminfo MemTotal: 197144 kB MemFree: 65708 kB => 131436 kB "taken" Meminfo of a Vodafone HTC Magic after performing a wipe : cat /proc/meminfo MemTotal: 98920 kB MemFree: 2388 kB => 96532 kB "taken" http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=518426&page=4 HTC version - 288mb Vodafone version - 192mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Φαίνεται οτι οι συσκευές branded εχουν λιγοτερη RAM... Meminfo of a non Vodafone HTC Magic after performing a wipe : cat /proc/meminfo MemTotal: 197144 kB MemFree: 65708 kB => 131436 kB "taken" Meminfo of a Vodafone HTC Magic after performing a wipe : cat /proc/meminfo MemTotal: 98920 kB MemFree: 2388 kB => 96532 kB "taken" http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=518426&page=4 HTC version - 288mb Vodafone version - 192mb Λογικά θα έχουν βάλει οι εταιρίες δικές τους εφαρμογές όπως το live κλπ... Όσο για το bluetooth, ο λόγος δεν είναι οτι οι χρήστες δεν θα αγοράζουν απο το iTunes όπως γίνεται με το iPhone, αλλά επειδή υπάρχουν security flaws τα οποία και παλεύουν να κλείσουν... Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
refreshing Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Φαίνεται οτι οι συσκευές branded εχουν λιγοτερη RAM... Meminfo of a non Vodafone HTC Magic after performing a wipe : cat /proc/meminfo MemTotal: 197144 kB MemFree: 65708 kB => 131436 kB "taken" Meminfo of a Vodafone HTC Magic after performing a wipe : cat /proc/meminfo MemTotal: 98920 kB MemFree: 2388 kB => 96532 kB "taken" http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=518426&page=4 HTC version - 288mb Vodafone version - 192mb Είναι σίγουρο αυτό; Ρωτάω γιατί η Vodafone στην ιστοσελίδα της το διαφημίζει με μνήμη 288ΜΒ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Είναι σίγουρο αυτό; Ρωτάω γιατί η Vodafone στην ιστοσελίδα της το διαφημίζει με μνήμη 288ΜΒ :O http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Magic§ion=technical Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
refreshing Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Magic§ion=technical Μισό, η Voda θα φέρει την έκδοση με τα 288ΜΒ και η Cosmote με τα 192ΜΒ; Διότι αυτό αναφέρει το link που έστειλες :confused: Μνήμη ROM: 512 MB RAM: 192 MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Μισό, η Voda θα φέρει την έκδοση με τα 288ΜΒ και η Cosmote με τα 192ΜΒ; Διότι αυτό αναφέρει το link που έστειλες :confused: Μνήμη ROM: 512 MB RAM: 192 MB τι να σου πω... στο xda φωναζουν για τις branded συσκευες της vodafone οτι εχουν 192ΜΒ... στο site ισως να λεει 288ΜΒ. Παιδια, καποιος που εχει παρει με logo vodafone να μας πει...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 τι να σου πω... στο xda φωναζουν για τις branded συσκευες της vodafone οτι εχουν 192ΜΒ... στο site ισως να λεει 288ΜΒ. Παιδια, καποιος που εχει παρει με logo vodafone να μας πει...??? Internal phone storage 224 MB και έχω εγκαταστήσει ένα σωρό εφαρμογές οπότε μάλλον 288 έχει αρχικά. Εκτός αν αυτό που γράφω δεν είναι η RAM:blink: Επίσης υπάρχει περίπτωση τα Ελληνικά Magic να έχουν περασμένα Ελληνικά??? Εγώ που το έχω πάρει από Αγγλία θα μπορώ να του βάλω "Ελληνικό" firmware???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacake Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ελληνικό firmware (δηλαδή ελληνοποιημένο περιβάλλον) δεν υπάρχει ακόμη. Ίσως προστεθεί στην επόμενη έκδοση του Android, την 2.0 (donut) που μάλλον θα κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς. Όμως μπορείς να γράψεις ελληνικά κατεβάζοντας ένα ελληνικό πληκτρολόγιο από το android market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts