Jump to content

DimitrisC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DimitrisC

  • Ημ. Γέννησης 05/01/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

DimitrisC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά βρήκα ένα καινούργιο iphone 4 απο το ebay και το παρήγγειλα αφού ήταν σε πολύ καλή τιμή νομίζω ($600). Το πρόβλημα είναι ότι φοράει firmware 4.1 και είναι jailbroken μόνο και όχι unlocked. Απο ότι διάβασα σε διάφορα sites για την ώρα δεν μπορεί να γίνει unlock το iphone 4 που έγινε update σε firmware 4.1 και έγινε update και το baseband. Θα υπάρχει τρόπος στο μέλλον (έχω επίσης ενα HTC Desire και δεν με ενοχλεί αν το iphone 4 μείνει στο ερμάρι μέχρι να γίνει unlock) ή τυχαίνει να μήν γίνονται unlock κάποια basebands και οι hackers να τα αγνοούν και να πηγαίνουν παρακάτω? Διάβασα το πάρακατω post της Dev-Team και με ανησυχεί ιδιαίτερα το κομμάτι που λέει "possibly forever" αφού δεν γνωρίζω ποιά μέθοδο χρησιμοποίησε ο ebay seller για να κάνει jailbreak το κινητό. "DO NOT USE LIMERA1N IF YOU USE THE ULTRASN0W CARRIER UNLOCK — wait for PwnageTool to incorporate the limera1n exploit. This is so that you can avoid updating your baseband and losing the unlock (possibly forever)."
  2. Είδα το T-Mobile G2 και το γεγονός ότι έχει πάνω stock android με ενθουσίασε και θα ήθελα να το παραγγείλω και εγώ απο το ebay. Διάβαζα όμως σε διάφορα φόρουμς ότι τα 3G δίκτυα για το οποίο είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιούν διαφορετικές συχνότητες απο ότι τα δίκτυα στην Ευρώπη. Δλδ απο ότι κατάλαβα μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό κανονικά στην Ευρώπη αλλά αντι για 3G θα μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο EDGE & GPRS. Αν μπορεί ο φίλος που το παρήγγειλε απο το ίντερνετ να μας το διευκρινίσει αυτό το σημείο αν μπορεί να χρησιμοποιήσει 3G data κανονικά. Ευχαριστώ.
  3. Υπάρχει ακόμη ένας τρόπος. Τον χρησιμοποιώ και εγώ. Ψάξε αν μπορείς να βρείς μια sim card απο Αμερική (πήρα μια απο το ebay της T-Mobile που βασικά είναι απενεργοποιημένη). Αν την βάλεις στο κινητό μπορείς να μπείς στο αμερικάνικο μαρκετ (με όλες τις paid εφαρμογές) χρησιμοποιώντας wifi αφού το κινητό νομίζει ότι είσαι με αμερικάνικη εταιρεία συνδρομητής. Μετά το μόνο που χρείαζεσαι είναι ενα google check-out account και μπορείς να αγοράσεις ότι εφαρμογή θέλεις κ να την κάνεις κ update φτάνει η αμερικάνικη sim να είναι στο κινητό όταν μπαίνεις στο μαρκετ.
  4. Sorry for the use of english but I can't use greek at the moment. I ordered this one. Its for the Google Nexus One but should be fine for the Desire as well. You can also have it engraved with any personal message. http://www.senacases.com/htc-cases/htc-google-nexus-one-cases/ultra-slim-pouch-sleeve/
  5. Μόλις έχω παραγγείλει και εγω το HTC Desire απο το Clove.co.uk. Μια ερώτηση που έχω. Στο iphone μου αγόραζα video απο το itunes store και έβλεπα σειρές στο κινητό (ταξιδεύω πολύ λόγω δουλειάς). Απο ότι είδα αυτά τα videos είναι DRM m4v σε ανάλυση 854x480 και η ποιότητα στο iphone ήταν φανταστική. Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω αυτά τα video σε κάποιο format που να μπορεί να παίζει το Desire χωρίς απώλεια στην ποιότητα? Επίσης έχω πολλά video avi που κατέβασα απο το internet. Μπορούν και αυτά να μετατραπούν σε κάποιο format που να παίζει το Desire? Τουλάχιστον μέχρι να πάρει divx support. Στο google μου έβγαλε διάφορα converters αλλά δεν ξέρω τι settings πρέπει να βάλω για να μετατρέψω π.χ. μια ταινία που πήρα απο το internet 700ΜΒ avi για το Desire. Ευχαριστώ!
  6. Παιδιά εγώ έχω το Vodafone branded HTC Magic και το trackball δεν κάνει απολύτως τπτ (μιλώ πάντα για zoom στην φωτογραφική). Νομίζω ότι το zoom δουλεύει μόνο για τα HTC branded Magic.
  7. Για όσους ασχολούνται με Facebook επιτέλους κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη native facebook application για android. Ονομάζεται Bloo και είναι παρακαλώ απο Έλληνα developer. Απο τα σχόλια που διαβάζω στο internet και που παρακολουθώ την εξέλιξη της στο blog του developer (http://fbandroid.wordpress.com/) η εφαρμογή αυτή έχει μέλλον. Μετά απο αρκετά requests ο developer συμφώνησε να προσφέρει και εναλλακτικό τρόπο απόκτησης της εφαρμογής για όλους εμάς που δεν έχουμε πρόσβαση σε paid apps στο google market. Η εφαρμογή προσφέρεται στην έκδοση της 1.2 στο slideme.org και μπορώ να πώ ότι την αγόρασα χωρίς πρόβλημα και δουλεύει μια χαρά. Νομίζω πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας τον πιο πάνω developer γιατί θα δείτε και απο το Blog του ότι έκανε φανταστική δουλειά και συνεχίζει να κάνει update την εφαρμογή παρόλο που κυκλοφόρησε επίσημα σαν έκδοση 1.0 μόλις πριν 2 μέρες. Συγνώμη αν το πιο πάνω post δείχνει σαν διαφήμηση της εφαρμογής αλλά έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί. :D
  8. Παιδιά πριν 2 βδομάδες αγόρασα απο το ebay ένα Vodafone branded HTC Magic (192MB ram). Θέλω να ενεργοποιήσω τα paid apps. Διάβασα κάπου για μια εφαρμογή που λέγεται market enabler. Αλλά απο ότι κατάλαβα πρώτα πρέπει να γίνει rooted η συσκευή. Δοκίμασα στο google και στους xda-developers αλλά οι οδηγίες δεν ξέρω αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το vodafone branded htc magic. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σε απλές οδηγίες ώστε να ενεργοποιήσω το market paid apps? P.S. Αν είναι δυνατόν χωρίς να περάσω άλλη rom. Απλά θέλω να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω το market enabler. Γίνεται αυτό? Ευχαριστώ.
  9. Μόλις το παρέλαβα και εγώ το δικό μου πρίν λίγες ώρες με το ταχυδρομείο και τώρα που φόρτισε παίζω μαζί του. Ένα πράμα έχω να πώ. Το android σκίζει. :-) Πήρα την άσπρη έκδοση της vodafone και είναι πανέμορφο. Το πληκτρολόγιο θα μπορούσε να ήταν καλύτερο (μερικές φορές τα πλήκτρα που είναι κοντά στην άκρη της οθόνης όπως είναι το 0 και το P δεν αναγνωρίζονται αμέσως. Ίσως να φταίει και το sensitivity της οθόνης) αλλά αν υπολογίσουμε ότι είναι μόνο η έκδοση 1.5 του android το μέλλον φαίνεται υποσχόμενο. Και μια ερώτηση που έχω. Θέλω να περάσω δικά μου wallpaper που βρήκα απο το internet στη συσκευή. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? Το quick office που αναφέρθηκε στα ποστ πιο πάνω εμένα δεν το έχει. Παίζει ρόλο ότι είναι vodafone branded?
  10. Παιδιά κάπου διάβασα στο ίντερνετ ότι το HTC Magic πρέπει να γίνει activate είτε μέσω wifi είτε με 3G. Είναι αλήθεια? Και αν ισχύει κάτι τέτοιο θέλουν activation και αυτά που είναι ξεκλείδωτα? Περιμένω να ρθεί το HTC Magic (Vodafone) που πήρα απο το ebay.co.uk και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως. :-) Επίσης μπορεί κάποιος που έχει κινητό android και τα έχει δοκιμασμένα να μου πεί τα 3G settings για cytamobile. Θα πάω τη δευτέρα να κάνω και συμβόλαιο για mobile data (9 ευρώ τα 200MB) και θέλω να είμαι έτοιμος αφού το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cyta είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουν καν ακουστά το android για να με βοηθήσουν να βάλω τις σωστές ρυθμίσεις. Ευχαριστώ.
  11. Τέλεια. Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρώ κάποιον να πουλήσω το HTC Touch Pro που έχω.
  12. Μόλις αγόρασα απο το ebay την αγγλική vodafone έκδοση του HTC Magic και τώρα το περιμένω να ρθεί με το ταχυδρομείο. Μόλις το έχω θα σας πώ και εγώ με την σειρά μου πόση ram έχει το συγκεκριμένο μοντέλο και τις εντυπώσεις μου γενικά. Γνωρίζει κανείς κατα πόσο το HTC Magic θα πάρει σαν update την έκδοση 2.0 (donut) του android όταν κυκλοφορίσει ή θα έρχετε μόνο στις νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν?
  13. Παιδιά είμαι απο τη Κύπρο. Βρήκα την συσκευή να την αγοράσω απο ebay αλλά θα προτιμούσα να την πάρω σε μαύρο χρώμα. Ξέρει κάποιος να μου πεί κατα πόσο θα μπορώ να αγοράσω τη συσκευή απο την vodafone χωρίς σύνδεση όταν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα? Ευχαριστώ.
  14. Το βρήκα στο ίντερνετ και σκέφτομαι να το πάρω. Θέλω και εγώ να ξέρω αν μπαίνει μόνο του στο ίντερνετ ακόμα και αν χρησιμοποιείς τις επαφές και τη κάμερα και όχι κάποια εφαρμογή που θέλει ίντερνετ όπως το email. Σε τέτοια περίπτωση θα αλλάξω γνώμη αφού δεν έχω data plan.
  15. Ευχαριστώ πάρα πού για την βοήθεια σου φίλε. Το έκανα εγκατάσταση απο τη σελίδα που μου έδωσες και αμέσως μετα το έβγαλα και τώρα όλα δουλεύουν τέλεια. Ήταν ακριβώς ότι έψαχνα. Ευχαριστώ και πάλι. :D
×
×
  • Create New...