Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συσκευες οπως το Ν82 ειναι ευχη και καταρα μαζι.

Τα εχει σχεδον ολα και μετα απο αυτο ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι που θα συγκριθει μαζι του στα ισια.

Στο κατω κατω 28 μεγκαπιξελ να εχει, φωτογραφικη κανενα κινητο ποτε δεν θα γινει.

Το καθενα την δουλεια του και στον τομεα του.

Αν δει κανεις αποτελεσματα σε νυχτερινες σαν του 6220 η Ν82 να μου το πει να το δω και εγω.

Απλα εχεις αξιοπρεπεις φωτο απο μια συσκευη που τα συνδυαζει ολα.

Και οποιος πει οτι βολευεται με την φωτογραφικη του καθε κινητου τον εαυτο του κοροιδευει μαλλον αθελα του.

Αν εισαι για να βγαλεις φωτο πας με την μηχανη.

Το κινητο για πολυ αξιοπρεπεις εκτακτες φωτο μονο και βιντεο.

μπλα μπλα μπλα φιλε μου....

το 82 ΤΑ Σ Π Α Ε Ι το βραδυ........

βγαζει και μαμο τις photos και ολα αυτα σε συνδυασμό με ολα τα αλλα κανουν το συγκεκριμένο κινητο ενα απο τα καλυτερα της νοκια ever......

το 86 με τραβαει σε ολα αλλα αν δεν με πείσει στο συγκεκριμένο τομεα τα λεμε με αγαπη με αλλα λογια αντε γεια΄........:)

να χαμε να λεμε.........΄.

• Απαντήσεις 533
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βγαζει και μαμο τις photos και ολα αυτα σε συνδυασμό με ολα τα αλλα κανουν το συγκεκριμένο κινητο ενα απο τα καλυτερα της νοκια ever......

το 86 με τραβαει σε ολα αλλα αν δεν με πείσει στο συγκεκριμένο τομεα τα λεμε με αγαπη με αλλα λογια αντε γεια΄........:)

Μάλλον ψάχνεις για φωτογραφική με ενσωματομένο κινητό!!! :lol: (πλάκα κάνω :O )

Πάντως σε ένα SYMBIAN κινητό δεν πρέπει να είναι κριτήριο αγοράς του μόνο η κάμερα του που πάνω κάτω μετά το Ν73 έχει βελτιωθεί θεαματικά και σε επιδόσεις αλλά και σε ευχρηστία.Το να συγκρίνεις το Ν82 με xenon με οποιαδήποτε επόμενη κάμερα με leds στην σειρα Ν δεν έχει νόημα διότι δεν είναι εκεί το ζουμί,αλλά στο fp2 και σε όλα τα καλά features που το συνοδεύουν και κάνουν το Ν86 κ.α. επερχόμενα smartphones να είναι καλύτερα,γρηγορότερα,αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια.Το Ν82 ίσως είναι η μοναδική συσκευή που ακόμα και σήμερα κρατάει τιμή και έχει σταθερή ζήτηση έχοντας εκτοπίσει ακόμα και μεταγενέστερα σε κυκλοφορία μοντέλα,θα το θυμάμαι μια που το είχα πάρει και αυτό,τώρα προχωράμε μπροστά....:)

Μάλλον ψάχνεις για φωτογραφική με ενσωματομένο κινητό!!! :lol: (πλάκα κάνω :O )

κοιτα παιζει μεγαλο ρολο για μενα η καλη καμερα...στο κινητο.......

και στο 82 την εχεις και με το παραπανω....+ολα τα αλλα βεβαια.....:)

και γενικα οταν σκάω τοσα λεφτα(γιατι και τα 400 εβρο που θα ειναι η τιμη του 86 ειναι μεγαλο ποσο για τις μερες μας) θελω το κινητο να ειναι σουπερ σε ολα....

τωρα το κατα ποσο θα ξεπερασει το 86 την καμερα του 82 μενει να το δουμε στην πραξη..μολις βγει η πρωτη παρτιδα....

σε ολα τα αλλα το κινητο δειχνει να ειναι κορυφη....

Πάντως σε ένα SYMBIAN κινητό δεν πρέπει να είναι κριτήριο αγοράς του μόνο η κάμερα του που πάνω κάτω μετά το Ν73 έχει βελτιωθεί θεαματικά και σε επιδόσεις αλλά και σε ευχρηστία.Το να συγκρίνεις το Ν82 με xenon με οποιαδήποτε επόμενη κάμερα με leds στην σειρα Ν δεν έχει νόημα διότι δεν είναι εκεί το ζουμί,αλλά στο fp2 και σε όλα τα καλά features που το συνοδεύουν και κάνουν το Ν86 κ.α. επερχόμενα smartphones να είναι καλύτερα,γρηγορότερα,αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια.Το Ν82 ίσως είναι η μοναδική συσκευή που ακόμα και σήμερα κρατάει τιμή και έχει σταθερή ζήτηση έχοντας εκτοπίσει ακόμα και μεταγενέστερα σε κυκλοφορία μοντέλα,θα το θυμάμαι μια που το είχα πάρει και αυτό,τώρα προχωράμε μπροστά....:)

κατι σημαινει ομως αυτο ετσι???

εγω πιστευω οτι ο βασικος λογος που το 82 κραταει τοσο πολυ και το εχει τοσο πολυ κοσμος ακομη και μετα το ΜΕΓΑΛΟ σκανδαλο του σαρ ειναι η καμερα με το χενον φλας.......!!

Οτι και να λεμε μετα απο αυτο δυσκολα πας σε λεντακι........

και ειδικα αν αυτη η καμερα συνοδεύεται με ανοιχτο λειτουργικο ταχυτατο gps κτλ κτλ κτλ....

ας το δει λιγο αυτο η νοκια......για τα επομενα μοντελα της....

Δεν πιστεύω να εννοείς οτί λόγω του σκανδάλου με την αλλαγή sar, το γνώρισε πολύς κόσμος. :worry:

Στο θέμα μας τώρα. Ένα ωραίο hands-on βίντεο. Δείτε πόσο γρήγορο είναι.

Οι Βιετκονγκ επίσης πήραν της 1ης παρτίδας Ν86 και μετά ο πόλεμος συνεχίζεται στη ζούγκλα....:lol::lol:

Δεν πιστεύω να εννοείς οτί λόγω του σκανδάλου με την αλλαγή sar, το γνώρισε πολύς κόσμος. :worry:

Στο θέμα μας τώρα. Ένα ωραίο hands-on βίντεο. Δείτε πόσο γρήγορο είναι.

οχι εννοώ οτι δεν το παρατησε ακομη και οταν εγινε αυτο το σκανδαλο με το σαρ......:lol:

τεσπα...σουπερ φαινεται το κινητακι στο βιντεακι......

Οι Βιετκονγκ επίσης πήραν της 1ης παρτίδας Ν86 και μετά ο πόλεμος συνεχίζεται στη ζούγκλα....:lol::lol:

ts ts κακίες...........:lol:

αυτή η μουσική επένδυση στο βίντεο με τρελαίνει...:rolleyes:

τέσπα το κινητάκι δείχνει τέλειο πάντως.......:O

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

ειναι προφανεσ οτι μεχρι 30 ιουνιου θα υπαρχει παντου

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Βγήκε και δερμάτινη θήκη για το Ν86....

http://www.youtube.com/watch?v=tjscNot-Ayw

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

η τιμη δεν ειναι ασχημη μαλλον λογικη θα την χαρακτηριζα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Σ' ευχαριστούμε για την φωτο. Ταχύτατος. :)

Δεν περιλαμβάνεται ο πολύ χρήσιμος αντάπτορας AC-146C και, αυτό με την άδεια χρήσης του nokia maps για 10 μονοήμερες χρήσεις, τι κουφό είναι; :blink:

Σ' ευχαριστούμε για την φωτο. Ταχύτατος. :)

Δεν περιλαμβάνεται ο πολύ χρήσιμος αντάπτορας AC-146C και, αυτό με την άδεια χρήσης του nokia maps για 10 μονοήμερες χρήσεις, τι κουφό είναι; :blink:

Μάλλον αντιστάθμισαν την χρηματική αξία των δώρων :lol:

Δεν αποκλείεται. :) Πάντως η αρχική τιμή των 471 ευρώ, είναι υπερβολικά καλή. Χαμηλότερα και από την αρχική του Ν85.

δεν νομιζω να ειναι αφης γιατι προεξεχουν της οθονης...εγω παλι εχω αλλη απορια..στο μενου πως μπαινουμε?δεν βλεπω το κλασσικο πληκτρο πια,μαλλον με το πολυπληκτρο ε??
Poco X3 nfc 6/128

Εχεις καμμια καινουρια πληροφορια,εκ των εσω??:lol:

Οτι εχω και μπορω θα ενημερωνω.

Ηδη μεσω του myphone δωσαμε μια παγκοσμια πριν 7 μηνες.

Σειρα Ε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά το αριστερό και δεξί πλήκτρο επιλογής είναι αφής?

Όχι δεν είναι.

δεν νομιζω να ειναι αφης γιατι προεξεχουν της οθονης...εγω παλι εχω αλλη απορια..στο μενου πως μπαινουμε?δεν βλεπω το κλασσικο πληκτρο πια,μαλλον με το πολυπληκτρο ε??

Το πλήκτρο μενού είναι στη κάτω αριστερή γωνία, αυτό το διαγώνια τοποθετημένο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...