Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το Igo8 και το TTS. Με την TESS LEO I αλλά και με προηγούμενες εκδόσεις της. Έκανα μια αναζήτηση στους xda και διάβασα ότι είναι θέμα ελεύθερης RAM! Δυστυχώς το Sense 2.5 (αλλά και με το 2.1 το ίδιο συνέβαινε αν θυμάμαι καλά) δεν αφήνει πολύ ελεύθερη RAM για το TTS. Με τα 89MB που αφήνει ελεύθερα το Sense 2.5 δεν δουλεύει το TTS. Όταν απενεργοποιήσω το Sense 2.5 και υπάρχουν 108ΜΒ ελεύθερης RAM, τότε δουλεύει. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο sys.txt ώστε να μπορούμε να «βοηθήσουμε» το TTS;

Όσοι χρησιμοποιείτε το Igo8 με Windows 6.5 και cooked rom, σας δουλεύει το TTS; Και αν ναι, έχετε κάνει κάποια ρύθμιση;

Μπραβο ρε φιλε. :D

Μου ελυσες μια απορια που κοντευε να με τρελανει !!!

Μολις απενεργοποιησα το HTC Sense και δουλεψε κανονικα το TTS.

Τωρα μενει να βρουμε καποια λυση ωστε να παιζει ταυτοχρονα με το Sense. :confused:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω αναφέρει αυτό το πρόβλημα και εδώ και τα παιδιά αναφέρουν ότι παίζει και σε cruise με μόνο 35MB ελέυθερης ram!!! :wacko:

Κάτι άλλο πρέπει να είναι που συσχετίζεται με το Sense στο TD2, γιατί στο HD2 από ότι ξέρω παίζει κανονικά...

Παιδιά σε επίσημη ROM τα προγράμματα για GPS δεν παίζουνε? Θέλουνε αναγκαστικά να κάνεις τις αλλαγές για cooked? Κ επίσης το opera 10 beta παίζει flash?

• Administrators

Φυσικά και παίζει το GPS με την official ROM κανονικότατα.

Ούτε ο Opera10 παίζει flash, μέχρι να βγει το σχετικό plugin.

Modpic.gif

Οπότε ποιος ο λόγος να μην αφήσεις την official Rom? Είναι καθαρά θέμα μνήμης και χρήσης μπαταρίας? Κ ένα τελευταίο...μέχρι να βγει το plugin για τον όπερα 10 ..πως παίζεις flash ?

ευχαριστώ πολύ.

καλησπερα και παλι,

ενα προβλημα με το διαμαντι ειναι οτι οσο μιλαω πατιεται η οθονη αφης και συχνα διακοπτεται η κληση...καποιο προγραμμα ή ρυθμιση για να το διορθωσουμε?? ειχαι htc touch αλλα ποτε τετοιο προβλημα...

• Administrators
Δεν σβήνει η οθόνη όταν μιλάς στο τηλέφωνο; Έχεις πειράξει τίποτα στη registry; Πάντα στο έκανε αυτό;

Modpic.gif

Δεν σβήνει η οθόνη όταν μιλάς στο τηλέφωνο; Έχεις πειράξει τίποτα στη registry; Πάντα στο έκανε αυτό;

το εχω μια βδομαδα...και παντα αυτο εκανε...

1) Eκανα εγκατασταση τον μετρητη κλησεων του kounabi αλλα δεν μετραει καθολου.δοκιμασα εγκατασταση τοσο στο τηλεφωνο οσο και στην καρτα. Τι μπορει να φταιει?

2) Εγκατεστησα το destinator 8 αλλα η εμφανιση του ειναι χαλια (σαν καναλι tv οταν χαλαει). Γνωριζει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να αλλαξω για να το βλεπω κανονικα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Και μενα δεν σβηνει η οθονη οταν μιλαω.Βασικα σβηνει αλλα μετα απο κανα λεπτο και δεν εχω πειραξει τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το iGO και το προβλημα με το TTS πιστευω ότι εχει να κανει και με το bug που ο music player του Sense σταματαει να παιζει μετα απο κάποια δευτερολεπτα! Πάντως και σε μενα το TTS παιζει άψογα μετά από απενεργοποίηση του sense αν και σε καποιες unofficial παλαιότερες που ειχα έπαιζε και με το sense και μαλιστα το 2.5 αλλα και παλι οχι παντα!

Μια ερωτηση,ελπιζω να μην εχει ξαναγινει,δεν την ειδα καπου, το wifi συνδεεται ευκολα στο ιντερνετ?εννοω πιανει καλο σημα?

• Administrators

Το wifi δουλεύει απροβλημάτιστα.

1) Eκανα εγκατασταση τον μετρητη κλησεων του kounabi αλλα δεν μετραει καθολου.δοκιμασα εγκατασταση τοσο στο τηλεφωνο οσο και στην καρτα. Τι μπορει να φταιει?

Είναι παλιά πλέον η έκδοση.

2) Εγκατεστησα το destinator 8 αλλα η εμφανιση του ειναι χαλια (σαν καναλι tv οταν χαλαει). Γνωριζει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να αλλαξω για να το βλεπω κανονικα

Βάλε το 7. Δεν αξίζει να ασχοληθείς με το 8.

Modpic.gif

καλησπερα και παλι,

ενα προβλημα με το διαμαντι ειναι οτι οσο μιλαω πατιεται η οθονη αφης και συχνα διακοπτεται η κληση...καποιο προγραμμα ή ρυθμιση για να το διορθωσουμε?? ειχαι htc touch αλλα ποτε τετοιο προβλημα...

Πάρε ένα bluetooth είναι και πιο ασφαλές από άποψη υγείας;)

Σημερα για πρωτη φορα ειχα το κινητο για μια ωρα περιπου στο internet με wi-fi και αντιμετωπισα καποια προβληματα.Αρχικα η μπαταρια απο το 100% επεσε στο 60%,ειναι φυσιολογικο αυτο(βεβαια ειχα την επιλογη για βελτιστη αποδοση).Επισης μετα απο καποια ωρα αφου ζεσταθηκε το κινητο αρχισε να ''σερνεται'',o Opera ανοιγε υπεβολικα αργα και γενικως σε ολο το μενου ζωριζοταν(λειτουργουσε περιπου στο 73%).Το αφησα να κρυωσει αλλα παλι τα ιδιο ωσπου εστρωσε μετα απο επανεκκινηση.Ολα αυτα ωφειλονται στο οτι μπαινω με τον Opera που ειχε εγκατεστημενο μηπως???
[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει επιλογη για βελτιστη αποδοση ή και για εξοικονομηση ενεργειας πχ;που ακριβως βρισκεται;

• Administrators
Αυτή η επιλογή υπάρχει μόνο στις ρυθμίσεις του wifi και έχει χρησιμότητα εννοείται μόνο όταν το έχεις ανοιχτό.

Modpic.gif

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.

Έχει κάποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει πως δουλεύει το προγραμματάκι nodata; Η συσκευή μου παρά το γεγονός ότι απενεργοποιώ το WIND GPRS από το menu ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ των ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ, εξακολουθεί εμφανίζοντάς μου το μικρό G δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας στην αρχική οθόνη, να μου μεταφέρει δεδομένα που στο πρόγραμμα spb data counter εμφανίζονται ως messaging από το GPRS. Κατέβασα στο PC μου το nodata, έκανα extract το αρχείο και μετά το αντέγραψα στο μενού της κάρτας αποθήκευσης της συσκευής, Τι πρέπει να κάνω τώρα; Το πρόβλημα μου δεν έχει λυθεί. Please help!

• Administrators

Δεν το κάνεις extract το αρχείο. Το πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή σου και το εγκαθιστάς. Μετά το τρέχεις και θα έχεις μια εικόνα σαν αυτή...

http://img79.imageshack.us/img79/6853/screen01rf7.png

Κάνεις Disable τα πάντα εκτός του MMS και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

Έπρεπε την εγκατάσταση του nodata να την κάνω από τη συσκευή. Ήθελα όμως να ρωτήσω, εφόσον έχω το GPRS DISABLED, με τα εισερχόμενα e mails τι θα γίνεται; Θα λαμβάνω κάποια ειδοποίηση ή θα πρέπει κάποιες φορές να κάνω το GPRS ENABLED ώστε να λαμβάνω ότι μου έχει αποσταλεί;

Συγχωρήστε μου την ασχετοσύνη αλλά έχω τη συσκευή μερικές μόνο ημέρες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.