Jump to content

morrison100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    230
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About morrison100

  • Ημ. Γέννησης 05/01/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

morrison100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα, εχω το k3-note αγορασμενο απο vickmall eu-warehouse. Η ρομ που ειχα ηταν αυτη που μου ειχε ερθει, η 11520. Σημερα το πρωι, ξυπνησα και ειχε κανει update σε ανδροιντ 5.0 μονο του. Νομιζα πως δεν κανει OTA updates, ουτε μου ειχε βγαλει καποιο μνμ. Τωρα εχω VIBEUI_2.5_11520_5.827.1_ST_k50-t5, βασισμενη σε ανδροιδ 5.0. Εχασα και το ροοτ εχει συμβει σε αλλον??
  2. kalhspera ενα θεμα που εχω ειναι οτι μετα απο καθε update στις εφαρμογες απο play, αυτες εγκαθιστανται ξανα στην εσωτερικη μνημη και οχι στην sd που τις ειχα μεταφερει,...
  3. επειδη εχω και εαν xiaomi στο σπιτι, ετσι ακριβως γινεται και η εβδομαδιαια αναβαθμιση σε αυτα τα τηλεφωνα... αλλα και η αλλαγη ρομ, ετσι γινεται, ουτε φλας τουλς ουτε κατι αλλο περιεργο...αρκετα μπροστα η xiaomi!!
  4. Καλη Επιτυχια και Χρονια Πολλα σε ολους!!
  5. αν ισχυει αυτο, τοτε ειναι μεγαλη ευκαιρεια!!
  6. θα προσθετα και το παρακατω 4. μες στην σουρα μαλλον το χτυπησες καπου η το πιεσες...
  7. το εβαλα κι εγω και εκανα αυτα που λες, αλλα σαν φωτακια δεν ειδα τιποτα, παρα μονο βλεπω τα συνολικα notifications οταν κατεβασω την κουρτινα... ισως να φταιει βεβαια οτι εγω εχω μονιμως ενα πρασινο λαμπακι να αναβοσβηνει, το οποιο δεν εχω καταφερει να το νσταματησω...εχω κοιταξει καθε εφαρμογη με μνμτα, κλησεις αλλα τιποτα. υποψιαζομαι οτι αρχισε να ανβοσβηνει απο τοτε που εγκατεστησα το τεξτρα!! καμια ιδεα??
  8. Γιατι να αλλαξω ρομ?? δουλευει μια χαρα, μπηκα στο φορουμ που μου πες και εκανα εγγραφη... αφου δουλευουν ολα μια χαρα...βρηκα και το apk. του κινγροοτ μεσα στο κινητο, το ετρεξα ρουταριστηκε και ολα καλα... Προτεινεις καποια συγκεκριμενη??
  9. εμενα φιλε μου επεσε μεσα σε συντριβανι γεματο με νερο, μισο μετρο βυθιστηκε το εβγαλα το σκουπισα παντου, το αποσυναρμολογησα εκεινη την στιγμη και το σκουπισα... το αφησα λιγο στον ηλιο και μετα το εβαλα σε ενα κλειστο δοχειο με ρυζι...πρεπει να εκατσε εκει καμια 15αρια μερες... στην αρχη αναβε, αλλα δεν λειτουργουσε η οθονη, οποτε παρηγγειλα αλλη...η παλια ειχε κι ενα μικρο ραγισμα, ουτως η αλλως... τωρα δουλευει μια χαρα, θα του αλλαξω την οθονη μες στην εβδομαδα... βεβαια, πηρα αλλο...παλι lenovo k3 note... αλλα πηρα για την γυναικα το xiaomi redmi2, στα ιδια χαρακτηριστικα με το παλιο λενοβο, και εντυπωσιαστηκα με την ρομ που ειχανε...αλλη ιστορια ομως αυτη...
  10. Καλησπερα, μου ηρθε απο βικμολ το redmi2 το απλο μοντελο με το 1Gb RAM. Προοριζεται για την συζυγο. Ηρθε με android 4.4.4. MIUI 63.0/developer, weekly. Πληρως εξελλληνισμενο, μια ψιλοκινεζια με αγγλικους χαρακτηρες ομως... δεν το χω δουλεψει για να δω play, root αλλα αργοτερα θα στειλω ενημερωση. Το καλο ειναι οτι φαινεται οτι δεν θα χρειαστει κατι παραπανω, μιας και το θελει για κλησεις, μνμτα, φωτο και σερφαρισμα απλο. Γενικα σαν κατασκευη πολυ μαζεμενο. στιβαρο αλλα ελαφρυ. και η οθονη μου φαινεται μια χαρα. 90€, πολυ καλη τιμη για αυτα που εχει
  11. καλημερα, το χω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση...ας δοκιμασω αλλη μια φορα Οταν κανει updates απο το play, αν και οι εφαρμογες ειναι εγκατεστημενες στην εξωτερικη καρτα, τις εμφανιζει σαν καινουρια εγκατασταση σην internal memory. θα πρεπει να παω παλι χειροκινητα με το link2SD να τις μεταφερω στην internal.. το ασχημο ηταν σε παιχνιδια, οπου μετα απο καποιο update, μου εμφανισε το save το παλιοτερο και οχι το πιο προσφατο.
  12. εχω ενα θεμα που δεν το χω ξανασυναντησει σε ανδροιδ. Εχω εγκατεστημενεες τις εφαρμογες στην εξωτερικη SD, τις εχω περασει με το link2SD. Καθε φορα που κανω update απο το play, μου τις μεταφερεις ξανα στην εσωτερικη. Η ρυθμιση που εχω ειναι στην εξωτερικη να εγκαθιστανται οι νεες εφαρμογες.
  13. ναι νομιζω ειναι η ακλυτερη λυση αυτη... για τον ψεκασμο, πρεπει αν το ανοιξουμε για να γινει?? εχετε κανα σπρευ να προτεινετε??
×
×
  • Create New...