gggppp333 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Τα καλύτερα για εμένα πληκτρολόγια είναι τα original της ελληνικής ROM. Μήπως κάποιος ξέρει που μπορούμε να βρούμε το παρακάτω πληκτρολόγιο; Παρε το link που εχει δωσει πολλες φορες ο athanaso77 και εισαι OK. ;) http://rapidshare.com/files/223957925/GR-EN_keyboards.cab ΝΟΜΙΖΩ.κατσε να στειλω ενα και θα σου πω με σιγουρια λοιπον στελνει Mms και με ελληνικο κειμενο με το πληκτρολογιο του tsipistri που χρησιμοποιω εγω. Aν και πλεον εχω φερει τη Rom 100% στα μετρα μου και δεν ειμαι για πειραματα, δωσε κανενα link για αυτο το πληκτρολογιο ωστε να υπαρχει μια εναλλακτικη. ;) Δεν ξερω αν ειναι το πληκτρολογιο που παιζει σωστα ή αν ειναι η Rom που κανει τη διαφορα σε σχεση με τις υπολοιπες. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 προηγουμενη σελιδα ποστ 3043 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 προηγουμενη σελιδα ποστ 3043 δεν είναι το ίδιο, αυτό έχει ξεχωριστό κουμπί για αριθμούς απο την επιλογή γλώσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 η απαντηση μου πηγαινε στον gggppp333. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 η απαντηση μου πηγαινε στον gggppp333. Και η δικη μου απαντηση πηγαινε στον tsitadim αλλα ή δεν την ειδε ή δεν του εκανε το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ( http://rapidshare.com/files/223957925/GR-EN_keyboards.cab ):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Και η δικη μου απαντηση πηγαινε στον tsitadim αλλα ή δεν την ειδε ή δεν του εκανε το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ( http://rapidshare.com/files/223957925/GR-EN_keyboards.cab ):p Το κατάλαβα, μόλις το έβαλα αλλά όπως τα άλλα. δεν έχει το έξτρα κουμπί που δίνει το "μαμά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Το κατάλαβα, μόλις το έβαλα αλλά όπως τα άλλα. δεν έχει το έξτρα κουμπί που δίνει το "μαμά" Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω την επιμονη σου με το extra κουμπι. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Η δουλειά που έχει γίνει με αυτό το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλή. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Η δουλειά που έχει γίνει με αυτό το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλή. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες! :rolleyes: Πολύ σωστό αυτό που λές και ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθειά σας αλλά έχουν βγει διάφορες εκδόσεις και σκέφτομαι μήπως έχει βγει και κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Πολύ σωστό αυτό που λές και ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθειά σας αλλά έχουν βγει διάφορες εκδόσεις και σκέφτομαι μήπως έχει βγει και κάτι τέτοιο. Δε μπορω να καταλαβω με τιποτα τι ακριβως ψαχνεις φιλε. Τι λειπει απο αυτο το πληκτρολογιο ωστε να μην ικανοποιει τις αναγκες σου? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Περιμένω μία επιδότηση της τάξης των 350€, και μετά από όχι πολύ ψάξιμο (μιάς και δεν είμαι πολύ σχετικός με το θέμα), μάλλον κατέληξα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Διάβασα και το review στην κεντρική σελίδα , αλλά ήθελα να ρωτήσω όσους το έχετε χρησιμοποιήσει, αν έχει παρουσιάσει (σημαντικά) προβλήματα, και γενικά πως είναι η απόκριση της συσκευής. Θυμάμαι για το πρώτο Diamond ότι είχε σχετικά αργή απόκριση, κάτι το οποίο ελπίζω να μην ισχύει και το για το δεύτερο. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να έχω υπ'όψιν μου; Πάντως φαντάζομαι ότι η επιλογή της συγκεκριμένης συσκευής (με max budget 450€) είναι καλή, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τα windows mobile, είναι πολύ καλή η συσκευή. Δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα και ξεχωρίζει για την ποιότητά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με τα windows mobile, είναι πολύ καλή η συσκευή. Δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα και ξεχωρίζει για την ποιότητά της. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναδουλέψει με Windows Mobile συσκευή (τόσα χρόνια με το S.E. k800i ήμουν), ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Σχετικά με την αποκρίση δεν υπάρχει κάποιο θέμα έτσι; Και κάτι τελευταίο....:happy: Μεταξύ HTC Diamond 2 και Samsung Omnia ποιό προτιμάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Η συσκευή είναι όντως μια χαρά. Πήγαινε σε ένα μεγάλο κατάστημα να το δουλέψεις αν θες πριν αποφασίσεις. Σε σχέση με το Omnia, είναι σαφώς ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Η συσκευή είναι όντως μια χαρά. Πήγαινε σε ένα μεγάλο κατάστημα να το δουλέψεις αν θες πριν αποφασίσεις. Σε σχέση με το Omnia, είναι σαφώς ανώτερο.Ok!!! Athanaso ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! Από βδομάδα που, κατά πάσα πιθανότητα, θα το έχω στα χέρια μου, θα γράψω και τις εντυπώσεις μου.:D Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Εγώ πάλι προχθές ανακάλυψα ότι ένας οποιοσδήποτε φορτιστής με mini usb χωράει στην υποδοχή του D2 και φορτίζει κανονικά. Είναι γνωστό σε όλους και εγώ δεν το ήξερα; :p Κάτι άλλο. Σε ένα PC έχουμε antivirus, firewall, antispyware κτλ για να είμαστε κάπως ήσυχοι στο σερφάρισμα. Το κινητό δεν κινδυνεύει στο Internet? Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Εγώ πάλι προχθές ανακάλυψα ότι ένας οποιοσδήποτε φορτιστής με mini usb χωράει στην υποδοχή του D2 και φορτίζει κανονικά. Είναι γνωστό σε όλους και εγώ δεν το ήξερα; :p Γνωστό χρόνια τώρα. Πρόσεξε όμως τα mah που βγάζουν οι εκάστοτε φορτιστές να μην διαφέρουν ιδιαίτερα από τον original γιατί μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της μπαταρίας σου σε ένα βάθος χρονου. Κάτι άλλο. Σε ένα PC έχουμε antivirus, firewall, antispyware κτλ για να είμαστε κάπως ήσυχοι στο σερφάρισμα. Το κινητό δεν κινδυνεύει στο Internet? Σε αυτές τις συσκευές δεν έχει κριθεί αναγκαία η χρήση τέτοιου είδους software (μέχρι σήμερα τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Για φορτιστή, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω ένα φορτιστή για εξωτερικό gps δέκτη (που τον χρησιμοποιούσα με το lg ks20, επειδή δεν είχε ενσωματωμένο δέκτη). Αυτός ο φορτιστής, αποτελείται από ένα καλώδιο usb και το κομμάτι που κουμπώνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Αν συνδέσω αυτό το κομμάτι με το usb καλώδιο του diamond2, θα μπορώ να φορτίζω το κινητό στο αυτοκίνητο για να χρησιμοποιώ το gps; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το δοκιμάσω, αλλά ο λόγος που το ρωτάω είναι μήπως δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kore Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 γεια σας Παιδια.επειδη πηρα σημερα το διαμαντακι.ποσες ωρες φορτιζω πρωτη φορα ?να το εχω κλειστω ?ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 μεχρι να πρασινισει το λαμπακι. ανοιχτο κλειστο δεν εχει σημασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ua1313 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δεν πρέπει να τη πρώτη φορά να το αφήσεις να ξεφορτίσει πριν κάνεις τη πρώτη φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δεν πρέπει να τη πρώτη φορά να το αφήσεις να ξεφορτίσει πριν κάνεις τη πρώτη φόρτιση? Όχι. Το φορτίζεις κανονικά και όταν φορτίσει πλήρως το βγάζεις. Δεν υπάρχουν κανόνες τέτοιου τύπου σε αυτές τις συσκευές εκτός του να μην το αφήνεις να πέφτει η μπαταρία κάτω του 10% όσο αυτό είναι εφικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 το παρηγγειλα και γω το κινητο...μια ερωτηση..μεσα στη συσκευασια εχει screen protector;να ξερω αν ειναι να παρω απο ebay...thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ναι εχει,ειναι μεσα στο σακουλακι με τις οδηγιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 σ ευχαριστω...αντε γιατι χωρις κινητο δε παλευεται η κατασταση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts