platonask Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 πρέπει να δηλώσεις ότι το αμάξι είναι Bluetooth audio στο τηλέφωνο, και έτσι θα παίζει τους ήχους στο αμάξι. καταρχήν ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου. πως δηλώνεις στο τηλέφωνο ότι είναι bluetooth audio? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 καταρχήν ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου. πως δηλώνεις στο τηλέφωνο ότι είναι bluetooth audio? Ευχαριστώ Start>Settings>Connections>Bluetooth. μετά αν θυμάμαι καλά, διαλέγεις την συσκευή, και κάπου εκεί υπάρχει μια επιλογή που λέει B2Audio (νομίζω το γράφει με 4 γράμματα δεν θυμάμαι ακριβώς, θα το βρείς) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_spy Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 εμένα οι απορίες μου ειναι:1) πως μπορώ να στείλω κάτι μέσω Bluetooth αφου όταν πατάω αποστολή δεν έχει τα Βluetooth 2)πως μπορώ να απενεργοποιήσω την δόνηση από τα πλήκτρα όταν γράφω αριθμούς για κλήση γιατί την δόνηση από τα πλήκτρα στο menu την απενεργοποίησα 3)αν μπορώ για ήχο κλήσης να βάλω κάποιο από τους δικούς μου ήχους.. ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 thanks φιλε.οκ ,το εκανα εγκατασταση δουλευει μια χαρα αλλα πως λειτουργει?νομιζω πως σου δειχνει τα αστερια στον ουρανο (οπου κοιταει η συσκευη),αλλα με τη κινηση της συσκευης δε μου αλλαζει καθολου εικονα?????? Για να το κάνει αυτό, πρέπει η συσκευή να έχει ενσωματωμένη πυξίδα. Το GPS δεν είναι αρκετό, μιας και το μόνο που ξέρει είναι η θέση σου στο χώρο, και (με κατάλληλους υπολογισμους) την κατεύθυνση και ταχύτητα που κινείσαι. Το που κοιτάς, το ξέρει μόνο μια πυξίδα (μαγνητική ή ηλεκτρονική/γυροσκοπική) Οπότε ξέχνα το για το κινητό σου. Υ.Γ. Για το iPhone το καινούριο που έχει απ'ότι άκουσα πυξίδα δεν ξέρω τι παίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoosss Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 ειχα δει την εφαρμογη σε ενα htc magic...και νομιζα πως θα παιζει και στο diamond 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Γεια σας και απο μενα.Εχω το diamond 2 εδω και κατι μερες.Εχω ενεργοποιησει την επιλογη αυτοματη περιστροφη οθονης αλλα δεν γινετε τιποτα.ΓΙΑΤΙ?Τι κανω λαθος?Θελω να μπορω να το γυρισω σε landscape οταν τρεχω το destinator. Μπορει καποιος να με βοηθησει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HTC Touch Diamond 2 και θα ήθελα την Βοήθεια σας για κάποιες απορίες που έχω. Α) 1)Τα Windows Mobile 6.1 Professional που έχει είναι στα ελληνικά; Β) 1)Το Word Mobile είναι στα ελληνικά; 2) Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; 3) Έχει ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο; 4) Το κείμενο που θα γράφω με το Word Mobile θα μπορώ να το στείλω με sms; 5) Τα sms που θα μου στέλνουν θα μπορώ να τα επεξεργαστώ στο Word Mobile; 6) Τα κείμενα στο Word Mobile και τα sms που θα έχω αποθηκευμένα στο κινητό θα μπορώ να τα μεταφέρω το PC μου και πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 1) Τα Windows Mobile 6.1 Professional που έχει είναι στα ελληνικά; Αν το αγοράσεις από την Ελλάδα ναι θα έχει! Από Ελλάδα όχι από οπουδήποτε, αλλά να έχει αυτοκόλλητο της Ace Hellas 2) Το Word Mobile είναι στα ελληνικά; Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Έχει ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο; Το κείμενο που θα γράφω με το Word Mobile θα μπορώ να το στείλω με sms; Τα sms που θα μου στέλνουν θα μπορώ να τα επεξεργαστώ στο Word Mobile; Τα κείμενα στο Word Mobile και τα sms που θα έχω αποθηκευμένα στο κινητό θα μπορώ να τα μεταφέρω το PC μο α) και β) ερώτηση ναι έχει αλλά όπως είπα πρέπει να είναι ελληνικό το τηλέφωνο. Ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο?? Τ9 πρέπει να έχει άρα αυτό που ζητάς (δεν ασχολούμαι πλέον με WM και δεν γνωρίζω σίγουρα). Για την τελευταία ερώτηση ναι θα μπορείς να τα μεταφέρεις στο PC! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Αν το αγοράσεις από την Ελλάδα ναι θα έχει! Από Ελλάδα όχι από οπουδήποτε, αλλά να έχει αυτοκόλλητο της Ace Hellas Άμα το αγοράσω από εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-26000,4940.action θα είναι στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Λογικά ναι ελληνικά θα έχει, αλλά καλύτερα ρώτα τους εκεί να σου πουν σίγουρα. 80% να έχει! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ρε παιδια εχω το εξης προβλημα : εχω βαλει το ελληνικο πληκτρολογιο (finger keyboard2) στο "διαμαντι" μου και στις επιλογες μυνηματων αφησα χωρις "τικ" τη "χρηση unicode χαρακτηρων οπου χρειαζεται" , ωστε να εχω 160 χαρακτηρες /sms και οχι 70. μεχρι εδω ολα καλα ΑΛΛΑ οταν στελνω sms ετσι (ελληνικα μικρα) δεν τα βλεπουν αλλα πηγαινουν σαν ερωτηματικα στον παραληπτη. για να τα δει ο παραληπτης πρεπει να γραφω ελληνικα ΚΕΦΑΛΑΙΑ. οταν "γυρναω σε unicode" τικαροντας την παραπανω επιλογη, τοτε δουλευουν ολα ρολοι (τα ελληνικα πανε κανονικα) αλλα βεβαια μειωνεται ο αριθμος των χαρακτηρων/sms σε 70. τι μπορω να κανω ; :confused::confused: ωστε να εχω 160 χαρακτηρες ΚΑΙ ελληνικα μικρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 δεν γινεται τιποτα ; καθολου ; νιετ ; nothing ; :(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Ο παραλήπτης και ελληνικά μικρά να του στείλεις με τον τρόπο των 70 χαρακτήρων δεν τα βλέπει κεφαλαία?? Μικρά τα βλέπει? Εγώ πάντα τα βλέπω κεφαλαία Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_spy Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 πως μπορώ να κανω αναβάθμιση σε WM 6.5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Βιάζεσαι πολύ. Ακόμα να βγουν τα 6.5 Edit: Εκτός και αν βάλεις cooked ROM που δεν έχουν την τελική έκδοση των 6.5 και δεν είναι πολύ σταθερά. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Ο παραλήπτης και ελληνικά μικρά να του στείλεις με τον τρόπο των 70 χαρακτήρων δεν τα βλέπει κεφαλαία?? Μικρά τα βλέπει? Εγώ πάντα τα βλέπω κεφαλαία μα δεν με ενδιαφερει αν ο παραληπτης τα βλεπει κεφαλαια η μικρα ! με ενδιαφερει να τα βλεπω εγω μικρα ελληνικα και να εχω 160 χαρακτηρες και να μη βλεπει "κινεζικα" ο παραληπτης δεν υπαρχει ελπιδα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Όχι και αυτό γιατί οι unicode χαρακτήρες καταλαμβάνουν περισσότερα bytes. Με τα κεφαλαία, στην ουσία χρησιμοποιούνται οι λατινικοί χαρακτήρες για τα κοινά με τα ελληνικά γράμματα, και έτσι γίνεται εφικτό να μπορείς να στείλεις sms με περισσότερους χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Όχι και αυτό γιατί οι unicode χαρακτήρες καταλαμβάνουν περισσότερα bytes. Με τα κεφαλαία, στην ουσία χρησιμοποιούνται οι λατινικοί χαρακτήρες για τα κοινά με τα ελληνικά γράμματα, και έτσι γίνεται εφικτό να μπορείς να στείλεις sms με περισσότερους χαρακτήρες. σε ευχαριστω dancer, οποτε μονοδρομος τα κεφαλαια !:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wackass Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Έχεις δοκιμάσει το btaudio.zip; Thanks, το δοκιμασα σημερα και δουλευει με το bluetooth ακουστικο που εχω. Να δουμε αν θα δουλεψει αυριο και με το αμαξι. Αλλη ερωτηση: Υπαρχει καποιο προγραμματακι να μας δειχνει ανατολη και δυση ηλιου και φεγγαριου, καθως και τις φασεις της σεληνης? κυριως το φεγγαρι με ενδιαφερει για ψαρεμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Εγώ έχω πρόβλημα σοβαρό με τη συσκευή. Κόλησε από κάποιο πρόγραμμα προφανός και επιχείρησα soft reset αλλά το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει στην αρχική οθόνη των winows και από εκεί να μην κινήται τίποτα αφού δεν πατιέται τίποτα. Για να το σβήσω του βγάζω την μπαταρία. Προσπαθώ hard reset με τα κουμπιά αλλά μάταια αφού και πάλι το μόνο που κάνει είναι να ανοίξει και πάλι στην αρχική οθόνη των windows και από εκεί πάλι όλα κολημένα..... Καμιά βοήθεια; Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Η οθόνη δηλαδή δεν κάνει τίποτα? Θα σου πρότεινα να περάσεις ξανά την ROM αλλά καλύτερα να το πας για Service αν είναι η οθόνη Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Δεν κάνει τίποτα αφού μόλις φτάσει στην αρχική οθόνη των windows κολάει εκεί. Το άσχημο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω hard reset που ίσως θα έλυνε κάποιο πρόβλημα. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Δηλαδή δεν κατάφερες να κάνεις Hard Reset? Προσπάθησε και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Σιγουρεψου οτι κρατας πατημενα και τα 2 κουμπια (vol up + vol down) οταν ακομα εχεις κλειστο το τηλεφωνο και μετα πατα να το ανοιξεις. Κι εγω δυσκολευτηκα στην αρχη. Εχεις ξανακανει hard reset? Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts