Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Από τον Ιούλιο, όντως θα είναι διαθέσιμο και από ACE Hellas. Υπομονή λοιπόν στους μελλοντικούς κατόχους.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά, είμαι λίγο άσχετος με τα windows mobile,

εάν εγώ το θέλω με αγγλικό μενού, αλλά θέλω να το πάρω με συμβόλαιο, ας πούμε από τη vodafone, γίνετε? ή όλα όσα θα διατίθενται στην ελλάδα θα είναι με ελληνικό OS

• Administrators
Να πάρεις ελληνικό από την ACE Hellas. Σου δίνει τη δυνατότητα τόσο για ελληνικό όσο και αγγλικό μενού.

Modpic.gif

βλέπω αρκετό ενδιαφέρον για το TP2 ε? :)

πολύ μεγάλη συσκευή ρε παιδί μου

ρε παιδια οταν λεει το expansys ''διατιθεται μονο κατοπιν παραγγελιας'' τι εννοει???Το παραγγελνεις και ερχεται συντομα η' την ''πατας'' και σου ερχεται μετα απο κανενα μηνα??????:(

κι εγώ την ίδια απορία έχω.

θα έχει δυνατότητα για ελληνικό μενου ή όχι [από expansys].

• Administrators
θα έχει δυνατότητα για ελληνικό μενου ή όχι [από expansys].

Ελληνικό μενού όχι και ούτε μπορείς να βάλεις την επίσημη ελληνική ROM της ACE Hellas. Ελληνικά όμως θα μπορείς να γράφεις κανονικά με το σχετικό πείραγμα.

Modpic.gif

Να πάρεις ελληνικό από την ACE Hellas. Σου δίνει τη δυνατότητα τόσο για ελληνικό όσο και αγγλικό μενού.

αχά, ωραία, υπομονή λοιπόν :-D

http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=759

εδώ λέει θα το έχει διαθέσιμο [με αγγλικό λειτουργικό] από 4-6-09.

μήπως τελικά έρθει με ελληνικό μενου λιγάκι νωρίτερα;;

φαινεται παντως πως δε του χουν περασει εφαρμογη για ραδιο παρολο που υποστηριζει...πολυ κουλο αυτο..δειτε εδω....

το xda εκανε παλι το θαυμα του....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521356

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουμε κανένα νέο για την ημερομηνία κυκλοφορίας;

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

Έχουμε κανένα νέο για την ημερομηνία κυκλοφορίας;

Για Ελληνικό άγνωστο, το Αγγλικό πάντως κυκλοφόρησε.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=759

εδώ λέει θα το έχει διαθέσιμο [με αγγλικό λειτουργικό] από 4-6-09.

μήπως τελικά έρθει με ελληνικό μενου λιγάκι νωρίτερα;;

Αυτοί δε βάζουν μυαλό.

580 απ'έξω και 660 σε αυτούς.

απο expansys που εκανα παραγγελια 2 κοματια και για ενα φιλο , μου ειπανε οτι θα παραλαμβαναν σημερα βραδυ ,παντως τωρα μου λεει παλι διαθεσιμα σε 2 μερες !

αντε να δουμε ...

ελπιζω συντομα εσυ και ο φιλος σου να τα παραλλαβεται και να μας πειτε την γνωμη σας!!!!!!!!!!!!!;):X

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

ελπιζω συντομα εσυ και ο φιλος σου να τα παραλλαβεται και να μας πειτε την γνωμη σας!!!!!!!!!!!!!;):X

κωστα μην δεις μηνυμα για το pro 2 ! τσιμπας :lol:

τελικα ραδιο θα εχει ?

Νομίζω τελικά πως όχι, δεν θα έχει. Υπάρχει το hardware αλλά δεν έχουν εγκαταστήσει το software. Οι XDA το έχουν βγάλει όμως. θα το βρεις εδώ.

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

χμμ..

άλλη μια απορία, πείτε ότι το παίρνω από το expansys, η αναβάθμιση στα Windows Mobile 6.5 πως θα γίνει "`επίσημα":

1) θα πρέπει να το στείλω πίσω στην expansys

2) θα μπορώ να το δώσω κάπου εντός ελλάδος για να το περάσουν

3) θα το κατεβάσω μόνος μου από την Microsoft/HTC δωρεάν παρέχοντας κάποιο serial της συσκευής μου και θα το φλασάρω εγώ?

(P.S. φαντάζομαι με cooked roms θα μπορώ να το κάνω και μόνος μου έτσι?)

μηπως το παρέλαβε κανένας τελικά να μας πει εάν του αρέσει. είμαι βασικά ανάμεσα στο HTC και το iphone 3g το 3 που θα εμφανιστεί τον ιούλιο με σημαντικές αναβαθμίσεις.:ninja:
Life is beautiful!:lol:

μηπως το παρέλαβε κανένας τελικά να μας πει εάν του αρέσει. είμαι βασικά ανάμεσα στο HTC και το iphone 3g το 3 που θα εμφανιστεί τον ιούλιο με σημαντικές αναβαθμίσεις.:ninja:

εχεις τον χρονο να περιμενεις ωστε να μπει (παραλληλα και επισημα) και το pro2 μαζι με το iphone 3 στην ελλαδα.

γνωμη μου μην βιαστεις να κανεις καμια κινηση,αν δεν καιγεσαι για συσκευη,αυτην την περιοδο;)

μια γνωμη για το πως θα δουλευει πανω κατω, pro2 μπορεις να παρεις δουλευοντας ενα hd σημερα σε καποιο μαγαζι...τα ιδια ειναι hardwareικα..εκτος του εξωτερικου πληκτρολογιου και της μικροτερης καμερας που εχει το pro2..

για το iphone δεν μπορεις να ξερεις τι θα κανει η νεα συσκευη,μιας και κανενας δεν ξερει:happy:

παντως ειναι 2 τελειως διαφορετικες συσκευες!!!!

προσεξε το αυτο....αν δεν εχεις αλλη προσωπικη επαφη με wm και iphone,καλα θα κανεις να το ψαξεις καλα το θεμα μιας και τα λεφτα που στοιχιζουν...δεν ειναι καθολου λιγα :!:

το ιδανικο θα ηταν να ειχαν φιλοι σου και το iphone αλλα και ενα καλο wm και

που να τα γνωριζουν καλα(γιατι πολλοι εχουν καλες συσκευες,ελαχιστοι ομως ξερουν να τα χρησιμοποιουν!!!)

ωστε να δεις απο καποιους που ξερουν τις συσκευες τους καλα τι πραγματικα ειναι ικανες να σου προσφερουν!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ειμαι κατοχος των windowdsmobile απο τοτε που η htc ονομαζοταν qtec και ειμαι ευχαριστημενη αυτον τον καιρο εχο to ΗΤΨ ΤΥΤΝ ΙΙ χωρις κανενα προβλημα απλα σκεφτηκα να αλλαξω διοτι η htc ορισμενα πραγματα οπως την καμερα δεν θελει να την αλλαξει τα 3,2megapixel και απο οσο μου ειπανε φιλοι το iphone βγαζει φοβερες φωτο.
Life is beautiful!:lol: