Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Από τον Ιούλιο, όντως θα είναι διαθέσιμο και από ACE Hellas. Υπομονή λοιπόν στους μελλοντικούς κατόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aqtivator Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 παιδιά, είμαι λίγο άσχετος με τα windows mobile, εάν εγώ το θέλω με αγγλικό μενού, αλλά θέλω να το πάρω με συμβόλαιο, ας πούμε από τη vodafone, γίνετε? ή όλα όσα θα διατίθενται στην ελλάδα θα είναι με ελληνικό OS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Να πάρεις ελληνικό από την ACE Hellas. Σου δίνει τη δυνατότητα τόσο για ελληνικό όσο και αγγλικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 βλέπω αρκετό ενδιαφέρον για το TP2 ε? :) πολύ μεγάλη συσκευή ρε παιδί μου Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ρε παιδια οταν λεει το expansys ''διατιθεται μονο κατοπιν παραγγελιας'' τι εννοει???Το παραγγελνεις και ερχεται συντομα η' την ''πατας'' και σου ερχεται μετα απο κανενα μηνα??????:( κι εγώ την ίδια απορία έχω. θα έχει δυνατότητα για ελληνικό μενου ή όχι [από expansys]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 θα έχει δυνατότητα για ελληνικό μενου ή όχι [από expansys]. Ελληνικό μενού όχι και ούτε μπορείς να βάλεις την επίσημη ελληνική ROM της ACE Hellas. Ελληνικά όμως θα μπορείς να γράφεις κανονικά με το σχετικό πείραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aqtivator Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Να πάρεις ελληνικό από την ACE Hellas. Σου δίνει τη δυνατότητα τόσο για ελληνικό όσο και αγγλικό μενού. αχά, ωραία, υπομονή λοιπόν :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=759 εδώ λέει θα το έχει διαθέσιμο [με αγγλικό λειτουργικό] από 4-6-09. μήπως τελικά έρθει με ελληνικό μενου λιγάκι νωρίτερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 φαινεται παντως πως δε του χουν περασει εφαρμογη για ραδιο παρολο που υποστηριζει...πολυ κουλο αυτο..δειτε εδω.... το xda εκανε παλι το θαυμα του....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521356 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Έχουμε κανένα νέο για την ημερομηνία κυκλοφορίας; Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Έχουμε κανένα νέο για την ημερομηνία κυκλοφορίας; Για Ελληνικό άγνωστο, το Αγγλικό πάντως κυκλοφόρησε. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Οποιος το παρει παιδια απο εξω οπωσδηποτε ενα Mini review εδω!!:) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=759 εδώ λέει θα το έχει διαθέσιμο [με αγγλικό λειτουργικό] από 4-6-09. μήπως τελικά έρθει με ελληνικό μενου λιγάκι νωρίτερα;; Αυτοί δε βάζουν μυαλό. 580 απ'έξω και 660 σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 απο expansys που εκανα παραγγελια 2 κοματια και για ενα φιλο , μου ειπανε οτι θα παραλαμβαναν σημερα βραδυ ,παντως τωρα μου λεει παλι διαθεσιμα σε 2 μερες ! αντε να δουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 ελπιζω συντομα εσυ και ο φιλος σου να τα παραλλαβεται και να μας πειτε την γνωμη σας!!!!!!!!!!!!!;):X Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 ελπιζω συντομα εσυ και ο φιλος σου να τα παραλλαβεται και να μας πειτε την γνωμη σας!!!!!!!!!!!!!;):X κωστα μην δεις μηνυμα για το pro 2 ! τσιμπας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 τελικα ραδιο θα εχει ? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 τελικα ραδιο θα εχει ? Νομίζω τελικά πως όχι, δεν θα έχει. Υπάρχει το hardware αλλά δεν έχουν εγκαταστήσει το software. Οι XDA το έχουν βγάλει όμως. θα το βρεις εδώ. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Ενα ωραίο review http://www.youtube.com/watch?v=VgTjSbpFDhQ http://www.youtube.com/watch?v=uONMuEeTo7A&feature=channel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 κωστα μην δεις μηνυμα για το pro 2 ! τσιμπας :lol: Ακόμα να το παραλάβεις Βασίλη; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aqtivator Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 χμμ.. άλλη μια απορία, πείτε ότι το παίρνω από το expansys, η αναβάθμιση στα Windows Mobile 6.5 πως θα γίνει "`επίσημα": 1) θα πρέπει να το στείλω πίσω στην expansys 2) θα μπορώ να το δώσω κάπου εντός ελλάδος για να το περάσουν 3) θα το κατεβάσω μόνος μου από την Microsoft/HTC δωρεάν παρέχοντας κάποιο serial της συσκευής μου και θα το φλασάρω εγώ? (P.S. φαντάζομαι με cooked roms θα μπορώ να το κάνω και μόνος μου έτσι?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Το 3) επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 μηπως το παρέλαβε κανένας τελικά να μας πει εάν του αρέσει. είμαι βασικά ανάμεσα στο HTC και το iphone 3g το 3 που θα εμφανιστεί τον ιούλιο με σημαντικές αναβαθμίσεις.:ninja: Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 μηπως το παρέλαβε κανένας τελικά να μας πει εάν του αρέσει. είμαι βασικά ανάμεσα στο HTC και το iphone 3g το 3 που θα εμφανιστεί τον ιούλιο με σημαντικές αναβαθμίσεις.:ninja: εχεις τον χρονο να περιμενεις ωστε να μπει (παραλληλα και επισημα) και το pro2 μαζι με το iphone 3 στην ελλαδα. γνωμη μου μην βιαστεις να κανεις καμια κινηση,αν δεν καιγεσαι για συσκευη,αυτην την περιοδο;) μια γνωμη για το πως θα δουλευει πανω κατω, pro2 μπορεις να παρεις δουλευοντας ενα hd σημερα σε καποιο μαγαζι...τα ιδια ειναι hardwareικα..εκτος του εξωτερικου πληκτρολογιου και της μικροτερης καμερας που εχει το pro2.. για το iphone δεν μπορεις να ξερεις τι θα κανει η νεα συσκευη,μιας και κανενας δεν ξερει:happy: παντως ειναι 2 τελειως διαφορετικες συσκευες!!!! προσεξε το αυτο....αν δεν εχεις αλλη προσωπικη επαφη με wm και iphone,καλα θα κανεις να το ψαξεις καλα το θεμα μιας και τα λεφτα που στοιχιζουν...δεν ειναι καθολου λιγα :!: το ιδανικο θα ηταν να ειχαν φιλοι σου και το iphone αλλα και ενα καλο wm και που να τα γνωριζουν καλα(γιατι πολλοι εχουν καλες συσκευες,ελαχιστοι ομως ξερουν να τα χρησιμοποιουν!!!) ωστε να δεις απο καποιους που ξερουν τις συσκευες τους καλα τι πραγματικα ειναι ικανες να σου προσφερουν!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ειμαι κατοχος των windowdsmobile απο τοτε που η htc ονομαζοταν qtec και ειμαι ευχαριστημενη αυτον τον καιρο εχο to ΗΤΨ ΤΥΤΝ ΙΙ χωρις κανενα προβλημα απλα σκεφτηκα να αλλαξω διοτι η htc ορισμενα πραγματα οπως την καμερα δεν θελει να την αλλαξει τα 3,2megapixel και απο οσο μου ειπανε φιλοι το iphone βγαζει φοβερες φωτο. Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts