Jump to content

Aqtivator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Aqtivator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα. δεν έχω καταλάβει τι γίνετε παιδιά έχω το htc touch pro 2, αγγλική rom απείραχτη έχω 2 κάρτες (και οι 2 καρτοκινητή) wind κ whats up βάζω την wind, τρέχω το Connection Wizard κάνω restart και voila δουλεύει το google maps μπαίνω ίντερνετ κανονικά με opera, skyfire βάζω cosmote, τρέχω το Connection Wizard, restart, μου βγάζει could not dial, check your settings το wapa το έχω ενεργοποιήσει (wapa στο 1333) τελικά γίνετε να μπαίνεις κανονικά google maps κ ίντερνετ μέσω καρτοκινητης cosmote και απλά έχω λάθος ρυθμίσεις ή τσάμπα παιδεύομαι. καμιά σκέψη... P.S. η whats up είναι παλιά κάρτα 4 χρονών και... την είχα σύνδεση μετά cosmocarta μετά what up δεν ξέρω αν παίζει ρόλο
  2. παιδιά έχω χαθεί λίγο έχω εδώ κ κάτι χρόνια το what´s up της cosmote (καρτοκινητή) έχω κ το htc touch pro 2 (το οποίο το πήρα πρόσφατα κ είναι το πρώτο μου windows mobile :lol: χαράααα!) προσπάθησα να μπώ στο ίντερνετ ή στο google maps δεν με αφήνει. πήγα σε ένα κατάστημα cosmote κ μου λένε ότι για να έχεις υπηρεσίες ίντερνετ πρέπει να κάνεις συμβόλαιο. Καλά μέχρι εδώ. έχω κ μια κάρτα της wind, την οποία την πήρα πρόσφατα, κ την έχω σε ένα αλλο κινητό, με το που την έβαλα στο htc, αμέσως όλα δουλεψαν, κ google maps, opera τα πάντα, κ χωρίς καμία ενεργοποίηση από εμένα. τώρα για να καταλάβω, η wind προσφέρει ίντερνετ στην καρτοκινητή ενώ η cosmote όχι, και θα πρέπει να χρησημοποιήσω φορητότητα αριθμού για να να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ χώρις να αλλάξω αριθμό... :blink:
  3. χμμ.. άλλη μια απορία, πείτε ότι το παίρνω από το expansys, η αναβάθμιση στα Windows Mobile 6.5 πως θα γίνει "`επίσημα": 1) θα πρέπει να το στείλω πίσω στην expansys 2) θα μπορώ να το δώσω κάπου εντός ελλάδος για να το περάσουν 3) θα το κατεβάσω μόνος μου από την Microsoft/HTC δωρεάν παρέχοντας κάποιο serial της συσκευής μου και θα το φλασάρω εγώ? (P.S. φαντάζομαι με cooked roms θα μπορώ να το κάνω και μόνος μου έτσι?)
  4. αχά, ωραία, υπομονή λοιπόν :-D
  5. παιδιά, είμαι λίγο άσχετος με τα windows mobile, εάν εγώ το θέλω με αγγλικό μενού, αλλά θέλω να το πάρω με συμβόλαιο, ας πούμε από τη vodafone, γίνετε? ή όλα όσα θα διατίθενται στην ελλάδα θα είναι με ελληνικό OS
  6. Ε κοίτα, εγώ είμαι διατεθειμένος να πάρω αυτό το ρίσκο, δηλαδή όχι ακόμα, αλλά το σκέφτομαι και για αυτό μαζεύω πληροφορίες, ρωτάω εάν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο, κλπ. Το ψάχνω βρε παιδί μου, και θα δείξει. :)
  7. Καλημέρα παιδιά. Σκεπτόμενος λογικά έχω μια θεωρία και θα ήθελα να δω αν ισχύει. :p Εάν πάρω ένα κινέζικο κινητό που για λειτουργικό έχει το Windows Mobile, και στα χαρακτηριστικά δεν γράφει ότι υποστηρίζει ελληνικά, πιστεύω πώς δεν θα έχω πρόβλημα στο να αναγνωρίζει μηνύματα στα ελληνικά, γιατί ακόμα και αν δεν τα έχει περασμένα, επειδή είναι windows mobile μπορώ να του περάσω ότι θέλω? (δεν με ενδιαφέρει και πολύ να γράφει τα μηνύματα στα ελληνικά, αλλά να τα διαβάζει) Γενικός, επειδή δεν είχα ποτέ κινητό με το λειτουργικό αυτό, τι γίνετε με τα Windows mobile τα κάνουμε ότι θέλουμε όπως τα PC? P.S. επίσης εάν έχετε κάποιο κινητό αυτού του είδους να προτείνετε ρίξτε μια σείρα.
  8. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. :) Για τι πράγμα ακριβώς? :confused:
  9. Γεια σας παιδιά. CHANGJIANG A1000 Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, και απλά ήθελα να μάθω αν το έχει πάρει κανείς, έχω κάποιες ερωτήσεις: Αναγνωρίζει κανονικά τα ελληνικά γράμματα στα μηνύματα Στα χαρακτηριστικά λέει ότι έχει touchscreen αλλά σε κανένα video στο youtube που έψαξα, δεν είδα να ακουμπάνε την οθόνη :P (όχι ότι έχει και πολλή σημασία, απλά αναρωτιέμαι) Τι γίνετε με τα μηνύματα στα ελληνικά 70 χαρακτήρες ή 160.. (αφού γράφει στα Languages: Greek υποθέτω ότι αυτό ισχύει και για μυνήματα) Οι Dual SIM είναι both online ή standby. Εάν έχετε κάποιες άλλες παρατηρήσεις που θα έπρεπε να ξέρω είμαι όλος αυτιά :)
  10. Όχι, είναι μονο για 60 δευτερα, και δεν χρειάζεται και παραπάνω, αφού σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να ανιχνεύσει την άλλη σύσκευη και την αποθηκεύει σαν γνωστη, οποτε δεν χρειάζεται να την ψάχνεις ξανά. Μετά απλός πατάς σύνδεση με αυτή (όταν κανεις αποστολή η οτιδήποτε άλλο) και κανεις τη δουλειά σου.
  11. Είναι μια πατέντα αυτό που είπα για τις επαφές. Και για μένα είναι μια λύση, το τηλέφωνο δεν το κλείνω σχεδόν ποτε, και το να πάω μόλις το ανοίξω, και να αλλάξω κατηγορια, δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Στη τελική, αυτό το θεωρώ μια από τις αδυναμίες του κινητού στο λογισμικό, είναι παρόμοιο με τις κατηγοριες τον φωτογραφιών, κτλ, που σου τις βγάζει όλες μαζί, όπως και με την αναφορά μηνύματος και το κόλλημα με 5MB μνήμη. Είναι σαν να μην την ενδιαφέρει (την Motorola) τίποτα εκτος από τον εξωτερικό σχεδιασμό των κινητών, κρίμα. PS. Δεν μιλάω για τις κατηγοριες των 500 euro.
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΌΠΟΣ!!! Βάζεις τις επαφές που έχεις σώσει στο τηλέφωνο (όχι στη sim) σε μια κατηγορια (που εγώ την έχω ονομάσει "Phone") και μετά πατάς να φαίνονται οι επαφές μονο από αυτή τη κατηγορια, έτσι θα φαίνονται οι επαφές μονο από το τηλέφωνο, και οποια καινούρια νούμερα προσθέτεις, τα σώζεις στο τηλέφωνο σε αυτή τη κατηγορια.
  13. Πολλά εξαρτώνται από το λογισμικό που έχει το κινητό, εγώ έχω Vodafone και ανάλογα σου απαντώ 2)Αυτό το ρυθμίζεις εσύ, πρώτα μελωδία μετά δόνηση, πρώτα δόνηση μετά μελωδία, μαζί, κτλ 3)Πρόγραμμα για δημιουργία δικών σου, δεν ξέρω, για να βάζεις απλός κάποια free που κυκλοφορούν υπάρχει δωρεάν, και skins θα βρείς στο google. 5) Το iTunes είναι mp3 player, και όσο για μετατροπή, όσα mp3 έχω βάλει από τη συλλογή μου με διαφορα bitrate όλα δούλεψαν. 6) Αν και έχω διαβάσει ότι γίνετε δεν το έχω καταφέρει... 8)Κλείδωμα αυτόματο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν γίνετε, τουλάχιστον με την έκδοση λογισμικού που θα βρείς στην ευρώπη-Ελλάδα
  14. E το καλο το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι, υπάρχει ένα μαγαζάκι στην κυψέλη που έχει παλιά εξαρτήματα για PC, ότι θες, σήμερα κιόλας θα πάω για PCI καρτούλα εκεί. Ευχάριστω και πάλι.
×
×
  • Create New...