Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6720 Classic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί λίγο με το GPS,(αν και διάβασα το s60) έχω μια απορία.Στις γενικές ρυθμίσεις-μέθοδοι εντοπισμού θέσης ποιό επιλέγω από τα ακόλουθα: bluetooth GPS, Υποβοηθούμενο GPS,Ενσωματωμενο GPS,ή βάσει δικτύου? και η λετουργία δικτύου είναι GSM ή διπλή 3G, με σύνδεση ή χωρίς?

Εχω cosmote συμβόλαιο και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ (gps) με μικρή χρέωση.

Σας παρακαλώ λίγο τα φώτα σας,γιατί μούρθε ο λογαριασμός και τρελλάθηκα.

Ευχαριστώ.

Ασε τσεκαρισμένα το υποβοηθούμενο gps (A gps) και το ενσωματομένο gps. To βάση δικτύου εγώ δε το έχω τσεκάρει (δεν παίζει κανένα ρόλο αν έχεις 3g η απλά gsm). Οι χρεώσεις για το υποβοηθούμενο gps (A gps) είναι μηδαμινές αλλά έχεις πολύ πιο γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων. Για να μην αποτρελλαθείς:cry: στον επόμενο λογαριασμό κοίταξε μη χρησημοποιείς internet η οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα μέσω gprs - csmote wap. Εκεί γίνονται οι χρεώσεις.

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τσεκάρεις όλες τις επιλογές εκτός του bluetooth GPS.

Η λειτουργία δικτύου δε πάιζει ρόλο. Εχώ την έχω GSM κι όχι διπλή, καθαρά για θέματα ενέργειας/διάρκεια μπαταρίας.

Edit: με πρόλαβες...

ευχαριστώ πολύ παιδιά,θα τα κοιτάξω και θα σας πω.Γιατί μάλλον ενεργοποιώ σύνδεση και gprs cosmote Wap.Ευχαριστώ και για την αμεσότητα.

καλησπέρα και πάλι.Στον διακομ.εντοπ.θέσης βάζω αυτόμ.σε οικ.δίκτ.και σημ.πρόσβασης Cosmote Gprs,όταν ανόιγω τους χάρτες για να μπω, μου λέει μέγιστος αριθμός συνδ.σε χρήση,κλείστε μια ενεργή σύνδεση.Λέω ΟΚ,και ρωτάει αποσύν.από Cosm.GPRSκαι λέω ΟΚ.Μπαίνω μετά στα δεδομένα gps για πλοήγηση και λειτουργώ χωρίς σύνδεση? ή μπαίνω με τη μια στο ορόσημα δίνω προορισμό και κάνω πλοήγηση χωρίς σύδεση? συγνώμη που σας κουράζω ρε παιδιά,αλλά δουλεύω όλη μέρα και η διαύγεια έχει πιάσει πάτο.Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία σε GPS.Ευχαριστώ και πάλι.

καλησπέρα και πάλι.Στον διακομ.εντοπ.θέσης βάζω αυτόμ.σε οικ.δίκτ.και σημ.πρόσβασης Cosmote Gprs,όταν ανόιγω τους χάρτες για να μπω, μου λέει μέγιστος αριθμός συνδ.σε χρήση,κλείστε μια ενεργή σύνδεση.Λέω ΟΚ,και ρωτάει αποσύν.από Cosm.GPRSκαι λέω ΟΚ.Μπαίνω μετά στα δεδομένα gps για πλοήγηση και λειτουργώ χωρίς σύνδεση? ή μπαίνω με τη μια στο ορόσημα δίνω προορισμό και κάνω πλοήγηση χωρίς σύδεση? συγνώμη που σας κουράζω ρε παιδιά,αλλά δουλεύω όλη μέρα και η διαύγεια έχει πιάσει πάτο.Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία σε GPS.Ευχαριστώ και πάλι.

Στο "χρήση διακ. εντοπ. θέσης" βάλε αυτόματη επιλογη, στο σημείο πρόσβασης βάλε web cosmote (εγώ έχω βάλει web vodafone), όχι gprs.

Στο "χρήση διακ. εντοπ. θέσης" βάλε αυτόματη επιλογη, στο σημείο πρόσβασης βάλε web cosmote (εγώ έχω βάλει web vodafone), όχι gprs.

Σ΄ευχαριστώ.Δεν έχω επιλογή web cosmote.H αντίστοιχη επιλογή είναι cosmote internet. Αλλά και πάλι μου λέει μέγιστος αριθμός συνδ.σε χρήση,κλείστε μια ενεργή σύνδεση. Τέλος πάντων,στη πορεία θα το μάθω..ισως πάω σε oteshop για να το ρυθμίσω.σ΄ευχαριστώ πάντως

παιδιά καλησπέρα.Αν υπάρχει κάποιος που έχει cosmote συμβόλαιο θα ήθελα αν μπορεί να μου πει στις ρυθμίσεις-σύνδεση-προορισμούς στα σημεία πρόσβασης διαδίκτυο και υπηρεσίες wap τι έχει βάλει, καθώς πιο κάτω στο ίδιο αρχείο και στα πακέτα δεδομένων-σημείο πρόσβασης.Ευχαριστώ.

βγηκε αναβαθμιση?

Εγώ που ζήτησα αναβάθμιση. το Σάββατο απόγευμα. μέσω Η/Υ, δεν υπήρχε καινούργια.

Τροποποίηση από Ομάδα Διαχείρισης:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Καλημέρα παιδιά. Χτες πήρα ένα και εγώ. Είμουν μεταξύ Ε52 και 6720 και τελικά λόγω ποιότητας κατασκευής προτήμησα το 6720. Είναι πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο, με απίθανο ήχο και ποιότητα στη επικοινωνία. Πολύ καθαρό, άψογο!

Έχω ήδη ένα Ε51 που το δουλεύω, και το 6720 μάλλον θα αντικαταστήσει το Arena σαν το βασικό κινητό μου. (Το Ε51 το έχω σαν backup, λόγω που κανένα από τα δύο που είχα έως τώρα, δεν ήταν και το φαινόμενο της αυτονομίας) :lol:

Εν πάσει περιπτώσει, μην σας πρίζω, μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Το Ε51 είχε έναν ενσωματομένο file manager (περιορισμένων δυνατοτήτων βέβαια, αλλά ήταν εκεί), στο 6720 δεν μπόρεσα να βρω κάτι!:confused:

Έχει τελικά κάποιον manager ή πρέπει να βάλω εγώ κάποιον? Και αν πρέπει να βάλω, ποιον λέτε?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημέρα παιδιά. Χτες πήρα ένα και εγώ. Είμουν μεταξύ Ε52 και 6720 και τελικά λόγω ποιότητας κατασκευής προτήμησα το 6720. Είναι πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο, με απίθανο ήχο και ποιότητα στη επικοινωνία. Πολύ καθαρό, άψογο!

Έχω ήδη ένα Ε51 που το δουλεύω, και το 6720 μάλλον θα αντικαταστήσει το Arena σαν το βασικό κινητό μου. (Το Ε51 το έχω σαν backup, λόγω που κανένα από τα δύο που είχα έως τώρα, δεν ήταν και το φαινόμενο της αυτονομίας) :lol:

Εν πάσει περιπτώσει, μην σας πρίζω, μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Το Ε51 είχε έναν ενσωματομένο file manager (περιορισμένων δυνατοτήτων βέβαια, αλλά ήταν εκεί), στο 6720 δεν μπόρεσα να βρω κάτι!:confused:

Έχει τελικά κάποιον manager ή πρέπει να βάλω εγώ κάποιον? Και αν πρέπει να βάλω, ποιον λέτε?

Καλορίζικο. Ο καλύτερος (προσωπική μου άποψη) file manager και με πάρα πολλές επιλογές και λειτουργίες είναι ο X-Plore.

Για ότι έχει σχέση με εφαρμογές υπάρχει το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ. Συνέχεια εκεί λοιπόν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

έχει το κλασικό <<διαχείρηση αρχείων>> το οποίο το βρίσκεις στο εφαρμογές -> ατζέντα. Όπως είπες είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Συμφωνώ και εγώ με τον X plore.

Επιτέλους αλλάχθηκε το ακουστικό :dance:

Σε nokia store, δύο μερούλες.. κι όλα κομπλέ πλέον!! :yahoo:

Είναι ή είναι η ιδέα μου?

Εκτός από το 3D εφέ, έχω την εντύπωση ότι οι ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή στην αναπαραγωγή των MP3 επιρεάζουν το πως ακούγονται τα ringtones κατά την εισερχόμενη κλήση.:blink:

Το έχει προσέξει κανένας?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

οι ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή στην αναπαραγωγή των MP3 επιρεάζουν το πως ακούγονται τα ringtones κατά την εισερχόμενη κλήση

Ναι, συμβαίνει, αλλά δε βλέπω κάτι παράλογο σ' αυτό...

Παίζεις το ίδιο mp3 από τα ίδια ηχεία μέσω της ίδιας εφαρμογής! Γιατί να ακούγεται "διαφορετικά";;

Δεν μου έχει ξανατύχει σε τηλέφωνο. Πίστευα ότι όταν παίζει τα ringtone έχει κάποια default ρύθμιση και όχι ότι έχεις βάλει εσύ στο equalizer! Δεν το έχω δοκιμάσει στο Ε51. Θα το τσεκάρω και σ' αυτό τι γίνεται. Πολύ παράξενο μου φάνηκε πάντως.

Λοιπόν τα νεύρα μου κρόσια πια... :angry:

Όπως προείπα το ακουστικό αλλάχθηκε, και στην συνομιλία όλα κομπλέ, πεντακάθαρο και δυνατό!

Αλλά τώρα, κάνει το εξής: αν βάλεις το τηλέφωνο στο αυτί, ακούγεται από το ακουστικό ένα ψιλο..σφύριγμα να το πω, βουητό να το πω, σαν να μικροφωνίζει ένα πράγμα να το πω... Αυτό δεν έχει να κάνει με συνομιλία, ακούγεται πάντα, ακόμα και σε κατάσταση αναμονής. Το κουλό είναι ότι σταματάει μόλις (και μόνο όταν) μπει η οθόνη σε εξοικονόμηση ενέργειας (screensaver). Αν πατήσεις όποιο πλήκτρο και βγει απο το screensaver ξαναρχίζει... :lost:

Σήμερα το ξαναπήγα στο nokia store...

Καλησπέρα, παιδιά ισχύει και σε σας η άδεια πλοήγησης για δέκα μέρες πλοήγησης;

Και λήγει στις 12-2-2010.Ηδη έχει γράψει3/10. Ενώ η εξερεύνηση πόλης είναι έγκυρη.Αν δεν του πω εντάξει σε άλλη μια μέρα πλοήγησης,τότε ή με πετάει έξω στον Χάρτη,ή μου λέει για αγορά άδειας μέσω ιντερνετ.Χρειάζεται όντως να αγοράσω την αδεια.Δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά.

Ή έχει δωρεάν άδεια για δύο χρόνια όπως στο 6710.

Εχω βάλει και το garmin αλλά στη πορεία της πλοήγησης κολάει.Δεν ξέρω γιατί.

Όλα οκ και απο εμένα..το πήγα και το επιδιόρθωσαν το ακουστικό..μια ερώτηση..

υπάρχει εφαρμογή για να ανοίγω το flash χωρίς να ανοίγώ την κάμερα;;

Ακόμα αυτό το μένού τι είναι;; το δεξιά πως το βγάζεις;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Όλα οκ και απο εμένα..το πήγα και το επιδιόρθωσαν το ακουστικό..μια ερώτηση..

υπάρχει εφαρμογή για να ανοίγω το flash χωρίς να ανοίγώ την κάμερα;;

Ακόμα αυτό το μένού τι είναι;; το δεξιά πως το βγάζεις;

Φίλε που το πήγες για φτιάξιμο;; Εννοώ περιοχή.. Ρίξε μια ματιά λίγο πιο πάνω, για το πρόβλημα που αναφέρω και πες μου, παρατηρείς τίποτα τέτοιο;;

Για το φλας, δεν έχω βρει τίποτα που να δουλεύει, δηλαδή να ανοίγει το άσπρο φως κι όχι το κόκκινο.

Επίσης, αυτό δεν είναι μενού, είναι εφαρμογή και λέγεται handy taskman.

Φίλε που το πήγες για φτιάξιμο;; Εννοώ περιοχή.. Ρίξε μια ματιά λίγο πιο πάνω, για το πρόβλημα που αναφέρω και πες μου, παρατηρείς τίποτα τέτοιο;;

Για το φλας, δεν έχω βρει τίποτα που να δουλεύει, δηλαδή να ανοίγει το άσπρο φως κι όχι το κόκκινο.

Επίσης, αυτό δεν είναι μενού, είναι εφαρμογή και λέγεται handy taskman.

Άνω τούμπα..Θεσσαλονίκη.. δεν καταλαβαίνω πιο ήχο λες...δεν ακούω κάτι..

Κόκκινο φως? Ποιο κόκκινο φως?

Κόκκινο φως? Ποιο κόκκινο φως?

το red-eye εννοεί...

Υπάρχει τέτοια εφαρμογή παιδιά; κατέβασα ένα torch αλλά δεν υποστηρίζεται απο το κινητό μάλλον..

Καλησπέρα.:)

Για ότι έχει σχέση με εφαρμογές υπάρχει αντίστοιχο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ .Εδώ το θέμα μας είναι το Nokia 6720 Classic και θα παρακαλέσω να παραμείνουμε σε αυτό.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

το red-eye εννοεί...

Υπάρχει τέτοια εφαρμογή παιδιά; κατέβασα ένα torch αλλά δεν υποστηρίζεται απο το κινητό μάλλον..

Αααα!! Tο red eye reduction? Λέω και εγώ! :O

Ναι, ένα mobile torch που έλεγε κιόλας ότι είναι για S60, το έβαλα και εγώ και τελικά δεν έκανε τίποτα. Δεν τα άναβε.

Παρεπιπτόντως, κάτω από την κάμερα είναι μία οβάλ τρυπούλα. Γνωρίζετε τι ακριβώς είναι?