R.I.P. Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 οχι γραφει αγγλικους χαρακτηρες μονο:confused: αλλα νταξει δεν εχω προβλημα θα το διορθωσουν αυτο σιγουρα δεν το προσεξα αυτο παρα μονο τωρα που το ειπες γιατι δεν στελω sms Ναι αλλα για φαντασου οτι κανει το ιδιο και οταν πας να δημιουργησεις π.χ. μια επαφη στον καταλογο . Αντε να γραψεις καποιο ονομα που δεν το ξερει το Τ9 :p Το διορθωσαν ηδη , στην 12.006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ναι αλλα για φαντασου οτι κανει το ιδιο και οταν πας να δημιουργησεις π.χ. μια επαφη στον καταλογο . Αντε να γραψεις καποιο ονομα που δεν το ξερει το Τ9 :p Το διορθωσαν ηδη , στην 12.006 αν και το καναμε μονοπωλιο εδω ειμαι περιεργος ποτε θα την βγαλουν στο nsu 12.06 απο επεξεργαστικη ισχυ πραγματι το 5630 ειναι αξιοσημειωτο παιχνιδια που επαιζα με gba emu στο n95 και ηταν αργα τωρα τρεχουν σχεδον τελεια :p Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 αν και το καναμε μονοπωλιο εδω ειμαι περιεργος ποτε θα την βγαλουν στο nsu 12.06 απο επεξεργαστικη ισχυ πραγματι το 5630 ειναι αξιοσημειωτο παιχνιδια που επαιζα με gba emu στο n95 και ηταν αργα τωρα τρεχουν σχεδον τελεια :p Μακάρι να είναι τόσο κορυφαίος ο επεξεργαστής! Απάντησε λίγο και στην ερώτηση του "ΑΦΕΝΤΙΚΟ": Από μπαταρία ρε παιδιά πώς πάει. Δλδ άμα το ξεσκίζεις όλη τη μέρα (wi-fi, bluetooth, μουσική, παιχνίδια κλπ) πόσο κρατάει; Και με απλή καθημερινή χρήση (καμιά 10αριά τηλέφωνα 2λεπτα, 5-6 τραγούδια, κάνα sms κλπ) πόσο κρατάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 λοιπον το ειχα απαντησει και πιο πανω αλλα θα το πω με αρκετη χρηση το κινητακι αντεχει 2 με 2.30 μερες αφορτιστο αν και δεν μπορω να μαι σιγουρος για τα νουμερα καθοτι οποτε το συνδεσεις με pc με καλωδιο φυσικα αρχιζει και φορτιζει απο usb ,εχουν δωσει ιδιαιτερη σημασια στην εξοικονομηση ρευματος διοτι υπαρχουν προκαθορισμενες ρυθμισεις εξοικονομησης ενεργειας Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Υπάρχει mode εξοικονόμισης ενέργειας, όπως πχ είχαμε στο Ν96; Το επιλέγεις και το ενεργοποιείς-απενεργοποιείς, από το πλήκτρο ενεργοποίησης της συσκευής (power key). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Άμα με αρκετή χρήση κρατάει 2-2,5 μέρες εμένα θα μου κρατάει μία βδομάδα:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Πολύ καλή δουλειά έκανε μάλλον η ΝΟΚΙΑ στη εξοικονόμηση ενέργειας! Πολύ καλή μπαταρία ανεξάρτητα από το ότι είναι 860 mAh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Ενώ στη σελίδα της Νόκια λέει ακόμα αναμένεται σύντομα, από 1 αναζήτηση που έκανα στο google, είδα ότι στο PIxmania το έχει και μάλιστα το αναφέρει ως "άμεσα διαθέσιμο". Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό;; http://www.pixmania.gr/gr/gr/3017499/art/nokia/5630-xpress-music-iayni-e.html _____ αααα! Όχι, το ξανακοίταξα. Οι διαθέσιμες γλώσσες που το δίνουν είναι αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Ενώ στη σελίδα της Νόκια λέει ακόμα αναμένεται σύντομα, από 1 αναζήτηση που έκανα στο google, είδα ότι στο PIxmania το έχει και μάλιστα το αναφέρει ως "άμεσα διαθέσιμο". Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό;; http://www.pixmania.gr/gr/gr/3017499/art/nokia/5630-xpress-music-iayni-e.html _____ αααα! Όχι, το ξανακοίταξα. Οι διαθέσιμες γλώσσες που το δίνουν είναι αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά! του βαζεις ελληνικα αν θες αλλα κανε υπομονη λογικα ως 10 ιουλιου θα χει ερθει το ελληνικο 5630 παντως θα ναι καλη επιλογη ειναι ωραιο κινητο :cool: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 αραγε θα σε ποιά χρώματα να έρθει στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ποπό, κινητάρα! Όλα αυτά με 240 ευρώ; Πολύ καλά. Για να πάρεις ίδιες δυνατότητες από κινητό της SE θες πάνω από 300 χαλαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Πωωωω....Άρα κυκλοφόρησε;;; Γιατί όμως σε περιορισμένα τεμάχια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Πωωωω....Άρα κυκλοφόρησε;;; Γιατί όμως σε περιορισμένα τεμάχια;;; εχει κυκλοφορησει κανονικα στην κυπρο απο γερμανο και παλι οποτε υποψιαζομαι παραεισαγωγη με περασμενα ελληνικα ειχε σφραγισμενο κουτι με σημα της νοκια? γιατι αυτο βασικα παιζει;) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Τι διαφορά έχει αν τα εισήγαγε ο Γερμανός ή η Alpha Copy??? Αν μπορεί καποιος ας με διαφωτίσει επειδή δεν ξέρω...! Εγώ πάντως το παρήγγειλα από Γερμανό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Τι διαφορά έχει αν τα εισήγαγε ο Γερμανός ή η Alpha Copy??? Αν μπορεί καποιος ας με διαφωτίσει επειδή δεν ξέρω...! Εγώ πάντως το παρήγγειλα από Γερμανό.. Ο γερμανος κανει παραλληλη εισαγωγη αρκετες φορες , και δεν παραλαμβανει απο alpha copy , κοινως παραεισαγωγη ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/13072009062.JPG Εμενα που εχει δηλαδη ελληνικα και δεν το εχω αγορασει απο τον γερμανο ? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 απο περιεργεια εχει δοκιμασει κανεις σας να το χακαρει? και αν ναι πως ,εγω επειδη ειχα Prototype μου εκανε προβληματα οσο για το πληκτρολογιο αν εχει ελληνικους χαρακτηρες στα πληκτρα δεν ειναι παραεισαγωγη αν ομως μονο μενου ελληνικο εχει παιδια εχετε παρει παραεισαγωγη,ωστοσο η εγγυηση ειναι ευρωπαικη και δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/13072009062.JPG Εμενα που εχει δηλαδη ελληνικα και δεν το εχω αγορασει απο τον γερμανο ? :!: Καλά, εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση. :D :p Σημαντικό ρόλο παίζει το ότι δεν το "αγόρασες". ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Καλά, εσύ είσαι ιδιαίτερη περίπτωση. :D :p Σημαντικό ρόλο παίζει το ότι δεν το "αγόρασες". ;) Ωπα , κατσε , την βενζινη και την Αττικη Οδο που τα πας??? :lol: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 :lol::lol::lol::lol::lol: Μπραβο στην SEEEE!!!!!!! :lol: Kodak guys!! ;) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 η μπαταρία που έχει το τηλέφωνο είναι η BL-4CT, νομίζω όμως ότι κάνει και η BL-5CT που είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά στο ίδιο μέγεθος. Την έχει δοκιμάσει κανείς? αν κάνει λογικά ίσως δώσει αυτόνομία μισής ή και μίας μέρας ακόμη Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα του Γερμανού στην Καβάλα. Το κινητό στο φέρνουν μόνο με παραγγελία σε 5 εργάσιμες μέρες. Αύριο θα κατέβω Θεσσαλονίκη να δοκιμάσω την τύχη μου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeeeeee Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ιοι που μπορουν να προσβαλλουν το συγκεκριμενο κινητο υπαρχουν ή οπως και στα linux οχι;; Παράθεση Hasta la victoria siempre Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μόνο μια συγκεκριμένη περίπτωση έχω υπόψιν μου που σου στέλνουν με ΒΤ ένα αρχείο sis, το οποίο, αν δεχτείς και κάνεις εγκατάσταση, επηρεάζει την συσκευή σου. Πέρα από αυτό, δεν έχω ακούσει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ αυτο το κινητό. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα μπορω να ανοιγω αρχεία Pdf, word, excel? Η αυτό γινεται μονο σε windows mobile? Δηλαδή αν βρω ενα ασυρματο δίκτυο χωρις κωδικο και μπω, θα μπορεσω να κατεβάσω, να ανοιξω ένα τετοιο αρχειο και να το διαβάσω? Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts