MaFiOzOS_88 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Εμ άμα δεν ήταν δοκιμασμένα τα λινκ, θα τα πόσταρα;; Έχουμε και ένα όνομα σε αυτό το forum! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) Κάτι έκανες εσύ!!! Δεν θα με βγάλεις τρελό. :wacko: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Edited August 22, 2012 by Superuser Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Mafioze αν μπορεις ξαναποσταρεις την διαδικασια για φλασαρισμα σε win7? ή εστω και σε prive.Thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Mafioze αν μπορεις ξαναποσταρεις την διαδικασια για φλασαρισμα σε win7? ή εστω και σε prive.Thx! Την έγραψα λίγο πιο πάνω αν μπορεί να σε βοηθήσει. Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Είμουν από τους πρώτους που αγόρασα το i8910 και θα ήθελα να το κάνω αναβάθμιση. Θα ήθελα τα φώτα σας, έχει Ελληνικά, έκδοση I8910XXIFB , και προσαρμοσμένη έκδοση I8910VGRIF1. Έχω WinXP και το Samsung PC Studio εγκατεστημένο. Ο λόγος της αναβάθμισης είναι ότι έχω βαρεθεί το άθλιο AMR sound format όταν κάνω εγγραφή βίντεο, αλλά και ότι έχει περάσει 3ετία και σίγουρα θα υπάρχει πιό εξελιγμένο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Για σένα η HX είναι ότι πρέπει!!! Κάπου πιο πάνω υπάρχει το λινκ της κ έχω δώσει κ οδηγίες για να την περάσεις Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) OK, ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω απόψε και θα ενημερώσω. Εγκατέστησα το Samsung PC Studio 7 σε WinXP (μήπως πρέπει να κατεβάσω το παλαιότερο; ). Επίσης κατέβασα τα αρχεία που είναι απαραίτητα για το φλασάρισμα. Αν κάτι δεν πάει καλά και το κινητό δεν λειτουργεί, πως μπαίνουμε ξανά σε boot mode; Edited September 10, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Στον bootloader μπαίνεις έχοντας πατημένα τα "πλήκτρο κλειδώματος + volume up" και το power on. Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Έχω κάνει την αναβάθμιση, όλα πήγανε τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου και τα links! Τεράστια διαφορά στην ταχύτητα και όλη λειτουργία της συσκευής! Εντυπωσιακό το βίντεο με ήχο AAC αλλά και οι λήψεις σωστής φωτογραφίας, που όταν μεταφερόταν στο PC άνοιγε stretched. Επίσης μου άρεσε η πολύ γρήγορη ανταπόκριση στα μενού, η γρήγορη εναλλαγή σε landscape αλλά και τα σωστά widgets που πάνταβγαίνανε εκτός οθόνης στην επανεκκίνηση. Πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο και μπροστά από την εποχή του και με το τρέχον firmware άξιζε τα λεφτά του. Με το παλιό δεν τα άξιζε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Κανένα κινητό δεν αξίζει με το αρχικό του firmware. Να ΄ναι καλά τα παιδιά που μας στηρίζουν! Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Επειδή το Ndrive δεν εμφανίζεται στην ΗΧ-V11 μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει πώς να το εγκαταστήσω ξανά; Υπάρχει στη "μαμά" microSD card όταν είχα αγοράσει τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Επειδή το Ndrive δεν εμφανίζεται στην ΗΧ-V11 μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει πώς να το εγκαταστήσω ξανά; Υπάρχει στη "μαμά" microSD card όταν είχα αγοράσει τη συσκευή. Το id στον patcher πρέπει να είναι στο σαμσουνγκ πριν το εγκαταστήσεις. Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Εντάξει το εγκατέστησα πάλι :) Edited September 23, 2012 by blueox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cncrevolver Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 για χαρα φιλε μου.θα ηθελα να σε ρωτησω,περνωντας την rom hx-11 ειδες καμια διαφορα οσον αφορα τις φωτογραφιες?σε ρωταω γιατι απο τις 10 φωτο που τραβαω οι 9 ειναι κουνημενες με την μαμισια rom!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 για χαρα φιλε μου.θα ηθελα να σε ρωτησω,περνωντας την rom hx-11 ειδες καμια διαφορα οσον αφορα τις φωτογραφιες?σε ρωταω γιατι απο τις 10 φωτο που τραβαω οι 9 ειναι κουνημενες με την μαμισια rom!! Ευχαριστω Δεν πρόσεξα κάποια διαφορά στη συσκευή μου, ότι φωτογραφία έβγαλα ήταν πολύ καλή. Δοκίμασε να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις στο μενού Patcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μήπως δεν έχεις την αυτόματη εστίαση; ή το κουνάς χωρίς να το καταλάβεις; Εγώ το αποχωρίζομαι πλέον και περνάω σε neo v ή galaxy s plus:) Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μήπως δεν έχεις την αυτόματη εστίαση; ή το κουνάς χωρίς να το καταλάβεις; Εγώ το αποχωρίζομαι πλέον και περνάω σε neo v ή galaxy s plus:) Μάλλον θα σε ακολουθήσω κι εγώ.. Προς το παρόν με Galaxy S GT-i9000 και Gingerbread 2.3. Τα έχει όλα και συμφέρει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Πολλές καλημέρες! Επειδή παρατήρησα ότι τα χαλάνε τα λινκ (οι εταιρίες) και μας δυσκολεύουν την ζωή θα σας δώσω το λινκ μου να τα κατεβάζεται όλα με την μία! Έχει τους drivers, την επίσημη ρομ ( και symbian tool βεβαίως βεβαίως) και την HX-V11 https://skydrive.live.com/#cid=1EE913807E0C2BC7&id=1EE913807E0C2BC7!8479 Edited October 20, 2012 by sakisbm Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπερα παιδια να κανω 2 ερωτησουλες, 1η οταν πας να συνδεθεις σε ενα ασυρματο δικτυο σου δινει και την επιλογη "εναρξη DLNA " ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με αυτο? 2η για να κανεις εκτυπωση πρεπει να γινει μεσω bluetooth? Η μπορεις να βρεις εναν εκτυπωτη μεσω δικτυου και να στειλεις εκτυπωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hdimopoulos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπερα παιδια να κανω 2 ερωτησουλες, 1η οταν πας να συνδεθεις σε ενα ασυρματο δικτυο σου δινει και την επιλογη "εναρξη DLNA " ξερει κανεις τι ακριβως παιζει με αυτο? 2η για να κανεις εκτυπωση πρεπει να γινει μεσω bluetooth? Η μπορεις να βρεις εναν εκτυπωτη μεσω δικτυου και να στειλεις εκτυπωση? Γεια σου φίλε μου. Το DLNA (Digital Living Network Alliance) αναφέρεται με απλά λόγια στο άρθρο του tech.in.gr http://tech.in.gr/short-news/?aid=1231046215 "Mε μια τηλεόραση που υποστηρίζει το DLNA: 1. Μπορείτε να έχετε στην τηλεόρασή σας συνεχή ασύρματη πρόσβαση στις ταινίες, τη μουσική και τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας. 2. Μπορείτε να δείτε ταινίες και φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν τη σύνδεση αυτή. 3. Μπορείτε να συνδέσετε μια τηλεόραση σε πολλούς υπολογιστές, ή έναν υπολογιστή σε πολλές τηλεοράσεις στο σπίτι σας". Δηλαδή, αν αν η μια τηλεόραση υποστηρίζει DLNA -το κινητό σου το υποστηρίζει- τότε θα μπορείς να δεις ασύρματα δεδομένα (φωτογραφίες, μουσική, βίντεο*) από το κινητό στην TV, ή από τον υπολογιστή στο κινητό, κλπ. *: Τα βίντεο έχουν πολλές κωδικοποιήσεις (MP4, WMV, AVI, ..) και μπορεί να μην είναι απολύτως συμβατά μεταξύ των μέσων. Η εκτύπωση απ' ευθείας από το κινητό μας, είναι σχετικά περιορισμένη. Μπορείς να εκτυπώσεις φωτογραφίες μέσω καλωδίου USB σε λειτουργία εκτύπωσης εικόνων. Αν ο εκτυπωτής σου έχει Bluetooth μπορείς να του στείλεις φωτογραφίες. Αλλά επειδή είναι μεγάλου μεγέθους, θα αργούν σχετικά. Ελπίζω να σε βοήθησα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Νομίζω πως με κάλυψες thx :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εάν κάνω επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χάνονται τα δεδομένα που έχω στο τηλέφωνο (τηλεφωνικός κατάλογος, μυνήματα, αρχεία εικόνας, ήχου, βίντεο κλπ) ? Επειδή φαντάζομαι ότι το ndrive που έχω original θα χαθεί καθώς λογικά οι εφαρμογές όλες θα χαθούν, υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω πάλι χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό όταν έγινε εγκατάσταση ή θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εάν κάνω επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χάνονται τα δεδομένα που έχω στο τηλέφωνο (τηλεφωνικός κατάλογος, μυνήματα, αρχεία εικόνας, ήχου, βίντεο κλπ) ? Επειδή φαντάζομαι ότι το ndrive που έχω original θα χαθεί καθώς λογικά οι εφαρμογές όλες θα χαθούν, υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω πάλι χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό όταν έγινε εγκατάσταση ή θα έχω πρόβλημα? Απ ότι θυμάμαι χάνονται. Κράτα όμως ένα backup για να είσαι σίγουρος. Το NDrive αν το έχεις στην κάρτα δεν θα έχεις πρόβλημα το κάνεις πάλι εγκατάσταση με τον explorer, έχει ενσωματωμένο τον κωδικό. Τώρα αν είναι στο τηλ κράτα και από αυτόν ένα backup. Παράθεση Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mperpis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harapian Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 αν επαιρνε android ακομα πρωτο θα ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts