Jump to content

hdimopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hdimopoulos

  • Ημ. Γέννησης 24/08/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

hdimopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπέροχο δώρο!! Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία σε όλους!!
  2. Τι να σου πω φίλε μου.. Πήγαινε το για έλεγχο εκεί που το αγόρασες ή σε μοντέρνα σέρβις, όπως της Vodafone και αν το κόστος είναι υπερβολικό κράτα τα λεφτά σου για νέα συσκευή! Καλημέρα!
  3. Παιδιά ήθελα να σας ενημερώσω και να σας ρωτήσω εάν εσείς είχατε το ίδιο πρόβλημα: Ξαφνικά νέκρωσε η Touch Screen εντελώς!! Μόνο με to Reset μπορούσα να κάνω επανεκκίνηση.. Δεν δούλεψε ούτε η Firmware Reset που του έκανα. Το πήγα στο κατάστημα που το είχα αγοράσει (Πλαίσιο Athens Heart Mall) και το πήγε σε έναν καλό προστατευμένο φάκελο στο TS Solutions, όπου σε πέντε εργάσιμες μέρες ήταν έτοιμο να το παραλάβω!! Χωρίς κόστος προφανώς λόγο εγγύησης και με νέα οθόνη, νέο digitizer (εξάρτημα που μετατρέπει την αφή στην οθόνη, σε ηλεκτρικά σήματα) και πλήρη δοκιμή!! Τελικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, αν και είχα πολύ ανησυχήσει με την προσωρινή απώλεια του κινητού!! Ευτυχώς με εξυπηρέτησε το προηγούμενο κινητό μου (Samsung i8910) που το έχω για ρόλο Backup!! Τελικά πρέπει να έχει κανείς δυο κινητά και για λόγους απώλειας και για λόγους μπαταρίας!!
  4. Χρόνια πολλά, καλή πρωτοχρονιά και ένα νέο έτος γεμάτο τέτοια υπέροχα δώρα!!:)
  5. Το 'χω σίγουρο!! :p Μπράβο παιδιά, ευχαριστούμε!!
  6. Το καλύτερο κινητό, δώρο στα χέρια μου!! Όνειρο θερινής νυκτός!! :rolleyes:
  7. :D Τελικά έκανα Recover με την εφαρμογή και όλα δουλεύουν σωστά!!! Οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν με τις ρυθμίσεις γρήγορα κι αυτόματα!! Για το USB που δε δούλευε μαζί με το Power με βοήθησε η πίεση του Volume Down, μαζί με το Power για 10"!!! Μόνο σ' αυτή την έκδοση δεν μπορώ να μετακινήσω εφαρμογές στην SD κάρτα!! Σε ένα φόρουμ της Sony διάβασα ότι με την Android 6 δεν θα κάνει χρήση της κάρτας, λόγω "μεγάλης" καθυστέρησης σε σχέση με την ενσωματωμένη μνήμη!! :worry: Επίσης παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί ο τηλεφωνικός ήχος σε Bluetooth και δεν είναι δυνατή η ενεργοποίησή του (έλεγξα τρεις συσκευές).
  8. Έχει καλύτερο interface για την κάμερα, κλπ, αλλά νεκρώνει το Power button όταν βάλεις τον φορτιστή. Απογοήτευση... Πριν κάνω υποβάθμιση πρέπει να το φορτίζω κλειστό.
  9. Άμα είναι κενή, όταν την πρωτοβάλεις θα σε ρωτήσει. Όταν όμως κάνεις αναβάθμιση και έχει δεδομένα δεν υπάρχει σαν επιλογή, γιατί θα πρέπει να την κάνει Format!
  10. Παιδιά μας έφεξε σήμερα!! Μου ήρθε email και on-air ενημέρωση για το Android 6.0 και σας γράφω απ' αυτό!!! Αν καθυστερήσει σε εσάς, πηγαίνετε στην εφαρμογή για PC για άμεση ενημέρωση!!
  11. Αν και είμαι fan του Sony Xperia XZ Premium :p δεν θα έλεγα όχι να το έχω στα χέρια μου!! :D Καλό Πάσχα και καλή επιτυχία φίλοι μου!!
  12. Για μένα το θέμα των bezels είναι ηλίθιο, άχρηστο θέμα, προερχόμενο από τη λάθος πορεία του marketing!! :mad: Όταν έχει ο κατασκευαστής στερεοφωνικά ηχεία στην πρόσοψη, αμέσως αρχίζουν οι παρατηρήσεις για τα bezels... Με άφαντα bezels αγγίζεις την οθόνη αφής στο περιθώριο, δίνοντας άβουλα εντολές.. Όταν επίσης τα smartphones έχουν πάχος πιστωτικής κάρτας, πως μπορούμε να ζητάμε περισσότερη ενέργεια;!! Αφήστε που τραβιέμαι να τα αφήσω/σηκώσω απ' το τραπέζι -μην επέλθει "ισχυρή δόνηση"!! :lol:
×
×
  • Create New...