evangel Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Καλησπέρα έβαλα την ver. 2 είναι άψογη. Ερώτηση που μπορώ να βρω το Garmin και ένα πρόγραμμα call voice recorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Καλησπέρα έβαλα την ver. 2 είναι άψογη. Ερώτηση που μπορώ να βρω το Garmin και ένα πρόγραμμα call voice recorder καλησπερα. δεν υπαρχει κανενα προγραμμα για ηχογραφηση κλησεων που να δουλευει στο omnia hd γιατι αυτο εχει δυστυχως απενεργοποιηθει απο την samsung :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Δεν χρειάζεται στης καινούριες Rom μονό στης παλιές. Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα την 1.72 θελω να περασω.Χρειαζεται ή δεν χρειαζεται σε αυτη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Εδώ θα βρεις πολλά download links για να κατεβάσεις όλα τα αρχεία που θα χρειαστείς για να φλασάρεις συμπεριλαμβανόμενου και του flashing tool! Link Οκ, το κατεβασα, ευχαριστω!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα την 1.72 θελω να περασω.Χρειαζεται ή δεν χρειαζεται σε αυτη? Οχι, για την 1.72 δεν χρειαζεται το Flashing tool :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Μόλις έβαλα την 2.0 main. Γρήγορη αλλά δεν έχω ιντερνετ. δεν συνδέεται με τίποτα στο wireless δίκτυο που έχω. Kαμιά ιδέα κανείς? Edit: Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, το σημαδάκι δικτύου πάνω δεξιά υπάρχει συνέχεια (άρα υποτίθεται ότι είμαι συνέχεια συνδεδεμένος), αλλά όταν πάω να σερφάρω πχ, μου λέει η σύνδεση είναι κατειλημμένη. Αυτό έπαθα. Edited January 31, 2010 by xristaras69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Παιδια καλησπερα!ποτε περιμενουμε την ρομ απο τη samsung?Συγγνωμη αν αποσυντονιζω τη συζητηση σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Μόλις έβαλα την 2.0 main. Γρήγορη αλλά δεν έχω ιντερνετ. δεν συνδέεται με τίποτα στο wireless δίκτυο που έχω. Kαμιά ιδέα κανείς? Edit: Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, το σημαδάκι δικτύου πάνω δεξιά υπάρχει συνέχεια (άρα υποτίθεται ότι είμαι συνέχεια συνδεδεμένος), αλλά όταν πάω να σερφάρω πχ, μου λέει η σύνδεση είναι κατειλημμένη. Αυτό έπαθα. Ανοιξε τον browser και πανε options->settings->General->Access point->και βαλε always ask Αν εβαλες λαθος κωδικο μπορει να στο κανει αυτο αλλα δεν θυμαμαι πως τον αλλαζεις!!!Σιγουρα με hard reset... To βρηκα απο κεντρικο μενου πας Settings->Connctivity->Destinations->Access point->yes->wireless LAN->πατας πανω στο δικο σου δικτιο και βαζεις παλι τον κωδικο. Edited January 31, 2010 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ανοιξε τον browser και πανε options->settings->General->Access point->και βαλε always ask Αν εβαλες λαθος κωδικο μπορει να στο κανει αυτο αλλα δεν θυμαμαι πως τον αλλαζεις!!!Σιγουρα με hard reset... To βρηκα απο κεντρικο μενου πας Settings->Connctivity->Destinations->Access point->yes->wireless LAN->πατας πανω στο δικο σου δικτιο και βαζεις παλι τον κωδικο. Καταρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εντάξει το διόρθωσα. Τελικά αυτό που γίνονταν ηταν το εξής. Με το φλασάρισμα, όλα δούλευαν ρολόι. Μόλις έφερνα πίσω τα αποθηκευμένα που είχα σε backup, επειδή η γλώσσα του backup 1.72 ήταν Ελληνικά, κάποιο κόλλημα πάθαινε με την επαναφορά των settings και έδειχνε το net συνέχεια κατειλημμένο. Επανέφερα λοιπόν μόνο επαφές ημερολόγιο και σημειώσεις και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ρώτησα το Γερμανό για το αν θα βγάλει ελληνική rom και μου απάντησε ότι τώρα δεν έχει χρόνο λόγω μετακόμισης. Ωστόσο, το άφησε να αιωρείται για το μέλλον, αφού δεν το απέκλεισε. Τελικά όντως κάπως έτσι είναι τα πράγματα..σε νεότερο μήνυμα του Γερμανού ξεκαθάρισε ότι μονο μέσω donation θα ικανοποιηθεί αίτημα για να βγάλει την main έκδοση 2.0 σε συγκεκριμένη γλώσσα πέρα από τις γνωστες 5. "if you have extra wishes, like other languages, i would really appreciate a donation" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 καλημέρα. όσοι έχετε σύνδεση wind, χρησιμοποιητε το θέμα universal, και θέλετε να αλλάξετε το operator logo και να το κάνετε σαν το δικό μου στην παρακάτω φωτογραφία :D ρίξτε αυτό http://rapidshare.com/files/344738865/Logo_202_10_OTA.rar το αρχείο, αφου το ξεζιπάρετε, στον φάκελο C:\private\10000850 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αληθεια ρε παιδια με την ευκαιρια, γιατι δεν μου εμφανιζετε το λογοτυπο του δικτυου στην συσκευη?Σε οτι θεμα αρχικης οθονης και να χρησιμοποιησω δεν εμφανιζετε το ονομα του δικτυου...:confused:Συμβαινει και σε αλλους??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αληθεια ρε παιδια με την ευκαιρια, γιατι δεν μου εμφανιζετε το λογοτυπο του δικτυου στην συσκευη?Σε οτι θεμα αρχικης οθονης και να χρησιμοποιησω δεν εμφανιζετε το ονομα του δικτυου...:confused:Συμβαινει και σε αλλους??? Τι ακριβως εννοεις? Εμενα πανω αριστερα μου λεει vodafone GR αν εννοεις αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Τι ακριβως εννοεις? Εμενα πανω αριστερα μου λεει vodafone GR αν εννοεις αυτο.. Αυτο εννοω, εμενα δεν λεει πουθενα το ονομα του δικτυου...το εχω δοκιμασει και με wind και με cosmote αλλα τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 καλημέρα. όσοι έχετε σύνδεση wind, χρησιμοποιητε το θέμα universal, και θέλετε να αλλάξετε το operator logo και να το κάνετε σαν το δικό μου στην παρακάτω φωτογραφία :D ρίξτε αυτό http://rapidshare.com/files/344738865/Logo_202_10_OTA.rar το αρχείο, αφου το ξεζιπάρετε, στον φάκελο C:\private\10000850 :D α) Πως κατάφερες να έχεις 4 κουμπιά επιλογών στο κάτω μέρος? Αν δεν κάνω λάθος έχεις επιλέξει την χρήση δακτύλων (finger use) έτσι δεν είναι? η οποία σου δίνει μόνο τα 4 πάνω κουμπιά εφαρμογών? ή κάνω λάθος? β) Χρησιμοποιείς κάποιο εορτολόγιο? για αυτό και οι γιορτές στο screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Λοιπόν στην έκδοση 1.72 Big Language Pack, είχε ενσωματωθεί ένας φοβερός κατεμέ μετατροπέας, ο converter touch (http://blog.symbian.org/2009/12/23/symbian-gurus-top5/) και δεν υπάρχει στην έκδοση 2.0. Αφου όμως το βρήκα στην παραπάνω διεύθυνση το κατέβασα για να το βάλω αλλά μου βγάζει : unable to install. Component is build in. Το έχει ξαναδεί κανείς? Ξέρει πως θα το αντιμετωπίσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 α) Πως κατάφερες να έχεις 4 κουμπιά επιλογών στο κάτω μέρος? Αν δεν κάνω λάθος έχεις επιλέξει την χρήση δακτύλων (finger use) έτσι δεν είναι? η οποία σου δίνει μόνο τα 4 πάνω κουμπιά εφαρμογών? ή κάνω λάθος? β) Χρησιμοποιείς κάποιο εορτολόγιο? για αυτό και οι γιορτές στο screenshot? καλησπερα α. http://www.sirajsoft.com/omnia-homescreen-icon-edit-mod/#more-995 β. διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=114320&highlight=%E5%EF%F1%F4%EF%EB%EF%E3%E9%EF ειναι μονο 5 σελιδες και θα το κανεις κι εσυ πολυ ανετα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 καλησπερα α. http://www.sirajsoft.com/omnia-homescreen-icon-edit-mod/#more-995 β. διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=114320&highlight=%E5%EF%F1%F4%EF%EB%EF%E3%E9%EF ειναι μονο 5 σελιδες και θα το κανεις κι εσυ πολυ ανετα :) Ok θα τα δω... Σε ευχαριστώ τα μάλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αυτο εννοω, εμενα δεν λεει πουθενα το ονομα του δικτυου...το εχω δοκιμασει και με wind και με cosmote αλλα τιποτα. :confused: Περιεργο, νομιζα οτι εννοουσες το λογοτυπο. Δεν ξερω τι να σου πω, μολις το κοιταξα και με οποιοδηποτε home screen theme, το ονομα εμφανιζεται κανονικα σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 :confused: Περιεργο, νομιζα οτι εννοουσες το λογοτυπο. Δεν ξερω τι να σου πω, μολις το κοιταξα και με οποιοδηποτε home screen theme, το ονομα εμφανιζεται κανονικα σε εμενα Δεν εχω ιδεα.....:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Τελικά δεν ανέφερε κανείς αν η ΗΧ 2.0 FINAL αξίζει τον κόπο να την βάλουμε... Είναι καλύτερη απο την ΗΧ 2.3 speed ??? Πείτε μας κάποιος να ξέρουμε . . . Κ κάτι άλλο . . . Το μοντεμ αρχείο το φορτώνουμε αν θέλουμε έτσι...??? Κι αν θέλουμε πως το φορτώνουμε . . . ? Όπως φλασάρουμε ????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Την έβαλα εγώ χτες...πρώτες εντυπώσεις είναι γρήγορη και από ότι είδα μέχρι τώρα φαίνεται και αξιόπιστη...Για όσους είχαν την 1.76 είναι η ίδια περίπου αλλά έχει kinetic scrolling και είναι πιο γρήγορη...Για την 2.03 δεν ξέρω αλλά ως γνωστόν η speed editions του γερμανού έχουν τα απολύτως απαραίτητα ενώ οι άλλες σαν την 1.76 ή την 2.0 είναι πιο ολοκληρωμένες... Προσοχή για όσους φλασάρουν...ΜΗΝ βάλετε την HX 2.0 Dutch γιατί δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο στα μυνήματα...την έβαλα εγώ και την έπαθα...:worry:αναγκάστηκα να ξαναφλασάρω την κανονική...Επειδή δοκίμασα με διάφορους τρόπους παίζει μια χαρά και χωρίς flash του modem αλλά μόνο με flash του άλλου αρχείου...Εγώ πάντως έβαλα και τις 2..απλά αφού φλάσαρα την πρώτη έκλεισα το κινητό και ξαναφλάσαρα..δεν είδα πάντως καμμία διαφορά μεταξύ τους..οπότε νομίζω και η μία είναι αρκετή.. Να ρωτήσω και κάτι...μέσα στην διαδικασία flash έχασα ένα application που είχα το οποίο αφού άνοιγες ένα φάκελλο στην Ε/games με το όνομα FLASH το application αυτό που λεγόνταν FLASH GAMES έπαιζε κανονικά τα παιχνίδια flash χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις στην E για να τα τρέξεις...Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτη την εφαρμογή; Εψαξα χτες στο Ovi Store γιατί πίστευα ότι την είχα βρει εκεί αλλά τζίφος...:( EDIT Άκυρο το βρήκα... Edited February 3, 2010 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδια σορρυ που γινομαι κουραστικος αλλα επανερχομαι με ενα θεματακι χαζο αλλα περιεργο..Δεν μου εμφανιζετε στην οθονη το λογοτυπο του δικτυου μου (βασικα δεν εμφανιζετε σε κανενα απο τα 3 δικτυα που δοκιμασα) αλλα δεν εμφανιζετε και η ημερομηνια...συμβαινει σε αλλον κατι τετοιο, εχει κανεις ιδεα??:confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 να πω κι'εγώ τις εντυπώσεις μου απ΄την 2,03. λοιπόν βάζοντας την ρομ του γερμανού είδα φυσικά πολύ μεγάλη διαφορά απ΄την μανίσια της βόδαφον. 1. ταχύτητα 2. kinetic scroll Αυτά τα δύο ουσιαστικά είναι τα δύο βασικά. όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. ούτε στην κάμερα είδα διαφορά ούτε πουθενά αλλού κάτι σημαντικό τώρα στα αρνητικά. δεν έχω λεξικό και με δυσκολεύει πάρα πολύ στα μηνύματα, μα πάρα πολύ. επίσης επειδή βγήκαν οι ρυθμίσεις στο ιντερνετ τώρα που τις έβαλα έγινε λίγο σκατά το κινητό αλλά θα το συνηθίσω. α και κάτι τελευταίο. κάτι που νόμιζα πως είναι bug αλλά μάλλον δεν είναι. όταν με παίρνουν τηλ. στην αρχή δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης παρά μόνο η δόνηση. για περίπου 2 δευτερόλεπτα. οπότε στις αναπάντητες έχω πρόβλημα. ξέρει κανείς τη λύση? ή μάλλον συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδια αν εχει βρει καποιος κανενα site που να πουλανε φορτιστες για το κινητο μας ας μου στειλει το link γιατι δε βρηκα τπτ απο οσα εψαξα εκτος απο φορτιστες αυτοκινητου και με το usb δε βολευει να το φορτιζεις συνεχεια....thx a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts