Jump to content

Ulysse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    365
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Ulysse's Achievements

  1. ....,ακόμα δεν έβγαλα την ζελατίνα από το mote 11 βγήκε το 12 :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Πριν τον Φεβρουαριο, η Μαρτιο 2023, δεν θα ειναι διαθεσιμο. Οποτε, καλα εκανες και εβγαλες την ζελατινα :)
  2. Ulysse

    ZTE Nubia M2

    Και στο δικό μου έσπασε, και εσωσα τα δεδομένα με το Coolmuster Android Assistant.
  3. Πηρε φιλος την συγκεκριμενη απο BG (Πολυ ακριβοτερα απο οτι στο aliexpress) του επεσε η συσκευη με την μαγνητικη θηκη, και εγινε μανταρα η θηκη....η μιση τουλαχιστον πλατη δειχνει πλεον σαν να χτυπηθηκε αγρια με σφυρι. Δεν την συστηνω καθολου προσωπικα.
  4. Παιδια, με το συμπαθειο, ζητησα να μαθω τι ισχυει, δεν ζητησα ουτε κραξιμο για τον φιλο μου, ουτε τιποτα αλλο. Ενας γνωστος του προγραμματιστης εφαρμογων ετσι του ειχε πει και γι' αυτο ανησυχησε. Ας το κλεισουμε εδω, ευχαριστω οσους απαντησαν και επικεντρωθηκαν στο ερωτημα μου.
  5. Παρακαλω λιγο τα φωτα σας Παρελαβα χθες το κινητο το οποιο ειχα παραγγειλει για φιλο, και το περιεργαστηκα πριν το παραδωσω. Η συσκευη μετα το αρχικο σεταρισμα βρηκε update το οποιο εκανα με μπαταρια 57% περιπου και ηταν επιτυχες. Υπηρξε ισχυρη διαφωνια με τον κατοχο για την κινηση αυτη, (τι το'θελα κι εγω) οτι θα επρεπε να ειναι φουλ η μπαταρια η εστω 90% πριν την αναβαθμιση με την αιτιολογια οτι σε διαφορετικη περιπτωση αν ειναι πιο χαμηλα (οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση 54-57%) δυσλειτουργούν καποια πραγματα με τον καιρο. Αν θελετε πειτε μου τι ισχυει. Και σε περιπτωση που ηταν λαθος, αν ενα factory reset προσφερει λυση. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  6. Σε ευχαριστώ :up:
  7. Ενδεχομένως τότε χρησιμοποιούμε διαφορετικά κουπόνια. Μπορείς να μοιραστείς το κουπόνι που βάζεις και βγάζει τελική τιμή 234 ευρώ; (Για το Glacier Blue ενδιαφέρομαι)
  8. Συγγνωμη αλλα, για το Banggood δεν μιλαμε; Προχθες το αγορασα για ενα φιλο στα 275 ευρω με κουπονι (730 sd, 64 GB) To pro στα 64 GB - 855 SD, με κουπονι οπως ειδαμε σε screenshot απο τον "tigreos" τελικη τιμη 334 ευρω. Απο τα 275 μεχρι τα 334, 59 ευρω δεν ειναι η διαφορά;
  9. Μικρότερη είναι η διαφορά...είναι 275 ευρώ με κουπόνι το Mi 9T και 334 το Pro επίσης με κουπόνι (εκδόσεις 64 GB) 59 ευρώ είναι η διαφορά.
  10. Για οποιον ενδιαφερεται, πριν λιγο πληροφορηθηκα πως η φορητοτητα προς Wind-Q για ολο τον Αυγουστο θα ειναι δωρεαν. Δεν υπαρχει το τελος των 30 ευρω.
  11. Στον αδερφό μου ζήτησαν τέλος αποσύνδεσης 20 ευρώ απο την Vodafone σε συμβόλαιο που έληξε! Φοβερά πράγματα... Επίσης είχε υπόλοιπο περίπου 30 ευρώ, τα οποία όταν το γύρισε σε καρτοκινητο ΔΕΝ του τα μετέφεραν και έκαναν φτερά! Με λίγα λόγια, 50 ευρώ ζημία για ένα συμβόλαιο που έληξε και μεταφορά σε καρτοκινητη. ΕΛΕΟΣ
  12. Ulysse

    ZTE Nubia M2

    Θα το δοκιμασω, σε ευχαριστω. Οχι στην lock screen, στην αρχικη οθονη θα μου μου ηταν αρκετο. Thanks και παλι
  13. Ulysse

    ZTE Nubia M2

    Έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για τον καιρό, αλλά να δείχνει στην αρχική οθόνη; Δοκίμασα 4-5 μέχρι τώρα αλλά κανένα δεν κάνει αυτό που θέλω...
  14. Ulysse

    ZTE Nubia M2

    Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά :up:
  15. Ulysse

    ZTE Nubia M2

    Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η λειτουργία screenshot; Όλο το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω...είναι τέτοια η διάταξη των πλαϊνών κουμπιών όπου δύσκολα το αποφεύγω το κατά λάθος screenshot...
×
×
  • Create New...