nektaria Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Καλημερα σε ολα τα μελη. Αν και καιρο στο forum πρωτη φορα γραφω γι αυτο ζητω επιοικεια στα τυχον λαθη. Εχω το κινητο στα χερια μου εδω και τρεις μηνες και ειμαι ευχαριστημενος δεν εχω καποιο προβλημα παρατηρησει. Απλα θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω αναβαθμιση online? Eχω βρει μια σελιδα απο την αγγλια αλλα ειναι συμβατο με το δικο μου τηλεφωνο που πηρα απο την vodafone? Η σελιδα ειναι αυτη http://www.samsungmobile.co.uk/support/softwaremanuals/softwareSimUpdate.do καλημερα. δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση online γιατι δυστυχως δεν υπαρχει ελληνικη αναβαθμιση :( και να κανεις οσο περιγραφονται στο λινκ που δινεις στο τελος θα σου πεταξει μηνυμα οτι το τηλεφωνο δεν υποστηριζετε ή κατι τετοιο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilma167 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 ρε παιδια παρατηρησα οτι και εξω που βρισκομαι δεν εχω ποτε φουλ σημα στο κινητο μηπως φταει καμια ρυθμιση στο κινητο? κατι που πρεπει να ενεργοποιησω η να απανεργοπιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harbov Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 καλημερα. δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση online γιατι δυστυχως δεν υπαρχει ελληνικη αναβαθμιση :( και να κανεις οσο περιγραφονται στο λινκ που δινεις στο τελος θα σου πεταξει μηνυμα οτι το τηλεφωνο δεν υποστηριζετε ή κατι τετοιο :( Ευχαριστω πολυ... Ποτε επιτελους θα ερθει και η ελληνικη αναβαθμιση?:confused: Πολυ εχει αργησει.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Σε πόσες μέρες από την αγορά του τηλεφώνου μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση λόγω προβλήματος που έχει; Μιας και το παραλαμβάνω αύριο και έχοντας υπόψη μου το πρόβλημα με τα καμμένα pixel σε νυχτερινή λήψη, πως μπορώ να το τεστάρω για να δω αν υφίσταται το πρόβλημα και στο δικό μου τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ρε παιδια παρατηρησα οτι και εξω που βρισκομαι δεν εχω ποτε φουλ σημα στο κινητο μηπως φταει καμια ρυθμιση στο κινητο? κατι που πρεπει να ενεργοποιησω η να απανεργοπιησω? εγω εχω απενεργοποιησει το 3G, και εχει καλυτερο σημα και δεν ξοδευει και μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilma167 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 εγω εχω απενεργοποιησει το 3G, και εχει καλυτερο σημα και δεν ξοδευει και μπαταρια. το σκεφτηκα και εγω αλλα επειδη ειμαι και πολυ ασχετος μπορεις να μοθ πεις πως θα το απενεργοπιησω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Ευχαριστω πολυ... Ποτε επιτελους θα ερθει και η ελληνικη αναβαθμιση?:confused: Πολυ εχει αργησει.....:( Ποτε!!!!!!!! Σε πόσες μέρες από την αγορά του τηλεφώνου μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση λόγω προβλήματος που έχει; Μιας και το παραλαμβάνω αύριο και έχοντας υπόψη μου το πρόβλημα με τα καμμένα pixel σε νυχτερινή λήψη, πως μπορώ να το τεστάρω για να δω αν υφίσταται το πρόβλημα και στο δικό μου τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Μεσα σε 7 Μερες...Κλεισε τα παντα στο σπιτι σου και τραβα βιντεο.... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilma167 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 το σκεφτηκα και εγω αλλα επειδη ειμαι και πολυ ασχετος μπορεις να μοθ πεις πως θα το απενεργοπιησω? ευχαριστω το βρηκα οντως με 3g ειχα 3 γραμμεσ τωρα εχω 7 γραμμες σημα εσκασα τοσες μερες μιλουσα και δεν ακουγα τον αλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Από σήμερα και εγώ στο club.Έκανα αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω και τράβηξα βίντεο σε απόλυτο σκοτάδι.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι θα έπρεπε να με προβληματίσει ούτως ώστε να πω ότι έχω πρόβλημα με την κάμερα; Αυτό που παρατηρώ είναι ότι στις γωνίες δεξιά όπως κοιτάζω την οθόνη το χρώμα δεν είναι απολύτως μαύρο αλλά ψιλοκοκινίζει. Λευκά pixel δεν είδα πουθενά. Επίσης κάτι έκανα στις ρυθμίσεις της κάμερας ή του βίντεο και μου βγάζει ένα πλέγμα την ώρα που πάω να τραβήξω φωτογραφία:O Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το απενεργοποιήσω; Η έκδοση λογισμικού είναι I8910XXIFB και η προσαρμοσμένη έκδοση I8910VGRIF1 Αν δεν κάνω λάθος αυτή πρέπει να είναι η μόνη Ελληνική διαθέσιμη. Αν είναι και κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω σας παρακαλώ πείτε το μου μιας και θέλω να προλάβω πριν εκπνεύσει η εβδομάδα που μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση αν και εφ όσον φυσικά διαγνώσω κάποιο πρόβλημα. Πρώτο δείγμα πάντως θετικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να δουμε ελληνικους υποτιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να δουμε ελληνικους υποτιτλους? καλημερα. ποστ 2569 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2939388#post2939388 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Από σήμερα και εγώ στο club.Έκανα αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω και τράβηξα βίντεο σε απόλυτο σκοτάδι.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι θα έπρεπε να με προβληματίσει ούτως ώστε να πω ότι έχω πρόβλημα με την κάμερα; Αυτό που παρατηρώ είναι ότι στις γωνίες δεξιά όπως κοιτάζω την οθόνη το χρώμα δεν είναι απολύτως μαύρο αλλά ψιλοκοκινίζει. Λευκά pixel δεν είδα πουθενά. Επίσης κάτι έκανα στις ρυθμίσεις της κάμερας ή του βίντεο και μου βγάζει ένα πλέγμα την ώρα που πάω να τραβήξω φωτογραφία:O Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το απενεργοποιήσω; Η έκδοση λογισμικού είναι I8910XXIFB και η προσαρμοσμένη έκδοση I8910VGRIF1 Αν δεν κάνω λάθος αυτή πρέπει να είναι η μόνη Ελληνική διαθέσιμη. Αν είναι και κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω σας παρακαλώ πείτε το μου μιας και θέλω να προλάβω πριν εκπνεύσει η εβδομάδα που μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση αν και εφ όσον φυσικά διαγνώσω κάποιο πρόβλημα. Πρώτο δείγμα πάντως θετικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το βρήκα είναι στις ρυθμίσεις της κάμερας και συγκεκριμένα είχα ενεργοποιήσει τις οδηγίες.:) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik82 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 για όσους έχουν vista στο pc μπορούν να αλλάξουν rom. Αρκέι να τρέξουν "εικονικα" τα windows xp στο pc τους. Με το virtual pc το πρόγραμμα... Το μόνο μου χρειάζεται είναι να έχεις ένα cd τον xp !!! Καταρχήν χαιρετώ το forum για τημν πολυ καλή δουλειά. Ετρεξα εικονικά τα xp αλλά άκρη δεν εβγαλα.. Π.χ όταν συνδέω ένα απλό usb stick μου το διαβαζει μόνο στο κανονικο περιβάλλον που εχω τα vista άρα κοινώς δεν μπορεί να γίνει μεσω virtual pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ξέρει κανείς τι "χάνουμε" από τις δυνατότητες του κινητού αν απενεργοποιήσουμε το 3G για εξοικονόμηση μπαταρίας και καλύτερο σήμα ; Νομίζω ότι χάνουμε την δυνατότητα video κλήσεων, αλλά τι άλλο υπάρχει ακόμα; Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Τίποτα άλλο πλην της καλύτερης ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων. Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο data plan αλλά συνδέεσαι μόνο μέσω wi-fi, δεν θα σε απασχολήσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosm3 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 To φορτισα μεχρι την πληρη φορτιση χτες βραδυ και το πρωι που ξυπνησα μου εδειχνε 2 γραμμες... Να το σπασω; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 To φορτισα μεχρι την πληρη φορτιση χτες βραδυ και το πρωι που ξυπνησα μου εδειχνε 2 γραμμες... Να το σπασω; :D Σπαστο το ρημαδι! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 To φορτισα μεχρι την πληρη φορτιση χτες βραδυ και το πρωι που ξυπνησα μου εδειχνε 2 γραμμες... Να το σπασω; :D καλησπερα. περιμενε να δεις ποτε θα πεσουνε αυτες οι δυο γραμμες που εμειναν και μετα μπορεις να το σπασεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosm3 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 To εκλεισα, το ξανανοιξα και μου εδειχνε 3 ολοκληρες γραμμες! :yahoo::clap::dance: Και μετα απο ενα πατημα του κεντρικου κουμπιου ξαναγυρισε στις 2 :rocket::shoot::hunter::knife::chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Φίλε manosm3 ... θα σου πρότεινα service και αντικατάσταση της μπαταρίας!!! Και άμα το έχεις και λίγες μέρες να απαιτήσεις άμεση αντικατάσταση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xremylos Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Εβαλα τη rom I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II με πλήρη ελληνική υποστήριξη εγκατεστησα και μερικα java games και αρχισε να μου κανει reboot το κινητο καθε φορα που το γυρνουσα στο πλαι και γυριζε αυτοματα η εικονα με τον αισθητηρα κινησης.Εκανα format και reflash στη non-java εκδοση και μου το ξανακανε αλλη μια φορα.Επίσης,οταν ανοιγω μια φωτογραφια απο εκθεση μερικες φορες κολλαει και δεν την ανοιγει παρα μονο αν γυρισω το κινητο και την προβαλω οριζοντια.Ξερει κανεις τι παιζει?Με τη rom της vodafone,δεν ειχα τετοια προβληματα,τι να φταiει αραγε,τα java games που φορτωσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhukov Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Σώστε μεεεεε.. Παιδιά τι είναι το data plan??? και πως απενεργοποιώ το 3G??? Ααα και κάτι ακόμα: με απενεργοποιημένο το 3G μπορώ να κάνω πλοήγηση με το N-Drive?? Έχω παρατηρήσει πως στο κινητό μου μια μου γράφει 3G και μια δεν μου γράφει, είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Φίλε manosm3 ... θα σου πρότεινα service και αντικατάσταση της μπαταρίας!!! Και άμα το έχεις και λίγες μέρες να απαιτήσεις άμεση αντικατάσταση! ;) Θα ήταν καλύτερα αν του πρότεινες να κλείσει το N-Drive που είναι μόνιμα στο on και να απενεργοποιήσει το 3g. Κανένα πρόβλημα δεν έχει η μπαταρία του. Το 8910 έχει πολύ καλή αυτονομία, αρκεί να κάνεις αυτά τα 2 πραγματάκια. Ειδικά το πρώτο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Θα ήταν καλύτερα αν του πρότεινες να κλείσει το N-Drive που είναι μόνιμα στο on και να απενεργοποιήσει το 3g. Κανένα πρόβλημα δεν έχει η μπαταρία του. Το 8910 έχει πολύ καλή αυτονομία, αρκεί να κάνεις αυτά τα 2 πραγματάκια. Ειδικά το πρώτο. Μα αυτά είναι αυτονόητα , νόμιζα ότι έχει διαβάσει σελίδες πριν που έχει αναφερθεί πολλές φορές! (Μην τα περιμένουμε και όλα στο πιάτο ... κάνει καλό το ψάξιμο!! :rolleyes: ) Αλλά και ανοιχτά να τ' αφήσεις αυτά ΔΕΝ δικαιολογεί το γεγονός ότι έκανε ΠΛΗΡΗ φόρτιση το βράδυ και μέχρι το πρωί είχε 2 γραμμές! Σε μένα πάντως που τα είχα όλα ανοιχτά ... δεν πρόσεξα τέτοια συμπεριφορά της μπαταρίας! Είπαμε , τρώνε μπαταρία αυτά .. αλλά όχι και έτσι!!! Μπορεί να κάνει και τα παρακάτω ... (πολλοί λένε ότι τους διορθώνει και την σενεχή αποσύνδεση από το ίντερνετ , αλλά αυξάνει και την διάρκεια της μπαταρίας) Go to SETTINGS-->CONNECTIVITY-->WIRELESS LAN Then choose OPTIONS--->SETTINGS Then OPTIONS-->ADVANCED SETTINGS Turn AUTO CONFIG to "Disabled" Turn TX POWER to "10mW" Επίσης ... Πολλοί λένε ότι αν φορτίζεις το κινητό κλειστό , αυξάνει την διάρκεια της μπαταρίας! Επίσης ... Μερικοί λένε ότι αν φορτίσεις το κινητό μέσω του καλωδίου USB (κάνει παραπάνω ώρα να φορτίσει) , αυξάνει την διάρκεια της μπαταρίας!! Επίσης ... 1. Disable 3G only GSM is active. 2. video sharing is off 3. GPS is off 4. closed unnecessary programs. 5. turned off auto-brightness & brightness on the lowest scale. 6. Wifi is off. Και τέλος μερικές ακόμα συμβουλές από διάφορους menu - settings - connectivity - network mode - gsm menu - settings - connectivity - cell info display - off menu - settings - video sharing - video sharing - off menu - settings - administrative settings - packet data - packet data connection - when needed menu - settings - connestivity - wireless lan - options - settings - show wlan availiability never menu - settings - connestivity - wireless lan - options - settings - options - advanced settings - yes - tx power level - 10 mw menu - settings - connestivity - wireless lan - options - settings - internet connectivity test - never run menu - settings - phone - display - auto brightness - off menu - settings - phone - display - brightness level - on the minimum set the universal theme, wallpaper default (it must be dark at phone) ΟΛΑ τα παραπάνω και πολλές άλλες καλές συμβουλές , αλλά και ΠΟΛΛΑ άλλα , μπορείτε να δείτε εδώ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Παιδιά τι είναι το data plan??? και πως απενεργοποιώ το 3G??? Ααα και κάτι ακόμα: με απενεργοποιημένο το 3G μπορώ να κάνω πλοήγηση με το N-Drive?? Έχω παρατηρήσει πως στο κινητό μου μια μου γράφει 3G και μια δεν μου γράφει, είναι φυσιολογικό? To data plan είναι πακέτα προπληρωμένων δεδομένων όπου σου επιτρέπει ο πάροχός σου (wind, cosmote, voda), να μπαίνεις ασύρματα στο διαδίκτυο με πολύ χαμηλή χρέωση. Πχ όταν έκανα εγώ το πακέτο μου, είχα 200ΜΒ με 13 ευρώ το μήνα όταν η κανονική χρέωση ήταν 1ευρω/ΜΒ. Για να ορίσεις να είσαι μόνιμα σε δίκτυα GSM: Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Δίκτυο - Λειτουργία Δικτύου - GSM Έτσι αυξάνεις την αυτονομία της συσκευής και το αλλάζεις σε διπλή λειτουργία μόνο αν θέλεις να κάνεις βιντεοκλήση ή να μπεις στο ίντερνετ μέσω data plan. Με την παραπάνω ρύθμιση δεν θα ξαναδείς την ένδειξη 3G καθώς η συσκευή σου δεν θα ψάχνει συνεχώς για ταχύτερο δίκτυο. To N-Drive και τα υπόλοιπα προγράμματα πλοήγησης, πλην του google maps, δεν έχουν καμία σχέση με την σύνδεση που έχει επιτύχει η συσκευή σου. Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης που έχεις επιλέξει (αν έχεις ενεργοποιημένο δηλαδή το υποβοηθούμενο gps). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts