Jump to content

sferatos102_2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sferatos102_2

  1. Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα τα δεδομένα (βήματα, παλμοί) να περνάνε ή να αναγνωρίζονται αυτόματα από την εφαρμογή S health ή μένουν μόνο στην εφαρμογή του huawei?
  2. Καλή τύχη σε όλους... ακόμη κι όσοι δεν το αποκτήσουν με την κλήρωση να φτάσουν στο σημείο να μπορούν να το αποκτήσουν βασισμένοι στις δυνατότητές τους!
  3. Ποια η γνώμη σας για το Intenso Slim Powerbank S10000-i Dual; http://www.intenso.de/produkte_en.php?kategorie=32&&produkt=1476165766
  4. sferatos102_2

    iPhone 4S

    Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να παρακολουθήσει video περασμένα από Η/Υ τα οποία να έχουν αρχείο .srt για τους υπότιτλους χώρια; (όπως κάνω με το samsung omnia hd που έχω)
  5. wow... απίστευτος διαγωνισμός, χαμός με τις συμμετοχές :p
  6. Εμένα εν τω μεταξύ μου έχει πέσει ήδη δύο φορές κάτω κι έχω την αίσθηση ότι θα γίνει ακόμη χειρότερα από τα δάχτυλα μου. Πάντως, στο θέμα φωτογραφίας-βίντεο αισθάνομαι μια πλήρη απογοήτευση αφού μου θυμίζει το ΝΟΚΙΑ Ν81 του αδερφού μου, όπου στην οθόνη του κινητού ακόμη οι φωτογραφίες δείχνουν μες στο θόρυβο( ; ) με περίεργους πράσινους και κόκκινους κόκκους και χρωματισμούς... νομίζω ότι το ψιλομετανιώνω. Αντίθετα, το NDRIVE μου έχει φανεί μια χαρά και χωρίς να καίει πολλή μπαταρία. Επίσης, στη λίστα κλήσεων μου εμφανίζει μπροστά απ' όλα τα τηλέφωνα σύμβολο κινητού ασχέτως αν πρόκειται για το σταθερό ή κινητό της επαφής μου.
  7. Το θέμα μου δεν είναι μονάχα οι γρατζουνιές αλλά και οι άπειρες δαχτυλιές που θα μένουν πάνω στο γυαλιστερό κινητό...:ninja:
  8. Αν και το θέμα μετράει... τόμους κι είχε γίνει μια αναφορά για θήκες και προστασία οθόνης θα ήθελα λίγη βοήθεια στην επιλογή. Έχω δει Προστατευτική Μεμβράνη Nortonline Screen Protector (είναι 5 τεμάχια-24μηνη εγγύηση) VS screen protector x2(είναι 2 τεμάχια-άγνωστη εγγύηση). Συνδυαστικά: Θήκη Σιλικόνης Hydrosilicrilic(η οποία δείχνει διάφανη) VS Θήκη Nortonline Silicon(η οποία όμως δε με έχει πολυενθουσιάσει επειδή μάλλον θα δείχνει άσχημα το "πλαστικό" μαύρο συγκριτικά με το γυαλιστερό μαύρο που έχει κανονικά το κινητό). Πέραν του συνδυασμού μιας από αυτές τις θήκες(ή κάποιας άλλης που θα προτείνετε) με κάποιο προστατευτικό οθόνης, ως άλλη επιλογή είναι το ZAGG's invisibleSHIELD full body από το εξωτερικό. Ωστόσο, επειδή βλέπω πως μοιάζει με το προστατευτικό που είχε το κινητό όταν ήταν μες στο κουτί(και το οποίο κουτσά-στραβά ακόμη έχω πάνω στο κινητό), αναρωτιέμαι... δε θα ξεκολλάνε οι άκρες του όταν θα μπαίνει σε τσέπες, οπότε να τσακίζει και να διπλώνει αφήνοντας απροστάτευτο το κινητό;
  9. thanks για την υπόδειξη σου. :D διόρθωσα το προηγούμενο post μου. :)
  10. Με βάση τα τελευταία δεδομένα(ΝΕΟ link χωρίς προσφορά), το κινητό έχει ξεπουλήσει. Οπότε όσοι δεν το προμηθευτήκαμε ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουμε και να το αγοράσουμε 30€ ακριβότερα και μάλιστα χωρίς την κάρτα μνήμης με το ndrive(ΠΑΛΙΟ link με την προσφορά). Αυτά είναι...:cry::angry::rocket::chair:
  11. Σήμερα εν τω μεταξύ ανακάλυψα ότι αδίκως κακολογούμε τη samsung που δεν βγάζει αναβαθμίσεις για εμάς, καθότι το τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται στην κατηγορία "Προσεχώς" :shock::w00t::dizzy::shock::w00t::dizzy:
  12. Αν από το Κ800i (xenon flash) που έχω τώρα περάσω στο Omnia HD θα υπάρχει αισθητή διαφορά; π.χ. οι βραδινές φωτό θα είναι χειρότερες; Τη μέρα όμως θα είναι καλύτερες;
  13. Συγνώμη που μετέτρεψα το thread από το "καλύτερο κινητό για GPS" σε "κινητό κάνει αξιοπρεπώς καλά τη δουλειά του στο GPS". :oops:
  14. Απλά, από το thread Omnia HD μου είχε δημιουργηθεί μια τέτοια αίσθηση οπότε γι'αυτό αναρωτιόμουν. Συν τοις άλλοις, πριν μερικά μηνύματα υπήρχε η σύγκριση ανάμεσα στο πρώτο Ομνια και το Touch HD οπότε φαντάστηκα ότι αναμένεται να ισχύει κάτι εξίσου καλό για τον απόγονο του (εκτός κι αν η διαφορά WM - Symbian) θέτει τα πράγματα σε εντελώς διαφορετική βάση.
  15. Εννοείς αυτό που λέει route66 κι είναι περασμένο στο κινητό; Ενώ με το Ndrive τα πάει μια χαρά;
  16. Παρατηρώ πως γενικά το thread επικεντρώνεται σε htc και πως οι αναφορές σε samsung κι ειδικά omnia hd είναι σπάνιες. Τελικά, το gps του δεν είναι καλό;
  17. Κι εμένα θα μου άρεσε να υπήρχε xenon flash. Το περίεργο είναι πως όταν το είχα πιάσει σε λειτουργία στο πλαίσιο μου θύμισε ως σχήμα το Motorola razr(αν θυμάμαι καλά τον τίτλο, όταν είναι διπλωμένο) και η οθόνη μου φάνηκε μικρή. Ωστόσο, πρόσφατα είδα ομοίωμα στη vodafone κι ήταν πραγματικά wow! Μεγάλου μεγέθους όπως πρέπει και το περίμενα. :D Πάντως δεν είναι λίγο περίεργο που πρέπει να βάλεις δικά σου αρχεία για να δεις πραγματικά πως είναι ο ήχος; :p Αντίθετα, βλέπεις μια χαρά τις δυνατότητες της οθόνης παρακολουθώντας τα βίντεο που είναι ήδη περασμένα (το trailer που δείχνει μέσα σε μια όπερα, το βίντεο με το ελικόπτερο). :cool: Καλό είναι να ακούγονται οι γνώμες όλων, θετικές και αρνητικές, κατόχων και απλών δοκιμαστών, αρκεί, βέβαια, να είναι όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένες.:respect: Κατ' αντιστοιχία, ένα μήνυμα που απλά θα λέει "Καλά, το κινητό τα σπάει" δεν προσφέρει ουσιώδεις πληροφορίες σ' εμάς που ενδιαφερόμαστε να το αγοράσουμε.:wink:
  18. Μήπως η συγκεκριμένη κάρτα "ξέφυγε" και κατά λάθος δε φορτώθηκε με το πρόγραμμα οπότε την πήρες άδεια;
  19. Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο διαγωνισμό υπάρχει ΜΟΝΟ η χρέωση του υπερχρεωμένου γραπτού μηνύματος. Σε άλλους (παγωτά, αναψυκτικά κλπ.) δε φτάνει που αγοράζεις το προϊόν πρέπει να στείλεις μετά και μήνυμα (αρκετά φθηνότερο βέβαια από αυτό που αποστέλλεις για το διαγωνισμό του smart). Βέβαια, στα άλλα μένεις με τη γλύκα του παγωτού/αναφυκτικού και με ένα logo ή ringtone έστω κι αν δεν κερδίσεις. Στο Smart Vodafone (κι είναι σίγουρα πολύ έξυπνη εταιρεία :cool: )μένεις απλά με το... κινητό στο χέρι. :p
  20. Όπως μπορεί να δει ο καθένας στη σελίδα όροι υποψηφιοτήτων & ψηφοφορίας "Στην κατηγορία ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ οι υποψήφιοι προκύπτουν βάσει του αριθμού μεταδόσεων του video clip αρκεί αυτό να έχει την πρώτη του μετάδοση μέσα στο διάστημα από 1-4-04 μέχρι 31-3-05 . ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ θεωρείται ένας καλλιτέχνης όταν πριν απο την έναρξη της 1-4-04 δεν έχει καταγραφεί video clip στο αρχείο του καναλιού απο δικό του ηχογράφημα." ;)
×
×
  • Create New...