Jump to content

sferatos102_2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sferatos102_2

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sferatos102_2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα τα δεδομένα (βήματα, παλμοί) να περνάνε ή να αναγνωρίζονται αυτόματα από την εφαρμογή S health ή μένουν μόνο στην εφαρμογή του huawei?
  2. Καλή τύχη σε όλους... ακόμη κι όσοι δεν το αποκτήσουν με την κλήρωση να φτάσουν στο σημείο να μπορούν να το αποκτήσουν βασισμένοι στις δυνατότητές τους!
  3. Ποια η γνώμη σας για το Intenso Slim Powerbank S10000-i Dual; http://www.intenso.de/produkte_en.php?kategorie=32&&produkt=1476165766
  4. sferatos102_2

    iPhone 4S

    Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να παρακολουθήσει video περασμένα από Η/Υ τα οποία να έχουν αρχείο .srt για τους υπότιτλους χώρια; (όπως κάνω με το samsung omnia hd που έχω)
  5. wow... απίστευτος διαγωνισμός, χαμός με τις συμμετοχές :p
  6. Εμένα εν τω μεταξύ μου έχει πέσει ήδη δύο φορές κάτω κι έχω την αίσθηση ότι θα γίνει ακόμη χειρότερα από τα δάχτυλα μου. Πάντως, στο θέμα φωτογραφίας-βίντεο αισθάνομαι μια πλήρη απογοήτευση αφού μου θυμίζει το ΝΟΚΙΑ Ν81 του αδερφού μου, όπου στην οθόνη του κινητού ακόμη οι φωτογραφίες δείχνουν μες στο θόρυβο( ; ) με περίεργους πράσινους και κόκκινους κόκκους και χρωματισμούς... νομίζω ότι το ψιλομετανιώνω. Αντίθετα, το NDRIVE μου έχει φανεί μια χαρά και χωρίς να καίει πολλή μπαταρία. Επίσης, στη λίστα κλήσεων μου εμφανίζει μπροστά απ' όλα τα τηλέφωνα σύμβολο κινητού ασχέτως αν πρόκειται για το σταθερό ή κινητό της επαφής μου.
  7. Το θέμα μου δεν είναι μονάχα οι γρατζουνιές αλλά και οι άπειρες δαχτυλιές που θα μένουν πάνω στο γυαλιστερό κινητό...:ninja:
  8. Αν και το θέμα μετράει... τόμους κι είχε γίνει μια αναφορά για θήκες και προστασία οθόνης θα ήθελα λίγη βοήθεια στην επιλογή. Έχω δει Προστατευτική Μεμβράνη Nortonline Screen Protector (είναι 5 τεμάχια-24μηνη εγγύηση) VS screen protector x2(είναι 2 τεμάχια-άγνωστη εγγύηση). Συνδυαστικά: Θήκη Σιλικόνης Hydrosilicrilic(η οποία δείχνει διάφανη) VS Θήκη Nortonline Silicon(η οποία όμως δε με έχει πολυενθουσιάσει επειδή μάλλον θα δείχνει άσχημα το "πλαστικό" μαύρο συγκριτικά με το γυαλιστερό μαύρο που έχει κανονικά το κινητό). Πέραν του συνδυασμού μιας από αυτές τις θήκες(ή κάποιας άλλης που θα προτείνετε) με κάποιο προστατευτικό οθόνης, ως άλλη επιλογή είναι το ZAGG's invisibleSHIELD full body από το εξωτερικό. Ωστόσο, επειδή βλέπω πως μοιάζει με το προστατευτικό που είχε το κινητό όταν ήταν μες στο κουτί(και το οποίο κουτσά-στραβά ακόμη έχω πάνω στο κινητό), αναρωτιέμαι... δε θα ξεκολλάνε οι άκρες του όταν θα μπαίνει σε τσέπες, οπότε να τσακίζει και να διπλώνει αφήνοντας απροστάτευτο το κινητό;
  9. thanks για την υπόδειξη σου. :D διόρθωσα το προηγούμενο post μου. :)
  10. Με βάση τα τελευταία δεδομένα(ΝΕΟ link χωρίς προσφορά), το κινητό έχει ξεπουλήσει. Οπότε όσοι δεν το προμηθευτήκαμε ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουμε και να το αγοράσουμε 30€ ακριβότερα και μάλιστα χωρίς την κάρτα μνήμης με το ndrive(ΠΑΛΙΟ link με την προσφορά). Αυτά είναι...:cry::angry::rocket::chair:
  11. Σήμερα εν τω μεταξύ ανακάλυψα ότι αδίκως κακολογούμε τη samsung που δεν βγάζει αναβαθμίσεις για εμάς, καθότι το τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται στην κατηγορία "Προσεχώς" :shock::w00t::dizzy::shock::w00t::dizzy:
  12. Αν από το Κ800i (xenon flash) που έχω τώρα περάσω στο Omnia HD θα υπάρχει αισθητή διαφορά; π.χ. οι βραδινές φωτό θα είναι χειρότερες; Τη μέρα όμως θα είναι καλύτερες;
×
×
  • Create New...