Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ πιάνετε πουλιά στον αέρα και εγώ δηλώνω χέστης σε οποιαδήποτε επέμβαση στο καινούργιο μου κινητό, έχω την εξής απλή ερώτηση

Το arena μου έχει την έκδοση KM900AT_V10a.

Σήμερα το PCSuiteIII έβγαλε μήνυμα πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού, αφού βγω από το PCSuite.

Eχω Unbranded μοντέλο αγορασμένο διαδικτυακά που δουλεύει μιά χαρά χωρίς κανένα μέχρι τώρα πρόβλημα και το έχω γεμίσει με επαφές, μουσική, φωτό κλπ..

Εχω και FMtransmiter που δουλεύει άψογα.

Εχω κάνει (με πολύ κόπο) και τις απαραίτητες ρυθμίσεις γιά αποστολή/λήψη email

Αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω?

Είναι εντελώς ακίνδυνο?

Υπάρχει έστω και μισή πιθανότητα να χάσω κάτι? (ρυθμίσεις, ελληνικά, κλπ...)

Χρειάζεται να ξέρω κάτι προκαταβολικά πριν επιλέξω το ΟΚ?

Ευχαριστώ.

http://www.kyris.gr

www.kyris.gr

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

NEWS:

Νέα έκδοση λογισμικού που διανέμεται μέσω LG Software Update στις Ασιατικές χώρες.

Έως τώρα ξέρω ότι έχει:

-Διορθώσεις για bugs

-Υπάρχει πλέον σύστημα αναγνώρισης γραφής(!)

-Μια νέα εφαρμογή με τίτλο "Tag-It". Αυτή η εφαρμογή είναι κάτι σαν το Track-id στα sonyericsson δηλαδή βρίσκει τις πληροφορίες για το τραγούδι που θέλουμε, μέσω ίντερνετ και μάλλον κατεβάζει album artworks. Επίσης, μπορεί ο χρήστης να επεξεργαστεί μόνος του τις πληροφορίες αυτές.

Αυτά έως τώρα. Πιθανών να είναι η νέα έκδοση που προανέφερε ένας χρήστης ότι του είπαν από τη Wind για νέα έκδοση μέσα στον Ιούνιο.

Οι προαναφερθέντες βελτιώσεις είναι αποδεδειγμένες ότι υπάρχουν. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες που να μην γνωρίζουμε ακόμη. Αναμείνατε...

Επειδή οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ πιάνετε πουλιά στον αέρα και εγώ δηλώνω χέστης σε οποιαδήποτε επέμβαση στο καινούργιο μου κινητό, έχω την εξής απλή ερώτηση

Σήμερα το PCSuiteIII έβγαλε μήνυμα πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού, αφού βγω από το PCSuite.

Eχω Unbranded μοντέλο αγορασμένο διαδικτυακά που δουλεύει μιά χαρά χωρίς κανένα μέχρι τώρα πρόβλημα και το έχω γεμίσει με επαφές, μουσική, φωτό κλπ..

Είναι εντελώς ακίνδυνο?

Ευχαριστώ.

εχω και εγω την ιδια εκδοση...και το κινητο ειναι αγορασμενο απο τον γερμανο που στην ουσια ειναι cosmote....παρ' ολα αυτα απο οτι φαινεται ειναι unbranded...για πειτε αυτοι που ξερετε;;;;

αααααα....επισης δοκιμασα και το trekbddy στο αυτοκινητο και εμεινα πολυ ευχαριστημενος...το μονο που με ξενερωνει ειναι το zoom...

BECK23

παιδια για την εγγυηση χρειαζεται η αποδειξη?επισης εγω εχω vl αν κανω update σε αλλη εκδοση θα χασω εγγυηση???????

δρατω τη ευκαιρια για λιγο σπαμ....

To ebuddy ΣΠΕΡΝΕΙ....

msn+f/b+gtalk+myspace contacts ολα μαζι δουλευουν αψογα!!!!

μερικα τιπς για οσους δεν τα καταφεραν με το ebuddy

μπαινετε απο το broswer του κινητου σας στο http://www.ebuddy.com

και διαλεγετε να το κατεβασετε, στις επιλογες μοντελου εγω διαλεξα το LG 910.

μολις κανει μονο του το Install, σας ρωταει για log in 'η sign up, εκει εγω ειχα προβλημα, και τελικα το signup το εκανα απο ο pc. Μετα κανετε login με το νεο account που δημιουργησατε, και υστερα το μονο που μενει ειναι να βαλετε τα στοιχεια σας πχ για msn 'η facebook η' googletalk.

To προγραμμα δουλευει αψογα!!!

υγ. αντε κουραγιο μονο το gps kai to κολοhotmail μου μεινανε να σεταρω (που πολυ αμφιβαλω)

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

παιδιά εδώ http://hellas.lge.com/multiimagedisplay.do?categoryId=0702&modelCodeDisplay=ARENA-KM900#

δίχνει τη πίσω πλευρά του τηλεφώνου μαύρη!Βγαίνει και σε άλλο χρώμα?

Hip Hop.

παιδιά εδώ http://hellas.lge.com/multiimagedisplay.do?categoryId=0702&modelCodeDisplay=ARENA-KM900#

Το χρώμα λέγεται "Titan Black". Αποκλειστική διάθεση απο την T-Mobile UK

ναι βγαινει και σε μαυρο!!!!αλλα το ασπρο ειναι πιο ωραιο:lol::p

BECK23

Το χρώμα λέγεται "Titan Black". Αποκλειστική διάθεση απο την T-Mobile UK

ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!Κρίμα και είναι πολύ όμορφο και μαύρο!!!

Hip Hop.

Είναι εντελώς ακίνδυνο?

Ευχαριστώ.

εχει συζητηθει πολυ νομιζω το θεμα αναβαθμισης κ φλασαρισματος φιλε μου...το μονο που μπορει να χασεις ειναι το fm transmitter μιας κ δε ξερω ποια εκδοση θα σου βαλει μετα...οπως κ να το κανεις ειναι εντελως ακινδυνο...ειτε φλασαρισμα ειτε αναβαθμιση απο το επισημο προγραμμα ΚΑΝΕΝΟΣ το κινητο δε χαλασε..

Ρε destiny να σε ρωτησω κατι...ειχες πει σε εναν φιλο να παει στα profil και να βαλει την επιλογη wifi sto προφιλ ιντερνετ και java...

Απο τη στιγμη ομως που το κινητο οπου συνδεεται σε ρωταει με ποιον τροπο θες να μπεις...wifi ή gprs και εμεις επιλεγουμε wifi υπαρχει περιπτωση να σε χρεώνει?

Επειδη μου φαινεται λιγο κουλο...και εγω οσο εχω χρησιμοποιησει ιντερνετ κτλ και εχω συνδεθει μεσω wifi δεν βλεπω να λειτουργει κανα gprs...

εγω για να ειμαι καλυμενος κ να ελαχιστοποιησω καθε πιθανοτητα να γινει καμια κουλη χρεωση τα προτεινω αυτα...

ενδεικτικα να σου πω οτι στο LG KS20 εχω βαλει ειδικο προγραμμα που λεγεται NODATA ακριβως για να γλυτωσω καθε υπουλη εν αγνοια μου χρεωση...

οποτε καλυτερα να παιρνουμε οτι μετρο μπορουμε να ειμαστε ησυχοι...

Πηρα σημερα το κινητο μου πισω λογω προβληματος αναγνωρισης απο τον Η/Υ τη 2η μερα

(υποψιαζομαι οτι ειχαν στραβωσει τα ελασματα του καλωδιου usb)

Η Vodafone μου το αλλαξε με σφραγισμενο κουτι οποτε ουτα γατα

Ριχνομαι και παλι στον αγωνα απο αυριο μετα τη φορτιση για αναβαθμιση κλπ

Εχω πολλες σελιδες απο την 92 που αφησα το τοπικ πριν 1 εβδομαδα εως σημερα

αρα εχεις κ πολυ διαβασμα φιλε μου...! χαχαχα

οτι θελησεις εδω θα ειμαστε..καλως σου ηρθε το ολοκαινουριο ΑΡΕΝΑ σου..

κ καλη τυχη με το φλασαρισμα..!!!

στο επισημο site του skype δεν υποστηριζεται...αμα θες δοκιμασε μια εκδοση για αλλες συσκευες LG κ πες μας αν δουλευει καλα...

αν το θες για να κανεις κλησεις δωρεαν το βλεπω καπως χλωμο..για im messenger θα ειναι μια χαρα αλλα υπαρχει κ το ebuddy που δουλευει αψογα

δεν ηταν αναγκη να πας κ κρυφο μενου για να το δεις αυτο...κ στις πληροφοριες τηλεφωνου το λεει..

εισαι σε vodafone κ θες να πας unbranded?

vodafone εχω και θελω fm transmitter και αν γινεται βελτιωμενη εφαρμογη αναπαραγωγης mp3

αλλα πρωτιστως fm transmitter

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ LG ARENA ΔΕΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 380 ΕΥΡΩ!

κανεις λαθος φιλε μου...δεν νομιζω οτι με 380 ευρω παιρνεις κινητο με τοσα πραγματα πανω....βαριεμαι τωρα να καθομαι να λεω τα υπερ που ειναι περισσοτερα απο τα κατα....

BECK23

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα (τον Beck). Το SE k810i το είχα πάρει με επιδότηση πριν 2 χρόνια και είχε 400 ευρώ. Αλλά και σήμερα βλέπω ότι με 400 δεν παίρνεις κάτι σαν το Arena.

skype εχει παιδιά;

μάλλον το σάββατο θα έχει ερθει και σε μένα

οχι, αλλα υπαρχει java εφαρμογη.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

vodafone εχω και θελω fm transmitter και αν γινεται βελτιωμενη εφαρμογη αναπαραγωγης mp3

αλλα πρωτιστως fm transmitter

διαβασε τον οδηγο που εχω στην υπογραφη μου εχει ολα τα απαραιτητα...ακολουθα πιστα τις οδηγιες κ αν παρουσιαστει καποιο προβλημα εδω ειμαστε...

Ξεκιναω την αναβαθμιση

Open Europe V10A_02

ή

German V10M_02

Καποιο πλεονεκτει ή ειναι ακριβως το ιδιο?

Edit

Η Διαδικασια σταματαει και βγαζει αυτο το Error Message tτι φταιει?

12:51:45 : *****Start _GetBatteryLevel*****

12:51:50 : Battery(3)

12:51:51 : ResetPhone...

12:51:52 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****

12:51:53 : PCSyncPrograms Not Found

12:51:54 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

12:51:54 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

12:51:54 : ****************CheckAndDownload********************

12:51:54 : ******Extract Start V10M_02.cab*****

12:51:54 : Model Dll Dir(G:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)

12:51:54 : ExtractInfo Error(0)

12:51:54 : [G:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µð·ºÅ丮 »èÁ¦ ½Ãµµ

12:51:54 : RemoveDirectory1 Error(2):G:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone

12:51:55 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR

12:51:55 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê½ÃÀÛ.

12:51:55 : CLGMobileHttp Class ¼Ò¸ê...

12:51:55 : Page_Error ºÎºÐÀÔ´Ï´Ù

12:51:55 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate

Τα Windows XP τα εχω περασμενα στο G και δοκιμασα αρχικα να περασω τα παντα

συμφωνα με τις οδηγιες στο G και οχι στο C

Μετα το 1ο λαθος δοκιμασα να κανω την εκτελεση αντιγραφοντας ολα τα αρχεια στο C

Αλλα και παλι τπτ

γιατι εχω δει αυτο το λαθος 3-4 φορες??? αρχιζω να κοιταω προηγουμενες σελιδες να δω τι εκαναν τα παιδια που το ειχαν...

κλασικα παντως λεμε για drivers βγαλσιμο κ παλι μεσα το pc suite κτλ...

edit: FUNKY1 ειναι ο τελευταιος που ειχε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα με σενα...οτι ειπα σε σενα ειπα κ σε εκεινον...θα μας πει εκεινος τι ακριβως εκανε κ λυθηκε...