Jump to content

dimikou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimikou

  • Ημ. Γέννησης 18/07/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimikou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσε κανείς να μου πει πως θα γυρίσω από την Γερμανική V10o στην πιο πρόσφατη cosmote που κυκλοφορεί;
  2. Βρε παληκάρια μια ερώτηση μιας και είστε αρκετοί ειδικοί, απ'όσο θυμάμαι εδώ. Το είχα φλασάρει στην open german V10o σύμφωνα με τις οδηγίες. Λειτούργησε αρκετά καλά, αλλά τώρα τελευταία μου κάνει κάτι μυστήρια κόλπα. 1) Πάω να το κοιτάξω και έχει κοπανήσει επανεκκίνηση χωρίς να το πάρω πρέφα (και φυσικά περιμένει το pin. 2) Aρκετά σημαντικό ελάττωμα φυσικά είναι και το ότι τελευταία τα ξυπνητήρια που βάζω άλλοτε χτυπανε , άλλοτε όχι (μια random κατάσταση γενικώς). Παραλίγο να πάθω μεγάλη ζημιά με τα ξυπνητήρια. Για το (1) είχα διαβάσει ότι τύχαινε κατά καιρούς σε κόσμο, αλλά το (2) έχει τύχει σε κανέναν;
  3. Ναι αυτό το παρατήρησα με το t9, υπάρχει θέμα και δεν περνώ τίποτα πια γιατί δεν έχει νόημα. Δεν έχω αλλάξει στην V10c ακόμα έχω την V10o_german.
  4. Σ'ευχαριστώ πολύ, γιατί ανησύχησα! Η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα τον browser γιατί δεν κατάφερνα καν να συνδεθώ όταν άνοιγα το wifi.
  5. Καλημέρα σε όλους! Γενικά τα του internet δεν τα έχω πολυδουλέψει και δεν ξέρω τι γίνεται. Χθες που επέστρεφα όμως με το Highspeed, δοκίμασα από περιέργεια να δω αν έπαιζε wifi. Πράγματι με το που το άνοιξα βρήκε δίκτυο με τέντα σήμα και χωρίς ασφάλεια, μάλλον του πλοίου. Όσες φορές κι αν δοκίμασα όμως μου έβγαλε αποτυχία σύνδεσης. Τι μπορεί να έφταιγε;
  6. Σας ευχαριστώ παιδιά, απ'ότι φαίνεται με την πρώτη ευκαιρία θα πάω κι εγώ στην C. @jimdem: Κι έλεγα μπας κι είχα εγώ το πρόβλημα :lol:
  7. Μα έχει αναφερθεί ότι στο θέμα με τις λίστες έχει πρόβλημα όπως και η Γερμανική V10o.... Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Γιατί αν είναι έτσι ήρθε ο καιρός να ξαναφλασάρω!!
  8. Χωρίς να γνωρίζω πολλά η λογική λέει ότι νομικά λόγω δικαιωμάτων δεν θα στο κάνουν από την Cosmote. @jimdem με γεια το νεο "αλφάδι" Σε ευχαριστούμε για όλα! Είχα ένα προβληματάκι. Υπάρχει κάποιο link; Γιατί όσες φορές κι αν πέρασα το ποντίκι από πάνω δεν είδα κάτι.
  9. Το κινητό κανονικά δεν έχει τόσο αργή μεταφορά δεδομένων. Πέρασα 3gb μουσική μέσα σε 4 λεπτά (κάπου εκεί ήταν). Μήπως το συνέδεσες σε hub; Δοκίμασε την usb κατευθείαν πίσω στον υπολογιστή! Όταν έκανα την μετατροπή είχα αγοράσει μια καρτούλα sdhc και την έβαλα σε reader στην usb και πουφ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν εκεί. Τα άλλα προγράμματα δουλεύουν κανονικότατα οπότε checkαρε μήπως κάτι σου ξεφεύγει.
  10. Κατέβασες τις εκδόσεις ακριβώς που λέει; Έκανες install το avirecomp? Αν σε αυτά ακολούθησες ότι έλεγε δεν ξέρω τι να σου πω, έχω κάνει 3-4 avi και μάλιστα τα 2 με τις ρυθμίσεις που σου έγραψα...Νομίζω κι άλλο ένα παληκάρι δεν είχε κάποιο πρόβλημα. (+ βέβαια αυτός που έγραψε τις οδηγίες:)) Επίσης μέχρι να πετύχει και να είσαι και ικανοποιημένος με αυτό που βλέπεις καλό είναι να δοκιμάζεις με κάτι μικρό...Π.χ. ένα επεισόδιο σειράς. Έτσι θα περιμένεις και λιγότερο.
  11. Όταν βάζεις το cd της LG σου βγάζει install για δύο προγράμματα. Το ένα είναι το pcsuite και το άλλο είναι το divx converter. Το divx converter δεν εγκαθίσταται μαζί με το pcsuite , οπότε είναι πιθανό να μην το πέρασες. (Κι εγώ δεν το είχα περάσει) Αν λοιπόν δεν το έχεις περάσει αγνοείς το βήμα 1 (το ίδιο είχα κάνει κι εγώ) και προχωράς με τα υπόλοιπα.
  12. @bruce_wayne Στην σελίδα 52 post #774 θα βρεις την λύση. Τουλάχιστον αυτήν χρησιμοποιήσα εγώ και λειτούργησε μια χαρα. Από ρυθμίσεις όμως έβαλα αυτά: Η.264 Movie (.mp4) video bitrate: 1200 frame bitrate: 29.970 video size: 720x430 audio bitrate: 128k (cd quality) Τα υπόλοιπα τα άφησα όπως ήταν. Από 2gb το έφτιαξε περίπου 800 mb. Αφού παίζει καλύτερη ανάλυση γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε;
  13. Η μπαταρία σίγουρα θα βελτιωθεί, συμβαίνει σε όλα τα κινητά στην αρχή η μπαταρία να έχει μικρότερη διάρκεια απ' την πραγματική. Απλά πρέπει λίγο να πειράξεις φωτεινότητες και τέτοια για να την αυξήσεις και λίγο ακόμα. Λογικά οι επανεκκινήσεις θα βελτιωθούν με μια αναβάθμιση σε σημείο ικανοποιητικό ώστε να μην είναι πολύ ενοχλητικό (π.χ. εδώ κι 1,5 μήνα που το έχω μου έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις και έχει παγώσει μία φορά) Για την απόκριση της οθόνης δεν μπορώ να σου πω πολλά μιας και είναι κι ελαφρώς υποκειμενικό το θέμα (για παράδειγμα εγώ την βρίσκω αρκετά καλή). Κάποια παιδιά έχουν αναφέρει ότι με τις αναβαθμίσεις είδαν διαφορά. Επειδή του έκανα αναβάθμιση στην 2η μέρα όμως, δεν μπορώ να συγκρίνω.
  14. Πολύ ωραίο είχα ένα εορτολόγιο στο παλιό μου Ericsson, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και χάνω τις ελπίδες μου για ένα καλό software, μόλις λέμε "Δόξα το Θεό" πάλι πέφτουμε στο "Βόηθα Παναγιά μου". Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να χαλάνε πράγματα που ήδη δουλεύανε σε προηγούμενες εκδόσεις. Τι θα γίνει θα έχουμε ένα λογισμικό για κάθε δουλειά δηλαδή; "Θέλω gps και youtube στο wifi κάτσε να βάλω την V10C" "Θέλω λίστες στην μουσική , κάτσε να βάλω την V10M open Europe"... Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ομάδα που δουλεύει τις αναβαθμίσεις...
  15. Σ'εμένα δεν δούλεψε το κόλπo με τον φακό...είμαι ακόμα στην V10O open german. Η οpen greek V10c έχει κι αυτή πρόβλημα με τις λίστες; Θυμάμαι καλά; Από σταθερότητα πως πάει; Αναφέρω ότι το κινητό μου έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις, με απόσταση μιας βδομάδας περίπου μεταξύ τους, και οι δύο την ώρα που έγραφα μήνυμα. Μου φάνηκε άκυρο αλλά πάλι σε σχέση με αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι πταίσμα. ----- edit: Χίλια συγγνώμη παιδιά, τα dll που πάνε παρέα με την V10c ποια είναι και που τα βρίσκω;
×
×
  • Create New...