stendor Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Παιδιά μόλις hackara την version 21.0.45 για το άσπρο N97 χωρίς να έχω κάνει ξανά hack την συσκευή από τότε που την αγόρασα στα προηγούμενα firmwares.Ήταν επιτυχής και όλα πήγαν ομαλά.Ακολύθησα την διαδικασία όπως μου έιπαν οι πιό έμπειροι εδω μέσα.Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν μετά απο Hard Format θα έχω ακόμα το hack ή αν σβηστεί διότι μετά την εγκατάσταση των Ovi Maps έμεινα με 35MB στην C: Γνωρίζει κανείς;Παρ'ολα αυτά το κινητό λειτουργεί κανονικά όσο αφορά την ανταπόκριση Καλημέρα. Ναι μετά από hard format χάνεται το hack και πρέπει να ξανά κάνεις την διαδικασία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
royal84 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του Ν97 Mini και επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά θα ήθελα να μάθω πως περνάμε free εφαρμογές,widgets,κτλ στο τηλέφωνο και αν δουλεύει το HelloOX.. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το faq της πρώτης σελίδας Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Θα σε βοηθήσει πολύ και θα λυθούν πολλές απορίες σου. Εκεί θα βρεις και την απάντηση στο ερώτημα σου Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz; Όσο για το HelloOX,στην τελευταία έκδοση λογισμικού του n97mini δεν δουλεύει.Μερικά ποστ πιο πίσω θα δεις τι τρόποι υπάρχουν πλέον για hacking. Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SadmanD Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Επιτέλους και ένα έτοιμο ελληνικό cfw(όχι τίποτα το σπουδαίο)(η αρχική έκδοση είχε πρόβλημα με το τ9,οπότε αυτό το διορθώσαμε μαζί με ένα παιδί από το dailymobile) Τα αρχεία που δοκίμασα εγώ για την εγκατάσταση είναι από το black v40 rm-356 balkan από το navifirm(αν δεν μπορεί να τα βρει κάποιος ας μου πει να τα ανεβάσω) Φυσικά δουλεύουν και για όλα τα υπόλοιπα firmware. Changelog και info Themes * Theme effects package "ExtremeTouch v2 by PedroCst" replacing default ones (with no bugs) * Nseries 2 (transparent), Light red and iVertigo DI by DSMA added (without mediabar bug - actually) * Nseries 1, 3 and 4 (transparent) were added * Sound waves theme was removed * iVertigo is default theme after hard-reset * Only Baltic and newer translations (I'll put in others when everyone will be complete) Put your own theme effects!!! Now, you just need to copy your wanted theme effects to C:\resource\effects!!! My theme package will be automaticly put here with uda file. Menu changes * Submenu applications has a Games folder (removed on update 40.0.007TE) * Dictionary icon was changed * Zylam Marex's Refined Menu was added * MySpace icon was removed Apps added (most of them with custom icons) - ROMPatcher+ (with startup) - Skyfire: the phone browser with Flash Player - PhoneTorch - Best ScreenSnap - YouTube - Bagatelle - KillMe (with startup, to kill processes) - Minesweeper - Checkers - SymTorrent - Paint - PowerBoot - Jbak Taskman (doesn't work... - only on Euro1) Settings and personalization changes * After a hard-reset, you won't recieve a message, register in MyNokia again neither open the "Fresh phone" menu * Cache changed to E:\ drive * Camera quality has increased * Camera shutter doesn't play when you have a profile with no sound warnings added * File caching for all drives except Z:\ is enabled * Permanent hack added * Message 6 tone was added * Music is only searched on E:\Attachments, E:\Data\Downloads, E:\Downloads, E:\Music and E:\Sounds * Widget notifications were removed * Java midlet notifications were removed * Lightning boot up (15 seconds against 20 seconds in original version) * Increased memory heap size * Applications open/close delay is now shorter * Video recorder beep was removed * Orange homescreen added * Startup is now Nokia and S60 Black with N97's startup tone * Some folders were hidden from Gallery * Gallery has now "Images" and not "Images and videos" (since I've hidden all C:\ drive and some folders on E:\, such as My Videos and Videos) * Bluetooth destination files are now in "Attachments" IMPORTANT (after flashing - thanks xploitmachine)!!! This procedure must be performed after flashing firmware: 1. Run KILLME for the first time and move all items in REMOVABLE into PROTECTED section. 2. OPEN ROMPATCHER+ and enable INSTALL SERVER RP+ & OPEN4ALL RP+. 3. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f875a\startup" (Delete files!) 4. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f875a\tasks" (Delete all files!) 5. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f6efa\" (Delete all files!) 6. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\102072c4\" (Delete all files!) 7. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f8857\Cache\CData\" (Delete all files!) 8. GO TO THIS FOLDER LOCATION "E:\Private\101f8857\Cache\CData\" (Delete all files!) 9. In memory card, create folder E:\Sys\Cache 10. In memory card, create folder E:\Received 11. Tips, after installing ure favourite applications do again step no. 3, 4, 5 and 7. Finished: Now you can restart the phone, and install desired applications freely, the phone is now highly optimised! Your startup apps will remain. Maybe, when you want to install an app, you'll see "Installer already open". So, open KillMe and terminate Installer process! You'll be able to install apps, games and... whatever (!) again! Edited April 18, 2010 by stendor Αφαίρεση link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Πως σου φαίνεται το firmware? Είναι σταθερό ή έχει bugs? Μήπως έχεις link με τις οδηγίες που ακολούθησες? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SadmanD Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αρκετά σταθερό μου φαίνεται(με περίπου 55mb ram).Οδηγίες είναι αυτές που έχει στο code. ή το λινκ από το dailymobile http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,18408.0.html Το μόνο κουλό που έχω δει είναι,ότι μετά από κόλημα που έφαγε το ραδιόφωνο,δεν μπορεί να αποθηκεύσει σταθμους(μετά από hard format έστρωσε),αλλά δεν ξέρω αν είναι από το fw. Ένα μεινέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις extra patch για το rompatche(γιατί είναι αποθηκευμένο στον Z) Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δοκιμασε να φτιαξεις ενα ιδιο φακελο στο Ε η στο C μπορει να το αναγνωρισει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SadmanD Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Το πρώτο που δοκίμασσα ήταν....Δεν είδα να βρίσκει κάτι(αν και τα patches που έχει μέσα είναι υπεραρκετά,εγώ απλά ήθελα να δοκιμάσω ένα για ήχο). Δουλεύει κανένας άλλος έλληνας σε cfw?(για συγκρίσεις και βοήθεια?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Και εγώ ψηνόμουν να το χρησιμοποιήσω αλλά κολλάω στο jaf...Όταν επιλέγω use ini μου βγάζει ένα κενό παράθυρο και δεν μπορώ να συνεχίσω...Ίσως παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιώ windows 7 64bit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 ξέρει κανείς κάτι για hack σε Nokia X6 με έκδοση v12.0.091? δυστυχώς το HelloOX δεν τα καταφέρνει.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Αφού δοκίμασες με το HelloOX και δεν πέτυχε τότε θα πρέπει να περιμένουμε νεότερα για το πως θα γίνεται το hack. Που ακριβώς κολλάει η διαδικασία? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Αφού δοκίμασες με το HelloOX και δεν πέτυχε τότε θα πρέπει να περιμένουμε νεότερα για το πως θα γίνεται το hack. Που ακριβώς κολλάει η διαδικασία? αν θυμάμαι σωστά (γιατί το έβγαλα τώρα..) στο "unpacking files.." Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SadmanD Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Και εγώ ψηνόμουν να το χρησιμοποιήσω αλλά κολλάω στο jaf...Όταν επιλέγω use ini μου βγάζει ένα κενό παράθυρο και δεν μπορώ να συνεχίσω...Ίσως παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιώ windows 7 64bit... http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,17667.msg182261.html#msg182261 Ποστ #7. Νομίζω το ίδιο πρόβλημα έχετε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrtcvsxtc Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) Επιτέλους και ένα έτοιμο ελληνικό cfw(όχι τίποτα το σπουδαίο)(η αρχική έκδοση είχε πρόβλημα με το τ9,οπότε αυτό το διορθώσαμε μαζί με ένα παιδί από το dailymobile) Τα αρχεία που δοκίμασα εγώ για την εγκατάσταση είναι από το black v40 rm-356 balkan από το navifirm(αν δεν μπορεί να τα βρει κάποιος ας μου πει να τα ανεβάσω) Φυσικά δουλεύουν και για όλα τα υπόλοιπα firmware. Changelog και info Themes * Theme effects package "ExtremeTouch v2 by PedroCst" replacing default ones (with no bugs) * Nseries 2 (transparent), Light red and iVertigo DI by DSMA added (without mediabar bug - actually) * Nseries 1, 3 and 4 (transparent) were added * Sound waves theme was removed * iVertigo is default theme after hard-reset * Only Baltic and newer translations (I'll put in others when everyone will be complete) Put your own theme effects!!! Now, you just need to copy your wanted theme effects to C:\resource\effects!!! My theme package will be automaticly put here with uda file. Menu changes * Submenu applications has a Games folder (removed on update 40.0.007TE) * Dictionary icon was changed * Zylam Marex's Refined Menu was added * MySpace icon was removed Apps added (most of them with custom icons) - ROMPatcher+ (with startup) - Skyfire: the phone browser with Flash Player - PhoneTorch - Best ScreenSnap - YouTube - Bagatelle - KillMe (with startup, to kill processes) - Minesweeper - Checkers - SymTorrent - Paint - PowerBoot - Jbak Taskman (doesn't work... - only on Euro1) Settings and personalization changes * After a hard-reset, you won't recieve a message, register in MyNokia again neither open the "Fresh phone" menu * Cache changed to E:\ drive * Camera quality has increased * Camera shutter doesn't play when you have a profile with no sound warnings added * File caching for all drives except Z:\ is enabled * Permanent hack added * Message 6 tone was added * Music is only searched on E:\Attachments, E:\Data\Downloads, E:\Downloads, E:\Music and E:\Sounds * Widget notifications were removed * Java midlet notifications were removed * Lightning boot up (15 seconds against 20 seconds in original version) * Increased memory heap size * Applications open/close delay is now shorter * Video recorder beep was removed * Orange homescreen added * Startup is now Nokia and S60 Black with N97's startup tone * Some folders were hidden from Gallery * Gallery has now "Images" and not "Images and videos" (since I've hidden all C:\ drive and some folders on E:\, such as My Videos and Videos) * Bluetooth destination files are now in "Attachments" IMPORTANT (after flashing - thanks xploitmachine)!!! This procedure must be performed after flashing firmware: 1. Run KILLME for the first time and move all items in REMOVABLE into PROTECTED section. 2. OPEN ROMPATCHER+ and enable INSTALL SERVER RP+ & OPEN4ALL RP+. 3. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f875a\startup" (Delete files!) 4. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f875a\tasks" (Delete all files!) 5. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f6efa\" (Delete all files!) 6. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\102072c4\" (Delete all files!) 7. GO TO THIS FOLDER LOCATION "C:\Private\101f8857\Cache\CData\" (Delete all files!) 8. GO TO THIS FOLDER LOCATION "E:\Private\101f8857\Cache\CData\" (Delete all files!) 9. In memory card, create folder E:\Sys\Cache 10. In memory card, create folder E:\Received 11. Tips, after installing ure favourite applications do again step no. 3, 4, 5 and 7. Finished: Now you can restart the phone, and install desired applications freely, the phone is now highly optimised! Your startup apps will remain. Maybe, when you want to install an app, you'll see "Installer already open". So, open KillMe and terminate Installer process! You'll be able to install apps, games and... whatever (!) again! καλησπερα παιδια δηλαδη αυτο ειναι το καινουριο Hack Για Το 5800?? Edited April 18, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ναι, αυτό ειίναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrtcvsxtc Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ναι, αυτό ειίναι. Μπορει Καποιος Να μ Δωσει ενα Manual Στα ελληνικα για να το κανω γιατι Προσπαθησα και Δεν Μπορεσα(σορρυ Που Πριζω αλλα ειμαι αρχαριος Με αυτες Τις Συσκευες αλλα βαρεθηκα Κιολλας να μην Μπορω να Βαλω Τις Εφαρμογες Που θελω για το Κινητο μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Λοιπόν παίδες πέρασα χτες το "5800XM CFW Pre Hacked/Modified now with all languages ! Online ! By NP 5/3" firmware, που υποστηρίζει ελληνικά και παρακάτω μερικά σχόλια για την όλη διαδικασία. Καταρχήν θέλει καλή προετοιμασία ότι έχεις κατεβάσει τα σωστά αρχεία με navifirm και ότι έχεις αλλάξει τα σωστά αρχεία με τα μονταρισμένα για να περαστούν τα hack και οι έξτρα δυνατότητες.Αν όλα αυτά έχουν γίνει σωστά τότε η διαδικασία φλασαρίσματος διαρκεί 2 λεπτά και είναι πανεύκολη. Γενικά το κινητό έχει γίνει πολύ πιο ευχάριστο και γρήγορο στη χρήση με έτοιμα μενού και άλλες προσθήκες όπως αλλαγή στην αρχική οθόνη της ΝΟΚΙΑ, απενεργοποίηση υπηρεσιών που δεν χρειάζονται κλπ.Κρατάω μια επιφύλαξη για το θέμα ελεύθερης RAM, καθώς από τα 75mb που λένε, εγώ βλέπω μόνο 45 αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει το ότι έκανα restore τις ρυθμίσεις από το προηγούμενο backup και έτσι να ήρθε μαζί και σαβούρα. Βασικό φυσικά το ότι δουλεύει το Hack και ότι έχω και την ελληνική γλώσσα κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cruster Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 (edited) http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,17667.msg182261.html#msg182261 Ποστ #7. Νομίζω το ίδιο πρόβλημα έχετε.:) Ευχαριστώ! Βοήθησε αρκετά... Σε καμία ωρίτσα θα πω εντυπώσεις από το fw... Ευχαριστώ! Βοήθησε αρκετά... Σε καμία ωρίτσα θα πω εντυπώσεις από το fw... Αστραπιαίας ταχύτητας firmware! Απίστευτη δουλειά, προσεγμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια...Τα εφέ των θεμάτων αλλά και το scroll είναι απόλυτα απαλά χωρίς "σπασίματα". Ώρα για δοκιμές λοιπόν...:D Edited March 21, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την Πολλαπλη Παραθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) ρε παιδια κατα την εγκατασταση του helloX κολαει στο root certificates sto satio... edit: ακυρο δουλεψε μετα απο επανεκινηση! Edited March 22, 2010 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Πάντως μου κάνει εντύπωση πώς περνάει τόσο γρήγορα το φλασάρισμα, ενώ όταν κάνεις αναβάθμιση μέσω ίντερνετ πρέπει να περιμένεις κανένα μισάωρο για όλη την διαδικασία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 εμενα δεν μου περνει πανω απο 5 λεπτα ολη η διαδικασια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrtcvsxtc Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Λοιπόν παίδες πέρασα χτες το "5800XM CFW Pre Hacked/Modified now with all languages ! Online ! By NP 5/3" firmware, που υποστηρίζει ελληνικά και παρακάτω μερικά σχόλια για την όλη διαδικασία. Καταρχήν θέλει καλή προετοιμασία ότι έχεις κατεβάσει τα σωστά αρχεία με navifirm και ότι έχεις αλλάξει τα σωστά αρχεία με τα μονταρισμένα για να περαστούν τα hack και οι έξτρα δυνατότητες.Αν όλα αυτά έχουν γίνει σωστά τότε η διαδικασία φλασαρίσματος διαρκεί 2 λεπτά και είναι πανεύκολη. Γενικά το κινητό έχει γίνει πολύ πιο ευχάριστο και γρήγορο στη χρήση με έτοιμα μενού και άλλες προσθήκες όπως αλλαγή στην αρχική οθόνη της ΝΟΚΙΑ, απενεργοποίηση υπηρεσιών που δεν χρειάζονται κλπ.Κρατάω μια επιφύλαξη για το θέμα ελεύθερης RAM, καθώς από τα 75mb που λένε, εγώ βλέπω μόνο 45 αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει το ότι έκανα restore τις ρυθμίσεις από το προηγούμενο backup και έτσι να ήρθε μαζί και σαβούρα. Βασικό φυσικά το ότι δουλεύει το Hack και ότι έχω και την ελληνική γλώσσα κανονικά. Γεια σας παιδια !μπορω να εχω ενα manual γιατι ειμαι λιγο σκραπας ευχαριστο προαιρετικα! P-key nokia module version 01.02 Init usb communication... PRESS POWER ON NOW! Searching for phone...Found Sending RAW loader... Using 009.012.005 Elf2flash 09.11.000 CMT RAW loader... Patching RAW boot step1... Patching RAW boot step2... Patching RAW boot step3... Sending RAW Loader... ....................Loader Sent! Stage 2 starting..........Error booting phone... Μπορει Καποιος ν μου εξηγησει γιατι μου Το γραφει αυτο?? Edited March 22, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ξερει κανεις πως μπορω να βλω αρχεια sis και sisx στο firmware μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Aν καταλαβα καλα θελεις να βρεις σε αρχεια .sis το firmware για να το κανεις εγκατασταση στην συσκευη οπως οπως και τις εφαρμογες. Αυτο δεν μπορει να γινει γιατι δεν μπορουμε να γραψουμε μεσα στο Z του κινητου. Ακομη και να το φτιαξει καποιος που δεν ειναι δυσκολο να γινει δεν θα εχει κανενα νοημα :) edit: Eαν θελει καποιο μελος να ετοιμασει ενα οδηγο με την διαδικασια του χακαρισματος μπορει να ερθει σε επικοινωνια με καποιο μελος της Ο.Δ. για να τον προσθεσουμε στο 1 ποστ. Eυχαριστω :) Edited March 23, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SadmanD Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ξερει κανεις πως μπορω να βλω αρχεια sis και sisx στο firmware μου? Μπορείς με το sis-contents να τα κάνεις extract και να βάζεις τα ανάλογα αρχεία στο rofs2 ή 3,αλλά δεν παίζουν όλες οι εφαρμογές στον Z(και δεν μπορείς και να γράψεις σε αυτόν). Αν θες μπορώ να σου βρω μια λίστα με αυτές που δουλεύουν. Οδηγό αν θέλετε μπορώ να ετοιμάσω το σ/κ για windows 7 με jaf :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts