Jump to content

royal84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About royal84

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

royal84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλο το team! Είμαι κάτοχος του S7 αγορασμένο από πλαίσιο πριν περίπου 2 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα! Εδώ και περίπου 1 μήνα όταν το ανοίγω το πρωί και κάποιες άσχετες στιγμές μέσα στην ημέρα την ώρα που το ξεκλειδώνω μου γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης σε ένα γκρι πλαίσιο "Checking your licences..." αλλά χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στη συσκευή! Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι αυτό? Σας ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα στο forum! Εδώ περίπου και 2 μέρες κάνει μόνο του restart σε άσχετες στιγμές.. Ξερει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ πολύ!
  3. Το έχω κάνει αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις!! Ρώτησα αν μπορούμε να βρούμε κάπου αλλού την τελευταία έκδοση όπως είχε προαναφέρει πιο πάνω ο Gog7. Όσο για το αλλο πρόβλημα που μου έχει εμφανιστεί και έχω αναφέρει παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι,ας μου πει. Ευχαριστώ!
  4. Πρώτ'απ'όλα καλημερίζω το forum!!! Όπως διάβασα παραπάνω έχει βγει καινούρια έκδοση λογισμικού -11.0.102- Πού μπορούμε να τι βρούμε? Επίσης είμαι κάτοχος του Ν97 mini περίπου ενα μήνα τώρα!(Το πήρα από το Πλαίσιο και είναι παραεισαγωγής,μάλλον από Αγγλια ή Γερμανία) Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά εδώ και μια εβδομάδα ξεκλειδώνοντας τη συσκευή απο το πλαινό κλασσικό κουμπί μου βγάζει στη κεντρική οθόνη όλα τα διαθέσιμα WLAN's που ποιάνει εκείνη τη στιγμη! Πατάω ακύρωση,ξανακάνει σάρωση μία-δύο φορες και μετά "ηρεμεί".. Από τις ρυθμίσεις είναι όλα απενεργοποιημένα!! Μήπως υπάρχει καμία λύση??? Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του Ν97 Mini και επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά θα ήθελα να μάθω πως περνάμε free εφαρμογές,widgets,κτλ στο τηλέφωνο και αν δουλεύει το HelloOX.. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
×
×
  • Create New...