Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω είχα συνηθίσει με τα windows να εχω το destinator. Τώρα το ovi maps απο χαρτες μια χαρά μου φάνηκε. Στην πλοήγηση εχω πρόβλημα. ότι ψάχνω μου λέει δεν βρέθηκε, εκτός απο πολύ γνωστές οδούς κτλ

• Απαντήσεις 752
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κυκλοφόρησε η τελική 3.06

Ήξερα ότι βγήκε πριν μέρες για το symbian 3.

Εμένα στο 5800 δεν μου το βγάζει πάντως διαθέσιμο.

Εσύ πού το βρήκες?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και γω δε βρίσκω τίποτα άλλο πέρα από τη ovi_maps_installer_3.06_10wk50_b03_s60_5.0_nocs_beta

http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-06/download_and_installation (το λινκ δουλεύει για registered users)

Edited by mikelangelo

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Εγώ έψαξα από εδώ έψαξα από εκεί αλλά δεν βρήκα κάτι επίσημο! Μέσα από ένα φόρουμ βρήκα μια διεύθυνση και κατέβασα ένα αρχείο αλλά δεν το πέρασα στο κινητό!

(δεν το πολύ εμπιστεύομαι ! ) η διεύθυνση είναι αυτή όποιος θέλει ας δοκιμάσει και να μας πει : https://d.ovi.com/p/g/store/3194315/ovi_maps_3_06_10wk50_b12_s60_5_0_196688.sis?q=QJqSG1MKHTEZjqVehyd2aPOLzcCUXyUq&c=ovi_store&eid=d0ae25d8-3d25-417e-aaa0-e8cceb4cc247

update: τελικα μεσω του ovi suite έκανα την αναβάθμηση!

Edited by gsymia

Εγώ έψαξα από εδώ έψαξα από εκεί αλλά δεν βρήκα κάτι επίσημο! Μέσα από ένα φόρουμ βρήκα μια διεύθυνση και κατέβασα ένα αρχείο αλλά δεν το πέρασα στο κινητό!

(δεν το πολύ εμπιστεύομαι ! ) η διεύθυνση είναι αυτή όποιος θέλει ας δοκιμάσει και να μας πει : https://d.ovi.com/p/g/store/3194315/ovi_maps_3_06_10wk50_b12_s60_5_0_196688.sis?q=QJqSG1MKHTEZjqVehyd2aPOLzcCUXyUq&c=ovi_store&eid=d0ae25d8-3d25-417e-aaa0-e8cceb4cc247

update: τελικα μεσω του ovi suite έκανα την αναβάθμηση!

Καλημέρα στο φόρουμ, σε εμένα στο 6710 Navigator δεν δουλεύει, το έχει βάλει κάποιος με αυτήν τη συσκευή?

Καλημέρα στο φόρουμ, σε εμένα στο 6710 Navigator δεν δουλεύει, το έχει βάλει κάποιος με αυτήν τη συσκευή?

Ειναι μονο για symbian s60 5th edition και symbian ^3.

Edited by people

Και γω δε βρίσκω τίποτα άλλο πέρα από τη ovi_maps_installer_3.06_10wk50_b03_s60_5.0_nocs_beta

http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-06/download_and_installation (το λινκ δουλεύει για registered users)

και εγω αυτην εχω,ενωθηκα με το ovi δεν μου εβγαλε αλλη.

Απ ότι βλέπεω σε κάποιο απ τα γνωστά μαγαζάκια κάποιος έχει φτιάξει ένα νέο thread και αναφέρει ως final την έκδοση beta της 16/12, το οποίο είναι λάθος φυσικά. Ίσως από κει να μπερδεύτηκε ο φίλος.

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλησπέρα σας φίλτατοι, προσπαθώ εδώ και 2-3 μέρες να εγκαταστήσω τη νέα έκδοση στο 5530 του έτερον ήμισυ αλλά φεύ! Δεν μου κάνει τη χάρη, ούτε από το Ovi Suite ούτε από το FOTA, ξέρει κανείς το γιατί?

Για οποιον εχει προβληματα με την αναβαθμιση απο την beta στην τελικη εκδοση, οπως ειχα και εγω, ας δοκιμασει αυτο που αναφερθηκε στο discussions του beta labs.

Rename your current cities folder and qf file .

Uninstall OviMaps b03 beta .

Restart the phone and try to install the downloaded .sis again .

Replace the new created cities folder and qf file by the renamed versions .

Σε μενα ετσι εγκατασταθηκε κανονικα.

http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-06

Καινουρια beta εκδοση βγαλανε παλι....Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν επιτελους την τελικη.

http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-06

Καινουρια beta εκδοση βγαλανε παλι....Αντε να δουμε ποτε θα βγαλουν επιτελους την τελικη.

Εγώ έχω μπερδευτεί να πω την αλήθεια ! εγώ έκανα την αναβάθμιση από την έκδοση 3.04 σε 3.06 μέσω του ovi suite, που φαντάζομαι ότι για να συμβαίνει αυτό ότι είναι η τελική έκδοση των χαρτών, και τώρα βλέπω (σύμφωνα με τον φίλο ) ότι βγήκε και άλλη έκδοση beta. Τελικά τι γίνεται;

Ας μην βγάλουν ποτέ τελική έκδοση αλλά να συνεχίσουν να την εξελίσσουν με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Η εφαρμογή από την έκδοση 3.04 έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο.

Και μονο που φτιαχτηκε το τελικο σιγμα εγω ειμαι ΟΚ.Ακου Λεωφοροσ Κηφισιασ:lol::lol:
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Στο δικό μου ,με την 3.06, γιατί παραμένει το τελικό σίγμα , ( σ );

Επίσης, στην αναζήτηση,δεν μου βγάζει το " μήπως εννοείτε ; "Ενώ , το γράφει στις διαφορές μεταξύ της 3.04 και3.06.Μήπως χρειάζετε κάποια ρύθμιση για να το βγάλει;

Edited by manthosx6

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως αν ψάχνεις κάτι μακριά απο wi-fi παίζει να μη το βρίσκει και ας το έχει ο χάρτης. Αν συνδεθείς, όποια τοποθεσία βάλεις θα τη βρει αμέσως.

Κάτι πρέπει να διορθώσουν.

Μήπως βγήκε η τελική έκδοση 3.06 ; Στο ovi store αυτή που υπάρχει ( οι εικόνες που δείχνουν μόλις επιλεγεί η εφαρμογή), έχει πλέον το προφίλ της 3.06

Στο δικό μου ,με την 3.06, γιατί παραμένει το τελικό σίγμα , ( σ );

Επίσης, στην αναζήτηση,δεν μου βγάζει το " μήπως εννοείτε ; "Ενώ , το γράφει στις διαφορές μεταξύ της 3.04 και3.06.Μήπως χρειάζετε κάποια ρύθμιση για να το βγάλει;

Πρεπει να εχεις ενεργοποιηση αναζητηση με συνδεση.

πως μπορω κατα την πλοηγηση να βλεπω την κοκκινη βουλα απο πισω και να κανει rotation ο χαρτης γιατι προς το παρων ο χαρτης ειναι σταθερος και η βουλα κινειται δεξια αριστερα πανω κατω και μπερδευομαι...
Αη - Phone

πως μπορω κατα την πλοηγηση να βλεπω την κοκκινη βουλα απο πισω και να κανει rotation ο χαρτης γιατι προς το παρων ο χαρτης ειναι σταθερος και η βουλα κινειται δεξια αριστερα πανω κατω και μπερδευομαι...

Λογικα δεν εννοεις στην πλοηγηση αλλα οταν βλεπεις το χαρτη και δειχνει το στιγμα σου αναλογως την κατευθυνση να προσανατολιζεται και αυτος(χαρτης)!Αν εχεις την τελευταια εκδοση(3.06) τοτε απλα πατας στην ''οδηγηση'' χωρις να εχεις βαλει προορισμο και εχεις αυτο που νομιζω οτι εννοεις!

Λογικα δεν εννοεις στην πλοηγηση αλλα οταν βλεπεις το χαρτη και δειχνει το στιγμα σου αναλογως την κατευθυνση να προσανατολιζεται και αυτος(χαρτης)!Αν εχεις την τελευταια εκδοση(3.06) τοτε απλα πατας στην ''οδηγηση'' χωρις να εχεις βαλει προορισμο και εχεις αυτο που νομιζω οτι εννοεις!

εχω το 3.04.. θα το δοκιμασω αφου κατεβασω την νεα εκδοση λοιπον..

Αη - Phone

• 1 month later...

Παιδιά, θέλω μια βοήθεια.

Έχω περάσει ένα custom firmware του C6 στο Χ6 μου και προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τη νέα έκδοση από το Ovi Store.

Ενώ η εφαρμογή κατεβαίνει κανονικά, στην εγκατάσταση μου πετάει ένα σφάλμα του τύπου:

"Αποτυχία εγκατάστασης, το στοιχείο είναι ενσωματωμένο"

και σταματάει.

Στη διαχείριση όμως των εφαρμογών, μου το δείχνει κανονικά εγκατεστημένο και στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης.

Όταν πάω να ανοίξω τους χάρτες, εκεί μου βγαίνει η έκδοση 3.04 και αν επιχειρήσω να κατεβάσω χάρτες από το Ovi Suite, μου κατεβαίνουν οι παλιοί.

Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος κάτι παρόμοιο;

Να προσθέσω πως έχω επιχειρήσει να εγκαταστήσω την εφαρμογή και απευθείας από διάφορα αρχεία .sis που έχω κατεβάσει, με το ίδιο όμως πάντα αποτέλεσμα.