Jump to content

george800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

george800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Μία βοήθεια. Είμαι σε stock rom LP 5.02 V30d με root. Για να περάσω custom LP rom εκτός από την εγκατάσταση του TWRP μέσω Autorec χρειάζεται και κάτι άλλο; Ευχαριστώ
  2. Απαράδεκτη απόφαση. 500mb + 80mb δώρο δηλαδή 8 ώρες το μήνα στα 160kbps! Οπότε τέλος το premium για μένα. Ούτε το μήνυμα ανανέωσης δεν άλλαξαν!!! SMS από COSMOTE στις 8:02 2015-10-07 ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ 500MB ΓΙΑ STREAMING ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ SPOTIFY. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! SMS από COSMOTE στις 9:01 2015-10-07 ΤΟ ΠPΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ SPOTIFY ΤΗΣ COSMOTE ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘHKE ΑΥΤΟΜΑΤΑ ME ΧΡΕΩΣΗ 5€. ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ STREAMING ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
  3. @ernesto1983 Δεν ειναι φουσκαλες. Στα σημεια που φαινονται σαν να εχει φουσκαλες δεν εφαπτεται τελειως το προστατευτικο. Απ' οτι εχω καταλαβει παντως αυτο που φαινεται στην περιμετρο συμβαινει λογω της καμπυλοτητας της οθονης του LG στις ακρες.
  4. @kkostas800 Έκανε 18 μέρες. Λογικά είναι η γνήσια.
  5. [code][/code]Καλημέρα. Αγόρασα και πήγα να τοποθετήσω το προστατευτικό οθόνης της Nillkin http://bit.ly/1gVF2y5. Το αποτέλεσμα φαίνεται στη φωτογραφία. Δεν εφαρμόζει στα άκρα. Έχει συμβεί σε άλλον αυτό?
  6. Ευχαριστω. Θα δοκιμασω με pc.
  7. Σ' εμενα γιατι βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να κανει αναβαθμιση σε ρουταρισμενο τηλεφωνο;
  8. Αυτοι που ειχαν root και εκαναν το minor update το εκαναν μεσω pc ή με OTA; Το G2 ειναι ενα εξαιρετικο τηλεφωνο που η lg το εχει ξεσκισει στα κλειδωματα.
  9. Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη ο μονος τροπος για unroot ειναι με downgrade;
  10. Παιδια μια βοηθεια. Παω να κανω την αναβαθμιση, κατεβαζω το αρχειο, κανει επανεκκινηση, ξεκιναει η αναβαθμιση, στο 1% μου βγαζει error και μετα απο λιγο μου γραφει οτι η αναβαθμιση δεν μπορει να γινει σε συσκευες που εχουν υποστει rooting. Ξερει κανεις πως κανω unroot; Ευχαριστω.
  11. @tsourisg Εγω περασα το twrp με τον τροπο που περιγραφει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698267 . Πηγαινεις στο step 3
  12. Έκανα την αναβάθμιση χωρίς wipe με το πρόγραμμα της LG. Ήμουνα με root και custom recovery. Για να γίνει η αναβάθμιση επανέφερα την stock recovery (χάρη στο Flashify). Έχασε το root μετά την αναβάθμιση αλλά το έκανα ξανά root με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825 . Έβαλα και custom recovery TWRP 2.7.0.0. Αυτά που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι: Έχει βελτιωθεί ο ήχος. Η φωτεινότητα είναι στα ίδια. Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα (7 ώρες). Στην sd οι file managers δεν είχαν πρόβλημα να γράψουν. To Polaris όμως δεν έγραφε στην sd. Το πρόβλημα διορθώθηκε με τo SDFix από το google play. Ορισμένα εικονίδια εφαρμογών της LG δεν εμφανίζονται στον Apex Launcher (εμφανίζεται ένα γενικό android εικονίδιο). Το xposed framework και το gravitybox δεν έχουν πρόβλημα.
  13. Δοκίμασε στο μενού Προβολή -> Αρχική οθόνη
  14. Χθες το αγόρασα κι εγώ. Είναι λίγο απότομη η προσαρμογή από τις 10" του Acer A500 αλλά έχει τόσα άλλα παραπάνω που θα το ξεπεράσω γρήγορα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν και σε σας ο ήχος από τα ηχεία ακούγεται σαν από τούνελ και μπουκωμένος. Πολύ κακή ποιότητα ήχου. Διορθώνεται; Είναι θέμα hardware ή software; Ευχαριστώ.
  15. Φυσικά. Αλλά είναι θέμα δευτερολέπτων να περάσω τον stock kernel.
×
×
  • Create New...