Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως σε όλα τα Nokia, ισχύει ότι αν πέσει η πρώτη γραμμή, οι υπόλοιπες πέφτουν μπαμ-μπαμ...

Όσο για το αν είναι καλό για μουσική...Θα έλεγα όχι! Πέραν της "σχισμής" και του "ακουστικού", απλά δεν είναι τόσο χρηστικό όσο τα Sony Walkman στην αναπαραγωγή μουσικής...Στα Walkman έχεις ένα κουμπί γενικό πού ξεκινά να αναπαράγει ακόμα και όταν είσαι στο "desktop" του κινητού, ή σε κάποιο μενού, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τον player. Επίσης, τα volume up/down χρησιμοποιούνται και ως previous/next track, ξανά χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τον player. Αν λοιπόν το θέλεις για μουσική στο τρένο ή στο λεωφορείο και δε θες να το βγάζεις συνεχώς απ'την τσέπη, δε βολέυει και πολύ...Στο W610i τα έκανα όλα τυφλά, με το κινητό μέσα στην τσέπη...Στο 5800 απλά δεν γίνεται αυτό. :) Εκτός αν υπάρχει κάτι πού δεν έχω ανακαλύψει ακόμα :P

Samsung Galaxy GT-i9100 Black

Radio: XXLS9

Provider: Cosmote (WU)

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει ο controller με πλήκτρα για τον έλεγχο της μουσικής. Αφαιρείς τα ακουστικά βάζεις δικά σου για καλύτερη ποιότητα και συνδέεις τον controller. Έτσι ελέγχεις την μουσική με το κινητό στην τσέπη ή την τσάντα. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Τα γνωστά προβλήματα με τη σχισμή πάνω δεξιά και το ακουστικό παραμένουν; Είχα διαβάσει πως όσα κομμάτια φτιάχτηκαν από Απρίλιο και μετά δεν παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα :worry:

Το πρόβλημα με το ακουστικό όχι. Σε όλες τις νεότερες συσκευές περιέχεται άλλο ακουστικό.

Η σχισμή ίσως να έχει μειωθεί λίγο, αλλά παραμένει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πάτησε το μενού Οδηγός Ρυθμίσεων και ακολούθησε τα βήματα. Και σε μένα κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν τα σημεία πρόσβασης και επανήλθαν με αυτό τον τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ. Όλα ΟΚ τώρα. :D

Όπως σε όλα τα Nokia, ισχύει ότι αν πέσει η πρώτη γραμμή, οι υπόλοιπες πέφτουν μπαμ-μπαμ...

Όσο για το αν είναι καλό για μουσική...Θα έλεγα όχι! Πέραν της "σχισμής" και του "ακουστικού", απλά δεν είναι τόσο χρηστικό όσο τα Sony Walkman στην αναπαραγωγή μουσικής...Στα Walkman έχεις ένα κουμπί γενικό πού ξεκινά να αναπαράγει ακόμα και όταν είσαι στο "desktop" του κινητού, ή σε κάποιο μενού, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τον player. Επίσης, τα volume up/down χρησιμοποιούνται και ως previous/next track, ξανά χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τον player. Αν λοιπόν το θέλεις για μουσική στο τρένο ή στο λεωφορείο και δε θες να το βγάζεις συνεχώς απ'την τσέπη, δε βολέυει και πολύ...Στο W610i τα έκανα όλα τυφλά, με το κινητό μέσα στην τσέπη...Στο 5800 απλά δεν γίνεται αυτό. :) Εκτός αν υπάρχει κάτι πού δεν έχω ανακαλύψει ακόμα :P

Όπως αναφέρθηκε με το χειριστηριάκι κάνεις άψογη δουλειά και αλλάζεις τραγούδια στα τυφλά χωρίς κανένα πρόβλημα-Χωρίς αυτό ΝΑΙ, είναι πολύ σπαστικό να το βγάζεις βάζεις στη τπέπη για να αλλάξεις ένα τραγούδι.. Αλλά αφού υπάρχει το ειδικό χεριριστήριο, είναι όλα τέλεια!!!

Σήμερα το 5800 μου πέρασε από λίφτινγκ. Άλλαξα το touch panel (γιατί το χτύπησα σήμερα το πρωί και του άφησα ένα ωραίο σημάδι), ακουστικό και προσόψεις. Πλέον είναι ένα ολοκαίνουργιο μαύρο 5800 με ασημί ρήγα και το μόνο που λείπει είναι μια μαύρη γραφίδα. Τα πλαστικά κόστιζαν 35€ και το touch panel 50€. Το σημαντικό είναι ότι πια δεν υπάρχει σχισμή!!! Ούτε χιλιοστό!! Κούμπωσε όλο από την αρχή με ολοκαίνουργια πλαστικά και βίδες. :D :D

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Και να συμπληρωσω πως ενα κινητο δεν λες πως ΔΕΝ ειναι καλο στην μουσικη επειδη ισως δεν βολευει στον χειρισμο του! Το κινητο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ στην αναπαραγωγη μουσικης!! Δοκιμαστε να βαλετε ποιοτικοτερα ακουστικα ή ακομα συνδεστετο σε hi-fi κλπ! Παρα πολυ καλη ποιοτητα αναπαραγωγης!

Τωρα για τα SE, η σειρα W μονο walkman δεν ειναι οσον αφορα την αναπαραγωγη μουσικης!:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

αναρωτιέμαι αν θα μας δώσουν καινούρια homescreen, όπως το νοκια 5530 με νέα shortcuts ή θα μας αφήσουν έτσι...

Ας ελπίσουμε στην έκδοση 30 (άγνωστο το πότε θα βγει), να προσθέσουν τα widgets του N97 ή έστω του 5530, καθώς και το kinetic scrolling και ας είναι μόνο στον browser.

Κώστα, μεγειά το κινητάκι. Είδες, που ανησυχούσες ότι δεν θα βρεις; :)

ServiceManual_L34_5800xpress.Οποιος εχει ορεξη για παρα πολυ διαβασμα και για παρα πολλα tests-αρκει να ξερει τι κανει-ας ριξει μια ματια: http://imageshack.gr/files/hms5ox2mhz36chdd4cmc_thumb.jpg http://ul.to/3j7juc

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Το πρόβλημα με το ακουστικό όχι. Σε όλες τις νεότερες συσκευές περιέχεται άλλο ακουστικό.

Η σχισμή ίσως να έχει μειωθεί λίγο, αλλά παραμένει.

Για ποιο πρόβλημα με το ακουστικό μιλάτε; Εγώ γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα;:blink:

Για ποιο πρόβλημα με το ακουστικό μιλάτε; Εγώ γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα;:blink:

Καλως ηρθες στο φορουμ.Για να βοηθησεις τον εαυτο σου και την ομαλη λειτουργια,καλo ειναι να ριξεις μια ματια στους κανονες FORUM πριν αρχισεις να κανεις ερωτησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Στις πρώτες συσκευές, μετά από μια περίοδο χρήσης, παρουσιαζόταν μια παραμόρφωση κατά την συνομιλία. Στις νεότερες συσκευές δεν υφίσταται αυτό το πρόβλημα.

Ερώτηση: Σε καλεί κάποιος από τις επαφές σου από το σταθερό του το οποίο το έχεις χαρακτηρίσει στις επαφές ως σταθερό. Γιατί στις αναπάντητες βγάζει για όλες τις κλήσεις το σήμα του κινητού? Έτσι δεν ξέρεις από που σε έχει καλέσει. Επίσης σε κλήση, πως βλέπεις πόση ώρα μίλησες με κάποιον? Στα Νόκια S40 πατούσες ώρα κλήσης και έβλεπες ανάλυση της κλήσης. Εδώ τίποτα. Υπάρχει καμία εφαρμογή για όλα αυτά?

Δεν ξέρω εάν έχουν ξαναειπωθεί όλα αυτά αλλά το να διαβάσεις 483 σελίδες (αισίως μέχρι τώρα) δεν ξέρω εάν μπορεί να το κάνει κανείς εύκολα.

Ευχαριστώ.

Ερώτηση: Σε καλεί κάποιος από τις επαφές σου από το σταθερό του το οποίο το έχεις χαρακτηρίσει στις επαφές ως σταθερό. Γιατί στις αναπάντητες βγάζει για όλες τις κλήσεις το σήμα του κινητού? Έτσι δεν ξέρεις από που σε έχει καλέσει.

Έχεις δίκιο σε αυτό.

Είναι χρόνιο πρόβλημα. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη 3η FP1 έκδοση της S60.

Γιατί δεν το έχουν διορθώσει είναι απορίας άξιο.

Επίσης σε κλήση, πως βλέπεις πόση ώρα μίλησες με κάποιον? Στα Νόκια S40 πατούσες ώρα κλήσης και έβλεπες ανάλυση της κλήσης. Εδώ τίποτα. Υπάρχει καμία εφαρμογή για όλα αυτά?

Δεν ξέρω εάν έχουν ξαναειπωθεί όλα αυτά αλλά το να διαβάσεις 483 σελίδες (αισίως μέχρι τώρα) δεν ξέρω εάν μπορεί να το κάνει κανείς εύκολα.

Ευχαριστώ.

Στις Ρυθμίσεις > Κλήσεις > Κλήση ενεργοποίησε την Εμφάνιση διάρκειας κλήσης και τη Σύνοψη μετά τη κλήση.

Επίσης μπαίνοντας στο Μητρώο κάνε tap στη δεξιά καρτέλα. Εκεί θα βρεις αναλυτικά όλα τα συμβάντα. Κάνε 2πλό tap σε αυτό που σε ενδιαφέρει και θα δεις τις επιπρόσθετες πληροφορίες που θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Thanks Itchrist86 δεν το χα δει το tab με τα συμβάντα στο μητρώο. Όσο για το πρώτο έγινα ψιλορόμπα προχτές που πήρα ένα τηλέφωνο και μου βγήκε του σπιτιού για αυτό και το ρωτάω. :wacko:

Μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές.

Το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν υπήρχε επί γενέσεως της πλατφόρμας.

Γιατί δεν το διορθώνουν δεν μπορώ να καταλάβω.:mad:

Μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές.

Το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν υπήρχε επί γενέσεως της πλατφόρμας.

Γιατί δεν το διορθώνουν δεν μπορώ να καταλάβω.:mad:

Άβυσος η ψυχή της Νόκια...Να ταν μόνο αυτό, εδώ άλλα και άλλα αφήνουν στη τύχη τους!!! :D :D

Μα αν δεις την αναπαντητη, ασχετα με το συμβολο σπιτιου, κινητο κλπ, αν πατησεις το πρασσινο πληκτρο δεν θα καλεσει την επαφη απο εκει που σε πηρε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ναι, το σωστό νούμερο θα καλέσει. Απλά, βλέποντας το εικονίδιο, δεν μπορείς να ξέρεις,όπως συνέβαινε παλιά, πιο νούμερο της επαφής σε κάλεσε.

Άρα στα νούμερα που υπάρχει λόγος τα ξεχωρίζεις:

Μαρία (κινητό)

Μαρία (σπίτι)

... να μη σε κυνηγάει κι ο άντρας της Μαρίας. :lol::lol:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Δεν θα επρεπε το service να αλλαζει δωρεαν τα πλαστικα στα 5800 που εχουν σχισμη εφ οσον ειναι στην εγγυηση?(ή το κανει?)

Δεν θα επρεπε το service να αλλαζει δωρεαν τα πλαστικα στα 5800 που εχουν σχισμη εφ οσον ειναι στην εγγυηση?(ή το κανει?)

Τον Απρίλη που είχα πάει στη Νόκια να το κοιτάξουν είδαν ότι όντως υπήρχε πρόβλημα με τα πλαστικά και ότι καλυβόταν από εγγύηση-Προσπάθησε μάλιστα και εκείνη τη στιγμή να κάνει κάτι ο τεχνικός αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μειώθηκε λίγο η σχισμή!!...Τώρα, προσωπικά επειδή δεν με ενοχλεί και το θεωρώ ανούσιο δεν το ξαναπήγα, αν βέβαια παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα θα το πάω για μία συνολική ανανέωση :D ....

Παιδιά, οι εφαρμογές της 9.3 έκδοσης λειτουργούν στο κινητό;

Οι περισσότερες τρέχουν χωρίς πρόβλημα, μερικές τρέχουν αλλά παρουσιάζουν μερικά προβλήματα που έχει σχέση με την έλλειψη πληκτρολογίου και, μερικές, δεν τρέχουν καθόλου.

Ότι όμως αφορά εφαρμογές, το συζητάμε στο ανάλογο θέμα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...